![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;26598165]To chyba tylko ja mam takie wrażenie, że właściwie nie mam teraz nic do roboty w związku ze ślubem
![]() Ja mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, ale na razie jestem wyluzowana ![]() Brakuje nam jeszcze alkoholu, napojów, owoców, ciasteczek, bransoletki, paska do spodni dla TŻ. Czeka mnie też niedługo pierwsza przymiarka sukni, muszę się też umówić na makijaż próbny. No i w maju mamy zamiar wziąć kilka indywidualnych lekcji tańca, a przez czerwiec będziemy ćwiczyć ![]() I jeszcze mi się przypomniało, że musimy wybrać menu i wymyślić jakieś prezenty w ramach podziękowania dla rodziców - tylko musimy mieć to x3, bo moi rodzice mają nowe "drugie połówki" ![]() Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2011-04-28 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zadomowienie
|
ale miałam koszmar... najpierw siedziałam i ryczałam, że wybrałam najbrzydszą sukienkę na świecie (to akurat się sprawdzi, bo tak uważam)
![]() Potem okazało się, że zapomnieliśmy o świadku i zapomnieliśmy przypomnieć się fotografowi, więc go nie było... Nie mieliśmy zdjęć z przygotowań i ślubu. Dopiero po ślubie jemu się przypomniało i do tego przyszedł odwalony w biały garnitur i czarną koszulę i zachowywał się jak jakiś alfons. Jeszcze musieliśmy prosić żeby zrobił nam zdjęcie bo w ogóle nie miał zamiaru, rozsiadł się tylko i siedział ![]()
#4293 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Tak się zastanawiam właśnie nad podziękowaniami dla rodziców, myślałam żeby dać ramkę z różnymi naszymi zdjęciami od maluchów po ślub tylko nie wiem czy to dobry pomysł czy nie za mało. Możecie mi coś doradzić? |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zadomowienie
|
właśnie trafiłam na końcówkę ślubu Kate i Williama. Jak ona ślicznie wyglądała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chciałabym wyglądać w dniu swojego ślubu tak ładnie jak ona dziś ![]() ![]() i starsza miała fajną fryzurkę ![]() jakaja123 fajny pomysł ![]() ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-04-29 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek nie pisz tak!! Twoja suknia na pewno będzie prześliczna!! my znowu mamy przestoj. ale już sie w tym tygodniu zabieramy za zaproszenia. bo to nie może tak byc
![]()
#4297 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczyny mam pytanie odnośnie zakupu napojów. Jak to się liczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my wczoraj zaprosiliśmy pierwsze osoby ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
my zaczynamy jutro i od razu z grubej rury - ponad 10 zaproszeń pójdzie. jak tak dalej pójdzie, to w 2 tygodnie się odrobimy.
#4300 |
Zakorzenienie
|
my systematycznie rozdajemy-co któryś dzień idzie kilka
![]() i to spontanicznie w sumie ![]() jutro jedziemy do przyjaciółki i znajomych ![]() ale ten czas leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Raczkowanie
|
My napoje mamy w cenie w restauracji bez ograniczen wiec nie wiem jak sie liczy.
Jezeli chodzi o zaproszenia to my polowe rozwieźlismy, jeszcze polowa :/ 93 zaproszenia! Sama robiłam więc tez sie nameczylam. NIGDY WIECEJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
my mamy w sumie około 50 do rozdania. Dzisiaj nam odpadnie 10 albo 11. w weekend też sporo.
co do napojow to my też mamy wliczone w cenę więc trudno określic
#4303 |
Zadomowienie
|
my mamy prawie 150 zaproszeń ale część wyślemy
![]() ![]() A tak w ogóle to i ja dziś dostanę zaproszenie ![]() ![]() ![]() ![]() Lipiec to będzie gorący okres, prawie co sobotę mamy z TŻ-tem wesele, jedynie sobota tydzień przed naszym czyli 16-tego wolna, akurat na wieczór panieński ![]()
#4304 |
Zakorzenienie
|
no własnie na 2 lipca jest sporo slubów wbrew pozorom. U mnie w parafii (a to w sumie mała jest) są 2. Oprócz tego moja koleżanka z byłej pracy też w tym dniu i jeszcze o jednym w okolicy slyszałam
#4305 |
Zadomowienie
|
to prawda, dużo ślubów jest 2 lipca, znam 3 pary z tego dnia
![]() ![]()
#4306 |
Raczkowanie
|
A ja jak rezerwowalam date to 2 lipca nie bylo nikogo, wiec zarezerwowalismy godzine 15ta. Teraz jak bylismy u ksiedza to slub jest o 13, 14, 15 My i o 16 . Ech!
My rozdalismy wszytskie zaproszenia dla rodziny. Zostali znajomi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Uff u nas też już prawie wszystkie zaproszenia rozdane, w sobotę jedziemy jeszcze do jednej znajomej pary, i zostanie nam jeszcze jedna para, której w zasadzie nie mamy ochoty zapraszać, ale to jest część większej ekipy, z której wszyscy będą i w obrębie której będą niedługo jeszcze 2 śluby, więc nie wypada ich nie zaprosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Nam zostalo 11 zaproszen, poki co jedno malzenstwo odmowilo. Na szczescie jest duzo czasu, zeby w ich miejsce kogos zaprosic ![]() A tak w maju musimy kupic obraczki, odbyc ostatnie spotkanie w poradni, a reszta juz przed samym slubem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Przyczajenie
|
Czesć Dziewczyny,
dołączam się do Was ![]() Pobieramy sie 23 lipca. Pierwsze zaproszenia juz rozdane ![]() Sala, Suknia, DJ, fotograf załatwione. Niestety nie mam jeszcze zarezerwowanego fryzjera i kosmetyczki. Możecie kogos polecić - w Warszawie? albo może gdzie szukać? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Wtajemniczenie
|
my już rozdaliśmy kilka zaproszeń... wiele ich ogólnie nie mamy bo bedzie u nas tylko około 40 osób :p
martwie się tylko jak te przyjęcie nasze wyjdzie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja poki co mam luzik, nawet nie czuje przy wreczaniu zaproszen, ze wychodze za maz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
my wczoraj rozdaliśmy 10, dzisiaj następna partia. Nawet nie jest tak źle, tylko trzeba u ludzi siedzieć, bo głupio wejść na 10 minut i do widzenia ;p:
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
U nas wczoraj znowu do przodu trochę poszło
![]() Kupiliśmy dla M. buty, koszulę na zmianę, spinki do koszuli, krawat. Zostały jeszcze skarpetki i pasek (ale właśnie też oddaliśmy jego stary pasek na reklamację i mam nadzieję, że będziemy go mogli na nowy wymienić i wtedy wybierzemy jakiś czarny). No i wybrałam też sukienkę na poprawiny - mierzyłam różne, w większości kolorowe, bo najlepiej mi w żywych kolorach. Ale w rezultacie postawiłam na kolor ecru - w końcu muszę się trochę wyróżniać no i M. się zachwycił jak mnie w niej zobaczył. Jest prosta - na cienkich ramiączkach, długość lekko przed kolana, dopasowana - przerabiam w niej właśnie ramiączka tylko, więc odbiorę ją za jakieś 2 tyg i wtedy pokażę bo ciężko ją opisać. Cieszę się, że wszystko idzie powoli do przodu ![]()
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby mozna bylo wymienic ten pasek ![]() Tez juz chcialabym byc po ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Rozeznanie
|
W czwartek przyszły moje zaproszenia. Dziś będę je wypisywać, a raczej moja mama bo dużo ładniej pisze. Miałam mały-duży problem bo zespół, który miał grać na naszym weselu odmówił (świnie!!!!), ale sytuacja została opanowana, bo znalazł się drugi zespół, który zagra(uff). Na szczęście miał wolny 30.07. Mam nadzieję, że przez te trzy miesiące się nic nie posypie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj rozwieźliśmy trochę zapro, została już końcówka ![]() dziś byliśmy spisać protokół do końca, egzamin nie był taki straszny,bo proboszcza nie było ![]() już coraz bliżej ![]() przypomniało mi się,że musimy jeszcze poprosić o podeślanie aktów urodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
my zapraszamy. jutro bedziemy za pólmetkiem. ale najgorsze jest to że jesteśmy w stanie rozdać 2-3 zaproszenia dziennie. a mamy dużo wyjazdów do innych miast, pasują nam tylko weekendy. Nie wiem, czy nie za późno się wzięliśmy za to
![]() poza tym dzisiaj zawiozłam krawcowej zaliczkę na kieckę, jutro jadę po buty. Powoli do przodu, ale przeraża mnie to jak nie wiem. Chcialabym żeby bylo po
#4320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę się z Wami podzielić swoimi przemyśleniami po balu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asia pochwal się butami jak już będziesz miała ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.