![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27258564]Wrócę tydzień przed ślubem, wystarczy
![]() Choroba zwyrodnieniowa nie tylko u starszych osób się pojawia, niestety. Miałaś kiedyś ten bark uszkodzony? Może jakiś stan zapalny?[/QUOTE] No właśnie nic z nim nie było. W zeszłym roku bolał mnie tak jak teraz, koło 3 tygodni, ale nie miałam czasu na lekarza, więc dostałam w aptece tylko maść i jakoś w końcu przestało. A teraz znów, zatem udałam się do lekarza... Mam nadzieję, że to zapalenie, a nie choroba zwyrodnieniowa ![]() Aaa, i dziś idę wybielić martwą dwójkę i postanowimy z dentystą, co z wybielaniem reszty. Zrobię przed wyjściem foto stanu aktualnego, żeby mieć porównanie w razie decyzji o wybielaniu ![]()
#4652 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Raczkowanie
|
minini no ja pracuje w agencji reklamowej jestem projektantem, webdesignerem, developerowm i dtpowcem jak trzeba ale ogolnie jestem projektantem dzialajacym w przestrzeni grafiki uzytkowej. min. (projektowanie wydawnictw, plakatów, magazynów, znaki i identyfikacje firmowe, opakowania).
Idąc na ASP musisz umiec rysować i malować. Czyli co robisz po swoim kiedunku? Pisalas, ze techniczne, a grafika nie jest przedmiotem technicznym. aaby wszytskie bukiety mi się podobajają, jednak tulipany Ci szybko zwiędną ![]() Mam do Was pytanie z innej beczki. Na pierwszy taniec mamy walca wiedenskiego, ale za cholere nie podoba mi się piosenka, która wybrał TŻ i kobieta, która nas uczy. Jestem zla - kilka razy im mowilam,ze ona mi nie pasuje do pierwszego tanca ale sie uparli po czym mi powiedzieli,ze w takim razie mam znalesc sama. ( a jak juz cos znalazlam to nie ten rytm- hmm, no nie znam sie na tym). Czy znacie cos fajnego czy moze zostac moja piosnka? Co o tym myslicie? http://www.youtube.com/watch?v=HmsCl...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=HmsCl...eature=re lated ma rytm wiedeńskiego, to piosenka bardzo popularna na pierwszy taniec. nasza orkiestra świetnie to zagrała na ostatnim weselu na którym byliśmy, facet śpiewał rewelacyjnie ![]() zainspirowało mnie to: bardzo podoba mi się jak tutaj panna młoda tańczy, naturalnie, z lekkością: http://www.youtube.com/watch?v=DAfHm...=FLJqOQWg68oDo pomijam wybór piosenki, bo nie w moim stylu. rozkręcają się w połowie filmiku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zrezygnowaliśmy z walca, zatańczymy tradycyjne "na trzy", tyle, że obrotów będzie sporo. To nasza piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=xNcW_TfYQBQ Tylko koszmarnie boję się, jak to będzie w mojej obszernej sukni ![]() ![]() A najgorsze jest to, że tak naprawdę będziemy mogli wypróbować obrót jak się ubiorę, czyli przed sesją czy też wyjazdem do kościoła. Wariactwo będzie ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-06-02 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Raczkowanie
|
Witajcie!Kiedys juz pisalam na tym forum! Ale jeszcze mam dylemat i mam nadzieje że mi pomożecie.Przymiarka sukni w poniedziałek.A jeszcze nie wiem jaki chcę welon i jaka fryzura odpowiednia bedzie dla mnie. Napewno nie chcę żadnego koka bo strasznie źle się w tym czuję.
Wrzucę kilka fryzur w jakim stylu bym chciała a Wy prosze pomóżcie mi w doborze welonu i fryzurki |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale co do fryzurki to mi się podoba i pierwsza i druga. Zastanawiam się która bardziej, ale nie potrafię powiedzieć ![]() ![]() A miałaś robioną próbną fryzurkę ślubną ?
![]() |
#4658 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a z barkiem ja też coś miałam w tym roku, właściwie to z całą prawą reką, barkiem i prawą stroną szyji- ruszac się nie mogłam i chyba nawet wiem od czego- od intensywnego pisania pracy mgr i garbienia się prawie cały dzień przed laptopem
![]() |
#4659 | ||
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27248462]Eee, nie, my nie robimy wesela, tylko skromne przyjęcie. Muzyka na pewno będzie puszczona z płyt, ale czy będą tańce? Nie wiem, jeszcze nie zdecydowaliśmy.
Bardziej się martwię, że nie będę miała siły na wycieczkę, która jest przed ślubem ![]() aaaaha, nie wiedziałam ![]() ![]() nie szalej ![]() ![]() twoja sukienka jest sama w sobie ozdobą więc bukiet raczej niezbyt urozmaicony żeby nie przesadzić i niekoniecznie muszą to być róże - to że jest róża na ramiączku z sukienki wcale nie zmusza cię do bukietu z róż. ja myślę że pierwszy i czwarty byłby fajny tylko nieco więcej zielonego trzebaby dołożyć ![]() Cytat:
![]() mój umysł jest bardziej techniczny niż artystyczny, myślałam że żeby się dostać na ASP to trzeba mieć teczkę prac i znać historię sztuki.. nie? Cytat:
![]() hm, jeśli ten recenzent taki upierdliwy i jeśli faktycznie znajdzie jakieś błędy to możesz się powołać na swojego promotora - że sprawdził i powiedział że jest OK. ale co ma być źle jak wszystko z książek przepisane? będzie dobrze! z przygotowań to mogę skreślić z mojej listy strojenie samochodu - dziś zamówiłam sztuczne storczyki w kolorze jasnego fioletu, przezroczyste kulki i przyssawki - sama wszystko zrobię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Hej PM-ki, ale tu dawno nie pisałąm, czytam praktycznie codziennie ale tyle spraw mam na głowie że nie mam siły pisać , u mnie dużo rzeczy pozałatwianych związanych ze ślubem,miałam w poniedziałem przymiarke sukni, będą poprawiać , , poza tym przeprowadziliśmy się 2 miesiące temu do nowego mieszkania i nadal śpimy na materacu , ale cąły czas coś przybywa, zapraszanie gości na finiszu , coraz bardziej zaczynam czuć że ślub
![]() Powiedzcie mi byłyście w USC ? czy tam wystarczy iść z dowodami osobistymi czy coś jeszcze ?
#4661 |
Zakorzenienie
|
ja byłam. Wystarczy dowód
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4663 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wystarczą dowody os. jeśli urodziliście się w tym samym mieście, jeśli nie to trzeba akt urodzenia z urzędu w mieście w którym się urodziłaś. trwało to jakąś godzinę i mogliśmy odebrać dokumenty Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane jesteście
![]() Muszę pomyśleć o dekoracji samochodu , im bliżej ślubu tym więcej do zrobienia ![]() Ciągle nie mamy wybranej piosenki na pierwszy taniec, chciałabym żeby to był polska piękna piosenka, kiedyś chciałam ,,z kimś takim jak Ty " http://www.youtube.com/watch?v=x-pdDGWXQ3U Kindla albo Beata Bertlik Sen an pogodne dni http://www.youtube.com/watch?v=udOEl8L9zWY . teraz to sama nie wiem co chcę ;] Co Wy macie?
#4665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4667 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asia nie tylko Ty nie będziesz robić show ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4668 |
Wtajemniczenie
|
minini,
JA ZA MIESIAC BEDE BRONIC PRACY LICENCJACKIEJ Z ARCH WNĘTRZ WŁASNIE, A NA ASP BYM SIE WYBRAŁA CHETNIE NA PODYPLOMOWE MAGISTERSKIE ![]() A SCISŁE UMYSŁY SA NAPRAWDE MILE WIDZIANE NA POLITECHNICE ,TAM TEZ JEST ARCH WNĘTRZ. I TYPOWI ARTYSCI WSZYSCY POLEGLI MAX NA 2 ROKU, BO TRZEBA ZALICZYC NP GEOMETRIE WYKREŚLNĄ,MATERIAŁY BUDOWLANE ITP WIEC NIE MASZ SIE CZEGO OBAWIAC ![]()
#4669 |
Raczkowanie
|
aaby fajna piosenka, podoba mi się
![]() kwiatuszekkk21 powiedziala ok 500 zl za: - moj bukiet ( do ok 30 roz max w 22 powinna sie zmiescic), - 4 bukiety dla druhen z roz jasno rozowych, ciemno rozowych, fioletowych i granatowych (chcialam takie swieze bukiety - dziewczyny maja sukienki w kolorze baklazanu tj.fiolet z granatem, - butonierki ( 6 sztuk) - p-rzystrojenie auta olla83 bardzo sumpatyczna ta pani mloda ![]() minini No to mykaj na Humberta na ASP (wydzial architektury wnetrz) na wystawę koncoworoczna , która zaczyna się od niedzieli i zobacz co robią studenci. Mysle ,ze to Ci da do myslenia ![]() Pieknie sa przystrojone te auta. Pierwsze cudowne! avilla ![]() asia_z la la la...a ja bede robic show , a co ![]() Mam ochote zatanczyc pieknego walca wiedenskiego i juz ![]() KuNu ASP polega na Polibudzie i odwrotnie niestety. Nie ma czegos takiego jak podyplomowe mgr. Sa albo podyplomowe albo 2 stopien magisterskie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj zamowilismy wstazeczki na wódkę, w tygodniu zmaowimy dekoracje (najpierw chce sie przejsc do mojej kwiaciarki ile by wziela za dekoracje auta,jesli zbyt duzo to zamowimy z neta) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Wtajemniczenie
|
ale upolowałam dzis piekna bielizne w Triumphie,i stanik dobrze trzyma bez ramiaczek jestem baardzo zadowolona
![]() Karo_lka , chodziło mi o mgr oczywiscie ![]() jA WOLAŁAM ZACZAC OD POLITECHNIKI zeby miec podstawy ,bo u mnie w rodzinie to juz tradycja,chyba by mnie rodzice smiechem zabili gdybym im powiedziała o asp a teraz kiedy sama na siebie zarabiam to chetnie bym spojrzała na temat z innego punktu widzenia ![]() pozyjemy zobaczymy ![]()
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-06-04 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Raczkowanie
|
Ładna, ładna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Idę jutro na próbny makijaż, postaram się zrobić później zdjęcia, na których będzie coś widać (jakoś nie umiem sama sobie zrobić zdjęcia...)
![]() A wczoraj w końcu kupiliśmy TŻ-owi ładny pasek do garnituru i przy okazji koszulę na zmianę w Wilsoorze, było -30% na wszystko ![]() A jak wróciliśmy wieczorem z zakupów to tak patrzę na niebo i widzę jakieś latające światełko, a za chwilę jeszcze kilka - widocznie ktoś puszczał lampiony na weselu. Super to wygląda ![]() Zamówiłam w końcu na allegro płatki do sypania, a przy okazji wypatrzyłam jeszcze fioletowe krawaciki na wódkę i pudełeczka na cukierki w kształcie fraku i sukni, doczepimy do nich winietki ![]() edit. Buu przed chwilą dostałam smsa od kosmetyczki, że nie pasuje jej jutro... Także makijaż został przełożony na środę ![]() Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2011-06-05 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj kupiłam dwie pary butów na ślub
![]() W sumie zapłaciłam 200 zł za dwie pary ![]() Jedne na 10 cm a drugie na 7cm. Jutro wkleję zdjęcia bo już dzisiaj nie mam sił.. Wzięłam obie pary w rozmiarze 37 i chciałabym je trochę rozbic szczególnie przód bo na długość sa idealne tylko z przodu mogłyby byc ciut szersze. Znacie jakieś sprawdzone sposoby na rozszerzenie butów ? ![]() Byłam dzisiaj z rodzicami na zakupach tata jest już "wyposażony"(buty,garnitu r,koszula,krawat) ![]() Mama kupiła sukienki a ja wróciłam szcześliwa z butami ![]() W końcu jakis postęp z przygotowaniami ![]() Jutro jedziemy z TŻ-em wybierac obrączki ![]()
#4676 |
Zakorzenienie
|
Proponuję dać je po prostu do szewca na rozbicie. Z domowych sposobów spray zmiękczający - pod warunkiem, że są ze skóry.
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tańczyć też za dobrze nie umiemy ![]() ![]() Cytat:
no fakt o politechnice nie pomyślałam, jakoś mi ta ASP bardziej pasuje do arch.wnetrz. muszę poczytać co i gdzie. dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() a jak to jest właśnie z uzupełniającymi? po każdym kierunku można iść? bo może to bym wybrała... nie wiem już muszę poszukać porządnie Cytat:
![]() daj fotki jak zrobisz ![]() aaa moich rodziców też bym musiała pogonić na jakieś zakupy! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Konto usunięte
|
hej!!
miałam w sobotę fryzurę próbną- jak się zobaczyłam w lustrze (fryzjerka przyjechała do mnie do domu i w okolicach luster nie miałam żadnego kontaktu więc mnie czesała w pokoju) to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać, ta fryzura nawet nie była zła, a po prostu tragiczna, powiedziałam jej co mi się nie podoba, co chce żeby zmieniła, a ona zamiast zlikwidować to co miałam na głowie i robić od nowa to próbowała oczywiście całkowicie bezskutecznie stworzyć coś nowego z tego co już było, oprócz tego pełno małych włosów wychodziło mi od dołu, góry, ogólnie porażka, zero dokładności, poddałam się w końcu i już jej nic nie mówiłam bo chciałam żeby jak najszybciej sobie poszła no i teraz, czeka mnie obdzwanianie kolejnych fryzjerów i kolejne próbne (co nie będzie łatwe bo muszę mieć koniecznie z dojazdem do domu) całe szczęście, że w ogóle miałam tą próbną bo jakby mnie tak uczesała do ślubu to chyba zamiast bawić się na własnym weselu wyłabym całą noc z nowości kupiliśmy wczoraj bieliznę dla Tżta , byliśmy na zakupach z moimi rodzicami i od razu kupiliśmy cały strój dla mojego taty i buty dla mamy cały czas tylko ja nie mam butów na zmianę, w dodatku nie znalazłam ani jednych, które by choć trochę się nadawały już zupełnie nie mam pomysłu gdzie szukać ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-06-06 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.