Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 17:53   #1051
Bellatrix
gamma Orionis

Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Agnieszko, powtarzam:
Cytat:
Napisane przez Bellatrix Pokaż wiadomość
Uprawnienia Organizatorki dostanie Cbr
(...)
Pozostałe użytkowniczki:
-> Jeżeli rozbiórki prowadziły wielokrotnie, a do ich dotychczasowych działań nie ma zastrzeżeń, po przekazaniu swoich danych Blue [kwestie bezpieczeństwa] trafią do wątku redakcyjnego
[przyklejonego na pierwszą stronę pod-forum] "Lista sprawdzonych organizatorek".
Przeprowadzenie trzech rozbiórek nie sprawia, że automatycznie jest się oliwkową Organizatorką - ta funkcja zostanie przypisana w założeniu jedynie kilku osobom o największym doświadczeniu, w ramach pomocy i organizacji.
Po prostu można dalej prowadzić zakupy, bez dodatkowych obostrzeń.

Freyyko ;]

Bellatrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:53   #1052
magda s.
Zakorzenienie

a ja mam jeszcze taka sugestie a propos weryfikacji organizatorek/nie-organizatorek...chetne moglyby przelac na konto Wizaz np 1 zl...nie chodzi tu o czerpanie korzysci (...ale na wyszukiwarke nowa sie troche dolozymy ), a jedynie o weryfikacje danych...(posiadanie konta jest i tak wymogiem, wiec to nie powinien byc problem)...

co myslicie o takim rozwiazaniu...?
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:56   #1053
kasiaa91
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agnieszka32 Pokaż wiadomość
Trzy rozbiórki to już ogrom dziewczyn ma za sobą, czyli one wszystkie na wstępie zostaną wciągniete w poczet organizatorek? (Ale nam się wiosna zazieleni)
Z tego co napisała Bellatrix wynika, że tylko cbr i kilka dziewczyn będą zaoliwione, a reszta będzie wciągnięta na listę ,,Sprawdzonych Organizatorek" czyli zostanie tak jak teraz.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
a ja mam jeszcze taka sugestie a propos weryfikacji organizatorek/nie-organizatorek...chetne moglyby przelac na konto Wizaz np 1 zl...nie chodzi tu o czerpanie korzysci (...ale na wyszukiwarke nowa sie troche dolozymy ), a jedynie o weryfikacje danych...(posiadanie konta jest i tak wymogiem, wiec to nie powinien byc problem)...

może jestem ciemna, ale nie wiem o co chodzi
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:57   #1054
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

Myślę, że jest ryzykowne pod względem prawnym i jestem przeciw.

edit:
Chodzi o sposób rozliczenia takiej wpłaty.
Wszelkie wpływy na firmowe konto muszą być udokumentowane i rozliczone. Jak traktować te złotówki? Jako darowiznę? Opłatę za prawo do organizowania zakupów?

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2010-03-03 o 18:02
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:58   #1055
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Z tego co napisała Bellatrix wynika, że tylko cbr i kilka dziewczyn będą zaoliwione, a reszta będzie wciągnięta na listę ,,Sprawdzonych Organizatorek" czyli zostanie tak jak teraz.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

może jestem ciemna, ale nie wiem o co chodzi
chodzi o weryfikacje danych osobowych, ktore trzeba podac blue...no i prosty sposob na ich uwiarygodnienie...
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:59   #1056
kasiaa91
BAN stały

Nie no bez przesady
Poza tym Blue mamy podać adres, nr telefonu a nie wiem co ma do tego nr konta itd
Stary 2010-03-03, 18:01   #1057
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Agnieszko, powtarzam:Przeprowadzenie trzech rozbiórek nie sprawia, że automatycznie jest się oliwkową Organizatorką - ta funkcja zostanie przypisana w założeniu jedynie kilku osobom o największym doświadczeniu, w ramach pomocy i organizacji.
Po prostu można dalej prowadzić zakupy, bez dodatkowych obostrzeń.

Freyyko ;]
Przepraszam, tak się ucieszyłam, że aż dopisałam o zazielenieniu. Mi w zupełności wystarczy zostanie "sprawdzoną organizatorką", jeśli jako taka będę mogła zorganizować większe zakupy zagraniczne (do których od dłuższego czasu się przymierzam).
Stary 2010-03-03, 18:01   #1058
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Cytat:

Nie wiem czemu ma to służyć za bardzo. Jeśli nawet ktoś chciałby dokonać oszustwa to chyba nie podałby błędnego nr'u konta

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:02   #1059
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Niemądry pomysł

A ja jeszcze chętnie widziałabym oprócz dziewczyn wymienionych przez Figarro Sabbath, o ile się zgodzi.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:03   #1060
kasiaa91
BAN stały

I też jestem za tym, żeby wciągnąć na listę zaoliwionych Fenris która jest niezwykle pomocna przy zakupach zagranicznych
Ja sama jestem jej dozgonnie wdzięczna za pomoc przy zakupie flachy DE
Stary 2010-03-03, 18:03   #1061
Princeska87
Zakorzenienie

To ja w takim razie też nie chcę być zaoliwiona
Mam rozebrane 3 flaszki, więc mam nadzieję, że będę mogła dalej rozbierać buteleczki

To wszystko wydaje się rozsądne (nowe zmiany).
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-03, 18:19   #1062
gosia1207
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Dążymy do tego aby poprawić bezpieczeństwo.
Zakładacie wątek wtedy kiedy macie czas, pieniądze, źródło zakupu, ceny, i czas aby być w kontakcie na forum, rozlać szybko, rozesłać, tak aby wszystko szybko zakończyć. Nie zakładacie wątków, nie zbieracie pieniędzy, jeśli planujecie przerwę, wiecie iż nie będziecie mieć czasu aby wywiązać się od razu z zakupów.
Każde zakupy muszą być wzorowo przeprowadzane.

Każdy wątek musi być sumiennie prowadzony, każdy musi się przykładać aby zaznaczać kiedy dostajecie wpłatę, kiedy poszła wysyłka, kiedy doszła.
Duże zakupy będą monitowane szczególnie przez Modów.
o, widzę plusy tej "reformy". Trochę irytowało mnie jak brałam udział w rozbiórkach, jak jedna z organizatorek w wątku nie informowała kiedy kliknęła flachę, kiedy do niej przyszła, chociaż dziewczyny pisały w wątku co z flachą i cała akcja trwało to baardzo długo. Jak już ktoś się zabiera za rozbiórkę to niech robi to sumiennie, informuje o wszystkim w wątku i postara się jak najszybciej rozesłać , mam nadzieję że dzięki reformie wszystkie rozbiórki będą wzorowo przeprowadzane
gosia1207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:24   #1063
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Wczoraj było trochę gorąco, ale dziś widać, że zmiany są nawet może i rozsądne. Nie wiem. Jak już wielokrotnie było podkreślane, zapaść się pod ziemię z pieniędzmi może osoba znana, lubiana i dotychczas rzetelna, której nazwisko, nr telefonu i adres współkupujące znają.
W każdym razie doceniam, że jest pole do dyskusji i nie narzuca się wszystkiego z góry.
Cytat:
Jeżeli ktoś sprawnie i bezproblemowo przeprowadzi trzy rozbiórki, będzie już wpisany na listę organizatorek i będzie mógł zamawiać więcej, .
Łiii, to się łapię
Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Jeśli nawet ktoś chciałby dokonać oszustwa to chyba nie podałby błędnego nr'u konta
Co racja to racja Poza tym, pod adresami bankowymi często właściciele kont po prostu nie mieszkają.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:25   #1064
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1207 Pokaż wiadomość
o, widzę plusy tej "reformy". Trochę irytowało mnie jak brałam udział w rozbiórkach, jak jedna z organizatorek w wątku nie informowała kiedy kliknęła flachę, kiedy do niej przyszła, chociaż dziewczyny pisały w wątku co z flachą i cała akcja trwało to baardzo długo. Jak już ktoś się zabiera za rozbiórkę to niech robi to sumiennie, informuje o wszystkim w wątku i postara się jak najszybciej rozesłać , mam nadzieję że dzięki reformie wszystkie rozbiórki będą wzorowo przeprowadzane
spoko, tylko pamietajmy o tym, ze rozbiorki to nie stragan z koperkiem a wizazanki to nie handlary dobytkiem na Allegro
i ktos kto to robi, robi to z wlasnej, nieprzymuszonej woli, nonprofitowo, wkladajac w to swoj czas i energie...
siem zniesmaczylam...

zasady zasadami ale troche powagi...

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2010-03-03 o 18:26
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:26   #1065
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Co racja to racja Poza tym, pod adresami bankowymi często właściciele kont po prostu nie mieszkają.
Czyli jeszcze logicznie myślę

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-03, 19:30   #1066
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Cbr ,Fenris,Basiek,Your Angel .... to dziewczyny,które znakomicie radzą sobie z dużymi zagranicznymi i nie tylko zakupami.Mają duże doświadczenie w zakupach....
I jeśli tylko będą miały czas i chęci to ja też jestem za zaoliwkowaniem tych właśnie osób
Hihi, wspólnozakupowanie ze mną jest o tyle fajne, że cały czas ma zastosowanie złota reguła "Aniołków nie clą"...
Cytat:

Magdo, ja nie mam pojęcia co miałoby to weryfikować. Pomijając fakt, że dla samego kaprysu mogłabym podać redakcji numer konta mamy, siostry czy cioci i i tak nie wyszłoby to na jaw. Chyba że chcianoby dokonywać jakichś porównań z danymi rozsyłanymi w przeszłości i przyszłości

Przecież na konta wyłonionych w castingu organizatorek i tak wizażanki dokonały już setek wpłat. Gdyby któraś z Oliwek chciała dokonać przywłaszczenia, to i tak by to zrobiła w dowolnym momencie.

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2010-03-03 o 19:32
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 19:36   #1067
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Dziewczyny, ja bym prosiła aby nie robić castingów na Oliwki, bo na razie jest sporo ważniejszych rzeczy, najpierw niech wyklaruje się Lista Sprawdzonych Organizatorów- z tym będzie sporo roboty, a z niej łatwo wtedy wybrać jakąś pomocną Oliwkę. Ale to będzie już etap drugi.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:33   #1068
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Dziewczyny, ja bym prosiła aby nie robić castingów na Oliwki, bo na razie jest sporo ważniejszych rzeczy, najpierw niech wyklaruje się Lista Sprawdzonych Organizatorów- z tym będzie sporo roboty, a z niej łatwo wtedy wybrać jakąś pomocną Oliwkę. Ale to będzie już etap drugi.
Dobre podejście
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:47   #1069
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Widzę że sporo się tu zmienia, a ja rzadko bywam

W związku z tym się chciałam dowiedzieć, czy mogę założyć wątek o zakupach na Aus Liebe Zum Duft, gdzie ja chcę kupić jedną flaszkę i chcę znaleźć inne osoby które też chcą flaszki? Bo już nie wiem, czy mogę czy nie
Parę miesięcy temu też robiłam tam wspólne zakupy i chyba dziewczyny były zadowolone - problemów nie było
Stary 2010-03-04, 16:37   #1070
Basiek93
Zakorzenienie

Chciałabym przeprosić Blue za niepotrzebna robote,
założyłam wątek kilka dni temu, że pilnie szukam organizatorki do wspolnych zakupow atomizerow, flaktycznie, powinnam była napisać to w w innym wątku o moim zapotrzebowaniu bardzo mi głupio

(ale pomyślałam,ze działa to w taki sposob jak rozlewanie perfum, widziałam wątek w którym ktoś chciał 10ml i szukał osoby do rozlewania pozostałych ml )

Ponieważ nadal potrzebuje atomizerów, to czy mogę założyć wątek? Czy wszystko idzie według schematu tego z poszczególnymi datami?
Czy po założeniu wątku można coś zmienić?
np ilość branych atomizerow to minimum 50 sztuk
albo ograniczenie wspólnozakupoliczek do 6 osób
oraz, aby usprawnić akcje, kupowałabym same 10ml (które są szczelniejsze od 5ml) wtedy szybko bym powrzucała atomki do paczek,
Stary 2010-03-04, 16:56   #1071
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek93 Pokaż wiadomość
Chciałabym przeprosić Blue za niepotrzebna robote,
założyłam wątek kilka dni temu, że pilnie szukam organizatorki do wspolnych zakupow atomizerow, flaktycznie, powinnam była napisać to w w innym wątku o moim zapotrzebowaniu bardzo mi głupio

(ale pomyślałam,ze działa to w taki sposob jak rozlewanie perfum, widziałam wątek w którym ktoś chciał 10ml i szukał osoby do rozlewania pozostałych ml )

Ponieważ nadal potrzebuje atomizerów, to czy mogę założyć wątek? Czy wszystko idzie według schematu tego z poszczególnymi datami?
Czy po założeniu wątku można coś zmienić?
np ilość branych atomizerow to minimum 50 sztuk
albo ograniczenie wspólnozakupoliczek do 6 osób
oraz, aby usprawnić akcje, kupowałabym same 10ml (które są szczelniejsze od 5ml) wtedy szybko bym powrzucała atomki do paczek,
Basiek czyli chcesz zorganizować rzut tak?
Co do sztuk, to myślę że minimalna ilość atomów w rzucie np. 50 może być-jeśli tylko będą chętne, bo rozumiem że chciałabyś szybciej i sprawniej to zrobić, niż przy 30 sztukach. Tak samo organizacja samych 10-tek jeśli tylko znajdą się chętne - czemu nie. Zresztą pękate 20-tki często są pomijane, rzadko kto je zamawia, coraz więcej skarg na stożkowe 5-tki, 12 i 22 są fajne jeszcze.
Schemat w podwieszonym wątku, obejmuje te rzuty do których mamy przypisane już organizatorki, tak jak w tym wątku, nie wyklucza to rzutów dodatkowych, ale muszą one być wcześniej uzgodnione, i tam ogłoszone.
Czyli jeśli chcesz robić rzut podaj godzinę i datę, ja to tam ogłoszę, tylko odpowiednio wcześniej musisz dać znać. Teraz na ten przykład już lecę do domu, będę dopiero rano koło 9, niestety nie dam rady siedzieć tutaj non stop.
Wątek zakłada organizator, czasem dziewczyny nie potrzebują dużej ilości zapachu wiec biorą 10ml, ale same resztę rozlewają i wszystko organizują, w innej formie wątki są zamykane. Wątek zakłada bowiem Organizator, a nie ktoś kto chce uczestniczyć.
A jak stoisz z rozbiórkami teraz, dasz radę udźwignąć i rzut?

Dziewczyny jestem w trakcie opracowywania Listy Sprawdzonych Organizatorów, ale wszystko jest w trakcie, nie jestem w stanie robić tego szybciej, dziś bite 8 godzin mi to zajęło, ale jeszcze jutro pewnie tyle samo, bo jestem dopiero w połowie. Robimy co w naszej mocy żeby szybko to ogarnąć.
Także proszę o cierpliwość, kończcie sobie w międzyczasie obecne rozbiórki, opisujcie wątki że wszystko dotarło, czy co tam jeszcze jest do wysłania przy konkretnych nickach, wiele mi to ułatwi.

Stary 2010-03-04, 21:08   #1072
Basiek93
Zakorzenienie

Cytat:
Basiek czyli chcesz zorganizować rzut tak?
Co do sztuk, to myślę że minimalna ilość atomów w rzucie np. 50 może być-jeśli tylko będą chętne, bo rozumiem że chciałabyś szybciej i sprawniej to zrobić, niż przy 30 sztukach. Tak samo organizacja samych 10-tek jeśli tylko znajdą się chętne - czemu nie. Zresztą pękate 20-tki często są pomijane, rzadko kto je zamawia, coraz więcej skarg na stożkowe 5-tki, 12 i 22 są fajne jeszcze.
Schemat w podwieszonym wątku, obejmuje te rzuty do których mamy przypisane już organizatorki, tak jak w tym wątku, nie wyklucza to rzutów dodatkowych, ale muszą one być wcześniej uzgodnione, i tam ogłoszone.
Czyli jeśli chcesz robić rzut podaj godzinę i datę, ja to tam ogłoszę, tylko odpowiednio wcześniej musisz dać znać. Teraz na ten przykład już lecę do domu, będę dopiero rano koło 9, niestety nie dam rady siedzieć tutaj non stop.
Wątek zakłada organizator, czasem dziewczyny nie potrzebują dużej ilości zapachu wiec biorą 10ml, ale same resztę rozlewają i wszystko organizują, w innej formie wątki są zamykane. Wątek zakłada bowiem Organizator, a nie ktoś kto chce uczestniczyć.
A jak stoisz z rozbiórkami teraz, dasz radę udźwignąć i rzut?

Dziewczyny jestem w trakcie opracowywania Listy Sprawdzonych Organizatorów, ale wszystko jest w trakcie, nie jestem w stanie robić tego szybciej, dziś bite 8 godzin mi to zajęło, ale jeszcze jutro pewnie tyle samo, bo jestem dopiero w połowie. Robimy co w naszej mocy żeby szybko to ogarnąć.
Także proszę o cierpliwość, kończcie sobie w międzyczasie obecne rozbiórki, opisujcie wątki że wszystko dotarło, czy co tam jeszcze jest do wysłania przy konkretnych nickach, wiele mi to ułatwi.

Tak,mam czas na rozbiórkę I podejmę się rzutu dodatkowego
dnia 5.03.2010r. zapisy od godziny 20;00
minimalna brana ilość sztuk to 50 (wiem,moze być ciężko... )
Oraz będę brała same 10ml (5ml moza wlac przeciez do 10ml)

Ostatnio się rozleniwiłam stad pomyślałam,aby kto inny organizował rzut ale przemyślałam, że jednak atomków pilnie potrzebuje i sama podejmę się rzutu. Mam czas i zbiorę pieniądze,a atomki powysyłam, wszystko odbędzie sie wzorowo.

Stary 2010-03-04, 21:49   #1073
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Spokojnie. Zdajemy sobie sprawę, że to kupa roboty, którą robicie (Ty, Bellatrix i Tulipanka) społecznie, poza codziennymi obowiązkami. Doceniamy i poczekamy.

Ja przyznaję, że sadzę się na rzut z Lucky, ale nie pali mi się, mogę spokojnie zaczekać aż się sytuacja ustabilizuje i wówczas jeśli będę mogła to zorganizuję coś dużego, jeśli nie będe mogła kliknę sobie prywatnie dwie flaszki.

Myślę, że mogę nie tylko w swoim imieniu zapewnić, że nie ma żadnej presji. Widzimy, że robicie, co możecie, czyli bardzo dużo.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 22:05   #1074
Borneo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Spokojnie. Zdajemy sobie sprawę, że to kupa roboty, którą robicie (Ty, Bellatrix i Tulipanka) społecznie, poza codziennymi obowiązkami. Doceniamy i poczekamy.

Ja przyznaję, że sadzę się na rzut z Lucky, ale nie pali mi się, mogę spokojnie zaczekać aż się sytuacja ustabilizuje i wówczas jeśli będę mogła to zorganizuję coś dużego, jeśli nie będe mogła kliknę sobie prywatnie dwie flaszki.

Myślę, że mogę nie tylko w swoim imieniu zapewnić, że nie ma żadnej presji. Widzimy, że robicie, co możecie, czyli bardzo dużo.
Sądzę, że wszyscy możemy się pod tym podpisać.
Borneo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 22:19   #1075
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Blue - ja w kwestii atomków - alchemicznych 20tek - ich już chyba nie ma, bo zniknęły z listy hurtownianej
Stary 2010-03-05, 05:28   #1076
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
Blue - ja w kwestii atomków - alchemicznych 20tek - ich już chyba nie ma, bo zniknęły z listy hurtownianej
Cieszy mnie to bardzo Ani to spakować, ani nazwą-naklejką ładnie okleić.

Basiek możemy spróbować z takim rzutem. Chociaż może więcej chętnych byłoby gdyby były też i 12 czy 22ml. Bo zamówić aż 50 sztuk - samych 10tek to tylko dla super organizatorek.
A ile chcesz zostawić dla siebie?

Odnośnie zakupów z Lucky to chodziło mi po głowie, czy nie dodać kolejnego postu np. pod terminami atomizerowymi i odnotowywać tam planowane napady na Lucky.
Są to zakupy wyczekiwane, czy to pełne flakony, czy też próbki, bo tyle tego tam jest. Czasem ze względu na potrzebę uzbierania funduszy przez uczestników trochę się przeciągają. Może gdyby były ogłaszane jak Atomizery, orientacyjna data ruszenia wątku - limit itp., co Wy na to?
Szłoby sprawniej, można by było zapoznać się na spokojnie wcześniej z ofertą, przygotować pieniądze.

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2010-03-05 o 06:41
Stary 2010-03-05, 16:39   #1077
Basiek93
Zakorzenienie

Blue -ja wezmę ok 50 sztuk na pewno,

Ja już nie zakładam żadnych wątków na razie, dokończę Avignona -akcja zakończy sie w poniedziałek około. Aby nie było bałaganu.

A wątek z atomizerkami mogę założyc? ten z 5.03.2010r,
czy poczekac??

edit: mogę brać 10ml i 22ml (choć 22ml chyba mało kto bierze ? )

Edytowane przez Basiek93
Czas edycji: 2010-03-05 o 16:41
Basiek93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 16:48   #1078
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie zakupów z Lucky to chodziło mi po głowie, czy nie dodać kolejnego postu np. pod terminami atomizerowymi i odnotowywać tam planowane napady na Lucky.
Są to zakupy wyczekiwane, czy to pełne flakony, czy też próbki, bo tyle tego tam jest. Czasem ze względu na potrzebę uzbierania funduszy przez uczestników trochę się przeciągają. Może gdyby były ogłaszane jak Atomizery, orientacyjna data ruszenia wątku - limit itp., co Wy na to?
Szłoby sprawniej, można by było zapoznać się na spokojnie wcześniej z ofertą, przygotować pieniądze.
, ja bym była za. Choć pewnie będzie zabijanie się jak przy atomkach

A może nie tylko Lucky, ale też np. Ausliebezumduft i inne zagraniczne, gdzie opłaca się robić duże łączone zamówienia?
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 16:50   #1079
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek93 Pokaż wiadomość
Blue -ja wezmę ok 50 sztuk na pewno,
Ja już nie zakładam żadnych wątków na razie, dokończę Avignona -akcja zakończy sie w poniedziałek około. Aby nie było bałaganu.
A wątek z atomizerkami mogę założyc? ten z 5.03.2010r,
czy poczekac??
edit: mogę brać 10ml i 22ml (choć 22ml chyba mało kto bierze ? )
Można spróbować z tymi atomizerami. Ale nie wiem czy znajdą się chętne na same 10-tki i po 50 sztuk aż, ale można spróbować, 22 to zawsze coś dodatkowo.
Staraj się w międzyczasie domykać te trwające zakupy.

Dziewczyny, dziś maraton 9 godzinny wysyłania, notowania itd. Już jestem prawie przy finiszu. Myślę że jutro będą już podwieszone nowości.
Jeśli ktoś ma dużo trwających obecnie zakupów, proszę aby domykać je, rozsyłać wszystko. Aby z czystym kontem wejść w nowe zasady.

Edytowane przez Bellatrix
Czas edycji: 2010-03-05 o 16:59 Powód: pozwoliłam sobie podkreślić ważną informację ^^
Stary 2010-03-05, 17:37   #1080
Basiek93
Zakorzenienie

rowniez jestem za lista >co bedziemy rozbierac genialny pomysł Sabbath

czy bedzie na to specjalny nowy watek [ czy zamkniety? czy taki w ktorym bedzie mozna pisac posty typu ' za 2 tyg planuje kupowac na lucky, bede szukac wtedy chetnych ' ?)

czy trzeba bedzie podsyłac takie informacje Moderatorce,ktora bedzie uzupełniac posty?

(ja w podpisie uprzedzam mniej wiecej co ja bede rozbierac )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości