|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Suszone się będą kruszyć i łamać i chyba będą tak nieładnie, ciężko opadać
podpisano - kolejna lipcowa panna młoda
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witamy
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem suszone tak srednio do sypania. Chociaż w sumie na allegro są takie tuby z kwiatami i nie wiem czy one nie suszone są czasem
![]() poza tym kupiłam buty
|
#4384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wysokie to od tej babki, od której miałaś brać? w końcu przywiozła czy gdzie indziej kupiłaś?Dziewczyny w czwartek idę dobrać welon (dzięki Bogu sukienka jest już wyprana i czeka w salonie) może mi coś podpowiecie jaki będzie pasował do mojej sukienki? http://www.bestbridalprices.com/imag...arge/2407.html na początku strasznie mi się podobały z koronką na brzegach ale chyba tutaj taki nie będzie pasował. co do długości to chyba chcę do tyłka
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-05-17 o 18:05 |
|
|
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Kakunia bardzo dużo załatwiliście
![]() My się też obawiamy podwyżki ![]() Cytat:
![]() Ładne płatki
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tyle czekałam. Ale poszłam dzisiaj do jednego sklepu, który mi siostra wyczaiła i od strzała kupiłam co do welonu, to może coś takiego http://www.pauloluidii.eu/galleries/4c97b68d7d6fd.jpg albo http://www.pauloluidii.eu/galleries/4c97a40941ff8.jpg ?? ja chyba się na coś w tym stylu zdecyduję Cytat:
|
|
#4388 |
|
Zadomowienie
|
śliczne buciki, ja mam ślub w 2012, więc jeszcze nie myślę o butach i takich dodatkach, tak samo jak o świadkach, choś mimo wszystko przemknęło mi przez myśl, że poproszę na świadka siostrę mojego przyszłego, tyle że ona jest ode mnie sporo wyższa i z pewnością założy bardzo wysokie szpilki i tak sobie myślę czy widzicie na to jakiś pomysł? Bo jak założę wysokie szpile na ślub a sukienkę zrobie do nich to jak zmienie na niższe to mi się sukienka będzie tarzać po ziemi. Może to głupie i egoistyczne ale nie wiem czy chcę, żeby na moim ślubie moja druchna zwracał większą uwagę na siebie niż ja, a moja potencjalna druhna jest taka śliczna, i jest modelką i jest wysoka... ech nie wiem co mam zrobić...
Edytowane przez KroofkaNeonoofka Czas edycji: 2011-05-17 o 20:57 |
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
proste i nie proste - nie mam za bardzo kogo, ale biorąc pod uwagę to że mam jeszcze ponad rok, myślę, że coś wymyślę. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że się wcięłam w wątek? bo Wy już pewnie trochę zżyte, a ja całkiem obca...
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do świadkowej to masz jeszcze duuużo czasu, ja rok przed ślubem jeszcze nie miałam pojęcia, kogo wybiorę. Ale myślę, że Twoje myślenie wcale nie jest egoistyczne - w końcu to Ty masz być gwiazdą tego dnia ![]() A jeszcze wracając do płatków to zastanawiam się, czy nie lepszy byłyby strzelające tuby z płatkami, tylko niestety nie znalazłam nigdzie fioletowych
|
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tub - widziałam na żywo konfetti - wyglądało prześlicznie ja natomiast chcę żeby sypała mi kwiatki córcia kuzynki przed ołtarzem, więc ona musi mieć żywe płatki, no nhnijak nie widzę tu tuby
|
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wezmę te fioletowe to będą się musieli znajomi nieźle namachać |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i witam jeśli chodzi o świadkową, to moim zdaniem masz troszkę czasu więc może się coś wyklaruje. Ja zdecydowałam się na siostrę, a mój TŻ w dalszym ciągu nie ma świadka co mnie juz do szału powoli doprowadza, ale to się wytnie ważne że buty mam ![]() co do tych strzelajacych tub, to faktycznie nie widziałam fioletowych. Ja rozważam różowe, ale jeszcze zobaczę co i jak. Na razie z lekka się zdołowalam po prawie 400 zł wydałam w 2 dni, a to dopiero początek
|
|
#4395 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też tak bym chciała raz dwa buty kupić ![]() welony fajne, tylko nie bardzo podobają mi się te brzegi Cytat:
wcale nie jest to egoistyczneCytat:
ja bym wolała jednak normalne płatkiCytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
raz w życiu wychodzisz za mąż
|
|
#4396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i milo ze ktos mnie rozumie w kwestii druhny, owszem, bede sie zastanawiac przez najblizsze kilka miesiecy, ale kazda opinia ulatwi mi podjecie decyzji
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, szukam wciąż butów i znalazłam taką stronkę
www.bialebuty.info robią tam buty na zamówienie - można osobno wybrać kształt buta, ozdobę na przód, wysokość obcasa no i najważniejsze - KOLOR! może się komuś przyda. co do moich przygotowań to obrączki już mamy gotowe do odebrania ![]() umówiłam się też na próbną fryzurę i makijaż (w inne dni niestety) no i szukam jakiejś animatorki dla dzieci - ponieważ będziemy ich mieć ok 20! w wieku od 2 do 5 lat... a niewyobrażam sobie wszystkich moich znajomych zamiast bawiących się to zabawiających swoje dzieci. nie wiem jak to inaczej rozwiązać.. |
|
|
|
#4398 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja tak trochę z innej beczki. Mianowicie każda z nas niedługo wychodzi za mąż i na pewno zależy Jej żeby wyglądać pięknie. A nie ma nic piękniejszego niż gładka, piękna skóra Panny Młodej
![]() Właśnie wypróbowałam świetny domowej roboty peeling. Z pewnością wiele z Was zna taki przepis. Ale dla tych co nie znają napiszę jak ja to zrobiłam. Otóż należy zaparzyć zwykłą kawę, odsączyć fusy, do których następnie dodaję się cukier bądź sól (ja akurat dodałam cukier brązowy) i jeśli któraś ma ochotę niech doda jakiś swój ulubiony olejek (ja dałam śmietankowy). Nakładamy na ciałko oliwkę dziecięcą, bądź żel pod prysznic i na to wcieramy naszą miksturkę Mówię Wam moje drogie jeszcze w życiu nie miałam tak gładkiej skóry ![]() Jedyny minus, że łazienka wyglądała jak po bitwie błotnej Wypróbujcie, a same się przekonacie Pozdrawiam
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy płatki będziecie miały sypane sztuczne czy żywe??
Co z tymi płatkam które zostaną przed kościołem/USC ??? Trzeba je posprzatac? Wiadomo,że te zywe nie zaszkodzą środowisku ale te sztuczne to jednak smieci i zastanawiam się czy ktos nie zwróci nam uwagi???
|
#4400 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś robiłam podobny peeling, tylko że z samych fusów po kawie i skóra później była taka fajna i gładziutka A tak w ogóle robicie sobie jakieś zabiegi przed ślubem? ja niedługo wybieram się na mikrodermabrazje i za jakiś czas na peeling kawitacyjny. Jeszcze nigdy nie byłam u kosmetyczki, więc ciekawa jestem efektów ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
|
#4401 |
|
Rozeznanie
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
aaa
to gorzej najlepiej spytaj w USC czy nie mają nic przeciwko, ale chyba nie powinno być problemu. Podejrzewam, że nie Wy pierwsi będziecie sypać i nie ostatni ktoś to potem posprząta...
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem kto posprząta pod USC, ale jak już pisałam wcześniej pytałam ostatnio kierowniczkę i powiedziała, że nie ma z tym problemu, byle tylko sypać pod USC, a nie w środku
![]() Cytat:
Już żadnych zabiegów nie będę robić, oprócz domowych peelingów i maseczek.
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Zadomowienie
|
I jak efekty po mikrodermabrazji? Jesteś zadowolona? Duzo razy byłaś?
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także nie wiem czy na jesień znowu się zdecyduję, może tak, jeśli trafię na jakąś super ofertę, ale jakbym miała płacić 100zł za 1 zabieg to na pewno nie będę chodzić.
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
ja też na grouponie wykupiłam mikrodermabrazję
ale na razie tylko jedną, bo chcę zobaczyć jak moja skóra na to zareaguje. A po zabiegach używałaś kremu z filtrem? Bo słyszałam, że trzeba smarować buzię co najmniej 50-tka żeby nie dorobić się przebarwień...Co do niespodzianek to u mnie z tym coraz gorzej, już miałam gładką skórę a teraz coś się zaczęło psuć, jak na złość. robiłam nawet badania na testosteron we krwi ale wszystko w normie
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-05-18 o 15:44 |
|
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jeszcze z innej beczki
zamawiała któras z was jakis ciekawy tort,tzn w jakims smiesznym kształcie nietypowym? My jestesmy pewni ze taki chcemy ,i znalezlismy cukiernie ktora takowe robi ,ale szukamy inspiracji ,moze byc odwazny poza rodzicami na naszym slubie nie bedzie nikogo po 35 urodzinach ![]() WIEC IMPREZA RACZEJ NA LUZIE ![]() aJAK U wAS TRADYCYJNE TORTY CZY ODROBINA SZALEŃSTWA?
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie raczej tradycyjny, chociaż może będzie możliwość wybrania. Tort z tego co kojarzę mamy wliczony w celę sali, dlatego trudno mi cokolwiek powiedzieć. Ale za tydzień już może będę coś wiedzieć
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
a i jeszcze powiedzcie mi co macie zaplanowane zeby zarzucic na ramiona ?
szal? bolerko? macie jakies zdjecia? niewiem co wybrac:/
|
#4410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to był ponury czas od stycznia do marca, więc za wiele słońca nie było.Cytat:
![]() Ja właśnie nie wiem... Jak pójdę na przymiarkę to będę kombinować co by pasowało - już wiem, że bolerko z krótkim rękawkiem mi się nie podoba. Nie muszę się specjalnie zakrywać, bo to nie ślub kościelny, żeby miało "nie wypadać" świecić gołymi ramionami, ale nawet w lipcu nie można być pewnym pogody, więc nie chciałabym marznąć np. wieczorem. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

i wysokie 

Dopiero miesiąc temu opiekunka napisała, że promotor chce mieć prace do 17 maja, więc przyspieszyłam z robotą. Ostatni weekend w całości spędziłam przy komputerze robiąc poprawki i bibliografię... Myślę, że tak w sumie to w 2 tygodnie dałabym radę to napisać 

co mnie juz do szału powoli doprowadza, ale to się wytnie