| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-11-01, 11:02 | #1711 | ||
| Zakorzenienie | 

Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Cytat: 
  Ja mam klasycznego Poisona, więc sobie na razie darowałam, ale jeszcze na Midnighta mam ochotę, tylko już kasy nie    Cytat: 

__________________ | ||
|     | 
|  2010-11-03, 19:03 | #1712 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

to ja też chciałabym się wpisać odnośnie zawyżania cen flach/odlewek/probek   Ostatnio dostałam wiadomość od kogoś z allegro (nie wiem czy to wizazanka) w sprawie Amouage Dia, okolo 1,5ml w fabrycznej fiolce, nie podobały mi sie wiec je wystawilam. nie wiedzialam za ile  bo flacha chyba tysiaka /100ml w Quality kosztuje, wiec wystawilam za 15zł, potem 13zl dostałam wiadomość, juz nie zacytuje jej niestety, ale brzmiala mniej wiecej tak, "że sprzedaje je bardzo drogo i, ze w Qaulity dadza bezproblemu."... No kurczę, chyba wszystkie moje probki i odlewki wystawiane na allegro sa tanie, bo zawsze kosztuja 3-5 zł za 1ml, i tylko z Amouage mialam problem, bo sa faktycznie drogie. Zas bardzo czesto spotykam aukcje zwyklych probek i niszowych po 10-13zł, np CdG które kosztuja 13zł/1ml, Durbano 11zł/1ml, Lutens po 12zl/1ml. Zrobilo mi sie przykro, bo allegro nie traktuje handlowo, a mimo to, oberwało mi się  Ciekawa jestem czy ta osoba z allegro pisze tak do wszystkich, gdy jej sie cos nie podoba. i za ile powinnam byla amouage sprzedac :/ 
				__________________ wróciłam do perfum  moja fragrantica   tutaj sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2010-11-03 o 19:05 | 
|     | 
|  2010-11-03, 19:13 | #1713 | 
| Zakorzenienie | 

Dać za darmo tej osobie i przeprosić   Basiek, ja bym się tym nie przejmowała, jak byś chciała zbić kokosy to co innego, ale wystawiłaś za bardzo dobrą cenę i nie ma się co przejmować moim zdaniem   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-11-03, 19:46 | #1714 | |
				 | 

Cytat: 
  czuję się oczyszczona    edit: kadego sprawa za ile wystawi, nawet jesli w celu zarobkowym, to od kupujących zalezy czy ten ktos sprzeda   
				__________________ wróciłam do perfum  moja fragrantica   tutaj sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2010-11-03 o 19:48 | |
|     | 
|  2010-11-03, 19:59 | #1715 | 
| Zakorzenienie | 

Hehe, no dokładnie   Może dana osoba serio na to liczyła  No cóż, różni są ludzie, uważam, że można próbować negocjować cenę, ale aby takie cuda pisać ?   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-11-03, 20:57 | #1716 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
 Sprzedajesz wszystko za tyle ile chcesz  , mamy wolny rynek Jak jest za drogo , to najwyżej nikt nie kupi . A Quality są probki po 7 złotych , tylko nie kazdy o tym wie   | |
|     | 
|  2010-11-03, 21:30 | #1717 | |
				 | 

Cytat: 
  ale nasomato 7zł kosztuje 0,5ml, ale sie nie dziwie   | |
|     | 
|  2010-11-05, 10:09 | #1718 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dominiko, czy coś słychać w sprawie samplerków ?    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-11-10, 13:42 | #1719 | 
| skacze bryka i wiruje ... Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: 3miasto 
				 | 

Sorki nie zauważyłam postu   No wiadomo i niestety dopiero w tym tygodniu wypłyną z Chin więc będą po 15-tym grudnia   
				__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | 
|     | 
|  2010-11-10, 13:48 | #1720 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  , widziałam zresztą, że wcześniej pisałaś o końcu listopada, początku grudnia (o ile dobrze pamiętam  ), ale łudziłam się, że może zdarzy się jakiś cud i specjalnie dla nas sprowadzą wcześniej  No to czekamy  Póki co, zamówiłam na All jakieś fiolki, więc na razie powinno mi starczyć   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-11-10, 14:18 | #1721 | |
| skacze bryka i wiruje ... Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: 3miasto 
				 | 

Cytat: 
  Mam jeszcze zapas, ale szybko kurczący się   Będe trzymać rękę na pulsie   
				__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | |
|     | 
|  2010-11-14, 13:55 | #1722 | 
| gamma Orionis Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

