Lipcowe Panny Młode - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 06:41   #4651
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowe Panny Młode

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27258564]Wrócę tydzień przed ślubem, wystarczy
Choroba zwyrodnieniowa nie tylko u starszych osób się pojawia, niestety. Miałaś kiedyś ten bark uszkodzony? Może jakiś stan zapalny?[/QUOTE]
No właśnie nic z nim nie było. W zeszłym roku bolał mnie tak jak teraz, koło 3 tygodni, ale nie miałam czasu na lekarza, więc dostałam w aptece tylko maść i jakoś w końcu przestało. A teraz znów, zatem udałam się do lekarza... Mam nadzieję, że to zapalenie, a nie choroba zwyrodnieniowa

Aaa, i dziś idę wybielić martwą dwójkę i postanowimy z dentystą, co z wybielaniem reszty. Zrobię przed wyjściem foto stanu aktualnego, żeby mieć porównanie w razie decyzji o wybielaniu

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:21   #4652
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
No właśnie nic z nim nie było. W zeszłym roku bolał mnie tak jak teraz, koło 3 tygodni, ale nie miałam czasu na lekarza, więc dostałam w aptece tylko maść i jakoś w końcu przestało. A teraz znów, zatem udałam się do lekarza... Mam nadzieję, że to zapalenie, a nie choroba zwyrodnieniowa
Tylko zdjęcie miałaś robione, innych badań nie? Bo u mnie kiedyś stan zapalny wyszedł na jaw po badaniu krwi.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 09:04   #4653
Karo_lka
Raczkowanie

minini no ja pracuje w agencji reklamowej jestem projektantem, webdesignerem, developerowm i dtpowcem jak trzeba ale ogolnie jestem projektantem dzialajacym w przestrzeni grafiki uzytkowej. min. (projektowanie wydawnictw, plakatów, magazynów, znaki i identyfikacje firmowe, opakowania).
Idąc na ASP musisz umiec rysować i malować.
Czyli co robisz po swoim kiedunku? Pisalas, ze techniczne, a grafika nie jest przedmiotem technicznym.

aaby wszytskie bukiety mi się podobajają, jednak tulipany Ci szybko zwiędną Musisz porozmawiac z pania z kwiaciarni, ona napewno Ci doradzic cos fajnego, wez zdjecie sukni i idz.

Mam do Was pytanie z innej beczki.
Na pierwszy taniec mamy walca wiedenskiego, ale za cholere nie podoba mi się piosenka, która wybrał TŻ i kobieta, która nas uczy. Jestem zla - kilka razy im mowilam,ze ona mi nie pasuje do pierwszego tanca ale sie uparli po czym mi powiedzieli,ze w takim razie mam znalesc sama. ( a jak juz cos znalazlam to nie ten rytm- hmm, no nie znam sie na tym).
Czy znacie cos fajnego czy moze zostac moja piosnka?
Co o tym myslicie?

http://www.youtube.com/watch?v=HmsCl...eature=related
Karo_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 09:17   #4654
olla83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karo_lka Pokaż wiadomość
minini no ja pracuje w agencji reklamowej jestem projektantem, webdesignerem, developerowm i dtpowcem jak trzeba ale ogolnie jestem projektantem dzialajacym w przestrzeni grafiki uzytkowej. min. (projektowanie wydawnictw, plakatów, magazynów, znaki i identyfikacje firmowe, opakowania).
Czyli co robisz po swoim kiedunku? Pisalas, ze techniczne, a grafika nie jest przedmiotem technicznym.

aaby wszytskie bukiety mi się podobajają, jednak tulipany Ci szybko zwiędną Musisz porozmawiac z pania z kwiaciarni, ona napewno Ci doradzic cos fajnego, wez zdjecie sukni i idz.

Na pierwszy taniec mamy walca wiedenskiego, ale za cholere nie podoba mi się piosenka, która wybrał TŻ i kobieta, która nas uczy. Jestem zla - kilka razy im mowilam,ze ona mi nie pasuje do pierwszego tanca ale sie uparli po czym mi powiedzieli,ze w takim razie mam znalesc sama. ( a jak juz cos znalazlam to nie ten rytm- hmm, no nie znam sie na tym).
Co o tym myslicie?

ja prawdopodobnie będę miałą tą piosenkę,
http://www.youtube.com/watch?v=HmsCl...eature=re lated
ma rytm wiedeńskiego, to piosenka bardzo popularna na pierwszy taniec. nasza orkiestra świetnie to zagrała na ostatnim weselu na którym byliśmy, facet śpiewał rewelacyjnie to mnie przekonało do tej piosenki, nie będziemy tańczyć żadnych układów- cudów teatralnych-wydziwianych, po prostu zatańczymy po swojemu, naturalnie.

zainspirowało mnie to:
bardzo podoba mi się jak tutaj panna młoda tańczy, naturalnie, z lekkością:
http://www.youtube.com/watch?v=DAfHm...=FLJqOQWg68oDo

pomijam wybór piosenki, bo nie w moim stylu. rozkręcają się w połowie filmiku.
Stary 2011-06-02, 09:34   #4655
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Co o tym myslicie?

Piosenka jest śliczna i uważam, że idealnie trafia w punkt walca wiedeńskiego.
My zrezygnowaliśmy z walca, zatańczymy tradycyjne "na trzy", tyle, że obrotów będzie sporo. To nasza piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=xNcW_TfYQBQ
Tylko koszmarnie boję się, jak to będzie w mojej obszernej sukni Piosenka jest dość szybka i obroty będą szybkie. Boję się, że nie dociągniemy
A najgorsze jest to, że tak naprawdę będziemy mogli wypróbować obrót jak się ubiorę, czyli przed sesją czy też wyjazdem do kościoła. Wariactwo będzie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2011-06-02 o 09:36
Stary 2011-06-02, 10:43   #4656
Barbii
Raczkowanie

Witajcie!Kiedys juz pisalam na tym forum! Ale jeszcze mam dylemat i mam nadzieje że mi pomożecie.Przymiarka sukni w poniedziałek.A jeszcze nie wiem jaki chcę welon i jaka fryzura odpowiednia bedzie dla mnie. Napewno nie chcę żadnego koka bo strasznie źle się w tym czuję.
Wrzucę kilka fryzur w jakim stylu bym chciała a Wy prosze pomóżcie mi w doborze welonu i fryzurki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8363.jpg (130,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images2.jpg (13,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot026.jpg (25,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images1.jpg (12,5 KB, 4 załadowań)
Barbii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:00   #4657
kakunia6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Barbii Pokaż wiadomość
Witajcie!Kiedys juz pisalam na tym forum! Ale jeszcze mam dylemat i mam nadzieje że mi pomożecie.Przymiarka sukni w poniedziałek.A jeszcze nie wiem jaki chcę welon i jaka fryzura odpowiednia bedzie dla mnie. Napewno nie chcę żadnego koka bo strasznie źle się w tym czuję.
Wrzucę kilka fryzur w jakim stylu bym chciała a Wy prosze pomóżcie mi w doborze welonu i fryzurki
Muszę przyznać, że sukienkę masz prześliczną Gratuluję wyboru! Co do welonu to nie doradzę, bo sama jeszcze nie mam pojęcia jaki będę miała. Wszystko się rozstrzygnie 10 dni przed ślubem bo wtedy mam przymiarkę i na pewno kobitki z salonu coś mi doradzą.
Ale co do fryzurki to mi się podoba i pierwsza i druga. Zastanawiam się która bardziej, ale nie potrafię powiedzieć Obie są śliczne
A miałaś robioną próbną fryzurkę ślubną ?

kakunia6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 14:33   #4658
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Co do kwiatków to rzeczywiście nie są dostępne ale Pani w kwiaciarni mnie zapewniła, że je dla mnie zdobędzie.
a powiedziała Ci ile będzie kosztował taki bukiet? I co wtedy dla druhenek? Taki sam tylko z mniejszych róż?

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
niestety ale często się słyszy że promotor nawet nie przeczyta pracy.. ja do swojego jeździlam z każdym nowym rozdziałem, czytał przy mnie i na bieżąco poprawiał, miałam do tego aplikację napisać i dość dużo grafiki do przygotowania więc chciał-nie chciał musiał przeczytać i pomóc mi w części praktycznej. a ty jaki kierunek?
Ekonomia a pracę mam czysto teoretyczną, więc to było praktycznie przepisywanie książek.. no ale mimo wszystko... pracę zobaczył dopiero jak skończyłam i w 130 stronach ani jednego błędu? zatwierdził od razu. Do tego właśnie się dowiedziałam, że recenzentem będzie koleżanki promotor, który strasznie wczytuje się w pracę. z planem chodziła do niego 1,5 roku zanim zatwierdził a jak już zaczęła pisać pracę i po kawałku mu oddawała to prawie za każdym razem wychodziła od niego z płaczem bo za wszystko obstawiał... ehhh... nie wiem jak to będzie... już mam stracha

Cytat:
Napisane przez Asist22 Pokaż wiadomość
Dziś skończyłam prace magisterską. Jeszce tylko kilka poprawek kosmetycznych i można oddać promotorowi do sprawdzenia. I może obronię się w pierwszym terminie
Gratulacje mi te poprawki kosmetyczne zajmują juz drugi dzień a w następnym tygodniu pierwsza zerówka

Cytat:
Dziś stwierdziłam, że mam grube ramiona. W dodatku przez ten cholerny bark nie bardzo mogę na nie ćwiczyć Nie znacie jakiegoś cudownego sposobu na ich odchudzenie?!
nie znam żadnego sposobu na odchudzanie, jakbym znała to bym se tyłek odchudziła a Ty na pewno nie masz grubych ramion pewnie przesadzasz

Cytat:
Poza tym chyba oszaleję. Oczywiście chodzi o bukiet
Już byłam nastawiona, że storczyki. Ba! Ostatnie 3 lata chyba wiedziałam, że mój bukiet ślubny to będą właśnie zielone storczyki. I co się dowiaduję? Że nie dość, że to pioruńsko drogi kwiat, to oczywiście pod koniec lipca można takowego ze świecą szukać. No ok, zatem nie będzie storczyków. W takim razie co? Piękne są piwonie, ale co z tego, skoro mega delikatne. A my mamy sesję rano, przed ślubem. Jeśli będzie upał (a takowy zakładamy ), to nie doszłabym z tym bukietem nawet do kościoła. Esz... :/
Inna sprawa, że powinnam mieć w bukiecie róże, bo ramiączko sukni ma naszyte róże... A tak się zarzekałam, że wszystko, tylko nie róże
I co teraz? Pomysłu brak... Nawet nie wiem, jakie kwiaty wchodzą w grę o tej porze roku.
Wklejam to, co wygooglałam i co zwróciło moją uwagę. Suknia to San Patrick - Capricho (zdjęcie się nie zmieściło). Chcecie doradzić?

Pomijam fakt, że sen z powiek spędza mi też miejsce pleneru oraz fryzura Czemu faceci nie mają takich problemów?!
Mam ten sam problem z bukietem. z tych co pokazałaś najbardziej podobają mi się te dwa: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1306993171 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1306993171

Cytat:

Aaa, i dziś idę wybielić martwą dwójkę i postanowimy z dentystą, co z wybielaniem reszty. Zrobię przed wyjściem foto stanu aktualnego, żeby mieć porównanie w razie decyzji o wybielaniu
trzymam kciuki za zadowalający efekt
a z barkiem ja też coś miałam w tym roku, właściwie to z całą prawą reką, barkiem i prawą stroną szyji- ruszac się nie mogłam i chyba nawet wiem od czego- od intensywnego pisania pracy mgr i garbienia się prawie cały dzień przed laptopem
Stary 2011-06-02, 19:57   #4659
minini
Zadomowienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27248462]Eee, nie, my nie robimy wesela, tylko skromne przyjęcie. Muzyka na pewno będzie puszczona z płyt, ale czy będą tańce? Nie wiem, jeszcze nie zdecydowaliśmy.
Bardziej się martwię, że nie będę miała siły na wycieczkę, która jest przed ślubem [/QUOTE]
aaaaha, nie wiedziałam ale w każdym razie rehabilitacja nie zaszkodzi

Cytat:
Poza tym chyba oszaleję. Oczywiście chodzi o bukiet
nie szalej napewno coś wymyślimy! jest nas tu trochę do pomocy
twoja sukienka jest sama w sobie ozdobą więc bukiet raczej niezbyt urozmaicony żeby nie przesadzić i niekoniecznie muszą to być róże - to że jest róża na ramiączku z sukienki wcale nie zmusza cię do bukietu z róż. ja myślę że pierwszy i czwarty byłby fajny tylko nieco więcej zielonego trzebaby dołożyć

Cytat:
też się tym zajmuję ale ostatnio oszalałam na punkcie projektowania wnętrz i 3D
mój umysł jest bardziej techniczny niż artystyczny, myślałam że żeby się dostać na ASP to trzeba mieć teczkę prac i znać historię sztuki.. nie?

