|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV
no to lipa z tymi pędzelkami, generalnie żenua
teraz to chyba jasne, dlaczego od dłuższego czasu wszystkie tzw. małe pędzle były out... :/
![]() Edytowane przez LadyDaisy Czas edycji: 2010-01-19 o 11:06 |
|
|
|
#3092 |
|
Zadomowienie
|
Masakra jakaś
|
#3093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
a specjalnie głupia czekam z zamówieniem aż pędzle bedą dostępne... bo chciałam zamówić z 8 małych bo duże już mam a z małych tylko smudge i do korektora do mnie leci a tu...
zamówię chyba tylko angleda do kresek, którego miałąm i sprzedałam koleżance
jest 62kg -------> cel 56kg Edytowane przez ania_1988 Czas edycji: 2010-01-19 o 12:36 |
|
|
|
#3095 |
|
Raczkowanie
|
też czekałam na pedzle
no i teraz...
|
|
|
|
#3096 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3097 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam nadzieję że tylko bardziej naświetlili i będzie taki odcień jak u Ciebie
Chociaż możliwe, że Carina ma jakąś wadę wzroku(z całym szacunkiem ) A z pędzelkami... szkoda komentować, w kulki sobie lecą.
|
|
#3098 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany. Z ciekawosci az weszlam na ich strone, bo normalnie nie mam potrzeby. Co to ma byc, ja sie pytam??!!
![]() :brzyda l:
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
super, codzienie jakiś pozytywny news, a ja się szykowałam na wiosnę na pędzelki w zniżkowym i pomadkę też chciałam
![]() a nowe zdjęcia cieni to może i wygladają atrakcyjnie ale są jeszcze mniej podobne do oryginałów (przynajmniej te które ja mam, z resztą to widać też na swatchach cathy)wstrętna wiedźma carina
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
jakis czas temu zebrałam sobie do koszyka kilka rzeczy ktore mnie najbardziej interesują.. i teraz tak załuje ze nei zrobiłam zakupów nawet z tymu głupimi balsamami.. czekałam na pędzle do cieni....
teraz nie mam co liczyć że zrobie sobie i mamie wieksze zamówienie.. bo przekrocze magiczna kwote 60$
|
|
|
|
#3101 |
|
Rozeznanie
|
wypraszam sobie A co do EDM i braków to już się szkoda denerwować... Gdyby nie nowości to pomyślałabym, że zwijają interes...
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowując Carina dostała na łeb w związku z ogromną popularnością EDM i wprowadza coraz to bardziej wymyślne (irytujące) zasady
. Mogłaby w końcu uzupełnić te braki w pędzlach ...
|
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Zamiast myśleć jak tu ulepszyć kosmetyki czy firmę to tylko kombinują co zrobić żeby jeszcze więcej od nas wyciągnąć
|
|
|
|
#3104 |
|
Zadomowienie
|
Nie no, z tymi małymi pędzelkami, to pogłupieli normalnie
! To ja czekam na dostępność większości niedostępnych żeby zrobić sobie zapas, a tu taka niespodzianka cenowa . Brak słów... jestem poirytowana, nie wiem czy zamówię bez zniżki ...I nie mogę patrzeć na tą C. Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-01-19 o 15:03 |
|
|
|
#3105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w zamowieniach grupowych za to widzialam, ze limit jest 50$ domyslam sie, ze chodzi o VAT, ale czy ktos bedzie tak uprzejmy i mnie oswieci, tj. czy mam racje i jaka kwota jest "bezpieczna" i czy koszty przesylki tez sie licza do tej sumy z góry dzieki
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Raczkowanie
|
ja zamawiałam zaledwie kilka razy na kwote mniej wiecej 48-50 $ (plus koszty przesyłki) i nigdy vatu mi nie doliczyli
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie jeszcze myślę i kalkuję (w porywie emocjonalnej złości
) i stwierdzam, że teraz nie opłaca się mi zamawiać samego Oval Concealer Brush za 6$, już lepiej rzucić się na Thymeless Collection za 10$ i mieć i pędzel i 4 super sample hydro. A swoją drogą, na mój gust, np. Foundation Brush wcale nie jest taki small
Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-01-19 o 15:31 |
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła dzisiaj do mnie paczuszka od Cathy (
ps wyobraźcie sobie że widzicie ten złotawy glow... :
Edytowane przez enaiv Czas edycji: 2010-02-12 o 20:09 |
|
|
|
#3109 |
|
Raczkowanie
|
enaiv bardzo ładnie swoją drogą ładna z Ciebie kobietka
![]() a decyzje EDM mają też pozytywne strony... zniechęcanie do zakupów= więcej pieniążków w portfelu bo mnie tę pędzle zniechęciły totalnie
|
#3110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
enaiv ale masz piękną delikatną urodę !
ania_1988 masz rację ... w końcu może coś zaoszczędzę
|
|
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
Bez żalu mówię: Bye, bye everyday
![]() Zrobilam u nich 6 zamowien w ciągu pół miesiąca. Mam już wszystko, kit im w oko ![]() idę robić zamówienie na Blusche
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przestańcie w końcu!
