| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-11-26, 18:05 | #1891 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Cytat: 

__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | |
|     | 
|  2010-11-26, 18:16 | #1892 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  Dobrze rozumiem Twoje poirytowanie, ja ostatnio mam przerwy w dostępie do internetu w najmniej odpowiednich momentach, zawsze wtedy , kiedy najbardziej mi jest potrzebny (przelewy, sprawy ze studiami ...) i już się obawiałam, że przerwie mi przed rzutem , w trakcie, zwłaszcza, że nie wiele przed rzutem nie miałam internetu.   
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | |
|     | 
|  2010-11-26, 18:16 | #1893 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-11-26, 19:29 | #1894 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  )...mile widziane polaczenie z pachnacym spotkaniem  co o tym myslicie? 
				__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | ||
|     | 
|  2010-11-26, 19:32 | #1895 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

też mogę się udzielić w Lublinie i okolicach - oczywiście mogę również wysyłać paczkami - wiem, że Skarbiątko teraz nie bardzo z czasem, więc chętnie się zaangażuję    
				__________________ Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej  przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik | 
|     | 
|  2010-11-26, 19:35 | #1896 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Ja bym mogła zorganizować rzut śląski, z odbiorem osobistym w Sosnowcu  Najlepiej albo w połowie stycznia albo na początku lutego, czyli przed albo po sesji   
				__________________ Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji  Wymienię   Razem od 08.07.2009  Zaręczeni 17.09.2011  Ślubujemy 06.09.2014  | 
|     | 
|  2010-11-26, 19:37 | #1897 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  ja moge zorganizowac rzut we Wroclawiu ( w jakis weekend, bo w tygodniu nie dam rady)....jesli tylko dostaniemy zgode na takie 'akcje'   
				__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | ||
|     | 
|  2010-11-26, 19:42 | #1898 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Ja w sprawie dzisiejszego rzutu (choć nie miałam zamiaru brać w nim na szczęście udziału   ). Może dobrym rozwiązaniem byłoby organizowanie rzutów co tydzień (Przynajmniej przez jakiś czas  Jeśli oczywiście znajdą się chętne osoby do ich organizacji  Jeśli tak, można by np ustalić listę osób, dzień, godzinę już na najbliższy miesiąc czy 2  Ewentualnie 2 osoby organizują rzut równolegle o tej samej godzinie w ten sam dzień  ). Zobaczcie co się dzieje, jak duże jest zapotrzebowanie przy prawie każdym rzucie  Przecież o godzinie 19 zaczął się rzut i o godzinie 19 było po rzucie   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2010-11-26, 19:48 | #1899 | 
| skacze bryka i wiruje ... Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: 3miasto 
				 | 

Problem jest głównie w tym, że nikt się nie chce tego podjąć. To masa roboty jest, bo każdy atomek musi być osobno zawinięty, do tego do wysłania jest kilka b. ciężkich paczek    
				__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | 
|     | 
|  2010-11-26, 19:50 | #1900 | 
				 | 

Dlatego może jednak dobrym rozwiązaniem byłyby te rzuty lokalne z odbiorem osobistym? Organizatorkom odpadłaby kwestia pakowania atomków w osobne bąble, jedynie musiałaby dotargać te paczki w ustalone miejsce...

__________________ Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji  Wymienię   Razem od 08.07.2009  Zaręczeni 17.09.2011  Ślubujemy 06.09.2014  | 
|     | 
|  2010-11-26, 19:52 | #1901 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Dziewczyny, planuję zorganizować rzut w przyszłym tygodniu, też wyczyściłam się z atomków  Musze tylko sprawdzić jak stoję z pudełkami i myślę, że mogłybyśmy ruszyć we wtorek   | 
|     | 
|  2010-11-26, 19:56 | #1902 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Myślę że te lokalne rzuty też byłyby bardzo w porządku.    | 
|     | 
|  2010-11-26, 19:57 | #1903 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: PL 
				 | 

Super Lili, potrzeby są ogromne  U Cbr nawet się nie zapisywałam, a wlazłam na wątek atomizerkowy ok. godz. 19.05   | 
|     | 
|  2010-11-26, 20:00 | #1904 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | |||
|     | 
|  2010-11-26, 20:01 | #1905 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-11-26, 20:02 | #1906 | |
				 | 

Cytat: 

__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | |
|     | 
|  2010-11-26, 20:07 | #1907 | 
				 | 

Według mnie to nie będzie problem.

__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | 
|     | 
|  2010-11-26, 20:12 | #1908 | |
				 | 

Cytat: 
 To ja bym chyba nie miała atomków  A na poważnie, nie no ja bym sobie poradziła, ale co z osobami, które mieszkają kawałek od miast W-wa, Krk, W-aw itd Może nie każdy mógłby dotrzeć (koszt dojazdu wyniósłby go więcej niż koszt przesyłki  ) i wtedy i tak by musiały być wysyłane paczki   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2010-11-26, 20:14 | #1909 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 

__________________ Nie jesteśmy klockami LEGO i nie będziemy do wszystkich pasować a do niektórych to wręcz nie warto bo to chińska podróba!    | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-11-26, 20:16 | #1910 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2010-11-26, 20:16 | #1911 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-11-26, 20:26 | #1912 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Będzie rzut Kolciag, Lily - może przy którymś strona mi się nie zawiesi.  Ogólnie wygląda na to, że trzeba samemu organizować rzut, wtedy się załapiemy.   
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2010-11-26 o 20:18 | |
|     | 
|  2010-11-26, 20:30 | #1913 | |
| skacze bryka i wiruje ... Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: 3miasto 
				 | 

Cytat: 
  Jest zapotrzebowanie, są osoby, które chcą coś takiego zorganizować, nie widzę przeszkód. 
				__________________ Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-11-26, 20:32 | #1914 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | |
|     | 
|  2010-11-26, 20:33 | #1915 | |
				 | 

Cytat: 
  Tylko, żeby były chętne organizować rzuty poza lokalne  Właśnie jeszcze taki pomysł przyszedł mi do głowy  (ale nie wiem czy on jest choć trochę mondry  ) Może żeby zachęcić osoby do organizowania rzutów, zrobić tak, że organizatorka nabywa kilkanaście atomków za darmo czyli tzw gratis (za fatygę, no bo naprawdę jest tutaj o wiele więcej roboty niż z rozbiórką jednego czy 2 zapachów  ), cena za te atomki rozkładana jest na współzakupujące  Oczywiście liczba gratisowych atomków byłaby ustalona i niezmienna bez względu na wielkość rzutu   Ja tylko głośno myślę   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2010-11-26, 20:37 | #1916 | |
				 | 

Cytat: 
  Poza tym tak jak dziewczyny mówią, takie rzuty mogłyby być dodatkami do tych normalnych rzutów, jakie są obecnie. Ja zaproponowałam, że mogę zrobić taki rzut, bo podejrzewam, że miałabym czas, ale problem z wysyłką paczek, bo na pocztę mam kawałek a auta brak w Sosnowcu, bo zostaje w domu. A nie wyobrażam sobie targania tych atomków np. do Katowic żeby komuś było łatwiej i szybciej dojechać. Jeżeli byłaby możliwość organizacji takiego rzutu i znalazłyby się chętne to czemu nie?  Ktoś inny może zorganizować rzut w Zabrzu, czy w Katowicach jak będzie miał chęci i potrzebę   
				__________________ Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji  Wymienię   Razem od 08.07.2009  Zaręczeni 17.09.2011  Ślubujemy 06.09.2014  | |
|     | 
|  2010-11-26, 20:47 | #1917 | 
				 | 

te rzuty to tragedia, nie wiem czy nie lepiej wziąć sobie 300 atomków bez organizowania rzutu i mieć święty spokój na kilka miesięcy albo i dłużej, tylko po pierwsze skąd wytrzasne taką kwotę ( koło 600zł) , po drugie gdzie je pomieszczę w domu i po trzecie co zrobię jak mi się odwidzą rozbiórki - zostanę np. z 250 atomkami.   Według mnie te rzuty lokalne to dobry pomsł tzn. poza "zwykłymi" - przeciez nikt nikomu nie każe uczestniczyć w rzucie z odbiorem osobistym.  Tylko  w sumie i tak osoba, która by organizowała rzut, musiałaby popakować te atomki, no bo jak ktoś by przyszedł i wziąłby je luzem  , czy po prostu uczestniczka rzutu by sobie sama poakowała u oragnizatorki   
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | 
|     | 
|  2010-11-26, 20:54 | #1918 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-11-26, 20:56 | #1919 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Dziewczyny, mnie sie strasznie spodobal pomysl z rzutami do odbioru osobistego   Jesli tylko gora wyrazi zgode, na pewno z checia i taki zorganizuje  , kiedys.... przy nastepnej bytnosci w PL   | 
|     | 
|  2010-11-26, 20:59 | #1920 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dziewczyny ja mam dwa kroki do poczty, po Nowym Roku czyli po remoncie u mnie   Zgłoszę się do organizacji rzutów atomizerowych   
|  Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

a mnie aż poliki ze zdenerwowania pieką.
 a mnie aż poliki ze zdenerwowania pieką.