Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-07, 11:52   #1141
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Ja też uważam, że taka postawa jest nie na miejscu. To dopiero kilka dni odkąd zaczęto wprowadzać zmiany, za kilka dni, tydzień, dwa wszystko się ułoży i każdy będzie szczęśliwy - i początkujące, i dawne rozbierające

Też nie róbmy z Modów robotów, dziewczyny robią to z własnej (no i odgórnej) woli i dla Wizażu, nie biorą z tego kasy, jedyną ich zapłatą jest nasza wdzięczność, że chcą coś zmienić - na lepsze. Jakoś tej wdzięczności u kilku z Was nie widzę

Ja staram się jak najszybciej skończyć rozbiórki (myślę, że w następny poniedziałek wszystko będzie powysyłane ) i na wygaśnięcie ostrzeżenia za nieopłaconą reklamę i powoli będę się wdrażać w nowy system
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 12:00   #1142
joann_eve
Rozeznanie

Zostałam mile zaskoczona tym, że tak szybko powstała lista Sprawdzonych Organizatorek. Chapeaux bas dla Moderatorów i wyrazy podziwu dla Blue, która wysyłała i czytała PW od każdej Wizażanki branej pod uwagę przy tworzeniu listy.
Jestem niezmiernie wdzięczna i serdecznie dziękuję.

Jeżeli jako Stała Organizatorka mogłabym jeszcze jakoś pomóc w funkcjonowaniu forum wspólnozakupowego poza prawidłowym i starannym prowadzeniem swoich rozbiórek i wątków, to zrobię to chętnie.
joann_eve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 12:18   #1143
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

wiecie jakie jest marzenie blue;p
żeby pewnego pięknego poranka wejść na wizaż i nie mieć żadnej nowej wiadomości PW i żadnej nowej wiadomści w tym wątku
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 12:25   #1144
joann_eve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
wiecie jakie jest marzenie blue;p
żeby pewnego pięknego poranka wejść na wizaż i nie mieć żadnej nowej wiadomości PW i żadnej nowej wiadomści w tym wątku
Skoro tak, to może jutro bojkot wątku?
joann_eve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 12:29   #1145
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

nigdzie nie napisałam, że nie doceniam pracy Modek! a w szczególności Blue i określenie "bezczelnie i chamskie" mnie obraża! nie wiem na którym z forów natrzaskałaś ponad 8 tys. postów ale na pewno nie na Perfumach, nie kojarzę Cię i dlatego nie wiesz o czym piszę...

Bellatrix (Rachelo?) po Tobie spodziewałabym się więcej - sama uczestniczyłam w tym wątku i pierwsza podpowiedziałam pomysł z podziałem na dodatkowe podfora....siedzę tutaj już dość długo, żyję problemami forum i napisałam co mnie boli, a będąc Modem bierzesz tę funkcję z całym "dobrobytem inwentarza" dlatego nie rozumiem tego usilnego dyscyplinowania mnie ....
EOT
Cytat:
nie wdawałam się wcześniej do tej dyskusji ale jak czytam te bezczelne i chamskie oskarżenia w stronę moderatorek to aż mi się słabo robi!
na miejscu dziewczyn rzuciłabym to w cholere na conajmniej tydzień i może wtedy niektóre dziewczyny by doceniły pracę dziewczyn, które poświęceją masę swojego wolnego czasu!

ja tu widzę same postaw roszczeniowe! żadna nie wpadła na to żeby samej poszukać swoich rozbiórek i tym samym pomóc troszeczkę moderatorkom? za dużo z tym roboty?

czy Wy chcecie żeby One robiły za nas wszystko? trochę dobrej woli i wszytskie dojdziemy do porozumienia i wyklaruje się wersja taka żeby wszytskim pasowała

tylko potrzeba odrobinę dobrej woli i cierpliwości

eot

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 12:34   #1146
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez joann_eve Pokaż wiadomość
Skoro tak, to może jutro bojkot wątku?

przydałoby się

przecież chyba każdy wie, że pod presją się źle pracuje

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
nigdzie nie napisałam, że nie doceniam pracy Modek! a w szczególności Blue i określenie "bezczelnie i chamskie" mnie obraża! nie wiem na którym z forów natrzaskałaś ponad 8 tys. postów ale na pewno nie na Perfumach, nie kojarzę Cię i dlatego nie wiesz o czym piszę...

nie miałam na celu obrazić Cię w żaden sposób
na perfumowym udzielam się od pół roki więc nei twierdzę że jestem tutaj "starą wyjadaczką"
swoją drogą "natrzaskać" 8 tysięcy postów to można w pół roku
w ciągu mojego 5 letniego stażu na wizażu to chyba normalna ilość

mi chodziło o to, że jak ja wczoraj widziałam się z blue i widziałam jak się biedulka tym wszytskim przejmuje i martwi i odbiera to bardzo osobiście to aż mi się jej szkoda zrobiło

może powinna rzucić pracę, nie jeść, nie spać tylko zajmować się charytatywnie wizażem ?
Stary 2010-03-07, 12:53   #1147
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
nie miałam na celu obrazić Cię w żaden sposób
cyt. "bezczelne i chamskie oskarżenia"

- to nie ma na celu obrażania w żaden sposób? To co to ma na celu?

Wypowiedź Kriss nie była ani bezczelna ani chamska.
Rozumiem, że może mieć żal, że nie została uwzględniona, naprawdę bardzo dużo zakupów (zagranicznych!) organizowała i dzięki niej dziewczyny miały możliwość poznać sporo niszowych zapachów...

Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 12:55   #1148
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Velvet Acid Kitty Pokaż wiadomość

Wypowiedź Kriss nie była ani bezczelna ani chamska.
Rozumiem, że może mieć żal, że nie została uwzględniona, naprawdę bardzo dużo zakupów (zagranicznych!) organizowała i dzięki niej dziewczyny miały możliwość poznać sporo niszowych zapachów...
dziękuję Dorotko
tyle, że ja też kiedyś zaczynałam i też Ktoś mi pomagał, bo był już Starą i Sprawdzoną Organizatorką a nie ma jej na liście, ot co!

Stary 2010-03-07, 12:58   #1149
your Angel
czyli Endżi

Kriss, ale dlaczego od razu przyjmujesz postawę atakującą? Dziewczyny robią co mogą, po kilka razy piszą, że jeśli ktokolwiek został pominięty, to nieumyślnie. Ja nie wiem po jakie licho bierzesz to do siebie i jeszcze w dodatku nakręcasz sprawę dorzucając do tego kotła kolejne nicki.

Wiesz od czego mnie z kolei jest przykro? Od czytania agresywnych i niesprawiedliwych postów.

Za cholerę bym się nie odezwała, bo nauczyłam się, że czasem nie warto odpowiadać na zaczepki, ale dostałam wiadomość, że Twoja wypowiedź sprawiła poważną przykrość bliskiej mi osobie. Dlatego chciałabym Cię serdecznie poprosić o niepodchodzenie tak emocjonalnie do sprawy. Bo nie ma to żadnego uzasadnienia. Nic tutaj nie jest wymierzone przeciwko Tobie. A odnoszę wrażenie, że tak to odbierasz.

Chodzi o to, że nikt umyślnie w Ciebie nie zwątpił tylko pod natłokiem 15 tysięcy postów i drugiego tyle PW po prostu coś pominął. Za co z góry przeprosił i zaapelował, żeby w takich wypadkach się zgłosić.

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2010-03-07 o 13:14
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 13:04   #1150
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

miało to na celu wyrażenie własnego zdania co umożliwia wszytskim ogólnodostępne forum internetowe

w moim przekonaniu to było bezczelne w Twoim nie i tyle
Stary 2010-03-07, 13:10   #1151
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
dziękuję Dorotko
tyle, że ja też kiedyś zaczynałam i też Ktoś mi pomagał, bo był już Starą i Sprawdzoną Organizatorką a nie ma jej na liście, ot co!
Szczerze powiedziawszy to ta lista mnie w ogóle nie rusza, bo części osób z listy w ogóle nie znam z Perfum, a tych co znam i którym ufam na tej liście nie ma (niektórych, bo część na szczęście jest ). Ja i tak - jeśli będę uczestniczyć w zakupach - będę się kierować tylko zdrowym rozsądkiem, bo nie mam gwarancji, że jakaś Sprawdzona Organizatorka nie wytnie numeru jak GothicAristocrat (która pewnie na takiej liście by się znalazła ).

A z tego co widzę, to lista więcej złego niż dobrego aktualnie wnosi.
Naprawdę te forumowe kłótnie są potrzebne - HulaGirl & your Angel? Czy te posty coś wnoszą oprócz obrzucania się błotem?

"miało to na celu wyrażenie własnego zdania"
Wyrażenie swojego zdania to nie obrażanie innej wizażanki... Naprawdę, posunęłaś się za daleko w "wyrażaniu swojego zdania". Przykro to czytać.

Edytowane przez Velvet Acid Kitty
Czas edycji: 2010-03-07 o 13:12
Stary 2010-03-07, 13:17   #1152
your Angel
czyli Endżi

Velvet, nie obrzucam nikogo błotem, nie mam tego w naturze. Chciałam zaapelować o odrobinę dystansu i zdrowego rozsądku, nic więcej.
Stary 2010-03-07, 13:24   #1153
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Szczerze powiedziawszy to ta lista mnie w ogóle nie rusza, bo części osób z listy w ogóle nie znam z Perfum, a tych co znam i którym ufam na tej liście nie ma (niektórych, bo część na szczęście jest ). Ja i tak - jeśli będę uczestniczyć w zakupach - będę się kierować tylko zdrowym rozsądkiem, bo nie mam gwarancji, że jakaś Sprawdzona Organizatorka nie wytnie numeru jak GothicAristocrat (która pewnie na takiej liście by się znalazła ).
Myślę podobnie
W ogóle mam mieszane uczucia odnośnie tej listy. Wprowadza ona pewne poważne ograniczenia dla użytkowników (nie wiadomo jakim prawem) nie dając nic w zamian - Wizaż przecież nie przejmie odpowiedzialności za to, że osoba znajdująca się na tej liście jednak wywinęła jakiś numer. I tak osoby poszkodowane będą musiały radzić sobie same.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 13:24   #1154
Marigold19
🦄

Cytat:

Myślę, że lista ma na celu pewną weryfikację kto zacz- ja podałam swoje dane, dwa numery telefonu- jakby coś poszło nie tak Blue od razu wie gdzie mnie szukać
Velvet, a czym jest ten "zdrowy rozsądek"? Będziesz wspólnozakupować tylko z Wizażankami, które znasz lepiej osobiście lub wirtualnie? Myślę, że Gothic też miała kilka koleżanek z forum, które by jej w życiu o taki numer nie posądziły. Nie wiem- ale mnie ta lista zupełnie nie przeszkadza. Zawsze to jakiś wskaźnik, że ktoś nie bierze się za zakupy pierwszy raz tylko już wie o co biega, ile czasu to zajmuje...

Dziwi mnie też, ile ta lista wzbudziła emocji- przecież od początku była mowa, że jest na szybko i niekoniecznie kompletna. Ja i tak podziwiam Blue i dziewczyny, że im się to chce robić. Naprawdę. Po co sobie dodatkowe przykrości sprawiać

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 13:36   #1155
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

your Angel mam uprzejmą prośbę - zostaw mnie w spokoju! nikogo nie atakuję ale Ty jak zwykle przeinaczasz fakty, już to sobie wyjaśniłyśmy na pw. nie cierpię manipulacji, grrrr

Stary 2010-03-07, 13:39   #1156
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Velvet, nie obrzucam nikogo błotem, nie mam tego w naturze. Chciałam zaapelować o odrobinę dystansu i zdrowego rozsądku, nic więcej.
Ja rozumiem, ale zostawmy tę sprawę do rozwiązania między Blue a Kriss.
Dojdą do porozumienia, jestem pewna

Stary 2010-03-07, 13:47   #1157
your Angel
czyli Endżi

Kriss, gwoli ścisłości, wyjaśnić na pw próbowałam ja. Ty w odpowiedzi zasypałaś mnie inwektywami i to tyle w temacie. Treść pw cały czas mam w skrzynce, więc prosiłabym aby to mnie nie zarzucać manipulacji

Velvet, spoko, ja naprawdę nie mam z tym problemu. Kłopot w tym, że bliska mi osoba poczuła się dotknięta tym, co przeczytała - i dlatego zdecydowałam sie odezwać.
Myślę, że i Ty kierowałaś się tym samym.

Dystans!

/edit/
Myślałby kto, że chodzi tutaj o akcję wyzwolenia narodu polskiego spod zaborów, a nie porządki na forum wspólnozakupowym.

Czas edycji: 2010-03-07 o 13:56
Stary 2010-03-07, 13:47   #1158
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

A z tego co widzę, to lista więcej złego niż dobrego aktualnie wnosi.
Naprawdę te forumowe kłótnie są potrzebne - HulaGirl & your Angel? Czy te posty coś wnoszą oprócz obrzucania się błotem?

"miało to na celu wyrażenie własnego zdania"
Wyrażenie swojego zdania to nie obrażanie innej wizażanki... Naprawdę, posunęłaś się za daleko w "wyrażaniu swojego zdania". Przykro to czytać.

nie demonizuj mnie aż tak bardzo, wierz mi że chciałabym być czasami tak wredna za jaką mnie uważasz ale mi nie wychodzi

poza tym nawet nie zacytowałam żadnego konkretnego postu do mojej wypowiedzi więc komentarz był skierowany do wielu ostatnich wypowiedzi, a to że jedna Wizażanka odebrała go osobiście to może sama odczuła że napisała zbyt ostro?

z mojej strony to koniec, nie lubię zbytnio off topować, jeżeli Ktoś ma chęć na dalsze dyskusję to zapraszam na PW chętne odpiszę
Stary 2010-03-07, 14:02   #1159
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Velvet, a czym jest ten "zdrowy rozsądek"? Będziesz wspólnozakupować tylko z Wizażankami, które znasz lepiej osobiście lub wirtualnie? Myślę, że Gothic też miała kilka koleżanek z forum, które by jej w życiu o taki numer nie posądziły.
Nigdy u Gothic nie robiłam zakupów - bałam się. I jak widać słusznie
Ile ona miała lat? 18? Nie wątpiłam w jej szczere dobre intencje, ale dziewczyna wydawała majątek (nawet nie własny tylko rodziców) na drogie niszowe perfumy, kupowała coraz więcej i więcej bez żadnego umiaru - to musiało się źle skończyć. I skończyło.
A Sprawdzone Organizatorki nie będą mieć żadnych limitów, prawda? Więc nie ma gwarancji, że nie powtórzy się sytuacja jak z Gothic. Oczywiście mam nadzieję, że podobny incydent się nie wydarzy, ale gwarancji nie ma.

Co do zdrowego rozsądku - wystarczy czytać forum, żeby wiedzieć kto jest kim. Już od dawna tu siedzę i wiem komu ufać. Tak więc ta lista mnie osobiście nic nie daje... Ale to tylko mnie, dla innych może będzie wyznacznikiem u kogo kupować .
Ale ogólnie - w mojej opinii- podziały są złe .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 14:06   #1160
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

wydaje mi się że wik niekoniecznie jest wyznacznikiem czy ktoś może nawalić czy nie

tutaj podam przykład Baśka (przepraszam, że tak persolanie jeżeli masz coś przeciwko) ale ja dopiero po pewnym czasie dowiedziałam się ile Ona ma lat i byłąm szczerze zdziwiona Jej młodym wiekiem, bo patrząc na organizowane przez Nią akcje to byłam pod wrażeniem
Stary 2010-03-07, 14:20   #1161
Marigold19
🦄

Cytat:
Nigdy u Gothic nie robiłam zakupów - bałam się. I jak widać słusznie
Ile ona miała lat? 18? Nie wątpiłam w jej szczere dobre intencje, ale dziewczyna wydawała majątek (nawet nie własny tylko rodziców) na drogie niszowe perfumy, kupowała coraz więcej i więcej bez żadnego umiaru - to musiało się źle skończyć. I skończyło.
A Sprawdzone Organizatorki nie będą mieć żadnych limitów, prawda? Więc nie ma gwarancji, że nie powtórzy się sytuacja jak z Gothic. Oczywiście mam nadzieję, że podobny incydent się nie wydarzy, ale gwarancji nie ma.

Co do zdrowego rozsądku - wystarczy czytać forum, żeby wiedzieć kto jest kim. Już od dawna tu siedzę i wiem komu ufać. Tak więc ta lista mnie osobiście nic nie daje... Ale to tylko mnie, dla innych może będzie wyznacznikiem u kogo kupować .
Ale ogólnie - w mojej opinii- podziały są złe .
Limit chyba jest- 7 stówek bodajże.
Velvet, ale ja uważam, że gwarancji nigdy nie ma niestety.

Ja u Gothic też nic nigdy nie brałam, ale po prawdzie to nie śledzę wieku Wizażanek, nie siedzę na perfumach też niewiadomo ile więc po prostu nie wiem. Ale myślę, że wiek nie do końca jest wyznacznikiem uczciwości.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 14:20   #1162
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
Kriss, gwoli ścisłości, wyjaśnić na pw próbowałam ja. Ty w odpowiedzi zasypałaś mnie inwektywami i to tyle w temacie. Treść pw cały czas mam w skrzynce, więc prosiłabym aby to mnie nie zarzucać manipulacji
i dalej robisz z siebie ofiarę -ręce opadają, jak mam się bronić przed ciosami poniżej pasa?
inwektywy? no proszę Cię

Stary 2010-03-07, 14:36   #1163
your Angel
czyli Endżi

Kriss, nie, nie robię z siebie ofiary. Mam głęboko w nosie, co o mnie mówisz i myślisz. Sama nawiązałaś do tej sprawy, a nie podobało mi się, że chcesz zaprezentować fakty innymi, niż były one w rzeczywistości.
Jeśli już nie pamiętasz co napisałaś, to szkoda.

Osobiście nie jestem ortodoksem jeśli chodzi o restrykcje wiekowe (sama rozparcelowywałam Demeter chyba jakoś około osiemnastki ). Ważniejsze jest to, jak daje nam się poznać dana osoba. Kwestia życzliwości, otwartości i bycia przyjemnym człowiekiem Oraz to, czy jest odpowiedzialna, jakie ma podejście do kwestii finansowych i obowiązkowości.
Na zasadzie, widzę takiego posta:
Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
a moje wydatki są sporo wyższe od kieszonkowego więc coś czuje że odwyk zbliża się nieubłagalnie potężnymi krokami, co juz takie śmieszne nie jest
i notuję sobie w głowie, że coś jest nie tak.

Ta pełnoletniość to kwestia czasem użyteczna, że tak powiem technicznie. Na przykład jeśli chodzi o posiadanie własnej karty kredytowej. Na przykład to, że jako nastolatka byłam współwłaścicielką karty kredytowej dzielonej z mamą i siostrą, ale nie miałam do niej wglądu. Żeby sprawdzić jakie wpłaty dotarły musiałam prosić mamę o zadzwonienie na infolinię, bo konsultant nie chciał mi tego powiedzieć.
Takie coś.

Czas edycji: 2010-03-07 o 14:38
Stary 2010-03-07, 14:36   #1164
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Limit chyba jest- 7 stówek bodajże.
Velvet, ale ja uważam, że gwarancji nigdy nie ma niestety.

Ja u Gothic też nic nigdy nie brałam, ale po prawdzie to nie śledzę wieku Wizażanek, nie siedzę na perfumach też niewiadomo ile więc po prostu nie wiem. Ale myślę, że wiek nie do końca jest wyznacznikiem uczciwości.
Według mnie wiek nie jest wyznacznikiem uczciwości. Chociaż młode osoby bardziej niż starsze mogą czuć się bezkarne. Uważam jednak, że Gothic miała szczere dobre intencje, ale trochę się pogubiła w tym wszystkim i wyszło jak wyszło... Już nie chcę tego analizować...

A z gwarancją to się zgadzam - nigdy jej nie ma. Zaufane osoby też mogą oszukać... Taki świat

Stary 2010-03-07, 16:30   #1165
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
Kriss, nie, nie robię z siebie ofiary. Mam głęboko w nosie, co o mnie mówisz i myślisz.
świetnie, to może raz na zawsze się ode mnie odczepisz!
i dla jasności - całe pw było mniej więcej w takim tonie....
EOT

Stary 2010-03-07, 18:06   #1166
Bellatrix
gamma Orionis

Cytat:
Już nie chcę tego analizować...
Zdecydowanie nie ma co do sprawy wracać, nic już się nie zmieni ani nic nowego nie napisze.

Niniejszym proszę o zakończenie off-topów, prywat, dyskusji nie na temat, etc.
Nie lubię się powtarzać. W razie czego będziemy kasować.

Bellatrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 10:57   #1167
Daffodilka
Zakorzenienie

Blue, bardzo dziękuję za włączenie mnie do szacownego grona Sprawdzonych Organizatorek Jednak niepotrzebnie się obawiałam, że stare wątki wspólnozakupowe nie będą brane pod uwagę. Cieszę się, że nie miałam racji. Trzeba było tylko wykazać nieco więcej cierpliwości, a z tym u mnie nigdy nie było najlepiej.
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 11:02   #1168
OlaVS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Blue, bardzo dziękuję za włączenie mnie do szacownego grona Sprawdzonych Organizatorek Jednak niepotrzebnie się obawiałam, że stare wątki wspólnozakupowe nie będą brane pod uwagę. Cieszę się, że nie miałam racji. Trzeba było tylko wykazać nieco więcej cierpliwości, a z tym u mnie nigdy nie było najlepiej.
No to się cieszę, naprawdę. Bo już tak mi trochę nawet głupio było, że np. ja na tej liście jestem, a wiele naprawdę zasłużonych Wizażanek nie i z niepokojem śledziłam przebieg sprawy. Ale wierzyłam, ze się wszystko dobrze skończy i szczerze sie cieszę, że tak się stało.

OlaVS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 11:04   #1169
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

dziękuję

Stary 2010-03-08, 11:09   #1170
Freyyka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez OlaVS Pokaż wiadomość
No to się cieszę, naprawdę. Bo już tak mi trochę nawet głupio było, że np. ja na tej liście jestem, a wiele naprawdę zasłużonych Wizażanek nie i z niepokojem śledziłam przebieg sprawy. Ale wierzyłam, ze się wszystko dobrze skończy i szczerze sie cieszę, że tak się stało.
Ja to się nawet nie odzywałam więcej w tym wątku, bo mi tym bardziej głupio było z tego powodu.... cieszę sie bardzo, że wszystko wraca do normy

Szukam koreczka do Słonika Kenzo 50 ml Odwdzięczę się
Freyyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości