Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-27, 13:07   #3511
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Dot.: Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum

Cytat:
Napisane przez jagusiek Pokaż wiadomość
Sympatię i szacunek mówisz. SMH...
Bo jestem rzeczowa i stanowcza, dlatego nie zdobywam tutaj szacunku.
Nie zdobywam sympatii, bo nie piszę kochana i nie zdrabniam wyrazów, nie pisuje jak w maglu tysiąca postów, tylko żeby zaznaczyć swoja obecność.
Chciałabyś

Domyślam się, dlaczego nie piszesz zbyt wiele na forum. Z każdym kolejnym postem wydajesz się coraz bardziej antypatyczna.
Zamiast przyjąć ze spokojem pierwszy post Bellatrix zabraniający, póki co, organizowania rozbiórki, zaczynasz wytykać błędy ( ) i historie o kółkach wzajemnej adoracji- bardzo to oklepane, serio, zarzut ten pojawia się niemal zawsze, gdy ktoś nie osiąga tego co chciał
I naprawdę myślisz, że po takich akcjach ktoś będzie chciał uczestniczyć w twojej rozbiórce?

Następny post będzie już z gatunku: zabieram zabawki i idę do innej piaskownicy, wy niegodne mojego flakonika.
Stary 2012-05-27, 13:08   #3512
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Do mojej postawy?
Powiedz proszę cóż to za postawa?
Nie ma wyjątków na podforum, a każdy aby zorganizować zakupy, przechodzi przez to samo
a dane adresowe, nr telefonu podajesz moderatorom

co do podkreślonego...naprawdę nie masz pojęcia? o prowokację i pretensje mi chodzi i to nie ja się oburzam,

jak dla mnie zasady działania są jasne i sprawiedliwe
EOT

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 13:11   #3513
Krusiak
BAN stały

Ciekawa jestem jednego-czy ktokolwiek procz jaguśki wierzył w to,ze moze rozebrac z takim dorobkiem ten flakon? ;-)
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 13:13   #3514
Trzy_Ryby
Zakorzenienie

Cytat:

Do przelewu wystarczy tylko podanie imienia i nazwiska.
Nie trzeba kompletnego adresu.
Testowaliśmy nawet kiedyś wśród znajomych używanie zupełnie obcych danych. Też przeszło.
Jeśli ktoś chce oszukać może to swobodnie zrobić, bo przecież moderator nie może podać do publicznej wiadomości danych osoby.
A moderatorowi można podać dane sołtysa z Pcimia Dolnego i telefon sąsiada..
To co chcę przekazać to tylko tyle, że jeśli ktoś chce nas oszukać - może to zrobić.
Może to być jego jedyny raz, ale może to zrobić i zabezpieczenia w regulaminie tego forum tego nie zablokują.
Jeśli podasz dane adresowe sołtysa z Pcimia Dolnego zrobisz miły prezent jemu samemu lub jego córce czy żonie odlewkami perfum, które zamówione i opłacone przez Ciebie przyjdą na ich adres.
Właśnie dlatego, jak mniemam, na współzakupowym istnieje zobowiązanie uczestnictwa w iluś tam rozbiórkach zanim przeprowadzi się własną.
Zdaje się być to dość logiczne, stanowcze i konkretne.
Stary 2012-05-27, 13:13   #3515
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem jednego-czy ktokolwiek procz jaguśki wierzył w to,ze moze rozebrac z takim dorobkiem ten flakon? ;-)
Wieloletnia historia tego forum pokazuje, że nie

No, ale w końcu musiał być ten pierwszy raz.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 13:28   #3516
Krusiak
BAN stały

Nie ogarniam takiej postawy. Jagusia Ty chyba nie rozumiesz,ze aby moc zorganizowac rozbiórke MUSISZ wziasc udzial w nich sama. Taka butna postawa to nic nie zdzialasz.. Bo wybacz z twoich postwo az bije DOMAGAM SIĘ! Skoro masz 32lata wez rodzine na spacer, przemysl to, pozniej wez udzial w paru rozbiórkach i zapytaj ponownie
ps nie bardzo rozumiem jedno-po kij kupowalas flaszke jesli nie mialas zgody i nigdy nie rozbieralas flakonu? I teraz MOJE PRZEMYSLENIA wg MNIE zapach Ci sie nie spodobal i postanowilas niz z gruszki ni z pietruszki rozebrac go tutaj.. ale to tylko moje zdanie

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

To ja juz w innym temacie-wie ktos moze kiedy beda atomki rzucone? Bo chciala bym zmienic ew gdzie dostane atomki-flakoniki bo te podlozne mi jakos nie pasuja...
Stary 2012-05-27, 13:40   #3517
dobbinka
Zakorzenienie

To ja przepraszam Krusiaku, ale jeszcze w sprawie jagusi. Zarzuca, że tu jest kółko wzajem nej adoracji, a ona interesy z zimną krwią chce robić. A nawet jeśli, to co w tm złego? Tu nie allegro ani inny sklep netowy, rozbiórki opierają się na zaufaniu i mają pomagać osobom lubiącym perfumy i cieszącym się nimi, dzielącym się z innymi na zasadzie pro bono trochę - bo przecież nie narzuca się tu dodatkowych opłat. Miło, tak właśnie - miło, ze strony rozbiórkowczyń, że dopuszczają nawet osoby z zerowym dorobkiem i nie zamykają się tylko w swoim gronie przy zdobywaniu zapachów w cenach niemożliwych przy kupnie w sklepie. A jak się nie podoba, to przecież nie ma przymusu tutaj kupowania - jest wątek o polecanych perfumeriach i polecanych allegrowiczach, można skorzystać.
I pewnie jagusi znów będzie mnie żal za takie myślenie, ale trudno. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-27, 13:55   #3518
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez dobbinka Pokaż wiadomość
To ja przepraszam Krusiaku, ale jeszcze w sprawie jagusi. Zarzuca, że tu jest kółko wzajem nej adoracji, a ona interesy z zimną krwią chce robić. A nawet jeśli, to co w tm złego? Tu nie allegro ani inny sklep netowy, rozbiórki opierają się na zaufaniu i mają pomagać osobom lubiącym perfumy i cieszącym się nimi, dzielącym się z innymi na zasadzie pro bono trochę - bo przecież nie narzuca się tu dodatkowych opłat. Miło, tak właśnie - miło, ze strony rozbiórkowczyń, że dopuszczają nawet osoby z zerowym dorobkiem i nie zamykają się tylko w swoim gronie przy zdobywaniu zapachów w cenach niemożliwych przy kupnie w sklepie. A jak się nie podoba, to przecież nie ma przymusu tutaj kupowania - jest wątek o polecanych perfumeriach i polecanych allegrowiczach, można skorzystać.
I pewnie jagusi znów będzie mnie żal za takie myślenie, ale trudno. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić.
No wg mnie właśnie tak jest, my jesteśmy kółeczkiem wzajemnej adoracji. Lubimy się, spotykamy, wymieniamy flaszkami, podsyłamy sobie paczki niespodzianki. Pewnie, że są dziewczyny, które przyszły tutaj tylko robić zakupy i nie udzielają się oprócz tego- fajnie, że ktoś jeszcze może skorzystać z naszej pasji i cieszyć się odlewką oryginalnego zapachu, zamiast wydać te same pieniądze lub większe na podróby, nawet jeśli w żaden sposób poza wpisami w wątkach rozbiórkowych nie bierze udziału w naszym forum. To specyficzne forum, łączą nas perfumy, mi taka miła atmosfera odpowiada. Pewnie, że czasem się jakieś starcie zdarzy, ale no... Nikt tu na nikim kasy się nie dorobi, więc nie wiem o co chodzi w tych interesach z zimną krwią robionych

