![]() |
#3751 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
może być Ci ciężko z suknią, jeśli chcesz taką z salonu, bo w wielu salonach okres oczekiwania, zwłaszcza na suknie amerykańskie to 3-5 m-cy. Także to chyba jedna z pierwszych rzeczy jakie powinnaś zacząć załatwiać. Oczywiście sala to prioritet, kościół jeśli chcecie mieć taką godzinę jaką chcecie, fotograf, zespół to następne rzeczy, a reszta jakoś pójdzie, zaproszenia też powoli warto byłoby zacząć wybierać, przed Wami gorący okres, ale na pewno zdążycie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie ma co panikować, bo to w niczym nie pomoże, wręcz przeciwnie.. Jedyne co w takiej sytuacji można Wam polecić, to brać się szybciutko do roboty! ![]() Sporo pracy przed Wami i nie lada wyzwanie ![]() Ale we dwoje zawsze raźniej i poradzicie sobie ![]() Trzymam kciuki i powodzenia ![]()
![]() |
#3753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze zapomniałam o czymś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-03-08 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
w końcu udało mi się zamówic buty ślubne, będą lada dzień. Zastanawiam sie nad biżuteria od swarovskiego, o taką: http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,4014 Nie wiem czy będzie to wszystko współgrało, więc z chęcią się pochwalę i poczekam na Wasze opinie... Suknia: http://www.tomsbridal.info/mori-lee-4202.html Buty: http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,16982 Mam jeszcze pytanko, gdzie kupujecie bieliznę? Polecacie jakiś sprawodzony sklep z bielizną?
> 16.07.2011 ![]() Edytowane przez maaatrusia Czas edycji: 2011-03-08 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym pierwszym linku wkleiłaś buty zamiast biżu ![]() ja biustonosz kupowałam taki: http://www.dopasowana.pl/product-pol...bra-3370-.html - nie zsuwa się, wygodny, tylko trzeba dobrze rozmiar dobrać, ja kupowałam w Warszawie na Ursynowie, jakby co mogę podać namiary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Raczkowanie
|
Dzięki za info, już się poprawiłam
![]()
#3757 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W czwartek dostałam paczkę i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobra jakość bielizny a tego się najbardziej obawiałam. Zamawiałam bardotkę, 2 pary majteczek i komplet na noc poślubną ![]()
![]() |
#3759 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Raczkowanie
|
maaatrusia witaj w klubie 16.07.2011r
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja sobie dzisiaj fryzjera zamówiłam ![]() ![]()
![]() |
#3762 |
Raczkowanie
|
a co do tej dekoracji ślubnej na samochód nie widziałam takiej również widzę pierwszy raz ale barzdo ciekawa
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ja mam już prawie całą bielizne którą zamówiłam w alegro i również jestem zadowolona,niemam jednak bardotki i muszę na dniach się zaopatrzeć ale bardotkę wole kupic na miejscu myslę ze polece do Triumpf'a lub la vantil'u napewno znajdę ładne i wygodne noi matriał porządny! |
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Wtajemniczenie
|
nata1596lia polecam sklep z bielizną body, teraz jest przeniesiony na Lubartowską, warto tam zajrzeć, chociażby pomierzyć
![]() ![]() dla zainteresowanych polecam lekturę wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605 wiecie, że ok. 90 % kobiet nie wie, że nosi zły rozmiar biustonosza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, ja jeszcze o bieliźnie nie myślałam
![]() Potrzebuję strapless'a, a mam z tym problem, bo noszę 70e/f ![]() ![]() Tymczasem mam problem z biżu. Szczerze mówiąc nigdy bym nie pomyślała, że z tym będzie problem ![]() Na szyję nic nie chcę - no bo ramiączko. Bransoletki też nie chcę, bo po prostu źle się czuję. Chciałabym tylko jakieś baaardzo delikatne kolczyki (żeby nie być taka "goła" ![]() ![]() O kolczykach myślałam takich: biżu.jpg Będę bardzo wdzięczna za pomoc ![]()
#3765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o biżu to ja bym do sukni w kolorze ecru wzięła chyba jednak białe złoto |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do biżu - czy białe złoto (w przypadku kolczyków rozważam srebro z uwagi na cenę, a ja nie noszę kolczyków na co dzień, więc to wydatek na raz) nie będzie się gryzło z żółtymi pierścionkami?!
![]() |
#3767 |
Zadomowienie
|
jak chodzi o te dekoracje - to florystka w jakiejś większej kwiaciarni powinna wam coś takiego zrobić, na zdjęciu ładnie widać z jakich materiałów co jest wykonane to nie powinno być problemu!
nie ma tak źle z tymi moimi przygotowaniami - salę i księdza z godziną 14stą mamy, fotografowi którego chciałam przesunął się urlop więc też już mam ![]() największy problem mamy z zespołem/dj jest tak jak piszecie zostały same wyjąco-jęczące baby i za bardzo nie ma z czego wybierać, mam na oku jednego dj-a z wolnym terminem - mamy się spotkać w przyszłym tygodniu ![]() a że szybko się zdecydowaliśmy? znamy się ponad 8 lat, od 2 jesteśmy zaręczeni, ale byliśmy za bardzo zapracowani żeby się zdecydować na załatwianie! ale ostatnio zmieniłam pracę i mam duuużo wolnego czasu więc postanowiliśmy dłużej nie czekać ![]() aaa tort upiecze teściowa ![]() co do sukienki chciałabym taką krótszą, nie do samej ziemi i jak piszecie że to może być problem to chyba muszę się za jak najprędzej to zabrać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się zaproszeniami ![]() ![]()
![]() |
#3769 |
Raczkowanie
|
certina4 dziękuję przejdę się tam chętnie
![]() ![]() aaby ja bym wybrała te 3 na samym dole myslę ze beda pasowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3770 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli chodzi o białe złoto to ma ono jakby poświatę żółtą więc się nie "gryzie" tak bardzo jak srebro, ( sama uwielbiam białe złoto i srebro), ale zrobisz jak uważasz, najlepiej pożycz od kogoś na chwilkę kolczyki złote i srebrne i zobaczysz różnicę ![]() Cytat:
no niestety nie najtańsza, ale ja np. wolę mieć jeden droższy stanik "uświadomiony" w którym biust wygląda super i można nadać im z czasem ładniejszy kształt niż mieć 3 biustonosze tańsze, za duże bądź spłaszczające ![]() tu jest strona internetowa tego sklepu, możesz zobaczyć ceny: http://www.body.sklep.pl/ Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-03-09 o 09:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Raczkowanie
|
oj zajrzałam do tego sklepu straszliwe drogie biustonosze ,ja tez uważam ze lepiej miec 1 porządny jak 5 jakiś byle jakich ale akurat już wolę kupić coś w triumphie lub la vantil tam też maja bardzo porządne ale tańsze bo orientowałam sie że ok 70zł a tu widzę ceny 150 więc jest róznica
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- tym barzdiej że meiszkam na Bayzlianowce niedaleko galerii olimp więc do tych sklepów mam pare kroków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zatem nowa opcja. Nie patrzyłam wcześniej na perły, ale te bardzo mi się spodobały - może nie tyle same kolczyki, co to, jak wyglądają na uchu ![]() biżu2.jpg Co myślicie? Cytat:
![]() ![]() Triumph niestety nie jest taki dobry, jak go malują. Tzn. do D możesz wybierać i przebierać, ale w większych rozmiarach większość jest taka babcina :/ A na ślub to już nic bym tam nie wybrała...
![]() |
#3773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie w triumphie i la vantilu nie ma po prostu rozmiarów, a nie chcę wracać do swojego dawnego "80C" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3775 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kosztów to ja potrzebuję 44 zaproszenia, na które kupię: - paczkę (25 szt) papieru A4 kolor ecru perłowe - ok 20 zł, - około 2 mb materiału w te kwiatki to będzie gdzies 12-15 zł - ok. 8 m wstążki - jakieś 5 zł do tego druk na swojej drukarce, aa i jeszcze klej - taki co po wyschnięciu staje się bezbarwny. no i ze 3 wieczory zabawy w wycinanie i klejenie ![]() a w załączniku wstępny projekt ![]() Edytowane przez minini Czas edycji: 2011-03-09 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko kurcze minimalizm minimalizmem, ale czy nie "zniknę" z samymi tylko kolczykami? ![]() Założyłam ewentualnie jakąś meega delikatną bransoletkę, ale ciężko będzie coś dopasować do tych kolczyków. A z tej serii są tylko kolczyki, pierścionek i wisiorek, bransoletki niet. Cytat:
![]() Za to winietki na pewno zrobię sama ![]() edit: Projekt bardzo ładny ![]() ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-03-09 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Wtajemniczenie
|
aaby masz bogatą suknię, więc nie "znikniesz" z samymi kolczykami, ale jeśli masz się czuć lepiej to kup sobie też bransoletkę z pereł
![]() minini super masz pomysł na zaproszenia, jeśli mogę coś doradzić to wyrzuciłabym te serduszka, jakoś nie współgrają mi z niczym, no i ten materiał jest śliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3780 |
Wtajemniczenie
|
no to masz problem z głowy i w ogóle nie martw się, przecież i tak będziesz błyszczeć w dniu swojego ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.