Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 02:10   #3931
liliza
El Cumpleaños Secreto

Dot.: Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum

Cytat:
Napisane przez silkmoon Pokaż wiadomość
Chciałabym dopytać się o zakup atomizerów: szykuje się jakiś rzut? Może wiecie czy są gdzieś do kupienia dobre atomizery na 20, 25 i 30 ml??
Znalazłam takie: atomizery 30 ml - wiecie coś o nich (albo sprzedawcy)?
One są całkiem dobre, miałam kiedyś takie dwa, ale strasznie drogie. Na allegro jest jeszcze inny dostawca: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7196568. Są przynajmniej trochę tańsze, ale też żaden wielki miód. Ja dla porównania z Globe chcę skontaktować się z firmą Gardeny: http://www.gardeny.com/46,a,butelki.htm
Oni też są na all: http://allegro.pl/atomizer-buteleczk...751072653.html. Te na all są najtańsze. Może jakby kupowało się hurtem, byłyby inne ceny Warto spróbować chociaż, tak sądzę
liliza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:27   #3932
silkmoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liliza Pokaż wiadomość
Ja dla porównania z Globe chcę skontaktować się z firmą Gardeny: http://www.gardeny.com/46,a,butelki.htm
Oni też są na all: http://allegro.pl/atomizer-buteleczk...751072653.html. Te na all są najtańsze. Może jakby kupowało się hurtem, byłyby inne ceny Warto spróbować chociaż, tak sądzę
O, a będziesz organizować wspólne zakupy? Ja bym się pisała ;D. Dzięki za odpowiedź

Eeeee, a czemu na tej stronie jest napisane, że Gardeny jest z Krakowa, a na allegro wysyłkę prowadzą z Olkusza? -> ok, rozumiem, 'Gardeny' to marka, nie firma.

Edytowane przez silkmoon
Czas edycji: 2012-11-05 o 18:04
silkmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:18   #3933
Lucasai
Zadomowienie

Cytat:
Chciałabym dopytać się o zakup atomizerów: szykuje się jakiś rzut? Może wiecie czy są gdzieś do kupienia dobre atomizery na 20, 25 i 30 ml??
Znalazłam takie: atomizery 30 ml - wiecie coś o nich (albo sprzedawcy)?
Jeej!! Ale ładne te trzydziestki! Szczególnie ta pierwsza, w kształcie okrągłej kolumny
Stary 2012-11-07, 19:01   #3934
n_angel
Raczkowanie

Chciałam się do Was zwrócić z dwoma pytaniami, uprzedzę na początku że jako początkująca organizatorka w trakcie rozbiórki nie chcę niczego poganiać (znam regulaminy i zgodnie z całą procedurą przed rozpoczęciem kolejnej rozbiórki poczekam do zakończenia trwającej), a wręcz przeciwnie - zaplanować Otóż od czasu do czasu uruchamia się we mnie perfumowy diabeł i w takich momentach najchętniej kupiłabym wszystkie chciejstwa od razu i jak leci, albo bazując na "najbardziej naglących". Jednak ze względu na dopuszczalne odstępy czasowe między kupieniem i rozbiórką (która jakby na to nie patrzeć ratuje nieco kieszeń w okresie diablenia), wiem że nie mogę zrobić zakupów w najbliższym czasie, jednak okropnie ważne byłoby dla mnie ustalenie kolejności i tego co jest w ogóle realne do skutecznego rozebrania - dałoby mi to możliwość zaplanowania części zakupów w ilościach tylko dla siebie.

Ptanie 1: czy jest gdzieś miejsce na forum gdzie można zadać pytanie sondażowe z punktu widzenia organizatora (nie udziałowca) ewentualnej przyszłej rozbiórki? Może warto by było założyć wątek taki wątek?
Rozumiem że w wątku "nie załapałem się na.." - jak wynika z jego regulaminu - wypowiadają się tylko osoby które nie chcą rozbierać flakonu, a dołączyć się do rozbiórki (mimo przeszukania, nie znalazłam tam osób polujących na zapachy które mnie interesują). Widziałam też jakiś czas wątek "sondażowy przedorozbiórkowy" obok rozbiórek, który przez przypadek się rozebrał - i też nie o to mi chodzi. Chciałabym żebyście pokierowali mnie do miejsca, gdzie mogłabym dać informację, że prosiłabym o PW osoby które byłyby zainteresowane rozbiórką konkretnego zapachu, nie chodzi też broń Boże o zaklepywanie ml, podawanie godziny itd - bo nie mogę tego określić, - a o informację dla mnie - głównie ze względu na to że właśnie jako początkująca organizatorka nie chciałabym "utknąć" na zapachu z którego rozebraniem będzie problem, co wstrzymałoby pewnie na dłuższy czas możliwość zajęcia się kolejnym.

Na przykładach rzeczywistych: (w jakich sytuacjach wątek sondażowy by sie przydał)
- chciałabym rozebrać Kenzo Kashaya, którego zapach uwielbiam jeszcze z dzieciństwa, ale na forum większość opinii na jego temat było niepochlebnych, co samo w sobie nie było by przeszkodą, natomiast jest nią że jedyna opłacalna aktualnie pod kątem rozbiórki to 200ml więc przed zaryzykowaniem wolałabym przynajmniej zobaczyć czy znajdzie się ktoś chętny
- drugi zapach z którym mam kłopot to Givenchy Very irresistible L'intense, który nigdy nie był rozbierany (w ogóle irresistible w innych wersjach pojawił się zaledwie 3 razy), a przez maksymalną pojemność 75ml, nawet w wersji testetowej cena to teraz w najlepszym wypadku to 2,63/ml czyli dość sporo, jeżeli nie byłoby chętnych to dla siebie wzięłabym najmniejszą pojemność zamiast testera do rozlania.

Pytanie 2: Tym razem dotyczy czasu - jest regulaminowy maksymalny miesiąc od kupienia do rozbiórki - ok. Rozważam bardzo mocno kupienie na amerykańskim ebayu Habanity (w baaardzo korzystniejszej cenie niż z dostawą do Polski lub w Polsce), co jednak wymagałoby pośredniczenia mojej przyjaciółki w transakcji, która ze stanów do Polski będzie lecieć gdzieś w okolicy 20.11 i jeżeli wszystko by się udało to najwcześniej spotkałabym się z nią w okolicy 30.11, ponieważ data kliknięcie na ebayu byłaby pewnie wiążąca ( a konieczny jest jeszcze czas do tego aby flakon dotarł do niej w stanach ), czy w takiej sytuacji byłoby możliwe wydłużenie czasu od zakupu do rozbiórki przez ewentualne poślizgi?

Ps: jeżeli coś napisałam źle, nieregulaminowo, cokolwiek, czegoś nie zauważyłam - to śmiało proszę poprawiajcie, chętnie zrobię edycję i jestem wdzięczna za pomoc
n_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 19:10   #3935
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Moim zdaniem nie ma potrzebu zakładania wątku sondażowego... przecież sama rozbiórka jest pewnego rodzaju rozeznaniem. Zakładasz wątek, zbiorą się chętni to kupujesz, nie to trudno, nie kupujesz.
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 19:25   #3936
Bellatrix
gamma Orionis

Odnośnie zakupów zagranicznych, terminy są zdecydowanie dłuższe niż w przypadku tradycyjnych zakupów w kraju - więc tutaj nie będzie żadnego problemu. Takie sytuacje już się zdarzały.

Odnośnie wątku sondażowego - nie przepadam za nimi, choć przyznaję że na dwa czy trzy wyraziłam zgodę. Jak już Asiula wspomniała, nie trzeba kupować flakonu od razu i natychmiast, można zaczekać na zebranie się kompletu chętnych. Również w przypadku początkujących organizatorek.
Zawsze możesz zgłosić chęć rozebrania flakonu x w wątku kandydaturowym, jeśli znajdą się chętni - to kupujesz flakon i go rozbierasz. Jeśli chętnych nie będzie, zamykamy wątek, a Ty próbujesz z kolejnym zapachem. Nikt nie wymaga, żeby organizatorka miała flakon w garści jeszcze przed rozpoczęciem rozbiórki.

