![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Ceny bukietów są rózne, zależa od wyboru kwiatów, renomy kwiaciarni i jej lokalizacji...
w warszawie od 100 w góe, a takie rozbudowane z drogimi kwiatami ( storczyki) nawet do 400 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25283338]250? Strasznie dużo.[/QUOTE]
Cytat:
![]() ja sobie zamarzyłam ostatnio róże, ale nie wiem jak to będzie cenowo wyglądało bo różyczki mają niestandardowe kolory ![]()
![]() Edytowane przez asia_z Czas edycji: 2011-02-22 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że róże nie są zbyt drogie
![]() O, widzę, Ty też róże chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zaczęłam szukać w internecie cen bukietów i jestem w szoku ![]() to dopiero cena
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-02-22 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Raczkowanie
|
Ja za swój bukiet z róż, bukiet świadkowej i bukiet na stół Państwa Młodych zapłaciłam 220zł (miasto w woj.lubelskim).
#3637 |
Raczkowanie
|
o matko takie to wsyztsko drogie;/ ja właśnie marzyłam ze storczyków ale jesli takie drogie to pewnie jakas kombinacje zorbie ze np ze 4storczyki a reszte róże np
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie,
malujecie się same czy idziecie do kosmetyczki? Ja umiem się ladnie wymalować i wiem w czym jest mi dobrze ale zastanawiam sie nad sztucznymi rzesami / kepkami(tego sama nie zrobie dobrze). No i nie wiem czy sama sie wymalowac czy isc do kosmetyczki zeby mi nalozyla rzesy czy isc kilka dni wczesniej zeby mi zalozyła syntetyczne na miesiac / dwa (300 zl) czy sztuczne na tydzien (100 zl). Co o tym myslicie? Jak Wy robcie? I jak robicie z paznokciami? Zelowe czy normalne? |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Makijaż zrobi mi albo znajoma albo babka, która będzie robiła też włosy. Z paznokciami muszę iść do kosmetyczki. Moje naturalne to obraz nędzy i rozpaczy więc trzeba coś do nich dokleić, na pewno nie chcę akryli bo moim zdaniem wyglądają strasznie nienaturalnie. Kiedyś miałam robione zwykłe tipsy i na nich french i ładnie wyglądały ![]()
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a paznokcie to również wielka niewiadoma. Wszystko zależy od tego w jakim stanie naturalne będą przed ślubem ![]()
![]() |
#3644 |
Raczkowanie
|
no ja to na 100% pójdę do kosmetyczki na makijaż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a nie myślałyście nad doczepianymi kępkami rzęs? Ja tak miałam na swoim ślubie i moje rzęsy i w ogóle cały makijaż oka wyglądał powalająco
![]() ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-02-23 o 17:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę że robienie makijażu samemu, a nie w salonie czy u profesjonalnej makijażystki po prostu w tym dniu jest bez sensu...
Będziemy w censtum uwagi, na zdjęciach które sa pamiatka na całe życie a niekiedy tez na video wydanie tych 300-500 złotych przy całym koszcie związanym z organizacją ślubu to kropla w morzu, a bedziemy miały pewność, że nic nam się nie rozmarze, nie popłynie, bedzie dobrane do naszej karnacji i że twarz nie zacznie nam sie błyszczeć w upale po godzine!! ja nie ryzykuje też myslę o delikatnych paznokciach, i o kepkach rzęc, to na pewno doszczegółowie na próbnym ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Śliczny makijaz, ja mam duże oczy - to najładnieszy element twarzy i na pewno je chciałabym podkreslic makijażem ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- A paznokcie tylko naturalne, precz z tipsami czy innymi akrylami, to juz dawno niemodne i wygląda okropnie i sztucznie!!! Jedyna ewentualnośc, to jakas choroba płytki paznokcia żeby wygladało to estetycznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o paznokcie to zrobię wszystko żeby były delikatne i jak najbardziej naturalne.Jeśli moje będą o.k to tylko żel, a jeżeli nie to tipsy, ale to ostateczność ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama nie chc esie malowac,bo nie wyobrazam sobie tego w dniu slubu-rece by mi sie pewnie trzesly ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() i na slub tez zrobie,bo moj ksztalt paznokci jest okropny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
jezeli uda sie utrzymać obecny stan paznokcia, tez zostanę przy naturalnych. Jak nie to poproszę o żel, ale delikatnie, bez tandety
![]() i mam pytanie: nie wiem czy już było, bo nie przekopałam się jeszcze przez ten wątek: co dajecie swoim rodzicom w ramach podziękowania? U mnie album ze zdjeciami odpada, gdyż dostaniemy 3 komplety albumów od fotografa w pakiecie. I tak myślę, myślę i nie mam pomysłu :/ Kwiaty na pewno, ale co do kwiatów?
![]() |
#3650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3651 |
Raczkowanie
|
no ja nie wiem cyz to tak wygląda brzydko na slub robi się tipsy po 1 krótkie żeby były wogne i żeby wyglądały delikatnie po 2 nie jaskrzy sie jakimis kolorami czy wzorami tylko poprostu żeby wygladały delikatne,zadbane i eleganckie a nie takei jak na codzien zwykle paznokcie.
Np coś w tym stylu: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CC8Q9QEwAA http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:8,s:0 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=840 ![]() albo takiego: ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- certina4 śliczny makijarz własnie chciałabym takei same kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przed ślubem mam zamiar iść na paznokcie chociaż ze 2-3 dni przed, żeby zdążyć się przyzwyczaić do dłuższych ![]() Nie dość, że fajny makijaż to jeszcze śliczne oczy ![]()
![]() |
#3653 |
Raczkowanie
|
certina4 piekne oczy- efekt naturalny. Ja mysle o tych kępkach bardzo powaznie i napewno się na nie zdecyduje.
Ja pojde do kosmetyczki i zobaczymy co mi doradzi z moimi paznokciami. Niestety w mim fachu nie mogę miec dlugich więc mam krotkie i niezdbyt zadbane. Czuję ,że skonczy się na frenchu zelowym. Myslę ze to dobry pomysl ze względu na wygodę- nie bede sie bala ,ze mi odejdzie lakier albo,że mi się zlamie paznokiec. No i na podroz poslubna tez git - nie bede ich musiala malowac ![]() Jezeli chodzi o prezenty to my kupimy kosz z winem , czekoladkami itd. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczyny
![]() ![]() nata159lia jeśli miałabyś ochotę to mogę podać Ci namiar na pw na dziewczynę, która robiła mi makijaż bo jesteśmy z tego samego miasta. Ja za próbny płaciłam 90zł, a za ten w dniu ślubu 100zł, tylko to było rok temu, ceny mogły się troszkę zmienić. No i wiem, że trzeba się zapisywać dużo wcześniej, ja chyba dzwoniłam jakoś w lutym-marcu i umawiałam się na 17 lipca |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do pazurków, to będę robić żele bądz akryle, tego jeszcze nie wiem. Ale chcę nie za długie i delikatne..Jakiś french z delikatnym różowym elementem ( bo chcę różowe kwiatki ). Myślę, że będzie ładnie ![]()
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tam tipsy też się nie podobają, ale dziewczyny każdy ma inny gust.Zresztą są osoby, które mają tak beznadziejne paznokcie, że jedyny sposób ich przedłużenia są tipsy. Mi się podoba coś takiego
![]() |
#3657 |
Raczkowanie
|
no takich ładnych to ja nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Widzę, że Lipcowe Panny Młode bardzo zabiegane
![]() Ucichły ![]() Napiszcie dziewczynki jak tam przygotowania ![]() Ja dopiero ruszę w kwietniu pełną parą jak będę w Polsce ![]() Bo czas goni.. Zostało niecałe 5 miesięcy ![]() Pozdrawiam! ![]()
#3659 |
Zadomowienie
|
No właśnie
![]() ![]() ![]() ![]()
#3660 |
Raczkowanie
|
Śliczne te buciki zamówiłaś
![]() Ja chyba jednak będę tradycjonalistką i kupię buty z zakrytymi palcami.. Może obawiam się przesądu.. Chociaż nie sposób poddać się im wszystkim ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.