I przyznam, że też mi coś śmierdzi z tą rozbieraną flaszką... Że najpierw była flacha, a dopiero potem zakiełkował pomysł, żeby rozebrać.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:17   #3519
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

... to i ja się ochoczo wypowiem w tej dyskusji , jako (prawie) najstarsza starowinka

no niestety, niestety
możecie mnie obrzucić pomidorami i wybatożyć
ale jagusiek rację ma w sprawie krytykowanego zapisu regulaminowego

a " niestety" dlatego, że krytykę swą wyraziła w sposób, jaki wyraziła

a ma rację, bo zapis jest rzeczywiście niekonkretny
powinno być jasno i rzeczowo :

zanim przeprowadzisz pierwszą rozbiórkę własnego flakona perfum powinieneś wziąć udział w <określona liczba bez miejsc po przecinku> rozbiórkach

i teraz jest tylko problem ,ile by to miało być

(10 ?)
edit : nie bić, to luźna propozycja

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2012-05-27 o 20:35
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:37   #3520
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Ale była gdzieś mowa o 3 rozbiórkach ... zdaje się, że min. w tylu trzeba wziąć udział . Ale rzeczywiście jeżeli nie ma tego jasno określonego to powinno być.
A panna wyskoczyła z prośbą o rozbiórkę, nikt jej tu nie zna i nie kojarzy nawet z nicka, od razu chce swoje nowy rządy wprowadzać i pisze jak tu beznadziejnie i bezsensownie w chamski sposób, wytyka pisownię a za to ostrzeżenie można złapać . Myślę, że nikt już u niej nie weźmie udziału w rozbiórce po dzisiejszym popisie . Jakoś do tej pory nikt nie miał problemu ze zrozumienien zasad tu panujących .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:41   #3521
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
... to i ja się ochoczo wypowiem w tej dyskusji , jako (prawie) najstarsza starowinka

no niestety, niestety
możecie mnie obrzucić pomidorami i wybatożyć
ale jagusiek rację ma w sprawie krytykowanego zapisu regulaminowego

a " niestety" dlatego, że krytykę swą wyraziła w sposób, jaki wyraziła

a ma rację, bo zapis jest rzeczywiście niekonkretny
powinno być jasno i rzeczowo :

zanim przeprowadzisz pierwszą rozbiórkę własnego flakona perfum powinieneś wziąć udział w <określona liczba bez miejsc po przecinku> rozbiórkach

i teraz jest tylko problem ,ile by to miało być

(10 ?)
edit : nie bić, to luźna propozycja
Co do samego zapisu się nie wypowiadałam; akurat uważam, że Modka ma tu zdanie decydujące - tak rozumiem sens wątku z prośbami (moja zdanie). To, co było później, szczególnie forma mnie zdziwiła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-27, 20:42   #3522
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

... współzakupowe jest coraz popularniejsze, Aś
i obawiam się , że coraz częściej będzie się pojawiał ktoś,
kto spróbuje wypchnąć tutaj nietrafiony zakup

Stary 2012-05-27, 20:46   #3523
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Ale była gdzieś mowa o 3 rozbiórkach ... zdaje się, że min. w tylu trzeba wziąć udział . Ale rzeczywiście jeżeli nie ma tego jasno określonego to powinno być.
A panna wyskoczyła z prośbą o rozbiórkę, nikt jej tu nie zna i nie kojarzy nawet z nicka, od razu chce swoje nowy rządy wprowadzać i pisze jak tu beznadziejnie i bezsensownie w chamski sposób, wytyka pisownię a za to ostrzeżenie można złapać . Myślę, że nikt już u niej nie weźmie udziału w rozbiórce po dzisiejszym popisie . Jakoś do tej pory nikt nie miał problemu ze zrozumienien zasad tu panujących .
Asiu, 3 rozbiórki są warunkiem wpisania na listę nowych sprawdzownych organizatorek:
(...) Po trzech przeprowadzonych dobrze rozbiórkach, nowa organizatorka zostaje włączona do listy nowych sprawdzonych organizatorów - proszę o przesłanie przypominającego PW iż 3 rozbiórki zakończyły się sukcesem"... To z wypowiedzi Blue na ten temat
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:52   #3524
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
... współzakupowe jest coraz popularniejsze, Aś
i obawiam się , że coraz częściej będzie się pojawiał ktoś,
kto spróbuje wypchnąć tutaj nietrafiony zakup
No rozumiem, masz rację, ale można tu wpaść z nadzieją się uda, jak nie to należałoby z podkulonym ogonem się zmyć a nie się stawiać i wściekać płacząc pewnie przy tym ze złości .

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Asiu, 3 rozbiórki są warunkiem wpisania na listę nowych sprawdzownych organizatorek:
(...) Po trzech przeprowadzonych dobrze rozbiórkach, nowa organizatorka zostaje włączona do listy nowych sprawdzonych organizatorów - proszę o przesłanie przypominającego PW iż 3 rozbiórki zakończyły się sukcesem"... To z wypowiedzi Blue na ten temat
To wiem Daff, widocznie tak było rzucone bez wpisu ale kojarzę, że aby zrobić pierwszą rozbiórkę też w trzech trzeba wziąć udział .
Stary 2012-05-27, 20:52   #3525
pola49
Zadomowienie

Z tego co ja zapamiętałam jak zaczynałam to była informacja ze przed organizacja własnej trzeba wziąć udział w min 3 rozbiórkach innych osób.
Stary 2012-05-27, 21:00   #3526
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
dokladnie z tym samym kojarze 3 rozbiorki

ile trzeba miec zakupow przed pierwsza, to chyba nigdy nie bylo okreslone
moze to jest okazja, aby to dookreslic, zeby nikt, kto przeczyta regulamin nie mial watpliwosci...tzn. postow....(tyle), udzialu we wspolnych....(tyle)...:eh em:

choc jak widac i niewielka liczba postow pozwala troszke 'poznac' autora
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 21:02   #3527
dobbinka
Zakorzenienie

Abstrahując od ilości rozbiórek:
Cytat:
"Lista sprawdzonych organizatorek" nie wyklucza prowadzenia małych rozlewań flakonów przez pozostałe, nowe w rozbiórkach Wizażanki.
Osoby takie będą dopuszczone do zorganizowania zakupów po zapewnieniu, że są wiarygodne, wypełniając stosowny szablon w wątku
...
Moderator po zapoznaniu się ze złożoną kandydaturą, pozwoli na zorganizowanie zakupów, bądź odrzuci propozycję.
i nie ma co się obrażać na regulamin. Zdaje się, że była rozbiórka, albo rzut atomkowy Wizażanki udzielającej się od dawna. lecz nie na wspólnozakupowych, która tłumaczyła, że nie lubi odlewek i dostała zgodę. Jeśli się mylę, to mnie poprawcie.
Stary 2012-05-27, 21:09   #3528
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
No rozumiem, masz rację, ale można tu wpaść z nadzieją się uda, jak nie to należałoby z podkulonym ogonem się zmyć a nie się stawiać i wściekać płacząc pewnie przy tym ze złości .
no - właśnie dlatego z przykrością i bólem serca musiałam jej przyznać rację w kwestii krytykowanego zapisu - podkreślam

reszta - jaka była każdy widział

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
(...)

choc jak widac i niewielka liczba postow pozwala troszke 'poznac' autora

Dobbinko - nikt się nie obraża na regulamin (poza jedną panią)

Stary 2012-05-27, 21:22   #3529
dobbinka
Zakorzenienie

Grzebię na forum i takie cuś znalazłam
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=763
i odpowiedź
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=764

i jeszcze:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=893

Jak się komuś chce czytać. Na dowód, że ogólne przekonanie o min. 3 rozbiórkach istnieje.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:

Dobbinko - nikt się nie obraża na regulamin (poza jedną panią)
No, ja właśnie o tej pani...