![]() jak wam nie odpowiada polityka firmy to nie zamawiajcie! Nikt was nie zmusza do zakupów w EDM! żadna inna firma mineralna nie ma stałego rabatu 45% postanowili wyłączyć z tego rabatu pewne rzeczy i mają prawo. nie istotne że to głupie posunięcie które psuje wam plany. pędzle można kupić z innych firm lub z allegro.
|
#3114 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Jak ja się cieszę, że pędzle mam wszystkie, które chcę z EDM - poza nowym do różu
![]() A do uzupełnienia kolekcji mam ledwie kilka cieni i korektor na Wishliście więc jeśli w najbliższym czasie znajdę odpowiednik podkładu w innej firmie, to będę wooolna od EDM Strona główna mi się wcale nie podoba, nie mówiąc już o kolejnym posunięciu firmy
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
Ale miałam fart też zdążyłam załapać się na wszystko co chciałam a teraz to i tak miałam iść na odwyk
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() edm jest prywatną firmą i ma prawo prowadzić taką politykę jaką chce... a to że straci kilku klientów to trudno, i tak myślę że jak opadną emocje to nadal będziemy u nich zamawiać właśnie ze względu na stosunkowo najniższe ceny.Bardzo lubię ich cienie/róże/prasowańce, a resztę kupuję w innych sklepach i nie jestem jakość szczególnie zła na nich za brak pędzelków i takie tam...
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Enaiv piknie
Moze wrzucisz sie tez na watek makijazowy oraz przed\po? Chyba, ze juz tam jestes, a ja slepa komenda nie zauwazylam? ![]() Braworka podpisuje sie pod toba ![]() Tez wczesniej podchodzilam emocjonalnie do zmian na EDM, pomstowalam na Carine ale trzezwo patrzac, to co mozna jej zarzucic? Ze zarabia na stworzonej przez siebie firmie? I dobrze, niech jej idzie na zdrowie. Zaczeli przyjaznie i tanio, dzieki czemu zawojowali rynek, teraz beda odcinac kupony. Znizka 45% utrzymala sie bardzo dlugo, inne firmy racza nas okresowymi upustami i to o wiele nizszymi. Likwidacja forum to tez pewnie bylo przemyslane posuniecie, a nie widzi-mi-sie - planujac zmiany wiedzieli z jakimi opiniami moga sie liczyc na poczatku, potem i tak wszyscy przywykna - klienci ich lubia, jakby nie bylo, przywiazali sie do ich produktow (na calym swiecie). Dla nas to szok cenowy ale dla innych krajow, to pewnie przejscie z najnizszej cenowej polki do srednio-niskiej i tyle. EDM to nie jest instytucja non-profit. Zal, nie przecze ale tym sie rzadzi ekonomia, to nie caloroczny mikolaj. Co do listu - chyba sie zdezaktualizowal... |
|
|
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Owszem żadna firma nie ma tak wysokiego rabatu ale nie podoba mi się podejście do klientów. Ja chyba już zrezygnuję z zakupów w EDM bo zależało mi właśnie na małych pędzlach. Carinie nikt przecież nie zabrania zarabiać na własnej firmie ale wątpię czy coraz "lepsze" pomysły wyjdą jej na dobre. Ja już od dłuższego czasu przyglądam się innym firmom mineralnym bo chociaż są droższe ale nie robią sobie takich jaj z klientów.
|
|
|
|
#3119 |
|
Raczkowanie
|
Też nie podoba mi się to posunięcie z pędzlami. Trochę bez sensu, że pędzle do podkładu będą tańsze niż do cieni
![]() A róż favorite hoodie jest piękny |
|
|
|
#3120 |
|
Organizatorka
|
a mi dzisiaj ręce opadły po raz kolejny.
Od dwóch tygodni ślę im maile w sprawie zaginionej paczki. I nic, zero, cisza.. brak jakiejkolwiek reakcji poza podaniem 2 tygodnie temu numeru pod jakim miałam jej sobie poszukać. W akcie desperacji pół godziny temu wysłałam maila zatytuowanego "I love your denim colors...." zaczynając wiadomość od tego, że zakochałam się w ich niebieskiej kolekcji i takie tam bla bla bla...Oczywiscie podałam linka do bloga, a co ! Rozpisałam się chyba na całą stronę A4 (ale nie skłamałam ani słowa, bo niebieska kolekcja rzeczywiście mi przypadła do gustu no i nie zapomniałam dodać, ze nie mogę się doczekac, kiedy wypróbuję ten nowy wynalazek 3 w 1, bo to tez prawda - właśnie dzisiaj mam zamiar go w zbiorowym sobie wziąć )Po czym na koncu dodałam, ze jest mi niezmiernie przykro iż nie odpisują na moje wiadomości dotyczące zaginionej paczki... 10 minut temu dostałam od nich odpowiedź mega długą o tym, jacy są wdzięczni i jak doceniają itd...I ze cieszą się itd... I że właśnie sprawdzili, ze paczka rzeczywiście zaginęła, w związku z czym proszą o zgodę na dokonanie zwrotu za tą paczkę... Super ![]() Enaiv I pieknie na Tobie ten FH wygląda.. Szkoda, że mnie nie lubi ....Ale przez Ciebie nabrałam ochoty na jutrzejsze ponowne testy A glow sobie wyobraziłam
Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-01-19 o 18:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

teraz to chyba jasne, dlaczego od dłuższego czasu wszystkie tzw. małe pędzle były out... :/

zamówię chyba tylko angleda do kresek, którego miałąm i sprzedałam koleżance

) A z pędzelkami... szkoda komentować, w kulki sobie lecą. 

(przynajmniej te które ja mam, z resztą to widać też na swatchach cathy)

...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)