|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
A auto bedziemy mieli od znajomego
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
ja prawdopodobnie zrezygnuje z tej kokardy z przodu, taka siakaś nie bardzo. Ozdoby też można zmienić, z krawcową razem zadecydujemy.
Co do zaproszeń, to na allegro też są ładne, już od 1 zł z kopertą. I jeszcze dają zawieszki na wódkę
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trwalo to moze 30 min, bo przymierzylam 7 czy 8 sukien.ale tylko przy tej jednej bylo OCH ![]() edit: my z TŻ zamawiamy dzis zaproszenia, juz "normalne",bo próbki nam sie bardzo spodobaly
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Przyczajenie
|
sliczne te Wasz sukienki
bardzo modne sa teraz te o fasonie "syrenki" sama bym sie na taka zdecydowala ale chyba raczej nie bedzie mi w niej dobrze bo nie mam bioder...wiec pewnie obstawie linie "A" zobaczymy w lutym tez chetnie kupilabym cos uzywanego wiadomo taniej by wyszlo ale nie nie moge znalezc jak narazie nikogo kto by sprzedawal moja wymarzona:/jest to projekt urszuli mateji numer 740.ja jeszcze nie zaklepalam samochodu ale juz mam kilka na oku tylko z moim musimy sie naradzic a co do kopert to zalezy jakie to koperty czy takie zwykle czy takiej juz lepsze heh jesli jakies ladne to 0,50 gr to nie az tak wiele
|
|
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24459453]Nie wynajmujemy, szkoda nam na to pieniędzy. Podwiezie nas chyba swoim samochodem świadek.[/QUOTE]
My też nie będziemy wynajmować żadnego samochodu. Zawsze znajdzie się ktoś znajomy z ładnym i eleganckim autkiem A czy u Was też tak jest, że do Kościoła PM jedzie ze świadkową jednym samochodem a Pan Młody ze świadkiem drugim? U nas zazwyczaj tak się robi, dopiero po ślubie para młoda na salę jedzie już razem No chyba, że wynajmują jakiś specjalny samochód, dorożkę albo coś takiego, to wtedy już cały czas jeżdżą razem
|
#3127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Przyczajenie
|
u nas tez tak jest jak u mrowinki
no ale my nie bedziemy tak robic bo od jednego do drugiego domu jest ponad 400 km;p Wiec bedziemy oboje wychodzic z mojego gdyz wesele jest w moich stronach
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jest tak, ze świadkowa, świadek i młody z resztą jadą po PM, potem błogosławieństwo i do kościola razem.
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24463597]U nas pan młody przyjeżdża z rodzicami po pannę, w jej domu udziela się błogosławieństwa - i do kościoła jadą razem
[/QUOTE]U nas jest tak samo Tylko ze swiadkowie osobno jada do kosciola
|
|
|
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
U mnie również pan młody przyjeżdża z rodzicami po panią młodą. Z tym, że u nas chyba na nogach przyjdzie, bo nasze rodzinne mieszkania znajdują się 3 bramy obok siebie
No, chyba, że zrobi sobie rundkę wokół osiedla ![]() A! Dobra wiadomość - czekam na próbki od dwóch drukarni znalezionych na allegro - koszt już razem z kopertami to u jednych 2,50 a u drugich 3 zł. Czekam na próbki, zobaczę jak z jakością. Aż się nie mogę doczekać
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny...
Ja tez mam ślub w lipcu, i stwierdziłam że może powymieniamy się doświadczeniami, adresami itp... Na razie mam suknię ( mam nadzieje ze uda sie ją zamówić do końca tygodnia ), myslę że przy drugiej przymiarce uda sie dobrac welon na pewno niedługo zacznę sie rozglądac za butami, w kolorze pudrowego różu, w podobnej tonacji będzie bukiet maży mi sie bukiet w peonii, ale wiem, że one są trudno dostepne w lipcu, ech
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez chcialabym buty w takim kolorze,ale chyba ciezko je bedzie dostac... a peonie piekne
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2011-01-19 o 20:04 |
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
butów bedę szukac blizej wiosny, bo wtedy będą kolekcje letnie i wiosenne, a w najgorszym wypadku, bedę farbować, czytałam gdzies że można tak załatwić problem niepasującego odcienia... mam nadzieje że sie uda, bo ja uparciuch jestem
pocieszyłas mnie z tymi peoniami, ponoć ich kwitnienie uzależnione jest od długości zimy, a że to kwiaty sezonowe, nigdy nie wiadomo do końca jak to bedzie z nimi, ale mam tania i bezpieczna alternatywe z goździków, które sa o kazdej porze roku |
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
propozycje z urzyciem goździków, może będą inspiracja dla którejś z was...
|
|
|
|
#3136 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie się marzy bukiet z bordowych róż (narzeczony będzie miał krawat w tym kolorze) i białych frezji - moich ulubionych kwiatów
|
||
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
mnie w ogóle bukiety bardziej ekscytuja niż wybór sukni, uwielbaim kwiaty i przegladam setki stron, głownie zagranicznych, bo to kopalnia pomysłów
swoje peonie też tam podpatrzyłam, a w Polsce mało popularne kwiaty ogrodowe za granica robia zawrotna karierę, a mi się szalenie podobaja! Witaj ![]() Mnie się marzy bukiet z bordowych róż (narzeczony będzie miał krawat w tym kolorze) i białych frezji - moich ulubionych kwiatów ![]() ty widzę, wybierasz klasycznie, ale myslę że kwiaty bedą sie cudnie prezentowały |
|
|
|
#3138 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak mi sie kojarza z dziecinstwem,sloncem i latem.ale pamietam tez,ze w tych ogrodowych bylo pelno mrówek i zawsze lazily po ławce jak czekalam na odbiór świadectwa
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
Heh a ja będę chyba musiała przedrukowywać zaproszenia... troche nam sie pokomplikowało i chyba ślub będzie w innym kościele... w ogóle ostatnio wszystko idzie nie tak...
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24486262]Upatrzyłam sobie taki jak w załączniku. A ten drugi (z różowymi różami) też bardzo mi się podoba, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na bordowe dodatki, więc nie bardzo by mi pasował.[/QUOTE]
ten drugi piękny. Ja na razie znalzałam dla siebie coś takiego. ewentualnie marzą mi się fioletowe bądź różowe kalie. Cytat:
co się takiego stało ?
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
To niedobrze z tymi zaproszeniami, ale czasami tak bywa, mam nadzieję, że nie będzie to wielkim problemem i da się to szybko ogarnąć...
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiona
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24463597]U nas pan młody przyjeżdża z rodzicami po pannę, w jej domu udziela się błogosławieństwa - i do kościoła jadą razem [/QUOTE]U mnie też
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
a my jeszcze inaczej...
ubieramy sie w oddzielnych pokojach z naszymi świadkami i najbliższą rodzinka, potem błogosławieństwo w ogrodzie przed willa w której bierzemy slub ( o ile pogoda pozwoli) a potem autkami do koscioła, albo spacerkiem bo to 5 min... to sie jeszcze doprecyzuje
|
|
|
|
#3146 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
O rany Dziewczyny ale miałam sen!
te 2 szarfy, które ciągną się od pasa aż do końca trenu były takie wyświechtane na brzegach jakbym chodziła w tej kiecce nie wiadomo jak długo albo jakbym chodziła po jakimś piachu czy innym miejscu gdzie się strasznie kurzy. do tego jakoś dziwnie się układała, tak wisiała jakbym w ogóle halki zapomniała założyć i strasznie ciężko mi się szło... Masakra
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
och, ja też miałam kilka takich snów, po prostu makabra, a to ze nie mam bukietu, czy suknie, albo ze TŻ zapomniał, albo że goście nie przayszli....
ja też nie wiem co będzie w lipcu, jak już emocje sięgną zenitu
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć ![]() Kupiliśmy zaproszenia, opakowanie na ciasta+jakieś tam naklejki na nie z wierszykiem podziękowalnym, że goście przyszli Jak uda nam się w tym tygodniu kupić alkohol (wódkę z szampanem)to kupimy naklejki na wódkę aaa i wino tez już kupione ![]() No i zaczęliśmy chodzić na nauki ![]() Jeśli chodzi o auto to nie wypożyczamy
|
|
#3150 |
|
Konto usunięte
|
Znowu cisza w wątku...
Jak tam przygotowania, dziewczyny? U mnie do przodu, w piątek zamówiłam sukienkę, a dzisiaj welon
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

naprzymierzałam się tych kiecek od groma, ale ta chyba na mnie najlepiej leżała (gdyż noszę 40/42, mam dość szerokie biodra), gdyż je lekko podkreślała, ale nie uwydatniała. Poza tym jest w miarę skroomna, czyli taka jak chciałam, zeby byla

te 2 szarfy, które ciągną się od pasa aż do końca trenu były takie wyświechtane na brzegach jakbym chodziła w tej kiecce nie wiadomo jak długo albo jakbym chodziła po jakimś piachu czy innym miejscu gdzie się strasznie kurzy. do tego jakoś dziwnie się układała, tak wisiała jakbym w ogóle halki zapomniała założyć i strasznie ciężko mi się szło...