Edytowane przez Bellatrix
Czas edycji: 2012-11-07 o 19:26
Bellatrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 19:33   #3937
n_angel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie ma potrzebu zakładania wątku sondażowego... przecież sama rozbiórka jest pewnego rodzaju rozeznaniem. Zakładasz wątek, zbiorą się chętni to kupujesz, nie to trudno, nie kupujesz.
Oczywiście jest coś w tym o czym mówisz, natomiast z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że zakładając wątek rozbiórkowy gdzie będzie problem z chętnymi, blokuję sobie przez swoje "początkowanie" możliwość zajęcia się innym zapachem i po zamknięciu ze względu na brak chętnych musiałabym jeszcze raz przejść procedurę, a to wszystko byłoby wydłużone w czasie. Wolałabym tego uniknąć. I też nie mówię koniecznie o zakładaniu wątku sondażowego - to luźny pomysł, bardziej istotne jest dla mnie gdzie mogłabym zadać takie pytanie, bez otwierania rozbiórki, czy na przykład nie byłoby naruszeniem regulaminu w wątku dla 0sób wyrażających chęć udziału w rozbiórce?

Dziękuję Bello za odpowiedź w takim razie uspokoiłam się w sprawie zakupów zagranicznych. Natomiast odnośnie sondażu, wnioskując z tego że ich nie lubisz, rozumiem że nie byłoby możliwości zrobienia czegoś w tym stylu, nawet jeżeli pytanie podpięte byłoby pod inny wątek z prośbą o odpowiedzi na pw?

Edytowane przez n_angel
Czas edycji: 2012-11-07 o 19:43

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-07, 19:36   #3938
Bellatrix
gamma Orionis

Cytat:
Napisane przez n_angel Pokaż wiadomość
I też nie mówię koniecznie o zakładaniu wątku sondażowego - to luźny pomysł, bardziej istotne jest dla mnie gdzie mogłabym zadać takie pytanie, bez otwierania rozbiórki, czy na przykład nie byłoby naruszeniem regulaminu w wątku dla 0sób wyrażających chęć udziału w rozbiórce?
Widziałam, że dziewczyny informacje o przyszłych/planowanych rozbiórkach umieszczają w swoich podpisach.

Nie przesadzajmy z tym przechodzeniem procedur, tygodni to nie trwa, znaczków skarbowych kupować nie trzeba ;] Jak się chętne nie zbiorą, to po prostu piszesz że nie wyszło i co chcesz zamiast tego rozebrać.

Stary 2012-11-07, 19:41   #3939
Asiuuuuula
Zakorzenienie

No tak jest dla wszystkich... procedury nie trwaja długo, bez przesady, dzień, dwa
Może źle się wyraziłam, taki wątek gdzie sie bada czy są chętni na dany zapach moim zdaniem jest niepotrzebny bo właśnie po to są wątki rozbiórkowe. A że sie śpieszy komuś no to trudno... ale to tylko moje zdanie
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 19:41   #3940
Bellatrix
gamma Orionis

A, edytowałaś trochę wiadomość, to jeszcze się odniosę:
Cytat:
Napisane przez n_angel Pokaż wiadomość
(który powstał z resztą na podstawie tego co widziałam, czyli indywidualnej zgody na sondaż, ,nie rozbiórkę - bo prowadziła w tym czasie inną - udzielony początkującej organizatorce)
W tej sytuacji chodziło o połączenie zakupów dwóch flakonów z jednej perfumerii internetowej, co oznaczało niższe koszty wysyłki dla obu i niższą cenę za ml.