Edytowane przez dobbinka
Czas edycji: 2012-05-27 o 21:21
Stary 2012-05-27, 23:09   #3530
Krusiak
BAN stały

Ok teraz ja mam pytanko-a nie powinno byc tak,ze flaszka kupowana jest na rozbiorke a nie najpierw jest flaszka a pozniej rozbiorka? ew termin 3dni przed rozbiorka... ?
Stary 2012-05-27, 23:30   #3531
BigMama
Zakorzenienie

Czasem , Krusiaku, trafia się gratka, i trzeba kupować już,
bo zniknie, zanim się zbierze lista chętnych

(takie rozpaczliwe wołania na perełkach z allegro : niech ktoś rozbierze ! )

Stary 2012-05-27, 23:31   #3532
Krusiak
BAN stały

ech tez fakt... kurcze i tak zle i tak niedobrze...

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-05-27 o 23:45
Stary 2012-05-27, 23:34   #3533
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Ok teraz ja mam pytanko-a nie powinno byc tak,ze flaszka kupowana jest na rozbiorke a nie najpierw jest flaszka a pozniej rozbiorka? ew termin 3dni przed rozbiorka... ?
Nie musi tak być, często dziewczyny kupują a potem zakładają wątek. Czasami trzeba kliknąć żeby nikt nam nie zabrał sprzed nosa jak jest okazja cenowa, często też niektórzy wolą poczekać i zobaczyć, że flaszka dotarła cała i zdrowa. Takie osoby liczą się po prostu z tym, że jak wszystko się nie rozbierze to resztę zostawiają sobie. Ja np. w większości najpierw klikam a potem organizuję rozbiórkę ale też zawsze zakładam, że mogę ze wszystkim zostać sama i muszę to udźwignąć finansowo.
Chociaż zazwyczaj jest tak, że zakładam wątek po kliknięciu ale zanim flaszka dotrze, wtedy wiadomo, że nie chodzi o pozbycie się wody, która mi się nie podoba bo zazwyczaj kupuję w ciemno . Ale zdarza się, że zakładam jak już mam wodę (np. z Womanity teraz tak zrobiłam) bo wszystkie rozbiórki miałam niezakończone a woda była jedna na all, wtedy wyjątkowo wątek założyłam wcześniej czekając jednak z rozliczeniem i zbieraniem pieniędzy na zakończenie poprzednich. Ale to było z 3 dni po otrzymaniu flakonu.
Osobiście też uważam, że nieładnie to wygląda i nie powinno być tak, że ktoś ma już wodę u siebie, zawsze można założyć wątek po kupnie a przed dotarciem wody i poczekać ze zbieraniem pieniędzy aż woda przyjdzie jeżeli ktoś obawia się, że towar może mieć jakieś wady .
Była jakiś czas temu o tym mowa i chyba stanęło na 2 tyg., tzn. flaszka na rozbiórkę nie może być kupiona wcześniej niż 2 tyg. wstecz. Dlatego wklejamy potwierdzenie zakupu, żeby nie było takich sytuacji, że komuś zapach się nie spodobał i chce się go pozbyć . Poza tym czasami ktoś nakupuje jak głupi a potem wszystko zalega i nie wyrabia się bo jest ograniczenie do 4 flakonów w jednym czasie, to nie fabryka....
Stary 2012-05-27, 23:45   #3534
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Ja np kupilam Diora na rozbiorke, bo wiedzialam ze bede chciala go rozbierac jak skoncze Chanel. Przyznaje sie ze polowalam w necie na okazje i szukalam dokładnie tych perfum pod kątem rozbiorki (nie moge sobie niestety teraz pozwolic na kupno calego flakonu, a zapach lubie). Tylko dlatego nabyłam flakon wczesniej, bo byla okazja cenowa w perfumerii internetowej i bałam sie ze mi wszystkie flaszki sprzatna sprzed nosa. W normalnej cenie to ponad stowke wiecej, wiec trzeba bylo działac szybko. W innym przypadku poczekalabym z zakupem az zbiore chętne, albo zalozylabym watek tak jak w przypadku Chanel, po tym jak kliknelam wode i jeszcze jej nie mialam u siebie.

