Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-02, 17:54   #901
Daffodilka
Zakorzenienie

Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no własnie...rozumiem cie doskonale, nawet nie chodzi o to czy kogośstac czy nie, ale jak sie ma 30 zapachów to lepiej jest je miec po 30 ml a nie po 100, bo i tak sie nie zuzyje-dlatego ja jestem za wolnym dostępem do rozbioru 1 flachy jednorazowo-dla każdego
a do większych zakupów niech będa organizatorki
Też bym była za tym Bo co będzie z osobami nienaoliwionymi, którym nagle trafi się okazja, albo wielka chcica na jakiś zapach i będą chciały flachę rozebrać? Ja rozebrałam do tej pory tylko kilka flaszek i pewnie nie znajdę się na tej liście, ale co jakiś czas mam jednak ochotę kupić coś wyjątkowego i rozlać. To co wtedy? Będę musiała prosić jakąś Organizatorkę żeby to zrobiła za mnie, czy może pisać jakąś petycję do Moderatorek? Jak ta sprawa będzie rozwiązana?
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 17:56   #902
kasiaa91
BAN stały

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
Przekupki już były dyskutowane i nie zostały przyjęte..
Wiem, poprawiłam tylko Wizażankę.

Ciekawa jestem bardzo tej listy
z tego co wyliczyłam to rozebrałam prawie 30 flakonów (razem z trwającymi rozbiórkami) i 2 minirzuty atomków
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:06   #903
porzeczki
Zadomowienie

Mam wrażenie, że dzięki tego typu posunięciom wspólne zakupy o charakterze detaliczno-sporadycznym zejdą do podziemia.

A organizatorki z listy nie nadążą się opędzać od chętnych..

porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:07   #904
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Też bym była za tym Bo co będzie z osobami nienaoliwionymi, którym nagle trafi się okazja, albo wielka chcica na jakiś zapach i będą chciały flachę rozebrać? Ja rozebrałam do tej pory tylko kilka flaszek i pewnie nie znajdę się na tej liście, ale co jakiś czas mam jednak ochotę kupić coś wyjątkowego i rozlać. To co wtedy? Będę musiała prosić jakąś Organizatorkę żeby to zrobiła za mnie, czy może pisać jakąś petycję do Moderatorek? Jak ta sprawa będzie rozwiązana?
nieśmiało się podłączam do pytania u mnie to zupełnie śmiesznie wygląda, bo zorganizowałam dopiero jedne zakupy, ale na pewno nie miałam w planach żeby były one moimi ostatnimi zorganizowanymi
Z drugiej strony zaś wiem ze jakby każda osoba miałaby dostać status organizatora za to ze coś kiedyś zorganizowała to pewnie wyszłaby z tego co najmniej połowa osób udzielających sie na perfumach
Moim zdaniem ciężka sprawa... Weteranki - to wiadomo, gorzej co z resztą...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:07   #905
joann_eve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że dzięki tego typu posunięciom wspólne zakupy o charakterze detaliczno-sporadycznym zejdą do podziemia.

Może to nie będzie takie złe... Zapachy są trwalsze bez dostępu światła
joann_eve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:10   #906
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
o to to! dlatego chciałam wpisać się na listę ale nie odpowiada mi kupowanie zapachów, po które można uderzyć do sieciówki....

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:14   #907
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez mettemarit Pokaż wiadomość
Polly, wyluzuj - każdy kiedyś zaczynał
Była tu przecie osoba z dużym dorobkiem wizażowym, który nie powstrzymał jej przed działaniami aferalnymi

Też tak uważam. Po pewnych "aferach" z dwoma (trzema?) stałymi i długodystansowanymi bywalczyniami tego podforum, stopień "zasiedzenia" na Perfumach stracił dla mnie na znaczeniu i to dużo.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-03-02 o 18:18
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:23   #908
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Dziewczyny wszystko fajnie, ale ja tutaj nie mam za wiele do gadania. To nie ja tutaj podejmuję decyzje. Więc na razie prześciganie się w nowych pomysłach nie ma sensu.
O ile na modowym i minerałach sprawa jest prosta bo tam od początku były stałe organizatorki to tutaj, to zupełnie co innego.
Nie chciałabym wprowadzać drastycznych ograniczeń, choć niektóre zakupy wydają się być chaotyczne i nieprzemyślane, często szybko porzucane, wprowadza to wrażenie nieładu na forum niestety, ktoś zabiera się za coś do czego jest nieprzygotowany, wpada na forum, zakłada wątek i nie ma pojęcia o co w tym chodzi.
Jednak perfumy tętnią życiem, ok, zgodzę się ze są spore kwoty, ale rozbieranie flachy na ml to nie takie mega przedsięwzięcie, jak zamawianie wora ciuchów w Chin czy skądś, które tez sporo kosztuje.
Przedstawiłyśmy sprawę górze, zobaczymy co dalej.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:26   #909
Freyyka
Rozeznanie