W związku z ostatnią nieprzyjemną sytuacją oraz  docierającymi do mnie zażaleniami, że regulamin nie jest przez  wszystkich przestrzegany, przypominam i edytuję: Udokumentowanie i potwierdzenie zakupu: - Allegro (w szablonie Miejsce zakupu: link do aukcji) * w ciągu 24 godzin od dotarcia przesyłki do Organizatora dodanie w załącznikach do pierwszego postu, dokładnych zdjęć flakonu, kartonika, naklejki na spodzie flakonu, jeśli flakon został kupiony u niezaufanego sprzedawcy, bądź na aukcji nie było realnych zdjęć perfum. W przypadku zakupów u sprzedawców polecanych na forum, widniejących na liście polecanych sprzedawców, zdjęcia również są obowiązkowe, ale wystarczy zdjęcie całego flakonu. - perfumeria internetowa: (w szablonie Miejsce zakupu: link do produktu na stronie sklepu) W załącznikach, w ciągu 24godz. od złożenia zamówienia, powinny pojawić się: * Rzut ekranu ze złożonego zamówienia/maila potwierdzającego zamówienie, uwzględniający ceny produktów, wybraną formę wysyłki i jej koszt, oraz kod i miejscowość zamawiającego. (Instrukcja robienia rzutu ekranu: Otwieramy stronę zamówienia, bądź maila potwierdzającego zamówienie, tak aby widoczne były zakupione produkty, ich ceny, wybrana forma wysyłki i wliczona za nią kwota, kod i miasto zamawiającego) Wciskamy na klawiaturze PrintScreen. Otwieramy Paint i klikamy Wklej. Zaznaczamy wybrany obszar, wycinamy go, wklejamy ponownie do nowego dokumentu, zapisujemy w formacie .jpg) * Oraz zdjęcia flakonów, wklejone do pierwszego postu. - zakup w perfumerii stacjonarnej: (w szablonie Miejsce zakupu: Nazwa sklepu/sieci, miasto, adres) W załącznikach do pierwszego postu, w ciągu 24 godzin od zakupu: * zdjęcie/skan rachunku: paragonu, faktury * dokładne zdjęcia flakonu, naklejki na spodzie, kartonika - jeśli go posiada Dochodzi również obowiązek załączania zdjęć flakonu i odlewek po zakończeniu rozlewania zapachu. Tak, jak przykładowo robi to Goldlight [link]. 
				__________________ Then, methought, the air grew denser, perfumed from an unseen censer  Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuń "Noc" | 
|     | 
|  2010-11-14, 22:15 | #1723 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

moim zdaniem trzeba po prostu zgłaszać to do moderatorek, nie bójmy się tego robić - zakładanie po 10 wątków w tym samym czasie, zawyżanie ceny atomizerów i na końcu nieuczciwe odmierzanie mililitrów. Przypominajmy organizatorkom o zdjęciach odlewek i flakonu po rozlaniu, pamiętajmy że to nasze pieniądze. Niech organizatorki będą naprawdę zaufane i godne swojej pozycji.

| 
|     | 
|  2010-11-15, 20:39 | #1724 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Planuje ktoś rzut w najbliższym czasie?    Póki co atomki mam, ale tyle rozbiórek mam w planach, że zaraz zostanie puste pudełko. 
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2010-11-15 o 22:24 | 
|     | 
|  2010-11-15, 22:17 | #1725 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2010-11-15, 22:24 | #1727 | 
				 | 

Najlepiej kilka rzutów.    
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | 
|     | 
|  2010-11-16, 00:47 | #1728 | 
| never say no to panda | 

to ja mogę Was poratować rzutem atomkowym, bo potrzebuję sporo tych czarnych atomizerów   a i szklane uzupełnić by się przydało koniec listopada Wam odpowiada? bo chciałabym najpierw skończyć sprawę z IndieScentem   
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     | 
|  2010-11-16, 00:51 | #1729 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Odpowiada   , musi hihi.  A które to czarne? Te ekskluzif ?   | 
|     | 
|  2010-11-16, 01:13 | #1730 | 

tak, te full ekskluziff - jak już odlewkować dla się, to tylko w takie    
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     | 
|  2010-11-16, 07:11 | #1731 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 

__________________ Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji  Wymienię   Razem od 08.07.2009  Zaręczeni 17.09.2011  Ślubujemy 06.09.2014  | |
|     | 
|  2010-11-16, 11:00 | #1732 | |
				 | 

Cytat: 
  Może uda mi się załapać.  A są gdzieś zamieszczone zdjęcia tych czarnych, dużo droższe są?   
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | |
|     | 
|  2010-11-16, 11:08 | #1733 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    Mi odpowiada, bo chwilowo sobie konto bankowe zablokowałam i nie mam jak płacić    Także koniec listopada dla mnie bomba, bo już wszystko powinno mi działać   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-11-16, 13:57 | #1734 | |

Cytat: 
 5,5zł - mają 10ml  ale nie wyobrażam sobie, żebym mogła moje TV Fordowe do czegokolwiek innego przelewać, a te czarnule prezentują się fenomenalnie (a i Eau Duelle, Eau du Fier, Back to Black i Boxeuses zasługują na lepsiejsze atomizerki, niż te zwykłe szklane) 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |
|     | 
|  2010-11-16, 14:02 | #1735 | |
				 | 

Cytat: 
  A wiesz może czy można zamówić takie atomizery, ale czarno-srebrne?   
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | |
|     | 
|  2010-11-16, 14:03 | #1736 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      Zgadzam się... zgadzam  Ja już się doczekać nie mogę  Byle się załapać    Jak będzie dokładnie znana data to ląduje w telefonie, w kalendarzu, na pulpicie i na czole   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-11-16, 14:10 | #1737 | |

Cytat: 
  tylko czarno-złote 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |
|     | 
|  2010-11-16, 14:19 | #1738 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mały biały domek 
				 | 

też chcę te czarne   , czyli polowanie na rzut 
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | 
|     | 
|  2010-11-16, 16:11 | #1740 | |
				 | 

Cytat: 
  , nie dopuszczam innej możliwości.   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

Bo ostatnio wzięłam od Wankiw 5 ml, zakochałam się na zabój i z pena wyziera denko.
 Bo ostatnio wzięłam od Wankiw 5 ml, zakochałam się na zabój i z pena wyziera denko.