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2012-05-27 o 23:46
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 23:49   #3535
Krusiak
BAN stały

Faktycznie jesli jest okazja to warto najpierw kupic a pozniej zalozyc watek... Dziewczyny jeszcze ost pytanko-kiedy bedzie rzut atomkow? ew gdzie moge sie w nie zaopatrzyc-moze jakies namiary ;-) mam swoje dlugie fiolki ale wolala bym flakony

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Ja np kupilam Diora na rozbiorke, bo wiedzialam ze bede chciala go rozbierac jak skoncze Chanel. Przyznaje sie ze polowalam w necie na okazje i szukalam dokładnie tych perfum pod kątem rozbiorki (nie moge sobie niestety teraz pozwolic na kupno calego flakonu, a zapach lubie). Tylko dlatego nabyłam flakon wczesniej, bo byla okazja cenowa w perfumerii internetowej i bałam sie ze mi wszystkie flaszki sprzatna sprzed nosa. W normalnej cenie to ponad stowke wiecej, wiec trzeba bylo działac szybko. W innym przypadku poczekalabym z zakupem az zbiore chętne, albo zalozylabym watek tak jak w przypadku Chanel, po tym jak kliknelam wode i jeszcze jej nie mialam u siebie.
rozumiem ja wlasnie przeoczylam acqua di parma capri 120ml za 129zl/allegro/
http://allegro.pl/acqua-di-parma-ara...220117438.html
a na truskawie teraz kupie za 400 http://pl.strawberrynet.com/perfume/.../73915/#DETAIL

ech gapowe sie placi a ten zapach wymagana najwiekszych poswiecen ;-)

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-05-27 o 23:53
Stary 2012-05-28, 00:16   #3536
rudzia77
Zadomowienie

Cytat:
Faktycznie jesli jest okazja to warto najpierw kupic a pozniej zalozyc watek... Dziewczyny jeszcze ost pytanko-kiedy bedzie rzut atomkow? ew gdzie moge sie w nie zaopatrzyc-moze jakies namiary ;-) mam swoje dlugie fiolki ale wolala bym flakony

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

rozumiem ja wlasnie przeoczylam acqua di parma capri 120ml za 129zl/allegro/
http://allegro.pl/acqua-di-parma-ara...220117438.html
a na truskawie teraz kupie za 400 http://pl.strawberrynet.com/perfume/.../73915/#DETAIL

ech gapowe sie placi a ten zapach wymagana najwiekszych poswiecen ;-)
Woda się nie sprzedała,więc na twoim miejscu napisałabym do sprzedającego
Stary 2012-05-28, 00:34   #3537
Krusiak
BAN stały

he he dawno napisane ;-) nie ma-sprzedal nie dziwie sie bo cena super wziela bym 3butle w tej cenie uwielbiam capri
Stary 2012-05-28, 00:43   #3538
rudzia77
Zadomowienie

Cytat:
he he dawno napisane ;-) nie ma-sprzedal nie dziwie sie bo cena super wziela bym 3butle w tej cenie uwielbiam capri
Może jeszcze będzie miał?
Stary 2012-05-28, 00:47   #3539
Krusiak
BAN stały

watpie wiesz te wody raczej sa trudno dostepne chyba 120ml nigdzie sie w pl nie kupi a zapach jest genialny to najpiekniej oddana pomarancza jaka wachalam /ona zaczyna ;-) pozniej jest zapach hmm... luksusu wlasnie tak mi sie kojarzy ;-) naprawde jesli bedziesz miala mozliwosc powachac to polecam ;-))
Stary 2012-05-28, 09:32   #3540
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram. I też pamietam, że była mowa o 3ech rozbiórkach
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości