![]() |
#3991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do zaproszeń to są te z takim paseczkiem bezowym przez środek? bo innych nie znalazłam ![]() ![]()
![]() |
#3993 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Mrowinka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pracę, to na razie mam tylko wstęp teoretyczny, który i tak muszę jeszcze poprawić i wysłać do opiekunki, żeby znowu go sprawdziła... Dzisiaj wzięłam się za materiały i metody ![]() ![]() ![]() Przetestowałam dzisiaj ślubne butki na kursie tańca. Wprawdzie stopy bolą mnie jak pieron ( ![]() Teraz niestety odkładam je do pudełka do lipca - bałam się, że to TŻ mnie podepcze, a sama sobie zrobiłam rysę obcasem ![]() Kupiłam na co dzień buty na takim samym obcasie, więc będę uczyć się chodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Zakładam takie tylko na imprezy, ale nie mam wielkich problemów z wysokością. Raczej ciężko mi jest trafić na wygodne buty, tzn. nieobcierające i nieuciskające.
#3999 |
Zadomowienie
|
Kasiek1987 ja mam już 45 stron ale u mnie to w najlepszym wypadku jest dopiero połowa
![]() ja mam szpilkę 8 cm i myślałam czy to nie za mało :P tak czy siak kurdupel będę ![]() tak jak aaby nie mam problemu z wysokością, w takich 8cm jest mi najwygodniej tylko wielki problem mam ze wszystkimi pantoflami. Sandałki są super ale pantofle... o zgrozo! zawsze jak nie pięta boli to palce, to znowu obcierają nad palcami, to z boku. nie wiem jak znajdę ślubne buty... Dobrze, że mam zapasowe sandałki, w razie czego w nich pójdę od początku. Muszę się jeszcze pochwalić i pożalić ![]() ![]()
#4000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4001 |
Zadomowienie
|
ok to dodaję zdjęcia, chociaż już jestem prawie zdecydowana na "Paulina i Rafał"
![]() pierwsze 2 zdjęcia- z allegro następne robione przeze mnie, dodatkowo chcę dokleić do każdego kwiatuszek, chociaż i bez tego by się obyło ale skoro już mam to dokleję- pomysł ściągnięty z zaproszenia tej samej firmy, ale dużo droższego- jest na 3 zdj. na dole Czcionki, teksty w środku można zmieniać a i od razu możecie powiedzieć w tych "Paulina i Rafał" gdzie lepiej tego kwiatka przykleić, na dole czy na górze
#4002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o kwiatka, to jest to już przerost formy nad treścią. Pasowałby ewentualnie, gdyby był naklejony na nadrukowanego kwiatka. Tu, gdzie pokazujesz, to ni w pięć, ni w dziewięć. Ale to Tobie ma się podobać ![]()
![]() |
#4003 |
Zadomowienie
|
Tak początkowo miało być, że miał być naklejony na narysowanego kwiatka z lewej strony ale wydawało mi się, że może dziwnie wyglądać, że z jednej strony strony jest a z drugiej nie
#4004 |
Zakorzenienie
|
Bo w tym modelu zaproszenia niestety źle by to wyglądało z racji tego, iż kwiatki są właśnie z dwóch stron. Jeśli już, to przykleiłabym na samym środku malutką okrągłą cyrkonię. Ale generalnie zostawiłabym bez zmian.
#4005 |
Zakorzenienie
|
mnie się podobają oba wzory (Ania & Piotr i Paulina & Rafał) jednak bez tych naklejek. Ale chyba wybrałabym Paulina Rafał
![]() ![]()
#4006 |
Zadomowienie
|
link do aukcji: http://allegro.pl/perlowe-zaproszeni...520370716.html
Polecam, bo są na prawdę porządnie wydrukowane no i papier bardzo fajny ![]()
#4007 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4010 |
Raczkowanie
|
Czesc, bylyscie juz w Kosciele (3 miesiace przed slubem), co się tam robi i jak to wygląda? Moja kolezanka mowila,ze ksiadz pyta katechizmu. Mozecie cos powiedziec na ten temat?
Oprocz wypelniania protokołu. Edytowane przez Karo_lka Czas edycji: 2011-04-02 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
Karo_lka masz na myśli nauki przedmałżeńskie? Jeśli tak, to ja mam je już (prawie) za sobą. Prawie, bo zostało nam tylko w maju iść i podpisać protokół. Ogólnie wygląda to tak, że siedzimy i mamy jakiś konkretny temat na spotkaniu i prowadzimy taką luźną rozmowę. Przede wszystkim ksiądz mówi i czasem nas o coś pyta... Pierwsze spotkanie było o przykazaniach- wtedy kazał nam wymieniać. Nie pytał nic trudnego, tylko właśnie dekalog, przykazania kościelne i warunki dobrej spowiedzi, czyli to, co powinniśmy raczej pamiętać ze szkoły z katechezy. Zawsze można przed kolejnym spotkaniem zapytać o czym będzie następne i ewentualnie sobie coś przypomnieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jeszcze nie byliśmy. Z tego co wiem nasz Ksiądz nie magluje z katechizmu, ale wiem, ze są tacy którzy pytają ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
To wszystko zależy od księdza.... Nasz jest dość miły, więc było fajnie... Protokół ostatnio czytałam w internecie, bo sama byłam ciekawa co tam jest i niektóre pytania są dla mnie po prostu śmieszne, bo co to księdza obchodzi np. jak długo jest się narzeczeństwem.... :/ My mieliśmy się nie zaręczać- nie wszyscy chcą.... Ale w końcu wyszło, że zaręczyny były w Wigilię, a cywilny braliśmy w Sylwestra....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Raczkowanie
|
goosia207 dokładnie tak.
Chodzi mi o samą rozmowę. Moja kolezanka mnie nastraszyła bo ksiadz pytał ja nawet o akty miłosci, nadzei, wiary itd, to czego ja już dawno nie pamiętam. Mówiła ,ze bardzo długo maglowal ludzi i o wszystko pytal. Dlatego jestem ciekawa jak u Was. |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
no chyba sobie jaja robią
![]() ![]() my dzisiaj odebraliśmy obrączki. Bardzo ładnie wyszły. Wybraliśmy w końcu piaskowane z falą przez środek. Jak je będę miała w domu, postaram się wrzucić focie ![]() Poza tym jak przyjdą próbki, to chyba już zamowimy zaproszenia, zeby zaraz po świętach zacząć zapraszać.
#4017 |
Raczkowanie
|
No tak jak ja :/ Jeszcze sie bede uczyc i stresowac przed rozmowa? :d
Asiu , a byłas juz u ksiedza? Kiedy sie wybierasz? Tez mam slub 2go ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
byłam, ale na razie tylko po kartki na prekany. Nauki mamy już z głowy, a protokół spisać mamy przyjść na początku maja. Wtedy też wszystkie chrzty, akty urodzenia i inne cuda będziemy załatwiać.
#4019 |
Zadomowienie
|
zastanawiam się dalej nad tymi butami.. znalazłam kilka, które by mi się podobały, jednak nie wiem jak będą wyglądały z sukienką... no i cały czas chodzi mi po głowie żeby zamiast klasycznie białych butów mieć jakieś w intensywnym kolorze! np. fiolet czy fuksja
![]() które wam się widzą do tej sukienki?, te z zary fajne, gdyby miały koturnę białą a nie sznurkową.. no ale o fason mi chodziło żeby wam pokazać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zadomowienie
|
Mi najbardziej podobają się 1 i 3
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.