Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-28, 13:28   #1681
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Chodzilo mi o inna wspolnozakupowiczke bioraca u mnie najwiecej ml
ja dostaję mydełko sasasa
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:05   #1682
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Ok, pewnie takie Twoje prawo, ale moim zdaniem powinnaś taką informację umieszczać w swoich wątkach rozbiórkowych. Dotychczas wydawało mi się, ze ideą wspólnych zakupów jest własnie kupowanie najtaniej jak się da, i ślepo kupowałam odlewki u dziewczyn nie zastanawiając się nad ceną (a był czas, ze w wielu rozbiórkach brałam udział). Byłabym zła, gdybym kupiła u kogoś ml z taką przebitką ceny jak owe Perły u Ciebie
Soso, bez urazy, ale sama też możesz sprawdzić ceny... No muszę wziąć trochę w obronę Kolcię, bo może i przepłaciła, ale jej kasa-jej biznes.
W zasadzie Poziomka napisała ładnie, to co ja chciałam powiedzieć.
I jeszcze raz podkreślę mimo, że jest to dla mnie oczywiste najkorzystniej jest owszem kupić jak najtaniej, i dla Organizatorki, i dla Uczestniczek wspólnych zakupów, ale nie uważam tego za mus każdego zakupu. To tak jakbym Wspólnozakupujące nie miały rozumu i jak cielęta brały, co dają.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2010-10-28 o 15:07
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:11   #1683
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Soso, bez urazy, ale sama też możesz sprawdzić ceny... No muszę wziąć trochę w obronę Kolcię, bo może i przepłaciła, ale jej kasa-jej biznes.
I jeszcze raz podkreślę mimo, że jest to dla mnie oczywiste najkorzystniej jest owszem kupić jak najtaniej, i dla Organizatorki, i dla Uczestniczek wspólnych zakupów, ale nie uważam tego za mus każdego zakupu. To tak jakbym Wspólnozakupujące nie miały rozumu i jak cielęta brały, co dają.
Oczywiście, że mogę, ale chodzi o to, ze dotychczas nie czułam takiej potrzeby, bo z góry zakładałam, że rozbiera się zapach kupiony możliwie najtaniej ( i jesli sama rozbierałam to takich własnie szukałam). Teraz widzę, że założenie błędne i pewnie zacznę sprawdzać.
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:41   #1684
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Ok, pewnie takie Twoje prawo, ale moim zdaniem powinnaś taką informację umieszczać w swoich wątkach rozbiórkowych. Dotychczas wydawało mi się, ze ideą wspólnych zakupów jest własnie kupowanie najtaniej jak się da, i ślepo kupowałam odlewki u dziewczyn nie zastanawiając się nad ceną (a był czas, ze w wielu rozbiórkach brałam udział). Byłabym zła, gdybym kupiła u kogoś ml z taką przebitką ceny jak owe Perły u Ciebie
Soso, to ja Ci powiem tylko, że ja nigdy nie sprawdzałam cen, nie zakładałam też, że dziewczyny kupują najtaniej jak się da Jak mi cena pasowała to brałam, jak było za drogo to nie brałam i czekałam na pełniejszy portfel

I nie ma problemu, mogę umieszczać w moich wątkach adnotację, że da się kupić taniej, ale ja wybrałam to a nie inne źródło bo mi było wygodniej, bo jestem go pewna, bo wiem, że wszystko będzie ok itd.

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2010-10-28 o 15:42
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:58   #1685
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Soso, to ja Ci powiem tylko, że ja nigdy nie sprawdzałam cen, nie zakładałam też, że dziewczyny kupują najtaniej jak się da Jak mi cena pasowała to brałam, jak było za drogo to nie brałam i czekałam na pełniejszy portfel

I nie ma problemu, mogę umieszczać w moich wątkach adnotację, że da się kupić taniej, ale ja wybrałam to a nie inne źródło bo mi było wygodniej, bo jestem go pewna, bo wiem, że wszystko będzie ok itd.
nie no juz nie przesadzajcie, organizatorka ma prawo rozebrać zapach jaki jej się podoba i za ile chce, nie ma nakazu brać na siłę jak najtaniej, współkupujące same mają swój rozum i decydują czy chcą kupić czy nie. Już nie zwalajcie winy za swoją niewiedzę na organizatorki. Oczywiście jeśli organizatorka - jak kolciag sama się przyznaje - jest początkująca i współkupująca zwróci jej uwagę że można dostać zapach taniej z pewnego źródła, to napewno organizatorka rozważy tą propozycję, wiem na swoim przykładzie, w pierwszej rozbiórce jaką założyłam pomogła mi jedna z wizażanek i poleciła perfumerię gdzie zapach był w niższej cenie

Co do zakupu odlewek i sprzedaży po wyższej cenie. Jeśli dotyczyło by to mnie i ktoś by nagminnie to robił po prostu nie dopuszczałabym do moich rozbiórek..niestety. Jeszcze pal licho zwykłe organizatorki, które rozbierają dla siebie i zależy im aby były te współkupujące aby zapach się rozebrał, ale co z akcjami cbr kiedy po prostu wizażanka wkłada w to ogromny trud a ktoś jeszcze na tym perfidnie żeruje. Jestem za tym aby zgłaszać osoby które nagminnie to robią w stosownym wątku, a już my organizujące zdecydujemy czy chcemy dać się wykorzystać czy nie

Edytowane przez 201606201234
Czas edycji: 2010-10-28 o 15:59
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 16:06   #1686
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Zgadzam się i podpisuję pod tym wszystkimi czterema kończynami, tak jest najkorzystniej.

Ale ja też patrzę na moją wygodę... mam nadzieję, że nikogo to nie razi. Jeżeli mam do wyboru tańsze perfumy lub powiedzmy 50 zł droższe, to wolę mieć 100% pewności że wszystko jest ok, wolę sama sobie odebrać perfumy - dla mnie tak jest wygodniej, i wybiorę tą droższą opcję i dam te 50 zł więcej Taka sytuacja jak z perłami się nie powtórzy, kiedy można było kupić nawet za 1/3 ceny żeby było jasne, ale do kilkudziesięciu zł więcej dam bez wahania.
Stary 2010-10-28, 16:21   #1687
Soso
Zakorzenienie

Kolciag ale jeśli nie jestes pewna oryginalności tych z tańszego źródła, to przecież mamy świetnie funkcjonujący wątek weryfikacyjny

No ale mniejsza o to Mam nadzieję, ze Cie nie uraziłam swoimi postami. I już się nie wtrącam

ps. nie narzucam nikomu niczego, widać nie do końca zrozumiałam ideę forum zakupowego
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 16:27   #1688
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Kolciag ale jeśli nie jestes pewna oryginalności tych z tańszego źródła, to przecież mamy świetnie funkcjonujący wątek weryfikacyjny

No ale mniejsza o to Mam nadzieję, ze Cie nie uraziłam swoimi postami. I już się nie wtrącam

ps. nie narzucam nikomu niczego, widać nie do końca zrozumiałam ideę forum zakupowego
Soso, nie uraziłaś i po to jest ten wątek aby się wtrącać
I może to ja źle rozumiem ideę WZ

A co do wątku weryfikacyjnego to sama w nim się udzielam, ale czasami ciężko jest rozróżnić i choć dziewczyny piszą że oryginał to ja mam wątpliwości. Z resztą nawet nasi sprawdzeni sprzedawcy potrafią robić numery wysyłając podróby raz na jakiś czas Już niejednokrotnie na All kupowałam perfumy ale tylko jak byłam na 1000% pewna, a jak mam chociaż cień wątpliwości to wolę nie ryzykować i się nie bawić w zwroty i problemy i zapłacić więcej
Stary 2010-10-29, 19:01   #1689
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Wybaczcie dziewczyny, że to napiszę, ale pojawiają się nowe aukcje
np. ta Klik.
Dla mnie owa Wizażanka ma już bana na moje zakupy... Czysta bezczelność wg mnie...

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 19:17   #1690
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez studentkaAM Pokaż wiadomość
Wybaczcie dziewczyny, że to napiszę, ale pojawiają się nowe aukcje
np. ta Klik.
Dla mnie owa Wizażanka ma już bana na moje zakupy... Czysta bezczelność wg mnie...
u mnie również, będzie po prostu ignorowana
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 20:10   #1691
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Ale teraz juz chyba te aukcje w normalnych cenach są

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 20:16   #1692
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Ale teraz juz chyba te aukcje w normalnych cenach są
Chociaż tyle

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 23:08   #1693
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Belle d'Opium i Pink Sugar Sensual ode mnie domyślam się ale powiedzmy, że tym razem zapach nie przypasował i cena nie za bardzo wygórowana . Także halcia chyba coś zrozumiała . Gdyby tak było od początku to by nie było sprawy.
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 12:32   #1694
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Belle d'Opium i Pink Sugar Sensual ode mnie domyślam się ale powiedzmy, że tym razem zapach nie przypasował i cena nie za bardzo wygórowana . Także halcia chyba coś zrozumiała . Gdyby tak było od początku to by nie było sprawy.
już Ci nawet skrobnęłam PW, ale widzę, że w temacie jesteś
Ale skoro tak dyskutujemy i dyskutujemy, to nie możemy do tablicy wywołać Halci211?
Swoją drogą, to chyba więcej zapłaci za wystawianie tych aukcji cały czas, których nikt nie chce kupić, niż dorobi się na swoim interesiku

Powinna być jakaś lista takich osób, bo tak jak dziewczyny mówiły, to nie fair, że ktoś się napsika, straci czas, a druga osoba szuka w tym marnego zarobku
Aż się zagotowałam!
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 13:32   #1695
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Ale skoro tak dyskutujemy i dyskutujemy, to nie możemy do tablicy wywołać Halci211?
Halcia już się niby wypowiedziała na ten temat w nowym wątku rozbiórkowym Asiuuuuuli https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478750 - post 11.
Szczerze mówiąc dla mnie cała ta wypowiedź jest bardzo grubymi nicmi szyta, ale ok może ktoś uwierzy. Dobre chociaż tyle, ze z First Love zrezygnowała (czyżby pod wpływem tego wątku?) i tym samym dała szansę innym na poznanie zapachu.
Bajeczki o nietrafionych zapachach hmmm.... Jeśli kupię 10 ml perfum, których nie znam, to logiczne że będę je testowac. po to kupiłam. Nie wiem jak Wy, ale ja daję zapachowi conajmniej 3-4 szanse, zanim z niego zrezygnuję. Więc jak to jest, że Halcia kupiła np. 10 ml Aquoliny i dokładnie to 10 ml wystawiła na sprzedaż??? Halciu, albo odlewka była kupiona tylko i wyłącznie na handel bez otwierania, albo też zwyczajnie oszukujesz w mililitrach, bo jeśli zapach testowałaś ( a tak twierdzisz), to logiczne, że conajmniej 1-2 ml z niego ubyło

Grrr wredna jestem
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 14:33   #1696
jessica855
Zakorzenienie

Oneo2008 ale czasem jeden psik (ok 0,1ml) wystarcza żeby się zrazić do zapachu. choć ja wszystko w ciemno kupuje to może taką urazę mam do tylko 2 zapachów i do nich na pewno nigdy nie wrócę...
nikogo tu nie bronię, chciałam tylko nadmienić, że wystarczy 0,1 - 0,3 żeby zapach przetestować
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 14:40   #1697
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jessica855 Pokaż wiadomość
Oneo2008 ale czasem jeden psik (ok 0,1ml) wystarcza żeby się zrazić do zapachu. choć ja wszystko w ciemno kupuje to może taką urazę mam do tylko 2 zapachów i do nich na pewno nigdy nie wrócę...
nikogo tu nie bronię, chciałam tylko nadmienić, że wystarczy 0,1 - 0,3 żeby zapach przetestować
Może i masz rację, byc może tylko tylko ze mnie taki "psikacz". Jeśli testuję perfumy z próbki, tez jakoś mało tego idzie, ale odlewki mają atomizerki i tu juz się tak raczej nie da 0,1 ml....

Nie wiem, może jestem czepialska i złośliwa pisząc w ten sposób, ale nie podoba mi się to i już
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 14:58   #1698
halcia211
Zadomowienie

Cytat:
Witam wszystkich

z cytowaną wypowiedzią zgadzam się w 100%, chociaż zapachów które mnie odrzuciły było więcej. Po jednym dostałąm tak silnego bólu głowy , że zwymiotowałam. Jak dziewczyny pisały że od zapachu może rozboleć głowa to szczerze mówiac nie wierzyłam dopóki sama się nie przekonałam na własnej skórze. Piszę tu o Aniołku - zapachu przepięknym tyle że nie dla mnie. A Innocenta używam i nic się nie dzieje. Tak często obserwujecie moje aukcje że chyba nie trudno zauważyć , że odlewki oprócz chyba dwóch były używane .Łatwo jest osądzać i mieszać z błotem , chociaż przyznaję że częściowo na te baty zasłużyłam. ale jak nie trudno zauważyć nie kupowałąm wszystkich zapachów w ilościach hurtowych chociaż nie było limitu. Jak również co chyba umknęło Waszej uwadze nie odsprzedawałam wszystkich kupionych perfum. Część mi się podoba i kupię sobie duże butle W wątku wspólnozakupowym możecie przeczytać jak pod pretekstem że to na handel Agnieszka32 skorzystała z okazji.
halcia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 15:01   #1699
Agnieszka32
Zadomowienie

Wiesz co Halciu, niezależnie od tego w jakim celu kupowałaś Jasmin-Lilas, ja po prostu nie mam ochoty z Tobą współzakupować niczego.
Mam prawo nie chcieć przepsikiwać niczego dla Ciebie, jak ktoś będzie chciał to robić jego sprawa. Ja nie chcę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-31, 15:07   #1700
halcia211
Zadomowienie

Masz do tego prawo, to wolny kraj tylko mnie wnerwia że mnie posądzacie o wszystko co złe a same jak te kryształy górskie jesteście czyste i macie jak najlepsze intencje. Uważam że aby kogokolwiek osądzać trzeba najpierw samemu być w porządku
Stary 2010-10-31, 15:14   #1701
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
I tu się zgodzę , mi czasami wystarczy jeden psik, żeby móc od razu ocenić, że zapach mi nie odpowiada i nie muszę mu dawać drugiej szansy. Czasami jest tak, że co do zapachu mam mieszane uczucia, zatem robię więcej niż jedno podejście.

[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;22975566]Może i masz rację, byc może tylko tylko ze mnie taki "psikacz". Jeśli testuję perfumy z próbki, tez jakoś mało tego idzie, ale odlewki mają atomizerki i tu juz się tak raczej nie da 0,1 ml....

Nie wiem, może jestem czepialska i złośliwa pisząc w ten sposób, ale nie podoba mi się to i już [/QUOTE]

Wydaje mi się, że właśnie 1 psik to mniej więcej 0,1 ml

Cytat:
Napisane przez halcia211 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

z cytowaną wypowiedzią zgadzam się w 100%, chociaż zapachów które mnie odrzuciły było więcej. Po jednym dostałąm tak silnego bólu głowy , że zwymiotowałam. Jak dziewczyny pisały że od zapachu może rozboleć głowa to szczerze mówiac nie wierzyłam dopóki sama się nie przekonałam na własnej skórze. Piszę tu o Aniołku - zapachu przepięknym tyle że nie dla mnie. A Innocenta używam i nic się nie dzieje. Tak często obserwujecie moje aukcje że chyba nie trudno zauważyć , że odlewki oprócz chyba dwóch były używane .Łatwo jest osądzać i mieszać z błotem , chociaż przyznaję że częściowo na te baty zasłużyłam. ale jak nie trudno zauważyć nie kupowałąm wszystkich zapachów w ilościach hurtowych chociaż nie było limitu. Jak również co chyba umknęło Waszej uwadze nie odsprzedawałam wszystkich kupionych perfum. Część mi się podoba i kupię sobie duże butle W wątku wspólnozakupowym możecie przeczytać jak pod pretekstem że to na handel Agnieszka32 skorzystała z okazji.
Ja się nie dziwię Agnieszce, że widząc całą ta sytuację nie chce, aby ktoś żerował na jej pracy.
Ja jestem zmuszona zrobić to samo z I love love z taką różnicą, że nie muszę bawić się w zwroty, bo akurat płatność miała być przy odbiorze.

I według mnie nie jest problemem, że ktoś chce się pozbyć niechcianej odlewki i wystawia na all - tylko to, że robi się przebitki, a to oznacza, że jest to próba żerowania na pracy innej wizażanki (próba dorobienia sie na tej pracy), ja widzę do tej pory owa słynna odlwka jest po zawyżonej cenie. Druga sprawa, że przez takie zachowania ktoś inny nie ma szansy na odlewkę.
Stary 2010-10-31, 15:24   #1702
halcia211
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pozzzziomka Pokaż wiadomość
I tu się zgodzę , mi czasami wystarczy jeden psik, żeby móc od razu ocenić, że zapach mi nie odpowiada i nie muszę mu dawać drugiej szansy. Czasami jest tak, że co do zapachu mam mieszane uczucia, zatem robię więcej niż jedno podejście.

Wydaje mi się, że właśnie 1 psik to mniej więcej 0,1 ml

Ja się nie dziwię Agnieszce, że widząc całą ta sytuację nie chce, aby ktoś żerował na jej pracy.
Ja jestem zmuszona zrobić to samo z I love love z taką różnicą, że nie muszę bawić się w zwroty, bo akurat płatność miała być przy odbiorze.

I według mnie nie jest problemem, że ktoś chce się pozbyć niechcianej odlewki i wystawia na all - tylko to, że robi się przebitki, a to oznacza, że jest to próba żerowania na pracy innej wizażanki (próba dorobienia sie na tej pracy), ja widzę do tej pory owa słynna odlwka jest po zawyżonej cenie. Druga sprawa, że przez takie zachowania ktoś inny nie ma szansy na odlewkę.
To przypomnij sobie że mogłam I love love wziąść dowolną ilość a jak Ci napisałąm - nie biorę dużo bo nie znam zapachu a nie chcę się zawieść po raz kolejny. Co do przebitek, w wolnej chwili poszukam na All i gazetowym cen sprzedawanych odlewek bo wydaje mi się że nie były sprzedawane po cenie zakupu, ale tu mogę sie mylić oczywiście
Stary 2010-10-31, 15:34   #1703
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halcia211 Pokaż wiadomość
To przypomnij sobie że mogłam I love love wziąść dowolną ilość a jak Ci napisałąm - nie biorę dużo bo nie znam zapachu a nie chcę się zawieść po raz kolejny. Co do przebitek, w wolnej chwili poszukam na All i gazetowym cen sprzedawanych odlewek bo wydaje mi się że nie były sprzedawane po cenie zakupu, ale tu mogę sie mylić oczywiście
Nie rozumiem takich przebitek, rozumiem wystawienie z taką ceną, aby wyjść na 0 czyli doliczenie atomka i kosztów przesyłki, ale taka przebitka jak w przypadku odlewki od Goldlight jest dla mnie niezrozumiała i dla mnie oczywista jest chęć zarobku na niej .
Stary 2010-10-31, 15:42   #1704
halcia211
Zadomowienie

Cytat:
Nie rozumiem takich przebitek, rozumiem wystawienie z taką ceną, aby wyjść na 0 czyli doliczenie atomka i kosztów przesyłki, ale taka przebitka jak w przypadku odlewki od Goldlight jest dla mnie niezrozumiała i dla mnie oczywista jest chęć zarobku na niej .
Oferowałaś mi jeśli dobrze pamiętam kilka popularnych i chodliwych zapachów które chciałaś rozbierać i nie dziwi Cię dlaczego ich nie brałam w ilościach hurtowych? - przecież poszły by bez problemu - czysty zysk.
Na All i gazetowym były sprzedawane różne odlewki , niekoniecznie moje dlatego napisałam że w wolnej chwili z czystej ciekawości popatrzę w jakich cenach były wystawiane, czy faktycznie aby wyjśc na zero. Z ceną Aniołka mi odbiło, to fakt niezaprzeczalny

Edytowane przez halcia211
Czas edycji: 2010-10-31 o 15:44
Stary 2010-10-31, 19:39   #1705
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Dziewczyny, a szczególnie Bellatrix, mam do Was pytanie, czy mogę założyć wątek - a skany paragonów dołączyć dopiero za tydzień ?

W Marrinaud jest wielka promocja na wybrane produkty i w Warszawie nie udało mi się zakupić perfum, ale mama w Opolu mi kupiła Elixyry Poisonów 50 ml po 120 zł Mama dopiero za tydzień przyjeżdża, ale chętnych chciałabym już zbierać

Dziękuję za odp.
Stary 2010-10-31, 21:45   #1706
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, a szczególnie Bellatrix, mam do Was pytanie, czy mogę założyć wątek - a skany paragonów dołączyć dopiero za tydzień ?

W Marrinaud jest wielka promocja na wybrane produkty i w Warszawie nie udało mi się zakupić perfum, ale mama w Opolu mi kupiła Elixyry Poisonów 50 ml po 120 zł Mama dopiero za tydzień przyjeżdża, ale chętnych chciałabym już zbierać

Dziękuję za odp.
in my opinion możesz
Stary 2010-10-31, 22:09   #1707
pozzzziomka
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22982624]in my opinion możesz [/QUOTE]

Potwierdzam - pewnie, ze możesz
Po prostu teraz zaczniesz zbierać chętnych, a jak Twoja mama przywiezie Ci flakoniki zamieścisz zdjęcia i paragon.
Stary 2010-11-01, 00:47   #1708
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22982624]in my opinion możesz [/QUOTE]

Cytat:
Potwierdzam - pewnie, ze możesz
Po prostu teraz zaczniesz zbierać chętnych, a jak Twoja mama przywiezie Ci flakoniki zamieścisz zdjęcia i paragon.
Dziękuję za odpowiedź
To jutro zakładam wątek
Stary 2010-11-01, 10:15   #1709
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
To jutro zakładam wątek
Czy w promocji był Hypnotic Poison Elixir? Bo ostatnio wzięłam od Wankiw 5 ml, zakochałam się na zabój i z pena wyziera denko.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Elixyry Poisonów 50 ml po 120 zł
Czuję zazdrość, zazdrość czuję.
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 10:42   #1710
Bellatrix
gamma Orionis

Cytat:
czy mogę założyć wątek - a skany paragonów dołączyć dopiero za tydzień?
Byleby skany pojawiły się przed zbieraniem wpłat.
Na przyszłość... wolałabym żeby takie pytania były kierowane od razu do moderatorek/oliwek.

Bellatrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości