Lipcowe Panny Młode - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 17:31   #4381
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Dot.: Lipcowe Panny Młode

Suszone się będą kruszyć i łamać i chyba będą tak nieładnie, ciężko opadać

podpisano - kolejna lipcowa panna młoda
KroofkaNeonoofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 17:55   #4382
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KroofkaNeonoofka Pokaż wiadomość
Suszone się będą kruszyć i łamać i chyba będą tak nieładnie, ciężko opadać

podpisano - kolejna lipcowa panna młoda
no właśnie, zauważyłam jak zbierałam te z kartki, pokruszyły się strasznie

witamy
Stary 2011-05-17, 17:55   #4383
asia_z
Zakorzenienie

moim zdaniem suszone tak srednio do sypania. Chociaż w sumie na allegro są takie tuby z kwiatami i nie wiem czy one nie suszone są czasem

poza tym kupiłam buty focie w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0140.jpg (146,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0141.jpg (135,6 KB, 26 załadowań)
Stary 2011-05-17, 18:03   #4384
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
moim zdaniem suszone tak srednio do sypania. Chociaż w sumie na allegro są takie tuby z kwiatami i nie wiem czy one nie suszone są czasem

fajne i wysokie to od tej babki, od której miałaś brać? w końcu przywiozła czy gdzie indziej kupiłaś?

Dziewczyny w czwartek idę dobrać welon (dzięki Bogu sukienka jest już wyprana i czeka w salonie) może mi coś podpowiecie jaki będzie pasował do mojej sukienki?
http://www.bestbridalprices.com/imag...arge/2407.html

na początku strasznie mi się podobały z koronką na brzegach ale chyba tutaj taki nie będzie pasował. co do długości to chyba chcę do tyłka

Edytowane przez kwiatuszekkk21
Czas edycji: 2011-05-17 o 18:05
kwiatuszekkk21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 18:27   #4385
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:

bardzo ładne buty

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
fajne i wysokie to od tej babki, od której miałaś brać? w końcu przywiozła czy gdzie indziej kupiłaś?

Dziewczyny w czwartek idę dobrać welon (dzięki Bogu sukienka jest już wyprana i czeka w salonie) może mi coś podpowiecie jaki będzie pasował do mojej sukienki?

na początku strasznie mi się podobały z koronką na brzegach ale chyba tutaj taki nie będzie pasował. co do długości to chyba chcę do tyłka
ja bym dała długi dłuższy niz tren tzw katedralny (cięty na półokrągło) ale ja sie nie znam

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 18:35   #4386
goosia207
Zakorzenienie

Kakunia bardzo dużo załatwiliście Udało wam się z dowodem, spowiedzią i rabatem podwyzki na salę
My się też obawiamy podwyżki

Cytat:
Napisane przez Kasiek1987 Pokaż wiadomość
za wszystkie załatwione sprawy Upiekło Wam się w tym USC

Ja zaczęłam pisać pod koniec stycznia, ale też pisałam 1-2 strony i robiłam kilka dni przerwy Dopiero miesiąc temu opiekunka napisała, że promotor chce mieć prace do 17 maja, więc przyspieszyłam z robotą. Ostatni weekend w całości spędziłam przy komputerze robiąc poprawki i bibliografię... Myślę, że tak w sumie to w 2 tygodnie dałabym radę to napisać A mam wszystkiego razem 49 stron.

Wczoraj wstąpiłam do USC zapytać kierowniczkę jak wygląda kwestia sypania różnych rzeczy na parę młodą, bo śluby odbywają się w ratuszu na rynku, a nie wiem co strzeli do głowy Straży miejskiej... Ale powiedziała, że nikt jeszcze mandatu za to nie dostał, a różnymi rzeczami sypali Także zamówię chyba takie płatki http://www.slubnezakupy.pl/sklep,103...ory_500szt.htm białe i fioletowe, tylko nie wiem w jakiej ilości, bo są chyba też pakowane po 100 szt. Jak myślicie?
Optymistyczne wieści
Ładne płatki
Stary 2011-05-17, 19:04   #4387
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

gdzie indziej kupiłam, bo tamta mnie wystawiła i nie przywiozła a ja tyle czekałam. Ale poszłam dzisiaj do jednego sklepu, który mi siostra wyczaiła i od strzała kupiłam

co do welonu, to może coś takiego http://www.pauloluidii.eu/galleries/4c97b68d7d6fd.jpg albo http://www.pauloluidii.eu/galleries/4c97a40941ff8.jpg ?? ja chyba się na coś w tym stylu zdecyduję

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
bardzo ładne buty

ja bym dała długi dłuższy niz tren tzw katedralny (cięty na półokrągło) ale ja sie nie znam
dziękuję
Stary 2011-05-17, 20:36   #4388
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Cytat:

śliczne buciki, ja mam ślub w 2012, więc jeszcze nie myślę o butach i takich dodatkach, tak samo jak o świadkach, choś mimo wszystko przemknęło mi przez myśl, że poproszę na świadka siostrę mojego przyszłego, tyle że ona jest ode mnie sporo wyższa i z pewnością założy bardzo wysokie szpilki i tak sobie myślę czy widzicie na to jakiś pomysł? Bo jak założę wysokie szpile na ślub a sukienkę zrobie do nich to jak zmienie na niższe to mi się sukienka będzie tarzać po ziemi. Może to głupie i egoistyczne ale nie wiem czy chcę, żeby na moim ślubie moja druchna zwracał większą uwagę na siebie niż ja, a moja potencjalna druhna jest taka śliczna, i jest modelką i jest wysoka... ech nie wiem co mam zrobić...

Edytowane przez KroofkaNeonoofka
Czas edycji: 2011-05-17 o 20:57
Stary 2011-05-17, 20:48   #4389
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
śliczne buciki, ja mam ślub w 2012, więc jeszcze nie myślę o butach i takich dodatkach, tak samo jak o świadkach, choś mimo wszystko przemknęło mi przez myśl, że poproszę na świadka siostrę mojego przyszłego, tyle że ona jest ode mnie sporo wyższa i z pewnością założy bardzo wysokie szpilki i tak sobie myślę czy widzicie na to jakiś pomysł? Bo jak założę wysokie szpile na ślub a sukienkę zrobie do nich to jak zmienie na niższe to mi się sukienka będzie tarzać po ziemi. Może to głupie i egoistyczne ale nie chcę, żeby na moim ślubie moja druchna uwagę na siebie niż ja, a moja potencjalna druhna jest taka śliczna, i jest modelką i jest wysoka... ech nie wiem co mam zrobić...
najprostsze wyjscie wez na świadka kogos innego

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 20:55   #4390
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
najprostsze wyjscie wez na świadka kogos innego
proste i nie proste - nie mam za bardzo kogo, ale biorąc pod uwagę to że mam jeszcze ponad rok, myślę, że coś wymyślę. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że się wcięłam w wątek? bo Wy już pewnie trochę zżyte, a ja całkiem obca...
Stary 2011-05-17, 21:24   #4391
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
proste i nie proste - nie mam za bardzo kogo, ale biorąc pod uwagę to że mam jeszcze ponad rok, myślę, że coś wymyślę. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że się wcięłam w wątek? bo Wy już pewnie trochę zżyte, a ja całkiem obca...
Nie martw się, w końcu każda z nas była tu kiedyś obca
Co do świadkowej to masz jeszcze duuużo czasu, ja rok przed ślubem jeszcze nie miałam pojęcia, kogo wybiorę. Ale myślę, że Twoje myślenie wcale nie jest egoistyczne - w końcu to Ty masz być gwiazdą tego dnia

A jeszcze wracając do płatków to zastanawiam się, czy nie lepszy byłyby strzelające tuby z płatkami, tylko niestety nie znalazłam nigdzie fioletowych

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:41   #4392
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Cytat:
]
A jeszcze wracając do płatków to zastanawiam się, czy nie lepszy byłyby strzelające tuby z płatkami, tylko niestety nie znalazłam nigdzie fioletowych
na niektórych wątkach nowe osoby są bardzo niemiłowiane, dlatego wolę zapytać. dziękuję w każdym razie za wsparcie

Co do tub - widziałam na żywo konfetti - wyglądało prześlicznie ja natomiast chcę żeby sypała mi kwiatki córcia kuzynki przed ołtarzem, więc ona musi mieć żywe płatki, no nhnijak nie widzę tu tuby
Stary 2011-05-17, 22:00   #4393
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
na niektórych wątkach nowe osoby są bardzo niemiłowiane, dlatego wolę zapytać. dziękuję w każdym razie za wsparcie

Co do tub - widziałam na żywo konfetti - wyglądało prześlicznie ja natomiast chcę żeby sypała mi kwiatki córcia kuzynki przed ołtarzem, więc ona musi mieć żywe płatki, no nhnijak nie widzę tu tuby
Jeśli przed ołtarzem to takie "luźne" płatki jak najbardziej pasują, ale ja bym chciała, żeby nam sypali na wyjście z USC Jak wezmę te fioletowe to będą się musieli znajomi nieźle namachać

Stary 2011-05-17, 22:04   #4394
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne buciki, ja mam ślub w 2012, więc jeszcze nie myślę o butach i takich dodatkach, tak samo jak o świadkach, choś mimo wszystko przemknęło mi przez myśl, że poproszę na świadka siostrę mojego przyszłego, tyle że ona jest ode mnie sporo wyższa i z pewnością założy bardzo wysokie szpilki i tak sobie myślę czy widzicie na to jakiś pomysł? Bo jak założę wysokie szpile na ślub a sukienkę zrobie do nich to jak zmienie na niższe to mi się sukienka będzie tarzać po ziemi. Może to głupie i egoistyczne ale nie wiem czy chcę, żeby na moim ślubie moja druchna zwracał większą uwagę na siebie niż ja, a moja potencjalna druhna jest taka śliczna, i jest modelką i jest wysoka... ech nie wiem co mam zrobić...
dziękuję i witam jeśli chodzi o świadkową, to moim zdaniem masz troszkę czasu więc może się coś wyklaruje. Ja zdecydowałam się na siostrę, a mój TŻ w dalszym ciągu nie ma świadka co mnie juz do szału powoli doprowadza, ale to się wytnie ważne że buty mam

co do tych strzelajacych tub, to faktycznie nie widziałam fioletowych. Ja rozważam różowe, ale jeszcze zobaczę co i jak. Na razie z lekka się zdołowalam po prawie 400 zł wydałam w 2 dni, a to dopiero początek
Stary 2011-05-17, 22:07   #4395
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
gdzie indziej kupiłam, bo tamta mnie wystawiła i nie przywiozła a ja tyle czekałam. Ale poszłam dzisiaj do jednego sklepu, który mi siostra wyczaiła i od strzała kupiłam

co do welonu, to może coś takiego http://www.pauloluidii.eu/galleries/4c97b68d7d6fd.jpg albo http://www.pauloluidii.eu/galleries/4c97a40941ff8.jpg ?? ja chyba się na coś w tym stylu zdecyduję

dziękuję
ale fajnie też tak bym chciała raz dwa buty kupić

welony fajne, tylko nie bardzo podobają mi się te brzegi

Cytat:
jak tak to lepiej jej nie bierz, bo może będziesz później żałowała, musisz się dobrze czuć i już wcale nie jest to egoistyczne

Cytat:
Z tubami jest ten problem, że nie zawsze chcą od razu odpalić i ciężko jest zgrać, żeby osoby z dwóch stron wystrzeliły w tym samym czasie. Widziałam na jakiś filmiku jak to wygląda to tak średnio mi się podobało, jakoś mało tego, wysoko wystrzeliło a jeszcze wiatr był to już w ogóle młodych nawet nie sypnęło ja bym wolała jednak normalne płatki

Cytat:
My jesteśmy miłe i chętnie przyjmujemy nowe lipcówki

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Jeśli przed ołtarzem to takie "luźne" płatki jak najbardziej pasują, ale ja bym chciała, żeby nam sypali na wyjście z USC Jak wezmę te fioletowe to będą się musieli znajomi nieźle namachać
a niech się namachają raz w życiu wychodzisz za mąż
Stary 2011-05-17, 23:23   #4396
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Cytat:

jak tak to lepiej jej nie bierz, bo może będziesz później żałowała, musisz się dobrze czuć i już wcale nie jest to egoistyczne

My jesteśmy miłe i chętnie przyjmujemy nowe lipcówki
W takim razie bardzo mi miło i milo ze ktos mnie rozumie w kwestii druhny, owszem, bede sie zastanawiac przez najblizsze kilka miesiecy, ale kazda opinia ulatwi mi podjecie decyzji
Stary 2011-05-18, 09:25   #4397
minini
Zadomowienie

cześć dziewczyny, szukam wciąż butów i znalazłam taką stronkę

www.bialebuty.info

robią tam buty na zamówienie - można osobno wybrać kształt buta, ozdobę na przód, wysokość obcasa no i najważniejsze - KOLOR!
może się komuś przyda.

co do moich przygotowań to obrączki już mamy gotowe do odebrania
umówiłam się też na próbną fryzurę i makijaż (w inne dni niestety)

no i szukam jakiejś animatorki dla dzieci - ponieważ będziemy ich mieć ok 20! w wieku od 2 do 5 lat... a niewyobrażam sobie wszystkich moich znajomych zamiast bawiących się to zabawiających swoje dzieci. nie wiem jak to inaczej rozwiązać..
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:16   #4398
kakunia6
Raczkowanie

Dziewczynki ja tak trochę z innej beczki. Mianowicie każda z nas niedługo wychodzi za mąż i na pewno zależy Jej żeby wyglądać pięknie. A nie ma nic piękniejszego niż gładka, piękna skóra Panny Młodej
Właśnie wypróbowałam świetny domowej roboty peeling. Z pewnością wiele z Was zna taki przepis. Ale dla tych co nie znają napiszę jak ja to zrobiłam.
Otóż należy zaparzyć zwykłą kawę, odsączyć fusy, do których następnie dodaję się cukier bądź sól (ja akurat dodałam cukier brązowy) i jeśli któraś ma ochotę niech doda jakiś swój ulubiony olejek (ja dałam śmietankowy). Nakładamy na ciałko oliwkę dziecięcą, bądź żel pod prysznic i na to wcieramy naszą miksturkę Mówię Wam moje drogie jeszcze w życiu nie miałam tak gładkiej skóry
Jedyny minus, że łazienka wyglądała jak po bitwie błotnej
Wypróbujcie, a same się przekonacie Pozdrawiam

kakunia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 14:55   #4399
Angel Eyes
Rozeznanie

GG do Angel Eyes

Dziewczyny czy płatki będziecie miały sypane sztuczne czy żywe??
Co z tymi płatkam które zostaną przed kościołem/USC ???
Trzeba je posprzatac?
Wiadomo,że te zywe nie zaszkodzą środowisku ale te sztuczne to jednak smieci i zastanawiam się czy ktos nie zwróci nam uwagi???

Zdeklarowana kociara
Angel Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 15:01   #4400
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kakunia6 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tak trochę z innej beczki. Mianowicie każda z nas niedługo wychodzi za mąż i na pewno zależy Jej żeby wyglądać pięknie. A nie ma nic piękniejszego niż gładka, piękna skóra Panny Młodej
Właśnie wypróbowałam świetny domowej roboty peeling. Z pewnością wiele z Was zna taki przepis. Ale dla tych co nie znają napiszę jak ja to zrobiłam.
Otóż należy zaparzyć zwykłą kawę, odsączyć fusy, do których następnie dodaję się cukier bądź sól (ja akurat dodałam cukier brązowy) i jeśli któraś ma ochotę niech doda jakiś swój ulubiony olejek (ja dałam śmietankowy). Nakładamy na ciałko oliwkę dziecięcą, bądź żel pod prysznic i na to wcieramy naszą miksturkę Mówię Wam moje drogie jeszcze w życiu nie miałam tak gładkiej skóry
Jedyny minus, że łazienka wyglądała jak po bitwie błotnej
Wypróbujcie, a same się przekonacie Pozdrawiam
chętnie wypróbuję kiedyś robiłam podobny peeling, tylko że z samych fusów po kawie i skóra później była taka fajna i gładziutka

A tak w ogóle robicie sobie jakieś zabiegi przed ślubem? ja niedługo wybieram się na mikrodermabrazje i za jakiś czas na peeling kawitacyjny. Jeszcze nigdy nie byłam u kosmetyczki, więc ciekawa jestem efektów

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Angel Eyes Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy płatki będziecie miały sypane sztuczne czy żywe??
Co z tymi płatkam które zostaną przed kościołem/USC ???
Trzeba je posprzatac?
Wiadomo,że te zywe nie zaszkodzą środowisku ale te sztuczne to jednak smieci i zastanawiam się czy ktos nie zwróci nam uwagi???
kościelny posprząta
Stary 2011-05-18, 15:15   #4401
Angel Eyes
Rozeznanie

GG do Angel Eyes

Cytat:

kościelny posprząta
A w Urzędzie Stanu Cywilnego?

Zdeklarowana kociara
Angel Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 15:23   #4402
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
aaa to gorzej

najlepiej spytaj w USC czy nie mają nic przeciwko, ale chyba nie powinno być problemu. Podejrzewam, że nie Wy pierwsi będziecie sypać i nie ostatni ktoś to potem posprząta...
Stary 2011-05-18, 15:23   #4403
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem kto posprząta pod USC, ale jak już pisałam wcześniej pytałam ostatnio kierowniczkę i powiedziała, że nie ma z tym problemu, byle tylko sypać pod USC, a nie w środku

Cytat:
A tak w ogóle robicie sobie jakieś zabiegi przed ślubem? ja niedługo wybieram się na mikrodermabrazje i za jakiś czas na peeling kawitacyjny. Jeszcze nigdy nie byłam u kosmetyczki, więc ciekawa jestem efektów
Ja chodziłam przed wiosną na mikrodermabrazję, a teraz z kolei się opalam, żeby nie być bielszą od sukni Już żadnych zabiegów nie będę robić, oprócz domowych peelingów i maseczek.

Stary 2011-05-18, 15:28   #4404
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Ja chodziłam przed wiosną na mikrodermabrazję, a teraz z kolei się opalam, żeby nie być bielszą od sukni Już żadnych zabiegów nie będę robić, oprócz domowych peelingów i maseczek.
I jak efekty po mikrodermabrazji? Jesteś zadowolona? Duzo razy byłaś?
Stary 2011-05-18, 15:37   #4405
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
I jak efekty po mikrodermabrazji? Jesteś zadowolona? Duzo razy byłaś?
Byłam łącznie 7 razy (miałam z GroupOn bon na 5 zabiegów i jeszcze 2 pojedyncze, więc nie wyszło mnie to bardzo drogo). Jak chodziłam, to byłam zadowolona - cera się oczyściła, lekkie blizny po trądziku przestały być widoczne i nie miałam żadnych wyprysków w miejscach, gdzie zwykle się u mnie pojawiają. Ostatni zabieg miałam w połowie marca i teraz właściwie nie widzę większych zmian, może mam trochę mniej zatkane pory na nosie, niż wcześniej, ale znowu mi wyskakują różne niespodzianki Także nie wiem czy na jesień znowu się zdecyduję, może tak, jeśli trafię na jakąś super ofertę, ale jakbym miała płacić 100zł za 1 zabieg to na pewno nie będę chodzić.

Stary 2011-05-18, 15:42   #4406
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

ja też na grouponie wykupiłam mikrodermabrazję ale na razie tylko jedną, bo chcę zobaczyć jak moja skóra na to zareaguje. A po zabiegach używałaś kremu z filtrem? Bo słyszałam, że trzeba smarować buzię co najmniej 50-tka żeby nie dorobić się przebarwień...

Co do niespodzianek to u mnie z tym coraz gorzej, już miałam gładką skórę a teraz coś się zaczęło psuć, jak na złość. robiłam nawet badania na testosteron we krwi ale wszystko w normie

Edytowane przez kwiatuszekkk21
Czas edycji: 2011-05-18 o 15:44
kwiatuszekkk21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:58   #4407
KuNu
Wtajemniczenie

a ja jeszcze z innej beczki zamawiała któras z was jakis ciekawy tort,
tzn w jakims smiesznym kształcie nietypowym?
My jestesmy pewni ze taki chcemy ,i znalezlismy cukiernie ktora takowe robi ,ale szukamy inspiracji ,moze byc odwazny poza rodzicami na naszym slubie nie bedzie nikogo po 35 urodzinach
WIEC IMPREZA RACZEJ NA LUZIE
aJAK U wAS TRADYCYJNE TORTY CZY ODROBINA SZALEŃSTWA?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d7cd167c002733a14c178691.jpg (54,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort-weselny-na-przyjecie-figurki.jpg (25,5 KB, 16 załadowań)
KuNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:13   #4408
asia_z
Zakorzenienie

u mnie raczej tradycyjny, chociaż może będzie możliwość wybrania. Tort z tego co kojarzę mamy wliczony w celę sali, dlatego trudno mi cokolwiek powiedzieć. Ale za tydzień już może będę coś wiedzieć
Stary 2011-05-18, 17:18   #4409
KuNu
Wtajemniczenie

a i jeszcze powiedzcie mi co macie zaplanowane zeby zarzucic na ramiona ?
szal? bolerko? macie jakies zdjecia?
niewiem co wybrac:/
KuNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:24   #4410
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
ja też na grouponie wykupiłam mikrodermabrazję ale na razie tylko jedną, bo chcę zobaczyć jak moja skóra na to zareaguje. A po zabiegach używałaś kremu z filtrem? Bo słyszałam, że trzeba smarować buzię co najmniej 50-tka żeby nie dorobić się przebarwień...
Nakładałam na twarz krem z filtrem 30 i na to jeszcze podkład z filtrem i puder, więc warstwa ochronna była Ale to był ponury czas od stycznia do marca, więc za wiele słońca nie było.

Cytat:
Napisane przez KuNu Pokaż wiadomość
a ja jeszcze z innej beczki zamawiała któras z was jakis ciekawy tort,
tzn w jakims smiesznym kształcie nietypowym?
My jestesmy pewni ze taki chcemy ,i znalezlismy cukiernie ktora takowe robi ,ale szukamy inspiracji ,moze byc odwazny poza rodzicami na naszym slubie nie bedzie nikogo po 35 urodzinach
WIEC IMPREZA RACZEJ NA LUZIE
aJAK U wAS TRADYCYJNE TORTY CZY ODROBINA SZALEŃSTWA?
U nas tradycyjnie, 3-piętrowy, kwadratowy, opleciony fioletową wstążką z masy cukrowej. Myślałam nad jakimś wymyślnym, ale jak TŻ-owi pokazałam, to nie był zachwycony

Cytat:
Napisane przez KuNu Pokaż wiadomość
a i jeszcze powiedzcie mi co macie zaplanowane zeby zarzucic na ramiona ?
szal? bolerko? macie jakies zdjecia?
niewiem co wybrac:/
Ja właśnie nie wiem... Jak pójdę na przymiarkę to będę kombinować co by pasowało - już wiem, że bolerko z krótkim rękawkiem mi się nie podoba. Nie muszę się specjalnie zakrywać, bo to nie ślub kościelny, żeby miało "nie wypadać" świecić gołymi ramionami, ale nawet w lipcu nie można być pewnym pogody, więc nie chciałabym marznąć np. wieczorem.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości