|
|
#421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
A ja z bucikami nie miałam żadnych problemów. Byłam sobie kiedyś w mieście (po coś zupełnie innego) i przechodziłam obok sklepu z butami. Spodobały mi się jedne, przymierzyłam i spodobały mi się jeszcze bardziej. Następnego dnia pojechałam z mamą i kupiłam, bo jej również się bardzo podobały.
Z sukienką było tak samo. Miłość od pierwszegoo wejrzenia. Pierwsza, jaką przymierzyłam. Potem szukałam i przymierzałam inne, ale w żadnej się już sobie nie podobałam.
|
#422 |
|
Przyczajenie
|
A ja wreszczcie byłam w zeszłym tygodniu spisać protokół u księdza, daliśmy na zapowiedzi, a wczoraj byłam u pierwszej spowiedzi.
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
Widze po sobie jaki to klopot z kupnem butow slubnych.
Zalezy mi na tym,aby but ten byl wygodny,czyli najlepiej ze skory i upatrzyla sobie jeden model u Rylki,ale niestety...!!!!! Przebiegalam caly Poznan i nie ma nigdzie mojego rozmiaru a jak juz byl, to z wystawy zniszczony i rozchodzony!!! Proslilam nawet, aby specjanie dla mnie zamowiono dany fason w danym rozmiarze!!! Podobno zamowienie zostalo zlozone,ale model ten nie dotarl do sklepu. Chcialam nawet indywidulanie kupic w sklepie on-line Rylki, ale tam mozna zamowic tylko buty w nietypowych rozmiarach. Odpuscilam wiec sobie i szukam dalej..... |
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj wpadł mi kolejny artykuł w łapy odnosnie pogodynki
Ten troszeńkę wydał mi się optymistyczniejszy dla 29 lipcówek ....CHOCIAŻ:/ lato ogólnie ma byc chłodne...ale jak bedzie do końca w OWYM DNIU nie wiadomo![]() "Wakacje mają zacząć się optymistycznie. Najcieplejszy tego lata okres przypaść ma bowiem na przełom czerwca i lipca, gdy to temperatura ma sięgnąć 28 st Cejcjusza. I na tym w zasadzie koniec optymistycznych wakacyjnych wiadomośći pogodowych dla Polski" (W tym się zgadza z poprzednim artykułem) dalej.......... "Do połowy lipca ma nie być chłodno,ale za to deszczowo" (i tu mały ZONK:/) dalej........ "Pod koniec lipca i na początku sierpnia synoptycy zapowoiadaja temperatury w dzień od 19 do 22 st. Celcjusza, w nocy od 10-12 st." to bardziej optymistyczne od tamtego,ze nie pisze,ze bedzie padać... Dziewczyny już wam nie bede psuła nastrojów wypisywaniem o pogodzie....przepraszam Co bedzie to będzie...Pogoda zmienna jest...Bedzie jaka będzie....dla nas i tak to będzie najbardziej słoneczny dzień w życiu .... Pozdrawiam |
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
Starałam się unikać tego wątku (głównie dlatego, że wpadałam w kompleksy, jak Wy już macie wszystko pozałatwiane, a u nas wszystko leeeeży), ale chyba mnie stres zaczyna doganiać...
dzisiaj jedziemy załatwiać z księdzem w parafii gdzie będzie ślub (60km od Krakowa), jutro (albo nawet dzisiaj wieczorem) dogadać szczegóły w knajpie gdzie wesele i trzeba hotel porezerwować. Już mi słabo, głównie ze względu na księdza... trzymajcie kciuki. |
|
|
|
#426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Jo Jo bylam i na Polwiejskiej rowniez w tym salonie o ktorym piszesz. Faktycznie butki sa ladne,ale odstraszyla mnie cena!!! 280zl, to chyba troche za duzo.... Chce sie zmiescic w 200. Juz za duzo poszalalam z wydatkami hihi Czes przystopowac hihi
|
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
No fakt, troszke wydalam na te buciki
Ale po tak dlugich i meczacych poszukiwaniach stwierdzilam, ze zaplace kazda cene za te jedyne. Na razie nie zaluje, ale czy bylo warto okaze sie 22-go Owocnych poszukiwan agusniczku
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Ja w końcu dzisiaj sobie zamówiłam makijaz i fryzjera
) Troszke lżej na duszy Myśllałam tez czy nie zageścić troszkę włosków,zeby efekt byl lepszy hmmmm...nie wiem, nigdy nie eksperymentowałam aż tak z włosami ,ale może nań okazję można...nie wiem. Ze spraw formalnych nam jescze zosytaly dwa spotkania w poradni przedmałżeńskiej, spowiedź i spisanie protokołu...i jeszcze zapowiedzi....małymi krokami,ale zdązy się;]....Buty jescze musze kupić ,ale to jutro , mam jedne upatrzone.....Pozdrawiam papaa
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Ewela-Ty nasza pogodowa czarodziejko
Jeśli miałabym wybór to wolę taką pogodę jak dzisiaj,w słoneczku 20',ale wiaterek chłodny.... Ale jak będzie upał to też nie będę wybrzydzać choć będę się w tej kiecce gotować Cóż jakoś przeżyję.. Byle nie padało Dzisiaj odebraliśmy obrączki Nawet mój TŻ zapytał czy może ją sobie ponosić więc chyba mu się podobają... Z garniturem niestety będzie gorzej Uparł się przy czarnym ewent.grafitem Wszedł do Pierre Gardin'a i oczywiście chciał od razu kupić pierwszy lepszy Ehhh...Byłam już zmęczona i nie chciało mi się z nim dyskutować Wyszłam po prostu Może uda mi się jeszcze go wyciągnąć do Cybiny chociaż... Z tymi chłopami... |
|
|
|
#431 |
|
Konto usunięte
|
o pogodzie na pocieszenie
http://fakty.interia.pl/news?inf=755030
|
|
|
|
#432 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 01.07.2006r. ten najważniejszy dzień :-)
Podniosę wątek.
![]() Jeszcze tylko miesiąc. Dokładnie za 4 tygodnie o tej porze będziemy z trudem starali się zasnąć, ale nerwy pewnie nie pozwolą. Jak przygotowania?Ja jeszcze nie zdecydowalam się na fryzurę i na makijaż. Nie mam pojęcia jak się uczesać i szczerze mówiąć coraz bardziej się tym stresuję. 20go czerwca odbieram sukienkę z welonem. No i coraz bardziej czuję po portfelu te przygotowania do śłubu...
|
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Ewela-Ty nasza pogodowa czarodziejko
Jeśli miałabym wybór to wolę taką pogodę jak dzisiaj,w słoneczku 20',ale wiaterek chłodny.... Ale jak będzie upał to też nie będę wybrzydzać choć będę się w tej kiecce gotować Cóż jakoś przeżyję.. Byle nie padało Zgadzam się tez wole,żeby było chlodniej, byle nie padało .....Podobno drobny deszczyk w dniu ślubu to błogosławieństwo:rolleyes :...ale drobny .... Bedzie OK;]Pozdrawiam wszystkie lipcówki młaaa |
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
iff,aleś wygrzebała
jesteśmy sobie na lipcowych pannych młodych,wleć ehhhh... jakoś do mnie jeszcze nie dociera 4 tyg..... mój jeszcze nie ma gangu ani nic ja suknię odbieram w pon.przed ślubem-nie chciałam wcześniej,bo po co ma się gnieść w szafie potrzeba mi tylko cosik na szyjkę i poważnie zająć się obmyślaniem fryzury pomaluję się sama-tylko kosmetyki jeszcze obmyślić i kupić aaaa..no i stanika jeszcze nie mam,bo z rozmiarem cienko,ale wezmę się w przyszłym tyg.poważnie za to... tak chciałam wszystko szybko pozałatwiać,ale po prostu się nie da zgrać wolną chwilę z TŻ graniczy z cudem no ale grunt to dobre nastawienie damy radę
|
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
buziaczki dla wszystkich "lipcowek"
moze nie jest to szczyt moich marzen, ale sa super wygodne, pasuja doskonale i swietnie leza - czegoz chciec wiecej? no i zaplacilam za nie 100 zl, a sa jak najbardziej ze skory |
|
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
Jo Jo ja tez slubuje 22-ego!!!
|
|
|
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie jestem świeżo po weselu koleżanki. To była taka mała próba generalna, na co jeszcze zwrócić uwagę
. Póki co, mam dużo watpliwosci, że uda mi się dograć wszystkie szczegóły tak, aby wszystko odbyło się dobrze... Ech... To tylko stres przedślubny .A z załatwionyhc spraw to: pierwsza spowiedź przdślubna za nami a w środę spotykamy się z naszymi rodzicami wspólnie ustalić plan działania... Pozdrowienia
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny! Nasze ślubne przygotowania zaczynają układać się w jakąś sensowną całość. Będziemy mieli wesele w restauracji Lwów w Lublinie. Chętnych zapraszam na stronkę
http://btm-lwow.pl/ w celu obejrzenia zdjęć z lokalu. Zamówiliśmy taki stół z owocami jak na zdjęciach z galerii-śliczny jest, prawda? Ślub mamy o 17:45. Wszelkie papiery też już załatwiliśmy. Indeksy z naukami kościelnymi też mamy powypełniane-oprócz spowiedzi. Co do sukni to będzie taka jak na poniższym zdjęciu-odbieram ją 16 czerwca. Buty też Wam mogę pokazać. Obrączki odbieramy we wtorek-już nie mogę się doczekać W sobote zamawialiśmy ciasta. Pan w cukierni dawał nam próbować po kawałku każdego rodzaju ciasta-aż mi się smaki w końcu wymieszały. Tort zamówiliśmy z bitej śmietany z brzoskwiniami, a ciast mamy 7 rodzajów.Zostało nam jeszcze kupno napojów, owoców i alkoholu. Kurcze, alez ten czas szybko mi ostatnio mija.
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
A co do makijażu, to podoba mi się ten
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#441 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie uwierzycie. Mój TŻ nareszcie kupił sobie garnitur
ale nie było innego wyjścia. Kupił sobie taki fajny czekoladowy gajerek z Próchnika i jeszcze dostał koszulę gratis ![]() Kamień spadł mi z serca, już się bałam, że potrwa to jeszcze kilka tygodni. Pozdrawiam
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekoladowya wkleisz zdjęcie? ![]() ja bym chciała,żeby mój założył taką gorzką-ciemną czekoladkę ale cienko to widzę generalnie to już mam to gdzieś-powiedziałam mu,że ma kupić co chce i w jakim kolorze chce i mnie to mało obchodzi skoro mnie nie słucha ani nie bierze pod uwagę to po co mam z nim jezdzić i po co mi się pyta o zdanie ale puściłam dzisiaj kilka aluzji na spotkanku naszych rodziców i jutro jedziemy na rozpoznianie w terenie.zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzynko
Pochwalisz się i wkleisz zdjęcie? Moje też nie są szczytem marzeń,ale ostatecznie pasują i mimo wysokiego obcasu są baaaardzo wygodne-a to dla mnie najważniejsze i nie wyglądają na ślubne,więc może kiedyś jeszcze je włożę kupiłam je rzutem na taśmę w akcie desperacji w ostatnim boxie do którego weszłam,ale jestem zadowolona.A nawet jak nie to zapłaciłam za nie 79zł włoskie,z cielęcej skórki. przecenione z 269zł z zeszłorocznej kolekcji czyż można chcieć więcej? kupię jeszcze sobie silikonowe wkładki-co by mnie poduchy nie bolały i będzie gites Cieszę się,że i Ty w końcu odnalazłaś swoje Bo chyba mamy podobne problemy i patrzenie na świat Tym bardziej się cieszę |
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
O rany!!! annLee , gdzie Ty kupilas buty za 79zl wloskie i ze skorki na dodatek??? Jesli mozna zapytac!!!!
|
|
|
|
#445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez marzka82 Czas edycji: 2006-06-05 o 09:44 |
|
|
|
|
#446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=105856
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękny!!! bosh,jak ja bym chciała,żeby mój taki włożył pięknie by wyglądał i pasował do mnie idealnie choć w ramach ugody myślałam o jeszcze ciemniejszym takiej gorzkiej czekoladzie ale jak na razie nigdzie nie widziałam piękny zazdroszczę Ci marzka a moje butki kupiłam naprawdę okazyjnie,bo chcieli się ich pozbyć ostatnia para,zeszłoroczna kolekcja itp.i choć w świetle dziennym kolorek inaczej troszkę wygląda to pasuje do mojej małej wstawki capuccino/ciemniejsze o ton ecri na sukni ehhh...czasem potwierdza się u mnie teoria,że głupi ma zawsze szczęście
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa kupiłam je w poznańskiej Panoramie,jeśli cokolwiek Ci to mówi
jutro sprawdzę nazwę to wpiszę bo teraz idę spać
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez już kupilam butki
Na niskim obcasku,ze skórki, wygodne.Tez nie wyglądają na ślubne, wiec moze je kiedys do czegoś zalożę A Moj Narzeczony dalej nie ma nic Ostanio strasznie się z nim pokłóciłam....ostro było Przykro mi z tego powodu,ze 2 miesiace przed ślubem takie zgrzyty ![]() Pozdrawiam Was dziewczynki. Mam nadzieje,ze Wy nie macie takich problemow Papa |
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
oj, Ewela - problemy mamy takie same
prawda, AnnLee? ![]() u nas slub za niespelna 4 tygodnie, a moj narzeczony tez nie ma czasu mowie "wez moze wolne, powiedzmy na czwartek, i poszukamy czegos" - na to on: "NIE DAM RADY" mam powazne obawy, czy "da rade" 1. lipca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

Z sukienką było tak samo. Miłość od pierwszegoo wejrzenia. Pierwsza, jaką przymierzyłam. Potem szukałam i przymierzałam inne, ale w żadnej się już sobie nie podobałam.

....CHOCIAŻ:/ lato ogólnie ma byc chłodne...ale jak bedzie do końca w OWYM DNIU nie wiadomo![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Co bedzie to będzie...Pogoda zmienna jest...

Ale po tak dlugich i meczacych poszukiwaniach stwierdzilam, ze zaplace kazda cene za te jedyne. Na razie nie zaluje, ale czy bylo warto okaze sie 22-go
,ale może nań okazję można...nie wiem.
Ze spraw formalnych nam jescze zosytaly dwa spotkania w poradni przedmałżeńskiej, spowiedź i spisanie protokołu...i jeszcze zapowiedzi....małymi krokami,ale zdązy się;]....Buty jescze musze kupić
,ale to jutro , mam jedne upatrzone.....Pozdrawiam papaa

czekoladowy