Teraz najbardziej martwią się dziewczyny, które rozbierają lub mają zamiar rozebrać jakąś flaszkę raz na jakiś czas i boją się, jak ja, że zostaną pozbawione tej możliwości. Jednym słowem na mniejszą liczbę organizatorek przypadnie większa ilość rozbiórek statystycznie rzecz biorąc. I statystycznie rzecz biorąc wtedy większe pieniadze wchodzą w grę, niż rozebranie dwóch flaszek na miesiąc...
Nie wiem, czy to już wszystko postanowione, ale jeszcze raz za wieloma z Was powtórzę, że dobrze by było pozostawić możliwość organizowania rozbiórek pojedynczych flaszek dla osób spoza listy Organizatorek... Pewnie, zależy mi na tym również z osobistych względów, bo raczej nie wierzę, że znajdę się na liście. A też ze względów finansowych nie mam planów większych niż maksymalnie 2-3 butelki na miesiąc...

Szukam koreczka do Słonika Kenzo 50 ml Odwdzięczę się
Freyyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:29   #910
poissonivy
Zakorzenienie

No właśnie Blue, a może zaproponujesz "górze", tak jak to stało się z atomizerami, że są limity.
No tylko kto to będzie kontrolował..., że ktoś tam kupił 2 flaszki/m-c, a nie 4...
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:30   #911
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Freyyka Pokaż wiadomość
Teraz najbardziej martwią się dziewczyny, które rozbierają lub mają zamiar rozebrać jakąś flaszkę raz na jakiś czas i boją się, jak ja, że zostaną pozbawione tej możliwości. Jednym słowem na mniejszą liczbę organizatorek przypadnie większa ilość rozbiórek statystycznie rzecz biorąc. I statystycznie rzecz biorąc wtedy większe pieniadze wchodzą w grę, niż rozebranie dwóch flaszek na miesiąc...
Nie wiem, czy to już wszystko postanowione, ale jeszcze raz za wieloma z Was powtórzę, że dobrze by było pozostawić możliwość organizowania rozbiórek pojedynczych flaszek dla osób spoza listy Organizatorek... Pewnie, zależy mi na tym również z osobistych względów, bo raczej nie wierzę, że znajdę się na liście. A też ze względów finansowych nie mam planów większych niż maksymalnie 2-3 butelki na miesiąc...
Dokładnie tak Freyyko.. no ale poczekamy, zobaczymy co się z tego urodzi..
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:50   #912
lady_poison
Zakorzenienie

Tak sobie czytam i zgadzam się z kimś (już nie pamiętam kim ), kto zaproponował rozdzielenie wspólnych zakupów na:
1. Większe zakupy (typu Lucky, Quality, GaliLu, Fragrancex i inne). Tu zajmowałyby się tym właśnie Organizatorki naoliwione
2. Rozbiór pojedynczych flakonów. Tu każdy chętny mógłby rozebrać flakon, o ile nie znalazł wcześniej się na Czarnej Liście osób, z którymi były problemy.
3. Rzuty atomizerkowe.

To tylko wolne propozycje, może góra rozpatrzy nasze propozycje. W końcu Forum Wspólnozakupowe ma służyć nam wszystkim, a wspólne zakupy cieszyć.
Stary 2010-03-02, 18:50   #913
kasiaa91
BAN stały

Cytat:
Jednym słowem na mniejszą liczbę organizatorek przypadnie większa ilość rozbiórek statystycznie rzecz biorąc. I statystycznie rzecz biorąc wtedy większe pieniadze wchodzą w grę, niż rozebranie dwóch flaszek na miesiąc...
Niekoniecznie, organizatorka może rozebrać tyle flakonów ile chce jeden albo 8 na miesiąc ... nikt jej nie zmusza. I raczej doświadczone osoby rozbierały już kilka flakonów naraz i nie było problemów z większą sumą pieniądzy (nie wspominam w ogóle o zakupach niszowców - tam to w ogóle kosmos )
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:50   #914
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
No właśnie Blue, a może zaproponujesz "górze", tak jak to stało się z atomizerami, że są limity.
No tylko kto to będzie kontrolował..., że ktoś tam kupił 2 flaszki/m-c, a nie 4...
Gdyby stworzyć specjalny wątek, prowadzony przez Blue np, do którego każda osoba (nie będąca organizatorką), która zakłada nowy wątek rozbiórkowy musiała się wpisać - to osoby zainteresowane same by siebie kontrolowały.

Osoba, która założy taki wątek (Blue?) poprzez edycję pierwszego postu wpisze przy nicku danej osoby nazwy flaszek za dany miesiąc.
Jeśli ktoś raz zapomni wpisać się do wątku, a rozbierze jakąś flaszkę dostanie bana na wspólne zakupy.
Stary 2010-03-02, 19:05   #915
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, czy to już wszystko postanowione, ale jeszcze raz za wieloma z Was powtórzę, że dobrze by było pozostawić możliwość organizowania rozbiórek pojedynczych flaszek dla osób spoza listy Organizatorek...
Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość
Tak sobie czytam i zgadzam się z kimś (już nie pamiętam kim ), kto zaproponował rozdzielenie wspólnych zakupów na:
1. Większe zakupy (typu Lucky, Quality, GaliLu, Fragrancex i inne). Tu zajmowałyby się tym właśnie Organizatorki naoliwione
2. Rozbiór pojedynczych flakonów. Tu każdy chętny mógłby rozebrać flakon, o ile nie znalazł wcześniej się na Czarnej Liście osób, z którymi były problemy.
3. Rzuty atomizerkowe.

To tylko wolne propozycje, może góra rozpatrzy nasze propozycje. W końcu Forum Wspólnozakupowe ma służyć nam wszystkim, a wspólne zakupy cieszyć.
Mysle podobnie udostepnienie kilkunastu nowym osobom informacji o numerach IP uzytkownikow na Perfumach i zamknietego forum dla moderatorow, moim zdaniem wcale bezpieczenstwa nie podniesie kto ma wywinąc jakis numer, to zrobi to, nawet jesli polowa Wizazanek bedzie ręczyc za niego, znac osobiscie ja na Allegro kupuje czasem od osob początkujących, co prawda nie perfumy za kilka stówek, ale jezeli chodzi o tansze rzeczy, daję szansę, kazdy kiedys musi jakos zaczynac

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2010-03-02 o 19:08
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:07   #916
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka32 Pokaż wiadomość
Gdyby stworzyć specjalny wątek, prowadzony przez Blue np, do którego każda osoba (nie będąca organizatorką), która zakłada nowy wątek rozbiórkowy musiała się wpisać - to osoby zainteresowane same by siebie kontrolowały.

Osoba, która założy taki wątek (Blue?) poprzez edycję pierwszego postu wpisze przy nicku danej osoby nazwy flaszek za dany miesiąc.
Jeśli ktoś raz zapomni wpisać się do wątku, a rozbierze jakąś flaszkę dostanie bana na wspólne zakupy.
Dobry pomysł
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:08   #917
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Ale się stron namnożyło

Prawdę mówiąc, nie rozumiem tego pomysłu ani w ząb. Tzn. rozumiem, że dążymy do tego, by było bezpieczniej, ale przecież nigdy nie będzie gwarancji, że wszystko pójdzie sprawnie, że nagle osoba znana, organizująca, wywiązująca się, itd. nie nawali.
Z drugiej strony jest kilka osób rozlewających flaszki okazyjnie.
Chyba lepiej byłoby, żeby takie pojedyncze rozlewanie odbywało się jawnie, a nie po kryjomu, np. przez pw. Do tego przecież zmierzało to podforum, tworzone były coraz bardziej przejrzyste zasady, coraz bardziej szczegółowe wymogi.

Popieram Dziewczyny powyżej: jestem za tym, aby każdy mógł od czasu do czasu rozebrać flaszkę.
Logiczne jest, że nie ma obowiązku współzakupowania z osobą, której się nie zna i której się nie ufa. Nawet z osobą o statusie Organizatorki.
Nie ma chyba również - chyba, bo tak naprawdę nie wiem - uniemożliwienia założenia na Wizażu wątku z ogłoszeniem, że chce się rozebrać flaszkę czy zorganizować zakupy?

W każdym razie, jeśli nie byłoby możliwości, że każdy mógłby coś pojedynczo rozlać od czasu do czasu, zgłaszam swoją kandydaturę na organizatorkę, taką właśnie od-czasu-do-czasu.

Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość
3. Rzuty atomizerkowe.

Nie sposób się nie zgodzić
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Mysle podobnie udostepnienie kilkunastu nowym osobom informacji o numerach IP uzytkownikow na Perfumach i zamknietego forum dla moderatorow, moim zdaniem wcale bezpieczenstwa nie podniesie kto ma wywinąc jakis numer, to zrobi to, nawet jesli polowa Wizazanek bedzie ręczyc za niego, znac osobiscie ja na Allegro kupuje czasem od osob początkujących, co prawda nie perfumy za kilka stówek, ale jezeli chodzi o tansze rzeczy, daję szansę, kazdy kiedys musi jakos zaczynac
Tylko właściwie dlaczego organizatorki miałyby mieć dostęp do tych danych?? Tego również - a raczej przede wszystkim - nie rozumiem
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-03-02 o 19:14 Powód: dopisek
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:08   #918
skarbiatko
Zakorzenienie

spokojnie a nóż widelec bedzie 100 organizatorek

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:14   #919
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
No oby, bo mam kupę atomizerów i trochę zakupowych planów

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 19:17   #920
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Daff dobrze prawisz Tez sie zastanawiam czy moje 7-8 flachonow kwalifikuje mnie do tej listy...to moze chociaz dziesiatki/moze setki juz nawet odlewek?
I coz z tego, ze rozebralas malo?? Liczy sie jakosc a nie ilosc, twojego Ametysta "na promocji" nie zapomne nigdy bo swietnie mi sie go nosi
A kto mi bedzie babcine szypry/aldehydy i inne dziwadla rozbieral? Meskie Guerlainy, na ktore juz mam ochote? Posmutnialam jakos...

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:22   #921
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Zamieszanie jest niesamowite i wlasciwie to moze skonczyc sie tym,ze zejdzie to na priv.
Łatwo przejrzec liste w watku gdzie wpisujemy swoje zapotrzebowania,wiekszosc z Nas zna sie blizej jak nie osobiscie to wirtualnie
Stary 2010-03-02, 19:24   #922
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
ja a propos różnych potrzeb na tym wątku...

Blue - może można by go podzielić na dwa oddzielne w ramach jednego: oddzielnie zapachy ogólnie dostępne i oddzielnie zapachy tzw. niszowe czyli sprowadzane z zagranicy albo kupowane w Polsce w Q lub Galilu, wydaje mi się, że to rozwiązanie uporządkowałoby podforum

edit: a i zapomniałam o atomizerach takie trzy oodzielne podfora podforum

podoba mi sie ten pomysł

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość

tez tego sie obawiam
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:24   #923
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Taaa
Cytat:
Mysle podobnie udostepnienie kilkunastu nowym osobom informacji o numerach IP uzytkownikow na Perfumach i zamknietego forum dla moderatorow, moim zdaniem wcale bezpieczenstwa nie podniesie kto ma wywinąc jakis numer, to zrobi to, nawet jesli polowa Wizazanek bedzie ręczyc za niego, znac osobiscie
Może wspomożesz nas truskawkowawiosno z tymi argumentami u admina? Nas nie będą chcieli słuchać raczej...
No właśnie ja chciałabym zauważyć, że numery wywinęły osoby znane i to od dawna...
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:24   #924
Polly_
grozi wypollizowaniem

wiadomo kiedy będzie lista?

(o..boże przypomniało mi sie jak wystawałam pod WA w oczekiwaniu na liste przyjętych na studia )
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:30   #925
anastazjaaa2
Zakorzenienie

A w sumie, to teraz mi przyszło do głowy że to niesprawiedliwe okropnie, że tylko kilka/kilkanaście wybranych osób będzie miało mozliwość rozlewania flaszek, tym samym zatrzymania dla siebie butli. Reszta będzie musiała zadowolić się odlewkami, tudzież kupować całe flachy dla siebie.

Logiczne, że dziewczyny będą rozlewały tylko te zapachy które lubią i chcą mieć ( oczywiscie nie mówię o działaniach czysto filantropijnych )

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2010-03-02 o 19:32
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:33   #926
layola
Raczkowanie

Cytat:
Czemu ma służyć udostępnienie nr IP organizatorkom? Bezpieczeństwu? Czyjemu?
Wg mnie na dużo większe niebezpieczeństwo narażone są współkupujące - to one, opierając się wyłącznie na zaufaniu, powierzają pieniądze (często niemałe) organizatorce zakupów.
Wyjątkiem są sytuacje, gdy organizatorka zakłada za kogoś. To rozumiem.

layola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:38   #927
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
A w sumie, to teraz mi przyszło do głowy że to niesprawiedliwe okropnie, że tylko kilka/kilkanaście wybranych osób będzie miało mozliwość rozlewania flaszek, tym samym zatrzymania dla siebie butli. Reszta będzie musiała zadowolić się odlewkami, tudzież kupować całe flachy dla siebie.

Logiczne, że dziewczyny będą rozlewały tylko te zapachy które lubią i chcą mieć ( oczywiscie nie mówię o działaniach czysto filantropijnych )
Mnie też się to nie podoba (z w/wym przyczyn)... Co prawda raz na ruski rok coś rozbierałam - ostatnio nawet przed założeniem podforum i bardzo żałuję, że wielu osobom możliwość rozbioru flaszek się odbiera...
Bo co, mam prosić Organizatorkę o rozbiórkę flaszki w moim imieniu?
Trochę głupio mi, bo dużo z tym brudnej roboty w postaci przepsikiwania i nadawania przesyłek.. A niestety te niszowe na których mi zależy akurat są tylko w ogromnych pojemnościach... (Etro, PG, CdG - te co planowałam rozbierać w przyszłości - jak nadejdą lepsze czasy dla mojego portfela)

No ale trudno... Life goes on.

Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:55   #928
magda s.
Zakorzenienie

przebrnelam przez cala burzliwa dyskusje...ufff

nie bardzo rozumiem chec nadawania organizatorkom odrebnego statusu 'prawie moderatorow'...bo niby czemu to ma sluzyc? udostepnianie IP i dostep do odrebnego forum dla zamknietego (do tej pory) kregu osob dla dziewczyn, ktore organizuja zakupy buteleczki perfum? ze niby zwiekszenie bezpieczenstwa? no przepraszam, ale nie bardzo w to wierze...(jak pokazuja fakty)...

czy nie wystarczy stworzyc liste osob organizujacych zakupy (jak przy atomkach) a innym pozostawic mozliwosc rozlewania perfum raz na jakis czas (m-c, 2 m-ce)...

sama nie aspiruje do miana 'organizatorki', ale mialam w planach rozparcelowanie buteleczki perfum w najblizszym czasie (czekam na nia), a i w przyszlosci takich 'akcji' nie wykluczalam...a tu...niespodzianka...:brz ydal:
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:57   #929
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Taaa

Może wspomożesz nas truskawkowawiosno z tymi argumentami u admina? Nas nie będą chcieli słuchać raczej...
No właśnie ja chciałabym zauważyć, że numery wywinęły osoby znane i to od dawna...
zaraz napisze Ci PW

Cytat:
Napisane przez layola Pokaż wiadomość
Czemu ma służyć udostępnienie nr IP organizatorkom? Bezpieczeństwu? Czyjemu?
Wg mnie na dużo większe niebezpieczeństwo narażone są współkupujące - to one, opierając się wyłącznie na zaufaniu, powierzają pieniądze (często niemałe) organizatorce zakupów.
Wyjątkiem są sytuacje, gdy organizatorka zakłada za kogoś. To rozumiem.
moim zdaniem to naprawde kiepski pomysl, zeby dopuszczac sporą grupę osob, do danych, ktorych zupelnie nie potrzebują, ale chyba wlasnie nie wypada mi napisac o tym publicznie nie moge tez tego przedyskutowac na spokojnie z moderatorami na naszym forum, bo wlasnie przezywa ono okupacje przez oliwkowych z ciuchowego i mineralnego, a jest to forum, na ktorym poruszane sa czesto bardzo dyskretne sprawy niektorych userow, nie podoba mi się to wszystko, ale niestety mam na to wplyw zerowy.
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 19:58   #930
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

nooo, dokładnie o to samo mi chodzi, nie rozumiem czemu akurat teraz takie przełomowe reformy, ogólnie my - Wizażanki - tworzymy to podforum, a większości (zdecydowanej) pomysł nie przypadł do gustu, może ktoś zwróci też uwagę na nasze zdanie?

co do ID etc.. brakuje jeszcze pobierania odcisków palców

Edytowane przez martasdz
Czas edycji: 2010-03-02 o 20:01
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości