|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zasady zakładania nowego wątku
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raczej nic nie mogło się zgubić bo wątek pojawi się na forum dopiero 8 stycznia o godzinie 15.00 |
|
|
|
|
#3303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
myślałam, że jest jeden wątek, w którym ogłaszane są rzuty, a nie za każdym razem nowy zakładany na poszczególny rzut ![]() dzięki za odp! |
||
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, poza tym przecież za każdym razem ktoś inny organizuje więc musi mieć swój wątek .Tak jak są poszczególne wątki rozbiórkowe z zapachami tak i są z każdym rzutem atomizerowym czty też samplowym Patrzy się kiedy będzie rzut i czatuje potem na otwarcie wątku, czasmi minuta i po zawodach
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<zakupy perfum, nie rzuty>jakoś mi się pokojarzyło może z forum modowym, bo tam też różne osoby organizują, ale jest jeden wątek na jeden sklep jakby, stąd zdziwienie
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() zaczekam na rzut, a jeśli nie uda mi się załapać to pewnie skorzystam (chciałabym 5 i 10 )
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, w niedzielę będę czatować przy kompie
Chciałabym zorganizować kilka rozbiórek, ale najpierw atomki muszę dorwać. Mam nadzieję, że mi się uda być o 15-tej jedną z pierwszych A może sama zajmę się takim rzutem Jeśli zamawia się w hurtowni z podanego linku, to nie byłoby raczej problemu...
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie poczekam do niedzieli. Jak się nie uda, to zgłębię tajniki zamawiania atomków
i będę starać się o pozwolenie. Kiedyś organizowałam zakupy zagraniczne, ale były to staniki i na Balkonetce .
Edytowane przez damon Czas edycji: 2012-01-07 o 09:15 |
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3318 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum
Atomizery przychodzą w kartonie. Otwierasz, a tam są po prostu powrzucane grupowo do torebek foliowych
.To sample są w paczkach po 120 sztuk i wtedy nie każda organizatorka chce się bawić z ich dzieleniem Edytowane przez 02eba319b6a88f5cf3646afc45676ed72e415e48_5eab58a6545cb Czas edycji: 2012-01-08 o 11:00 |
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Sample przychodzą w paczkach po 120 szt.
Atomki przychodzą po prostu wrzucone do pudła, niedawno jak zamawiałam to w pudle były 3 reklamówki z atomkami ale nie jakoś konkretnie odliczone, po prostu wrzucone tyle aly reklamówka była pełna. Także atomki tak czy inaczej trzeba dla każdego odliczyć |
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdyby któraś z kupujących chciała odstąpić 20-20 sztuk sampli to ja jestem bardzo chętna
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-01-08 o 11:28 |
|
|
|
|
#3321 |
|
Konto usunięte
|
Chciałem spytać o rzut samplerowy osoby, które takowy organizowały.
Nie jest to chyba zbyt czasochłonne, c'nie? Ile czasu trwa mniej więcej od złożenia zamówienia i opłacenia go Fambudowi do przybycia przesyłki do zamawiającej osoby? No i czy są jakieś wymagania, ograniczenia dla organizatora takowego rzutu? bo chyba jak skończą mi się sample to zorganizowałbym sam. Nie bardzo chce mi się bawić w liczenie, więc optymalnie byłoby gdyby brane były całe paczki (po 120 sztuk). |
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31492422]Chciałem spytać o rzut samplerowy osoby, które takowy organizowały.
Nie jest to chyba zbyt czasochłonne, c'nie? Ile czasu trwa mniej więcej od złożenia zamówienia i opłacenia go Fambudowi do przybycia przesyłki do zamawiającej osoby? No i czy są jakieś wymagania, ograniczenia dla organizatora takowego rzutu? bo chyba jak skończą mi się sample to zorganizowałbym sam. Nie bardzo chce mi się bawić w liczenie, więc optymalnie byłoby gdyby brane były całe paczki (po 120 sztuk).[/QUOTE] A gdyby tak taką paczuszkę podzielić na cztery to więcej osób byłoby zadowolonych ja na pewno
|
#3323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na tę chwilę w grę wchodzi tylko rzut gdzie można byłoby brać całe paki. Wbrew pozorom nie jest to dużo, mi z takiej paczki nie dużo zostało, a brałem pod koniec lipca. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się wtrącę, że chyba znajdzie się kilka osób, które chciałyby mniej - wtedy jedna kupuje paczkę, i we własnym zakresie dzieli i rozsyła...
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31492422]Chciałem spytać o rzut samplerowy osoby, które takowy organizowały.
Nie jest to chyba zbyt czasochłonne, c'nie? Ile czasu trwa mniej więcej od złożenia zamówienia i opłacenia go Fambudowi do przybycia przesyłki do zamawiającej osoby? No i czy są jakieś wymagania, ograniczenia dla organizatora takowego rzutu? bo chyba jak skończą mi się sample to zorganizowałbym sam. Nie bardzo chce mi się bawić w liczenie, więc optymalnie byłoby gdyby brane były całe paczki (po 120 sztuk).[/QUOTE] Lucho, czasochlonne to nie jest. Piszesz @ do nich z zamowieniem, oni podaja Ci dane do przelewu i sla taka elektroniczna fakture. Placisz. Po 1-2 dniach dostajesz potwierdzenie, ze dostali kase i wyslali paczke. Paczka "idzie" kurierem, wiec nastepnego dnia jest u Ciebie. A o ograniczeniach poczytaj w stosownym watku
|
|
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31492724]Nie chciałbym komplikować sytuacji, bo jeśli pójdę na opcję podziału jednego wora, to więcej osób tak będzie chcieć. Nie wiem jak sytuacja będzie wyglądać za ten miesiąc czy dwa, a chciałbym żeby akcja była przeprowadzona sprawnie i szybko.
Na tę chwilę w grę wchodzi tylko rzut gdzie można byłoby brać całe paki. Wbrew pozorom nie jest to dużo, mi z takiej paczki nie dużo zostało, a brałem pod koniec lipca.[/QUOTE] Ja brałam udział w rzucie w grudniu i z całej paczki zostało mi już tylko 30szt., także paczka to nie jest dużo... |
|
|
|
#3327 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny za pomoc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
120szt to wcale nie tak dużo, chociaż wcześniej sądziłam inaczej - idzie jak woda, mi tylko podczas ostatniej rozbiórki zeszło prawie 30 sampli.
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest to chyba zbyt czasochłonne, c'nie? Ile czasu trwa mniej więcej od złożenia zamówienia i opłacenia go Fambudowi do przybycia przesyłki do zamawiającej osoby? No i czy są jakieś wymagania, ograniczenia dla organizatora takowego rzutu? bo chyba jak skończą mi się sample to zorganizowałbym sam. Nie bardzo chce mi się bawić w liczenie, więc optymalnie byłoby gdyby brane były całe paczki (po 120 sztuk).[/QUOTE] Osobiście przerobiłam obie formy - z minimalną liczbą 30 szt. na osobę i z opcją worek na osobę ![]() W obu przypadkach musiałam przeliczyć każdą sztukę ...i tyle mojej radości z pomysłu wysyłania całych paczek i braku konieczności przeliczania sztuka po sztuce Cytat:
Zgadzam się Sample znikają w zadziwiająco szybko
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum
Ponieważ nie uda mi się chyba już w tym roku
załapac na rzut atomkowy, a chciałabym rozebrac parę zapachów, mam pytanie - dziewczyny z Trójmiasta - byłybyście chętne na rzut atomkowy? Zorganizowałabym go na dniach, oczywiście o ile moderator się zgodzi , najchętniej z odbiorem osobistym (GB, centrum, ew. w weekendy często bywam w Gdyni)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

(może warto by go było wstawić w 1 post wątku gdzie wpisujemy terminy rzutów
)
bo wątek pojawi się na forum dopiero 8 stycznia o godzinie 15.00
myślałam, że jest jeden wątek, w którym ogłaszane są rzuty, a nie za każdym razem nowy zakładany na poszczególny rzut 

)
Jeśli zamawia się w hurtowni z podanego linku, to nie byłoby raczej problemu...