Stary 2012-11-07, 19:52   #3941
n_angel
Raczkowanie

Ok dobra, już ogarniam. Wszystko gra i rzeczywiście być może pytanie w podpisie jest dobrym pomysłem A usunięcie tamtego fragmentu postu było ze względu na to że nie widziałam jeszcze Twojej odpowiedzi, w której napisałaś że rzeczywiście takie zgody były, z jakiego powodu już nie jest takie istotne, chociaż wierzę że był sensowny

Jeszcze w takim razie na wszelki wypadek jedna sprawa, ponieważ żeby kupić w ten sposób Habanitę musiałabym ją kliknąć właściwie już (biorąc pod uwagę to że musi zostać dostarczona przed wylotem) - czy z tym nie będzie problemu że będzie kliknięta jeszcze podczas trwania mojej innej rozbiórki?
Stary 2012-11-07, 23:21   #3942
Bellatrix
gamma Orionis

Możesz kliknąć teraz, oczywiście, tym bardziej że jak pisałaś musi dotrzeć do Twojej przyjaciółki w wyznaczonym czasie.
Tylko dla pewności napiszę, że wątek ze zbieraniem chętnych i wpłaty za ml będziesz mogła realizować dopiero po zakończeniu obecnej rozbiórki, ale to pewnie jest jasne, tylko ja mocno nieprzytomna ;]

Stary 2012-11-08, 22:21   #3943
LadyMadalena
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez liliza Pokaż wiadomość
One są całkiem dobre, miałam kiedyś takie dwa, ale strasznie drogie. Na allegro jest jeszcze inny dostawca: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7196568. Są przynajmniej trochę tańsze, ale też żaden wielki miód. Ja dla porównania z Globe chcę skontaktować się z firmą Gardeny: http://www.gardeny.com/46,a,butelki.htm
Zapytałam firmę o zakupy za ok 1000zł. Wstawiam cennik, który dostałam. Całość to cena buteleczki+cena atomizera. Wychodzi drożej niż globe. Te atomizery są jakieś strasznie drogie Może dałoby się kupować u nich buteleczki a gdzie indziej dopasowane atomizery? Ktoś ma od nich jakąś buteleczkę i mógłby sprawdzić czy np te z globe pasują?
OFERTA CENOWA
ceny netto
1. Woda perfumowana: 1 litr - 160,00
2. Butelki szklane:
8 ml. (GALA) 1 szt. - 0,60
9 ml. (DEBORAH ) 1 szt. - 1,00
10 ml. (MIKA)1 szt. - 1,00
11 ml. (GALA)1 szt. - 1,00
14 ml. (ALEXANDRA) 1 szt. - 1,30
15 ml. (WATCH)1 szt. - 1,30
16 ml. (TULIPAN) 1 szt. - 0,80
22 ml. (LAVITA) 1 szt.- 1,20
32 ml. (GOYA)1 szt. - 1,50
34 ml. (NANCY) 1 szt. - 2,00
53 ml. (GOYA) 1 szt. - 2,00
103 ml. (GOYA) 1 szt. - 3,00

3. Atomizer+nasadka metalowa: (złota - srebrna) produkcja WŁOSKA
AV-13/415 1 szt. - 1,20
EU-4 1 szt. - 1,20
EU-5 1 szt. - 1,30

4.Paski zapachowe (testery) 100 szt. - 5,00
5. Epruwetka szklana 1,00 ml 100 szt. - 25,00
6.Naklejka mała (pasek) 1 szt. - 0,60
7.Dozownik (pompka) 1 szt. - 3,50

Moja fragrantica

Edytowane przez LadyMadalena
Czas edycji: 2012-11-08 o 22:27
LadyMadalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 18:02   #3944
silkmoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyMadalena Pokaż wiadomość
Zapytałam firmę o zakupy za ok 1000zł. Wstawiam cennik, który dostałam. Całość to cena buteleczki+cena atomizera. Wychodzi drożej niż globe. Te atomizery są jakieś strasznie drogie Może dałoby się kupować u nich buteleczki a gdzie indziej dopasowane atomizery? Ktoś ma od nich jakąś buteleczkę i mógłby sprawdzić czy np te z globe pasują?
OFERTA CENOWA
ceny netto
1. Woda perfumowana: 1 litr - 160,00
2. Butelki szklane:
8 ml. (GALA) 1 szt. - 0,60
9 ml. (DEBORAH ) 1 szt. - 1,00
10 ml. (MIKA)1 szt. - 1,00
11 ml. (GALA)1 szt. - 1,00
14 ml. (ALEXANDRA) 1 szt. - 1,30
15 ml. (WATCH)1 szt. - 1,30
16 ml. (TULIPAN) 1 szt. - 0,80
22 ml. (LAVITA) 1 szt.- 1,20
32 ml. (GOYA)1 szt. - 1,50
34 ml. (NANCY) 1 szt. - 2,00
53 ml. (GOYA) 1 szt. - 2,00
103 ml. (GOYA) 1 szt. - 3,00

3. Atomizer+nasadka metalowa: (złota - srebrna) produkcja WŁOSKA
AV-13/415 1 szt. - 1,20
EU-4 1 szt. - 1,20
EU-5 1 szt. - 1,30

4.Paski zapachowe (testery) 100 szt. - 5,00
5. Epruwetka szklana 1,00 ml 100 szt. - 25,00
6.Naklejka mała (pasek) 1 szt. - 0,60
7.Dozownik (pompka) 1 szt. - 3,50
Jej, Ty potrafiłaś ich zagadnąć. Mi odpowiedzieli, że sprzedają tylko firmom, nie osobom prywatnym i kropka
Stary 2012-11-09, 21:03   #3945
Emiks
Zakorzenienie

Cytat:
Jej, Ty potrafiłaś ich zagadnąć. Mi odpowiedzieli, że sprzedają tylko firmom, nie osobom prywatnym i kropka
Może byłaś za mało przekonująca

Ja zamawiałam od firmy Gardeny trzy rodzaje Goya, bardzo ładne, solidnie wykonane, poręczne i wygodne Do tego domówiłam doskonale znane na Wizażu dziesiątki Mika
Emiks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 22:20   #3946
nikielka
Raczkowanie

Nie wiem, gdzie się wpisać z tą informacją, ale chciałam powiedzieć, że wątek rozbiórkowy z Ambre Nuit założę w niedzielę około 19stej.
nikielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 00:38   #3947
silkmoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emiks Pokaż wiadomość
Może byłaś za mało przekonująca

Ja zamawiałam od firmy Gardeny trzy rodzaje Goya, bardzo ładne, solidnie wykonane, poręczne i wygodne Do tego domówiłam doskonale znane na Wizażu dziesiątki Mika
No żesz... A u tych z Krakowa czy Olkusza (na all są z Olkusza)? Ja rozmawiałam z tymi z Krakowa ;( (a jakby się zgodzili mi sprzedać, to bym miała na miejscu....).

Cytat:
Napisane przez nikielka Pokaż wiadomość
Nie wiem, gdzie się wpisać z tą informacją, ale chciałam powiedzieć, że wątek rozbiórkowy z Ambre Nuit założę w niedzielę około 19stej.
Dzięki za informację
Stary 2012-11-13, 18:52   #3948
Daffodilka
Zakorzenienie

Gdyby przypadkiem ktoś był zainteresowany to jutro (środa 14.11) o godz. 19.00 zakładam wątek z dwoma zapachami: Kerosene Copper Skies i Shalimar Ode a la Vanille Sur la route de Madagascar (2012). Na razie będę tylko zbierać chętnych, a przelewy, adresy i takie tam, dopiero kiedy zakończę jedną z trzech obecnych rozbiórek, konkretnie Opusa V. W tej chwili dwie ostatnie odlewki są już w drodze do adresatek, tak, że w tym tygodniu powinnam finiszować

Edit Sorrki, Shalimara nie będzie - Asia mnie ubiegła

Edytowane przez Daffodilka
Czas edycji: 2012-11-13 o 18:56
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 18:59   #3949
Emiks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Gdyby przypadkiem ktoś był zainteresowany to jutro (środa 14.11) o godz. 19.00 zakładam wątek z dwoma zapachami: Kerosene Copper Skies i Shalimar Ode a la Vanille Sur la route de Madagascar (2012). Na razie będę tylko zbierać chętnych, a przelewy, adresy i takie tam, dopiero kiedy zakończę jedną z trzech obecnych rozbiórek, konkretnie Opusa V. W tej chwili dwie ostatnie odlewki są już w drodze do adresatek, tak, że w tym tygodniu powinnam finiszować

Zastanawiałam się, kogo skusi Shalimar bo ja z trudem, ale powstrzymałam się
Emiks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 19:06   #3950
seduction
Zakorzenienie

Cytat:

To niech teraz Asia będzie taka dobra i nam rozbierze

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 00:55   #3951
201610111032
Konto usunięte

Planuje ktoś z was w najbliższym czasie rzut atomizerków?
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 17:49   #3952
liliza
El Cumpleaños Secreto

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
Planuje ktoś z was w najbliższym czasie rzut atomizerków?
Też o tym myślałam, ale jako pierwszaka ogranicza mnie limit i płatna dostawa, więc nie ma sensu, bo mam dopiero dwie rozbiórki na liczniku.
liliza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 19:33   #3953
elizziak
Zakorzenienie

Czy mogę przeprowadzić rozbiórkę perfum, które dostałam w prezencie, a więc nie mam dowodu zakupu? Chodzi o L'Erbolario Dolcelisir, zapach dość trudno dostępny w Polce, myślę, że byłoby sporo osób chętnych. A ja dostałam 100 ml, więc nigdy tego nie zużyję. Ale rozstawać się z całym flakonem absolutnie nie chcę, bo był to od dawna mój wymarzony zapach i 30 ml muszę mieć. Także pozostałe 70 ml byłoby do rozebrania.

Jeśli jest możliwe przeprowadzenie tej rozbiórki, to proszę również o podpowiedź, jak wówczas ustalić cenę perfum?
elizziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 19:37   #3954
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizziak Pokaż wiadomość
Czy mogę przeprowadzić rozbiórkę perfum, które dostałam w prezencie, a więc nie mam dowodu zakupu? Chodzi o L'Erbolario Dolcelisir, zapach dość trudno dostępny w Polce, myślę, że byłoby sporo osób chętnych. A ja dostałam 100 ml, więc nigdy tego nie zużyję. Ale rozstawać się z całym flakonem absolutnie nie chcę, bo był to od dawna mój wymarzony zapach i 30 ml muszę mieć. Także pozostałe 70 ml byłoby do rozebrania.

Jeśli jest możliwe przeprowadzenie tej rozbiórki, to proszę również o podpowiedź, jak wówczas ustalić cenę perfum?
Podejrzewam, że w ruch może pójść jedynie wymiana 70ml z innymi osobami, a nie rozbiórka, ale mogę się mylić i może wyjątki są

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 19:49   #3955
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że w ruch może pójść jedynie wymiana 70ml z innymi osobami, a nie rozbiórka, ale mogę się mylić i może wyjątki są
Zgadzam sie Mozesz jedynie wymienic
Stary 2012-11-16, 19:52   #3956
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Też tak myślę. To dość niecodzienne, żeby sprzedawać (bo to jednak forma sprzedaży) prezent i sądzę, że Moderatorki nie odniosą się do tego zbyt przychylnie
Stary 2012-11-16, 19:53   #3957
Bellatrix
gamma Orionis

Wyjątków nie ma ;]
Tak jak dziewczyny napisały - rozbiórki tylko z "z góry ustalonymi cenami"/dowodami zakupu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-16, 20:00   #3958
elizziak
Zakorzenienie

Dziękuję za szybką odpowiedź. Prezent mnie uszczęśliwił, ale pragmatyzm górą Idę zatem na wymiankowy
Stary 2012-11-16, 20:04   #3959
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizziak Pokaż wiadomość
Dziękuję za szybką odpowiedź. Prezent mnie uszczęśliwił, ale pragmatyzm górą Idę zatem na wymiankowy
Wiesz, ale jest jeszcze Straganik Myślę, że na pewno znalazłabyś wiele chętnych na odlewki. Ostatnio Dolcelisir 100 ml "chodził" na Allegro po 175-179 zł
Stary 2012-11-16, 20:10   #3960
elizziak
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, ale jest jeszcze Straganik Myślę, że na pewno znalazłabyś wiele chętnych na odlewki. Ostatnio Dolcelisir 100 ml "chodził" na Allegro po 175-179 zł
Też spróbuję tam swoich sił
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości