![]() |
#601 |
Przyczajenie
|
Dot.: Linea??
Ehh...niestety dietą cud jest stres
![]() ![]() ![]() Oczywiście jem 3 razy dziennie rano -ciemno chleb (PROBODY) z serkiem wiejskim. Obiad,kasza gryczana z pomidorkami i ogórkami.Na deser jabłuszko ![]() Kolacja o godzinie 17:30 - ciemne pieczywo z serkiem ze szczypiorkiem lub Nestle-Fitness. Naprawdę widzę efekty,nie jestem głodna i mam w sobię energię.Boczki znikają ,ciężej z nogami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Spróbowałam obu tych środków. Jako pierwszą kupiłam Linea i udało mi się schudnąć 8 kilo przez dwa miesiące ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Zadomowienie
|
Dot.: linea / lineal ?
Witaj, mnie osobiście nie pomógł a próbowałam przez miesiąc. Moja rada na odchudzanie jest jedna: mało i zdrowo jeść i dużo się ruszać a tłuszczyk z bioderek nas opuści
![]() |
#605 |
Raczkowanie
|
Dot.: linea / lineal ?
Witam, próbowałam linea 20+ i niestety skutków żadnych nie ma. Brałam przez 2 miesiące, przy tym byłam aktywniejsza fizycznie, czasami biegałam i ćwiczyłam oraz zmieniłam styl jedzenia, może ćwiczeń było za mało, ale wątpie. Ale niestety ani waga w dół ani centymetry. Na mnie niestety nie podziałało, a kupiłam poprzez reklamy i niektóre pozytywne opinie. Jedynie co odczułam to pełny żołądek. Ale za tą cenę nie polecam i przez to stwierdziłam, że żadne tabletki nie są pomocne, lepiej działać samemu, bo ponoć niektóre przy aktywności fizycznej mogą spalać mięśnie a nie tłuszcz. Więc te pieniądze wole wydać na co innego.
![]() |
#606 |
Rozeznanie
|
Linea jest niestety do niczego - nie działa. Użyłam kilka opakowań (Linea i Linea 40+) i efektów żadnych.
![]() |
#607 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() czytam i czytam ...chyba skuszę się na te wspomagacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Konto usunięte
|
Ja brałam jak zalecają przez tydzień. Rzeczywiście jadłam mniej, ale w momencie jak zapomniałam wziąc Lineę, potem się przeziębyłam, brałam Polopirynę i leki na alergię na karat sienny, to przerwa sie wydłużyła no i zaczęłam jeść na potęgę ;/ Od tych leków tak nigdy nie miałam więc to nie one a chyba wina odstawienia Linei. Nie mam pewności, że to od tego ale wszystko na to wskazuje. Pewnie wybiorę do końca opakowanie, jednakże mam już obawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Raczkowanie
|
Zamierzam iść w poniedziałek do apteki i spróbować tego magicznego( czy też może nie- przekonamy się) specyfiku. Nie liczę na żadne spektakularne efekty, bo wiem że są one nierealne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Wtajemniczenie
|
[1=6a2afde76d8ca8d930692cf 80c7163cbff06d6af_6344a3f 290980;41341243]Ja brałam jak zalecają przez tydzień. Rzeczywiście jadłam mniej, ale w momencie jak zapomniałam wziąc Lineę, potem się przeziębyłam, brałam Polopirynę i leki na alergię na karat sienny, to przerwa sie wydłużyła no i zaczęłam jeść na potęgę ;/ Od tych leków tak nigdy nie miałam więc to nie one a chyba wina odstawienia Linei. Nie mam pewności, że to od tego ale wszystko na to wskazuje. Pewnie wybiorę do końca opakowanie, jednakże mam już obawy.[/QUOTE]
póki brałaś było dobrze a jak przerwałaś Twoja chęć na "żarcie" wzrosła dwukrotnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Rozeznanie
|
Używałyście lub używacie może Linea 20+ ? Zastanawiam się nad tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Przyczajenie
|
Ja brałam Linea po pierwszej ciąży i byłam zadowolona
po półtorej roku brania jej ograniczenia posiłków oraz jakiegoś tam ćwiczenia schudłam 30kg i byłam bardzo zadowolona bo przez32 lata do póki nie rzuciłam palenia i nie zaszłam w 2 ciąże waga 58kg mi się utrzymywała bez większego wysiłku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś brał Linea 20+ ?
Witam
Mam nadwagę chcę wziąć się za siebie mam 23 lata i jestem po 2 ciążach cesarskim cięciem kiedyś brałam zwykłą linea i schudłam z nią ale teraz chcę brać do wspomognięcia diety bogatej w witaminy i minerały jakiś suplement i pomyślałam o linea 20+, czy ktoś ją brał ? Jakie macie odczucia i czy warto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie: czy linea jest moczopędna? Mam wrażenie jakbym po niej chodziła częściej do łazienki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Przyczajenie
|
![]()
Zakupiłam Lineę i ku mojemu przerażeniu znalazłam w składzie żółcień chinolinową, która zgodnie z normami Międzynarodowej Agencjii Badania Raka jest czynnikiem rakotwórczym!!!! Po ch*lerę dadają to do suplementów diety?!!! Szczególnie, że jest to jedynie barwnik!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Rozeznanie
|
Dot.: Linea zawiera rakotwórczą substancję!!
to zależy od źródła...
Może działać jako czynnik wyzwalający histaminę. Może powodować: astmę, pokrzywkę, wysypkę, zaczerwienienie (stan zapalny) skóry, nadpobudliwość, anafilaksję. Powinny jej unikać osoby uczulone na aspirynę. Zgodnie z normami Międzynarodowej Agencji Badania Raka żółcień chinolinowa nie jest klasyfikowana jako czynnik rakotwórczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Przyczajenie
|
Dot.: Linea zawiera rakotwórczą substancję!!
Żółcień chinolinowa jest substancją genotoksyczną, która niszcząc materiał genetyczny komórki wywołuje mutacje mogące prowadzić do raka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Przyczajenie
|
![]()
kupujcie linee bo pomaga. porobiłam tydzień brzuszków i brałam tabletki i po 2 tygodniach spadło mi 5 cm z bioder dzieki czemu mieszcze się w swoje stare ubrania a jeszcze nie zakonczyłam kuracji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Przyczajenie
|
Używała ktoras linea 20? Jakies opinie? Działa z odpowiednia dieta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Przyczajenie
|
Od około 2 tygodni biorę tabletki Linea 20+. póki co jeszcze się nie ważyłam, ale zauważyłam, że mniej jem i od kiedy biorę tabletki nie mam problemów z wypróżnianiem się, a mam stwierdzoną przez lekarza chorobę zespół jelita drażliwego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Przyczajenie
|
[1=6a2afde76d8ca8d930692cf 80c7163cbff06d6af_6344a3f 290980;41341243]Ja brałam jak zalecają przez tydzień. Rzeczywiście jadłam mniej, ale w momencie jak zapomniałam wziąc Lineę, potem się przeziębyłam, brałam Polopirynę i leki na alergię na karat sienny, to przerwa sie wydłużyła no i zaczęłam jeść na potęgę ;/ Od tych leków tak nigdy nie miałam więc to nie one a chyba wina odstawienia Linei. Nie mam pewności, że to od tego ale wszystko na to wskazuje. Pewnie wybiorę do końca opakowanie, jednakże mam już obawy.[/QUOTE]
Brałaś leki na alergie, najgorszym efektem ubocznym jest zwiekszenie łaknienia a w konsekwencji masy ciała . Piszę z doswiadczenia19 lat choruje na astme alergie i takie tam. Czasami lepiej sie pomęczyc niz poźniej.byc ospalym i żreć wiaderkami. A jesli chodzi o te specyfiki wspomagajace odchudzanie rowniez jestem ciekawa... mam 20 kg pociążowej nadwagi, ale karmie jeszcze cycem wiec raczej nic takiego mi nie wolno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Moze ktoras mi wytlumaczy bo juz sama nie rozumiem ![]() Normalnie nie mam ciaglego apetytu. Jem regularnie posilki o mniej wiecej ustalonych porach. Ale odkad zaczelam brac linee to mam apetyt na wszystko. Zjem rano sniadanie (np. musli z orzechami) minie 5 minut i mam dalej ochote jesc. Oczywiscie nie robie tego bo tak moglabym jesc co chwile. W czym jest problem? Nie jestem otyla, chcialam zrzucic 2-3kg a mam wieczny apetet. Niestety na wadze jest +1 kg. Cwicze od kilku lat regularnie 3-4x w tyg. trening silowy/funkcjonalny. Wiec naprawde nie wiem co sie dzieje. A ten kg mnie troche zmartwil, bo miesnie miesniami (na poczatku na silce przybralam 2kg i tak zostalo) ale obwodowo sie zmiejszylo a teraz jest gorzej.
![]() |
![]() |
#623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Przyczajenie
|
Kochane czytam was i czytam, post po poście i nadziwić się nie mogę ...
Wy macie problemy ??? Macie po 160cm i 50kg, lub 175cm i 58 kg i piszecie ,, o zgrozo, jak ja wyglądam, muszę się odchudzić !!!'' Problem to ma dziewczyna która przy wzroście 165cm waży 90kg TO JEST PROBLEM. W końcu postanowiłam się za siebie zabrać, jestem po stosowaniu Therm Line, zastanawiam się nad drugim opakowaniem lub przejściem na Lineę . Jeśli któraś jest zadowolona bo w tydzień schudła 5-10 kg to wiedzcie że to absolutnie nie jest zdrowe, wręcz przeciwnie, wykańczacie organizm. Ja chudnę średnio 1kg na tydzień, także w 2 miesiące mam jakieś 8kg mniej, i dla mnie to jest ogromny sukces. Gdy będę mieć te 70kg to ja będę w niebie, to jest mój cel. Czy będę chciała schodzić niżej ? hmm niewiem... Wiem że wystające kości obojczyka to nie dla mnie. Natomiast wracając do tego co chciałam napisać ... kochane zastanówcie się CZY macie się po co i z czego odchudzać. Moja znajoma właśnie w ten sposób popada w paranoję. Przy wzroście 167 i wadze 52kg uważała że jest obrzydliwie gruba... TO CO JA MAM POWIEDZIEĆ HAHAHA ![]() Teraz waży 45 ... i dalej uważa że ma za dużo. W internecie jest wzór na sprawdzenie swojego BMI i każda może sobie sprawdzić czy ma wagę w normie , jest w nadwadze i temat odchudzania jest dla niej... czy już wkroczyła na ścieżkę lekkiego niedożywienia. Pozdrawiam was gorąco ![]() acha, odchudzanie ma swoje wady !!! muszę wymienić niemal całą garderobę chociaż część uda mi się zmniejszyć u znajomej krawcowej :P Wiem że dla niejednej oznaczałoby to radość ( zakupy !!! ) ale ja nie przepadam za bieganiem po dziesiątkach sklepów :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Zadomowienie
|
haloooo !!!!
Czy jeszcze ktos zaglada na ten wątek ? ![]()
![]() |
#626 |
Przyczajenie
|
Tez chetnie bym się dowiedziała na temat ewentualnego efektu jojo bądź skutkow ubocznych bo tez zastanawiam się czy nie zaczac brac..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Konto usunięte
|
Raczej nie polecam tego suplementu. Skład słaby w stosunku do ceny i producent nie budzący zaufania farmaceutów, których znam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Przyczajenie
|
czesc
dodaje odpowiedz na temat efektu jojo : u mnie wystapil. Po uzywaniu linei schudlam lacznie ok 10 kg przy czym nic nie robilam - po prostu nie chcialo mi sie jesc. Efekty widzialam mniej wiecej po pol roku. Bardzo bylam z tego zadowolona. Teraz mysle zeby znow zaczac taka terapie, tyle ze potrzebne mi sily, a wiadomo ze jak sie nic nie je to ich sie nie ma. Efekt jojo - dawna waga wrocily po roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
Właśnie dzisiaj zaczęłam łykać linea 30+ i jestem póki co zadowolona. Jest już wieczór i po 2 tabletkach, które wzięłam w dzień podczas posiłków nie czuję się baaardzo głodna!!! Wręcz mogłabym już nie jeść ale przez to że jestem w pracy do 24.00 więc będę zmuszona przez mój żołądek coś jeszcze zjeść- serek wiejski i pomidor i duuużo wody. Wogóle to jestem pożeraczem słodyczy i wszytskiego co pyszne, słodkie i co da się zjeść. Ale od tygodnia biegam 3 razy w tyg., od poniedziałku dieta- racjonalne odżywianie bez białego wszystko ciemne i dużo wody. A po tej linei czuję, że mam bardzo wypełniony żołądek. Myślę, że na mnie zadziała- oby ograniczyć żarcie, nie czuć głodu to już będzie sukces. I kilogramy polecą. Pozdrawiam i postaram się meldować jak tam moja walka z kilogramami pójdzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Raczkowanie
|
ja bym odradzal takie suplementy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.