|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
gamma Orionis
|
Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum
Agnieszko, powtarzam:
Cytat:
Po prostu można dalej prowadzić zakupy, bez dodatkowych obostrzeń. Freyyko ;]
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam jeszcze taka sugestie a propos weryfikacji organizatorek/nie-organizatorek...chetne moglyby przelac na konto Wizaz np 1 zl...nie chodzi tu o czerpanie korzysci (...ale na wyszukiwarke nowa sie troche dolozymy
), a jedynie o weryfikacje danych...(posiadanie konta jest i tak wymogiem, wiec to nie powinien byc problem)...co myslicie o takim rozwiazaniu...?
|
#1053 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1054 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
edit: Chodzi o sposób rozliczenia takiej wpłaty. Wszelkie wpływy na firmowe konto muszą być udokumentowane i rozliczone. Jak traktować te złotówki? Jako darowiznę? Opłatę za prawo do organizowania zakupów?
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-03-03 o 18:02 |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1056 |
|
BAN stały
|
Nie no bez przesady
![]() Poza tym Blue mamy podać adres, nr telefonu a nie wiem co ma do tego nr konta itd
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1058 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jeszcze chętnie widziałabym oprócz dziewczyn wymienionych przez Figarro Sabbath, o ile się zgodzi. |
|
|
|
|
#1060 |
|
BAN stały
|
I też jestem za tym, żeby wciągnąć na listę zaoliwionych Fenris
Ja sama jestem jej dozgonnie wdzięczna za pomoc przy zakupie flachy DE
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
To ja w takim razie też nie chcę być zaoliwiona
![]() Mam rozebrane 3 flaszki, więc mam nadzieję, że będę mogła dalej rozbierać buteleczki To wszystko wydaje się rozsądne (nowe zmiany).
|
#1062 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę irytowało mnie jak brałam udział w rozbiórkach, jak jedna z organizatorek w wątku nie informowała kiedy kliknęła flachę, kiedy do niej przyszła, chociaż dziewczyny pisały w wątku co z flachą i cała akcja trwało to baardzo długo. Jak już ktoś się zabiera za rozbiórkę to niech robi to sumiennie, informuje o wszystkim w wątku i postara się jak najszybciej rozesłać , mam nadzieję że dzięki reformie wszystkie rozbiórki będą wzorowo przeprowadzane |
|
|
|
|
#1063 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wczoraj było trochę gorąco, ale dziś widać, że zmiany są nawet może i rozsądne. Nie wiem. Jak już wielokrotnie było podkreślane, zapaść się pod ziemię z pieniędzmi może osoba znana, lubiana i dotychczas rzetelna, której nazwisko, nr telefonu i adres współkupujące znają.
W każdym razie doceniam, że jest pole do dyskusji i nie narzuca się wszystkiego z góry. Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wizazanki to nie handlary dobytkiem na Allegro ![]() i ktos kto to robi, robi to z wlasnej, nieprzymuszonej woli, nonprofitowo, wkladajac w to swoj czas i energie... siem zniesmaczylam... zasady zasadami ale troche powagi...
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2010-03-03 o 18:26 |
|
|
|
|
#1065 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
#1066 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Przecież na konta wyłonionych w castingu organizatorek i tak wizażanki dokonały już setek wpłat. Gdyby któraś z Oliwek chciała dokonać przywłaszczenia, to i tak by to zrobiła w dowolnym momencie.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-03-03 o 19:32 |
||
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja bym prosiła aby nie robić castingów na Oliwki, bo na razie jest sporo ważniejszych rzeczy, najpierw niech wyklaruje się Lista Sprawdzonych Organizatorów- z tym będzie sporo roboty, a z niej łatwo wtedy wybrać jakąś pomocną Oliwkę. Ale to będzie już etap drugi.
|
|
#1068 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że sporo się tu zmienia, a ja rzadko bywam
![]() W związku z tym się chciałam dowiedzieć, czy mogę założyć wątek o zakupach na Aus Liebe Zum Duft, gdzie ja chcę kupić jedną flaszkę i chcę znaleźć inne osoby które też chcą flaszki? Bo już nie wiem, czy mogę czy nie ![]() Parę miesięcy temu też robiłam tam wspólne zakupy i chyba dziewczyny były zadowolone - problemów nie było
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym przeprosić Blue za niepotrzebna robote,
założyłam wątek kilka dni temu, że pilnie szukam organizatorki do wspolnych zakupow atomizerow, flaktycznie, powinnam była napisać to w w innym wątku o moim zapotrzebowaniu (ale pomyślałam,ze działa to w taki sposob jak rozlewanie perfum, widziałam wątek w którym ktoś chciał 10ml i szukał osoby do rozlewania pozostałych ml ) Ponieważ nadal potrzebuje atomizerów, to czy mogę założyć wątek? Czy wszystko idzie według schematu tego z poszczególnymi datami? Czy po założeniu wątku można coś zmienić? np ilość branych atomizerow to minimum 50 sztuk albo ograniczenie wspólnozakupoliczek do 6 osób oraz, aby usprawnić akcje, kupowałabym same 10ml (które są szczelniejsze od 5ml) wtedy szybko bym powrzucała atomki do paczek, |
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sztuk, to myślę że minimalna ilość atomów w rzucie np. 50 może być-jeśli tylko będą chętne, bo rozumiem że chciałabyś szybciej i sprawniej to zrobić, niż przy 30 sztukach. Tak samo organizacja samych 10-tek jeśli tylko znajdą się chętne - czemu nie. Zresztą pękate 20-tki często są pomijane, rzadko kto je zamawia, coraz więcej skarg na stożkowe 5-tki, 12 i 22 są fajne jeszcze. Schemat w podwieszonym wątku, obejmuje te rzuty do których mamy przypisane już organizatorki, tak jak w tym wątku, nie wyklucza to rzutów dodatkowych, ale muszą one być wcześniej uzgodnione, i tam ogłoszone. Czyli jeśli chcesz robić rzut podaj godzinę i datę, ja to tam ogłoszę, tylko odpowiednio wcześniej musisz dać znać. Teraz na ten przykład już lecę do domu, będę dopiero rano koło 9, niestety nie dam rady siedzieć tutaj non stop. Wątek zakłada organizator, czasem dziewczyny nie potrzebują dużej ilości zapachu wiec biorą 10ml, ale same resztę rozlewają i wszystko organizują, w innej formie wątki są zamykane. Wątek zakłada bowiem Organizator, a nie ktoś kto chce uczestniczyć. A jak stoisz z rozbiórkami teraz, dasz radę udźwignąć i rzut? Dziewczyny jestem w trakcie opracowywania Listy Sprawdzonych Organizatorów, ale wszystko jest w trakcie, nie jestem w stanie robić tego szybciej, dziś bite 8 godzin mi to zajęło, ale jeszcze jutro pewnie tyle samo, bo jestem dopiero w połowie. Robimy co w naszej mocy żeby szybko to ogarnąć. Także proszę o cierpliwość, kończcie sobie w międzyczasie obecne rozbiórki, opisujcie wątki że wszystko dotarło, czy co tam jeszcze jest do wysłania przy konkretnych nickach, wiele mi to ułatwi.
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,mam czas na rozbiórkę dnia 5.03.2010r. zapisy od godziny 20;00 minimalna brana ilość sztuk to 50 (wiem,moze być ciężko... )Oraz będę brała same 10ml (5ml moza wlac przeciez do 10ml) Ostatnio się rozleniwiłam stad pomyślałam,aby kto inny organizował rzut ale przemyślałam, że jednak atomków pilnie potrzebuje i sama podejmę się rzutu. Mam czas i zbiorę pieniądze,a atomki powysyłam, wszystko odbędzie sie wzorowo.
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja przyznaję, że sadzę się na rzut z Lucky, ale nie pali mi się, mogę spokojnie zaczekać aż się sytuacja ustabilizuje i wówczas jeśli będę mogła to zorganizuję coś dużego, jeśli nie będe mogła kliknę sobie prywatnie dwie flaszki. Myślę, że mogę nie tylko w swoim imieniu zapewnić, że nie ma żadnej presji. Widzimy, że robicie, co możecie, czyli bardzo dużo.
|
|
#1074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1075 |
|
never say no to panda
|
Blue - ja w kwestii atomków - alchemicznych 20tek - ich już chyba nie ma, bo zniknęły z listy hurtownianej
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani to spakować, ani nazwą-naklejką ładnie okleić.Basiek możemy spróbować z takim rzutem. Chociaż może więcej chętnych byłoby gdyby były też i 12 czy 22ml. Bo zamówić aż 50 sztuk - samych 10tek to tylko dla super organizatorek. A ile chcesz zostawić dla siebie? Odnośnie zakupów z Lucky to chodziło mi po głowie, czy nie dodać kolejnego postu np. pod terminami atomizerowymi i odnotowywać tam planowane napady na Lucky. Są to zakupy wyczekiwane, czy to pełne flakony, czy też próbki, bo tyle tego tam jest. Czasem ze względu na potrzebę uzbierania funduszy przez uczestników trochę się przeciągają. Może gdyby były ogłaszane jak Atomizery, orientacyjna data ruszenia wątku - limit itp., co Wy na to? Szłoby sprawniej, można by było zapoznać się na spokojnie wcześniej z ofertą, przygotować pieniądze.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2010-03-05 o 06:41 |
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Blue -ja wezmę ok 50 sztuk na pewno,
Ja już nie zakładam żadnych wątków na razie, dokończę Avignona -akcja zakończy sie w poniedziałek około. Aby nie było bałaganu. A wątek z atomizerkami mogę założyc? ten z 5.03.2010r, czy poczekac?? edit: mogę brać 10ml i 22ml (choć 22ml chyba mało kto bierze ? )
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2010-03-05 o 16:41 |
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może nie tylko Lucky, ale też np. Ausliebezumduft i inne zagraniczne, gdzie opłaca się robić duże łączone zamówienia? |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staraj się w międzyczasie domykać te trwające zakupy. Dziewczyny, dziś maraton 9 godzinny wysyłania, notowania itd. Już jestem prawie przy finiszu. Myślę że jutro będą już podwieszone nowości. Jeśli ktoś ma dużo trwających obecnie zakupów, proszę aby domykać je, rozsyłać wszystko. Aby z czystym kontem wejść w nowe zasady.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2010-03-05 o 16:59 Powód: pozwoliłam sobie podkreślić ważną informację ^^ |
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
rowniez jestem za lista >co bedziemy rozbierac
czy bedzie na to specjalny nowy watek [ czy zamkniety? czy taki w ktorym bedzie mozna pisac posty typu ' za 2 tyg planuje kupowac na lucky, bede szukac wtedy chetnych czy trzeba bedzie podsyłac takie informacje Moderatorce,ktora bedzie uzupełniac posty? (ja w podpisie uprzedzam mniej wiecej co ja bede rozbierac )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

), a jedynie o weryfikacje danych...(posiadanie konta jest i tak wymogiem, wiec to nie powinien byc problem)...
)

Trochę irytowało mnie jak brałam udział w rozbiórkach, jak jedna z organizatorek w wątku nie informowała kiedy kliknęła flachę, kiedy do niej przyszła, chociaż dziewczyny pisały w wątku co z flachą
i cała akcja trwało to baardzo długo. Jak już ktoś się zabiera za rozbiórkę to niech robi to sumiennie, informuje o wszystkim w wątku i postara się jak najszybciej rozesłać , mam nadzieję że dzięki reformie wszystkie rozbiórki będą wzorowo przeprowadzane 
a wizazanki to nie handlary dobytkiem na Allegro 
)