|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Linea??
dokladnie.
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
a ja ma takie glupie pytanie, a moze ktoras nie moze uzywac i chce sie pozbyc chetnie sie wymienie moze przyznam szczerze ze krucha z finansami a tak obie strony beda zadowolne
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak myślicie ... Połączenie Linei i Aqua Slim byłoby dobrym pomysłem ? proszę o radę
|
|
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
używam Linee od 2 tygodni i już 4kg mniej
zażywam 2 tabletki dziennie - przed śniadaniem i przed obiadem, jestem mega zadowolona, na pewno kupie drugie opakowanie :P
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- tez chce zrzucic z 4-5kg bo sie ze tak powiem zapuscilam i zle sie tak czuję,moim problemem jest brzuszek i boczki,znacie jakies dobre cwiczenia?od kilku dni robię brzuszki itp |
|
|
|
|
|
#576 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
polecam rower.
|
|
|
|
|
|
#577 |
|
Przyczajenie
|
Czaiłam się codziennie na kupno jakiegoś wspomagacza. Dziś kupiłam sobie tabletki Linea. Zobaczymy. Mój cel to schudnąć 7-10 kg. Nie będę jeść słodyczy, które jadłam bardzo często między posiłkami. Mam bardzo duży apetyt więc zamiast słodyczy zjadam jakiś owoc. Zobaczymy jak to będzie.
Jeszcze jestem dobrej myśli. Opakowanie ma 60 tabletek biorę 3 dziennie.
|
|
|
|
|
#578 |
|
Przyczajenie
|
Długo się czaiłam na zakup wspomagaczy. Dziś kupiłam w końcu tabletki Linea. Zawiera 60 kapsułek, biorę 3 razy dziennie. Chciałabym schudnąć 7-10kg. Zobaczymy jak to będzie. Narazie jestem dobrej myśli. Nie będę jeść po 19. Między posiłkami zawsze podjadałam słodycze. Zrezygnowalam z nich i zastąpiłam owocami. Dopóki łaknienie podjadania mi nie minie oczywiście.
Edytowane przez Agusek88 Czas edycji: 2011-07-23 o 16:52 |
|
|
|
|
#579 |
|
Przyczajenie
|
23 kupilam lineę i wazylam 70kg dzis jest juz 26.07 czyli 3 dni pozniej i dzis rano wazylam 66
|
|
|
|
|
#580 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#581 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet jeżeli spalałabyś po 500 kcal na godzinę (w co wątpię) i jadłabyś mniej nawet o 1 000 kcal to rachunek jest prosty. Dziennie miałabyś na minusie 2 tysiące kalorii (jest to nierealne, a na pewno niezdrowe, ale załóżmy). Zajęłoby Ci to 14 dni czyli 2 tygodnie.
4 kilogramy = 7 tys kcal x 4 = 28 tys kcal 28 tys kcal/ 2 tys kcal = 14 |
|
|
|
|
#583 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#584 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Jakie stosujecie ćwiczenia żeby schudnąć, ??
|
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o produkt Linea, to zachęcam do zapoznania się z jego głównym składnikiem, o którym pisałem w tym miejscu oraz we wcześniejszych moich wypowiedziach na tym forum:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post28699187 |
|
|
|
|
#586 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Wam
![]() Postanowiłam przyłączyć się do tego topiku ponieważ wczoraj zakupiłam opakowanie Linea. Zacznę od tego, że skusiła mnie cena 6 zl za 60 tabletek i tak zaczęła się moja przygoda. Wczoraj podczas kolacji postanowiłam wziąć pierwszą tabletkę. Efekt był taki, że do końca dnia czułam się zatkana, czułam się jakbym połknęła gąbkę, która powiększa swoją objętość w żołądku. Nie wiem czy to normalne uczucie, ale wiem jedno nie ma szans żebym coś zjadła po niej. Jedyne co przeszłoby mi przez gardło to woda. Dodam, że rozbolała mnie głowa i nie mam pojęcia czy to efekt tabletki, mogło mnie wczoraj przewiać. Dziś rano zrobiłam sobie śniadanie, po którym wzięłam kolejną tabletkę. Mija 3 godzina, a ja w ogóle nie czuje głodu, ale znów czuje zapchany żołądek. Czy to normalne? Czy tak wygląda zmniejszenie łaknienia? Mam zamiar zjeść normalnie obiad, ale zastanowię się, o której wziąć kolejną. Zastanawiam się czy tylko ja mam takie przejścia i czy są całkiem normalne
|
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Dziewcyzny a czy ktoras miala zgage po linei? Ja biore od 2 dni i mam uczucie pieczenia w przelyku;/ Biore zgodnie z zaleceniem w czasie jedzienia. Pozatym wogole nie hamuje apetytu;/ Wrecz przeciwnie;/ Mam wrazenie ze przez to pieczenie musze cos jesc zeby je zalagodzic;/ Ktos mial cos podobnego? Narazie przerwalam branie zeby sprawdzic czy to od niej i niestety potwierdzilo sie to moje twierdzenie.
|
|
|
|
|
#588 |
|
Konto usunięte
|
Przyznam, że zimą jadłam i nie tyłam. A było tego sporo i przeważnie niezbyt zdrowe. Nieraz nawet waga pokazywała 1 kg mniej
![]() Potem niestety nie używałam i kupowałam inne specyfiki, które mi nie pomagały. Ostatnio znalazłam przecenioną w super pharmie i zainwestowałam w opakowanie. Mam nadzieję, że będą efekty
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilm Lineę wczoraj zobaczymy jak bedzie efekt...
|
|
|
|
|
#590 |
|
Przyczajenie
|
Czeesc dziewczyny kupiłam Linee 2 dni temu i biore 2 razy dzinnie rano i wieczorem .. nie wiem czy to zle czy dobrze ale moj brzuch wyglada jak balon a wcale taki nie byl .. czuje sie wzdęta i wgl dodatkowo mam problem z wyproznianiem a wczesniej takze nie mialam tego problemu .. co jest nie tak ? czekam na odp
|
|
|
|
|
#591 |
|
Rozeznanie
|
Ja biorę trzeci tydzień i brak efektów. Od 2 stycznia się odchudzam. Niby na początku Linea pomagała, albo był to efekt psychiczny bo na prawdę miałam zmniejszony apetyt i poza posiłkami nie miałam ochoty podjadać. Ale po tygodniu waga nadal stała w miejscu :/ A dziś po weekendzie poszła nawet w górę a zjadłam tylko odrobinę więcej niż przez te 3 tygodnie jadłam - nie miałam ochoty na obiad i dopiero po 17 zjadłam trochę pizzy i niestety ciasteczka.
Dodam że od początku roku nie jem po 18 (w weekend po staram się do 19 bo nie zawsze się da). Nie słodzę, chleb jem sporadycznie, słodecze odstawiłam i nic. Samo odchudzanie powinno dać efekty a z pomagaczem powinno byc 2kg w dów wg mnie. Nie polecam Linei. U mnie się nie sprawdziła i nie kupię kolejnego opakowania. Zaoszczędziłam trochę pieniążków i kupuję orbitrek - zdrowszy psosób na zrzucenie zbędnych kilogramów
|
|
#592 |
|
Przyczajenie
|
Ja zaczęłam wczoraj
zobaczymy czy coś mi pomoże, próbowałam już chyba wszystkiego... od wczoraj zażywam i od wczoraj ćwiczę życzcie powodzenia
|
|
#593 |
|
Przyczajenie
|
W zeszłym roku brałam ją przez ponad dwa miesiące. Skuteczność zerowa, w efekcie przytyłam 2 kg.. Tak więc Linea jest u mnie skreślona. Zresztą jak pokazałam jej skład mojemu koledze (technik farmaceuta) to mało nie pękł ze śmiechu i stwierdził że równie dobrze mogłabym jeść witaminę C..
|
|
|
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad kupnem... Mam 15 lat, myślicie więc, że takie tabletki mogą mi zaszkodzić? (:
Czy po ich odstawieniu jest efekt jojo?
|
|
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupiłam linea fitness
zaczynam, zobaczymy co z tego będzie mam zamiar zażywać 2 dziennie, do tego 40 minut ćwiczeń (nie chodzi o spalenie tłuszczy ale o rzeźbę, także tyle wystarczy) no i obiecuję, że nie będę podżerać słodyczy ) Żeby nie rzucać wszystkiego jednocześnie, dwa razy w tygodniu pozwolę sobie na obiad z ziemniakami bądź makaronem i to taki na wypasie. ciemne pieczywko jem jak zwykle, będzie tylko więcej rzeczy gotowanych. i na bank ryb ![]() powinno wystarczyć dla 4 kilo mniej w dwa, może trzy miesiące. cieszę się, że zaczyna się sezon rowerowy. godzinka dziennie w dni wolne od pracy także będzie działała maaałe cuda. ale jestem optymistycznie nastawiona. aż dziwne ) ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- myślę, że w Twoim wieku i przy tej wadze, odchudzanie nie jest dobrym pomysłem. ile masz wzrostu?
|
|
#596 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() no ja dzisiaj zakupiłam linee detox. może będzie lepsza niż sama linea. człowiek je różne rzeczy w ciągu dnia a szczególnie w pracy łapie się cokolwiek więc odchudzanie poprzez oczyszczanie z toksyn to dobry sposób na ulepszenie swojej figury |
|
|
|
|
#597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszyscy uparcie wierzą, że w naszym organiźnie zalegają jakies toksyny a producenci suplementów to wykorzystują? Wiesz chociaż jakie to toksyny i skąd się biorą? Już kilka osób o to pytałam i nigdy nie uzyskałam odpowiedzi. Organizm (zdrowy) oczyszcza się sam. Jeżeli ktos wie: jakie toksyny usuwają te preparaty? Skąd te toksyny się biorą? |
|
|
|
|
|
#598 |
|
Przyczajenie
|
Jakoś w połowie lutego kupiłam lineę detox i odradzam ją.
Wcześniej ważyłam 69kg przy wzroście 166cm. Nigdy nie uważałam się za osobę jakoś strasznie otyłą, po prostu chciałam zrzucić parę kg, żeby lepiej się poczuć. Szczerze mówiąc, mocno zadziałał na mój organizm ten środek. Na początku wydawało mi się, że jest rewelacyjny, zmniejszył mi się apetyt, praktycznie w ogóle nie odczuwałam głodu, schudłam 12kg w 3 miesiące. Byłam zadowolona ze swojej wagi, więc odstawiłam tabletki i ku mojemu zdziwieniu, brak łaknienia pozostał do dziś, mało tego, chudnę dalej. Aktualnie ważę 51 kg i odczuwam silne skutki uboczne, w postaci bólów żołądka, kiedy coś więcej zjem. Dodam, że nie katuję się jakimiś dietami czy ćwiczeniami. Prowadzę raczej bierny tryb życia, więc wydaje mi się, że nie powinnam chudnąć. :/ |
|
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem, jak niektóre z was mogą pisać, że są grube przy wadze 52 kg ? Wy chyba macie problem z akceptacją samych siebie i nie potraficie być wdzięczne za to co macie. Co ma napisać osoba, która waży 100 kg i więcej.
A co do tabletek Linea - nie polecam ich dla osób o wolnej przemianie materii i wadze ponad 100 kg. Nawet przy diecie i codziennych spacerach, waga ani drgnie. |
|
|
|
|
#600 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
W maju b.r. zjadlam całe opakowanie Linei i mi pomogło. Schudlam z 2 - 3 kg na pewno. Nie jestem osobą otyłą, pamiętam że jednak po zimie po prostu źle się czułam w swoim ciele. Dieta? - nie jadłam slodyczy, dużo warzyw i białka. Najważniejszy jest jednak ruch. Ja biegałam 2 razy w tygodniu + jazda konna. Nie glodziłam się i nie odmawiałam sobie czasami czegoś słodszego dlatego może mój spadek wagi nie był zbyt imponujący. Może gdybym się bardziej wzięła za siebie to schudłabym więcej. Jeżeli chodzi o działanie to czułam niechęć do słodyczy, nie miałam też ogromnych napadów głodu, jak to wcześniej bywało. Samopoczucie lepsze, szybsza przemiana materii, bez efektu jojo. Z 60kg zeszłam do 57kg przy wzroście 166cm w około miesiąć, jedząc 2 tabletki dziennie. Teraz znów zaczynam moją przygodę z Lineą, będę pisać jeśli zauważę jakiś spadek wagi. Pozdrawiam, życzę cierpliwości i silnej woli
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

sent from iphone

a tak obie strony beda zadowolne 

Jeszcze jestem dobrej myśli. Opakowanie ma 60 tabletek biorę 3 dziennie.