Cytat:
Co o tym myslicie?
fajna! jasne że może być. kurcze a my nawet nie myśleliśmy jeszcze o pierwszym tańcu... a chyba najwyższy czas! ja jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę będę obmyślać

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
Ekonomia
hm, jeśli ten recenzent taki upierdliwy i jeśli faktycznie znajdzie jakieś błędy to możesz się powołać na swojego promotora - że sprawdził i powiedział że jest OK. ale co ma być źle jak wszystko z książek przepisane? będzie dobrze!

z przygotowań to mogę skreślić z mojej listy strojenie samochodu - dziś zamówiłam sztuczne storczyki w kolorze jasnego fioletu, przezroczyste kulki i przyssawki - sama wszystko zrobię dodaję fotke na wzór czego to będę robić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1414221.jpg (63,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracje-auta_1.jpg (40,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg samochód dekor.jpg (71,2 KB, 22 załadowań)
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:08   #4660
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Hej PM-ki, ale tu dawno nie pisałąm, czytam praktycznie codziennie ale tyle spraw mam na głowie że nie mam siły pisać , u mnie dużo rzeczy pozałatwianych związanych ze ślubem,miałam w poniedziałem przymiarke sukni, będą poprawiać , , poza tym przeprowadziliśmy się 2 miesiące temu do nowego mieszkania i nadal śpimy na materacu , ale cąły czas coś przybywa, zapraszanie gości na finiszu , coraz bardziej zaczynam czuć że ślub
Powiedzcie mi byłyście w USC ? czy tam wystarczy iść z dowodami osobistymi czy coś jeszcze ?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:14   #4661
asia_z
Zakorzenienie

ja byłam. Wystarczy dowód dzisiaj umówiłam się na próbną idę 11 czerwca, od razu z próbną fryzurą pojade na przymiarkę sukienki. Jeszcze tylko miesiąc
Stary 2011-06-02, 20:18   #4662
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
z przygotowań to mogę skreślić z mojej listy strojenie samochodu - dziś zamówiłam sztuczne storczyki w kolorze jasnego fioletu, przezroczyste kulki i przyssawki - sama wszystko zrobię dodaję fotke na wzór czego to będę robić
O kurcze, ja też marzyłam o tej dekoracji! Możesz zdradzić, co to za kulki i gdzie je zamówiłaś?!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-02, 20:28   #4663
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi byłyście w USC ? czy tam wystarczy iść z dowodami osobistymi czy coś jeszcze ?
też byliśmy, zapomniałam się pochwalić, w dzień dziecka
wystarczą dowody os. jeśli urodziliście się w tym samym mieście, jeśli nie to trzeba akt urodzenia z urzędu w mieście w którym się urodziłaś.
trwało to jakąś godzinę i mogliśmy odebrać dokumenty

Cytat:
O kurcze, ja też marzyłam o tej dekoracji! Możesz zdradzić, co to za kulki i gdzie je zamówiłaś?!
w pasmanterii przy okazji oglądania dwudziestu odcieni fioletowych wstążek plastikowe przezroczyste kulki z dziurką. średnicy jakieś 2-2,5cm, przymocuję po 3 na jedną przyssawkę
Stary 2011-06-02, 20:56   #4664
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dzięki kochane jesteście

Muszę pomyśleć o dekoracji samochodu , im bliżej ślubu tym więcej do zrobienia

Ciągle nie mamy wybranej piosenki na pierwszy taniec, chciałabym żeby to był polska piękna piosenka, kiedyś chciałam ,,z kimś takim jak Ty " http://www.youtube.com/watch?v=x-pdDGWXQ3U Kindla albo Beata Bertlik Sen an pogodne dni http://www.youtube.com/watch?v=udOEl8L9zWY . teraz to sama nie wiem co chcę ;]
Co Wy macie?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 21:00   #4665
avilla
Raczkowanie

Cytat:
No to ja się chwalę
http://allegro.pl/show_item.php?item=1642792856
Takie mam kolczyki i do tego mam bransoletkę z Cymbeline

i sukienka dla druhen (znalazlam tylko czarna na necie )
http://ak2.ostkcdn.com/images/products/P12224535.jpg

Kolor baklażanu (fiolet + granat).
Zrobię pożniej zdjęcie to pokaże

Bukiet chcę mieć taki jak kożuchowska.

Obrączki:
http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=60&kol=2

A! i obroniłam się w środę )
Obrony gratuluję Bardzo fajnie zestawiłaś całość
avilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 16:07   #4666
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki kochane jesteście

Ciągle nie mamy wybranej piosenki na pierwszy taniec, chciałabym żeby to był polska piękna piosenka, kiedyś chciałam ,,z kimś takim jak Ty " http://www.youtube.com/watch?v=x-pdDGWXQ3U Kindla albo Beata Bertlik Sen an pogodne dni http://www.youtube.com/watch?v=udOEl8L9zWY . teraz to sama nie wiem co chcę ;]
Co Wy macie?
ja na dzień dzisiejszy wybrałam Lady Pank - Zawsze tam gdzie Ty. Może oklepane, ale ważne że wolne, bo ja nie mam zamiaru robić show ale rozważam piosenkę IRA - Ona i On http://www.youtube.com/watch?v=F0p0RMwkwLs
Stary 2011-06-03, 16:31   #4667
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
hm, jeśli ten recenzent taki upierdliwy i jeśli faktycznie znajdzie jakieś błędy to możesz się powołać na swojego promotora - że sprawdził i powiedział że jest OK. ale co ma być źle jak wszystko z książek przepisane? będzie dobrze!
oni są z tej samej katedry, dwa stare dziadki i chyba się kumplują więc mam nadzieję, że recenzent nie będzie chciał narażać się promotorowi i będzie dobrze a wiecie co dziś znalazłam w swojej pracy? zamiast podatek dochodowy napisałam odchodowy niby tylko 2 literki ale jaka znacząca różnica dobrze, że wzięłam się za jej przeczytanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja na dzień dzisiejszy wybrałam Lady Pank - Zawsze tam gdzie Ty. Może oklepane, ale ważne że wolne, bo ja nie mam zamiaru robić show ale rozważam piosenkę IRA - Ona i On http://www.youtube.com/watch?v=F0p0RMwkwLs
My tez mamy Lady Pank- Zawsze tam gdzie Ty uwielbiam tą piosenkę i mam w nosie, że oklepane ta Iry też ładna
Asia nie tylko Ty nie będziesz robić show my przetupiemy jakoś powoli i będzie git Tylko muszę jeszcze TZ-towi wybić z głowy podnoszenie mnie w trakcie tańca, bo jakoś nigdy nie może się powstrzymać
Stary 2011-06-03, 17:33   #4668
KuNu
Wtajemniczenie

minini,
JA ZA MIESIAC BEDE BRONIC PRACY LICENCJACKIEJ Z ARCH WNĘTRZ WŁASNIE,
A NA ASP BYM SIE WYBRAŁA CHETNIE NA PODYPLOMOWE MAGISTERSKIEZ TEGO CO WIEM TO POTRZEBA TYLKO 20 PRAC DOT WNETRZ ORAZ KILKA PRAC PLASTYCZNYCH
A SCISŁE UMYSŁY SA NAPRAWDE MILE WIDZIANE NA POLITECHNICE ,TAM TEZ JEST ARCH WNĘTRZ. I TYPOWI ARTYSCI WSZYSCY POLEGLI MAX NA 2 ROKU, BO TRZEBA ZALICZYC NP GEOMETRIE WYKREŚLNĄ,MATERIAŁY BUDOWLANE ITP
WIEC NIE MASZ SIE CZEGO OBAWIAC
KuNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 23:44   #4669
Karo_lka
Raczkowanie

aaby fajna piosenka, podoba mi się
kwiatuszekkk21

powiedziala ok 500 zl za:
- moj bukiet ( do ok 30 roz max w 22 powinna sie zmiescic),
- 4 bukiety dla druhen z roz jasno rozowych, ciemno rozowych, fioletowych i granatowych (chcialam takie swieze bukiety - dziewczyny maja sukienki w kolorze baklazanu tj.fiolet z granatem,
- butonierki ( 6 sztuk)
- p-rzystrojenie auta

olla83
bardzo sumpatyczna ta pani mloda

minini
No to mykaj na Humberta na ASP (wydzial architektury wnetrz) na wystawę koncoworoczna , która zaczyna się od niedzieli i zobacz co robią studenci. Mysle ,ze to Ci da do myslenia Teczkę trzeba miec a z ta historia sztuki to roznie bywa. Pytania sa bardziej kierunkowe.

Pieknie sa przystrojone te auta. Pierwsze cudowne!

avilla
dzieki

asia_z
la la la...a ja bede robic show , a co
Mam ochote zatanczyc pieknego walca wiedenskiego i juz :P

KuNu
ASP polega na Polibudzie i odwrotnie niestety.
Nie ma czegos takiego jak podyplomowe mgr.
Sa albo podyplomowe albo 2 stopien magisterskie.
Stary 2011-06-04, 11:17   #4670
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki kochane jesteście

Co Wy macie?
my mamy Stinga "Until", tylko nasz facet od tanca nie odzywa sie ,a milismy umowic sie na lekcje

wczoraj zamowilismy wstazeczki na wódkę, w tygodniu zmaowimy dekoracje (najpierw chce sie przejsc do mojej kwiaciarki ile by wziela za dekoracje auta,jesli zbyt duzo to zamowimy z neta)
Stary 2011-06-04, 12:19   #4671
KuNu
Wtajemniczenie

ale upolowałam dzis piekna bielizne w Triumphie,i stanik dobrze trzyma bez ramiaczek jestem baardzo zadowolona

Karo_lka ,
chodziło mi o mgr oczywiscie
jA WOLAŁAM ZACZAC OD POLITECHNIKI zeby miec podstawy ,bo u mnie w rodzinie to juz tradycja,chyba by mnie rodzice smiechem zabili gdybym im powiedziała o asp
a teraz kiedy sama na siebie zarabiam to chetnie bym spojrzała na temat z innego punktu widzenia
pozyjemy zobaczymy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5627189_5021996.jpg (13,0 KB, 49 załadowań)

Edytowane przez KuNu
Czas edycji: 2011-06-04 o 12:22
KuNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 12:21   #4672
Karo_lka
Raczkowanie

Ładna, ładna Ja kupiłam piękne majteczki stanik wszywam w suknie
Stary 2011-06-04, 12:28   #4673
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

My tez mamy Lady Pank- Zawsze tam gdzie Ty uwielbiam tą piosenkę i mam w nosie, że oklepane ta Iry też ładna
Asia nie tylko Ty nie będziesz robić show my przetupiemy jakoś powoli i będzie git Tylko muszę jeszcze TZ-towi wybić z głowy podnoszenie mnie w trakcie tańca, bo jakoś nigdy nie może się powstrzymać
no ja mam takie same plany. Mam nadzieję, że źle nie będzie, ale zaczynam się coraz bardziej stresować.
Stary 2011-06-05, 19:33   #4674
Kasiek1987
Zakorzenienie

Idę jutro na próbny makijaż, postaram się zrobić później zdjęcia, na których będzie coś widać (jakoś nie umiem sama sobie zrobić zdjęcia...)

A wczoraj w końcu kupiliśmy TŻ-owi ładny pasek do garnituru i przy okazji koszulę na zmianę w Wilsoorze, było -30% na wszystko

A jak wróciliśmy wieczorem z zakupów to tak patrzę na niebo i widzę jakieś latające światełko, a za chwilę jeszcze kilka - widocznie ktoś puszczał lampiony na weselu. Super to wygląda Teraz zaczynamy się zastanawiać, czy też czegoś takiego nie kupić.

Zamówiłam w końcu na allegro płatki do sypania, a przy okazji wypatrzyłam jeszcze fioletowe krawaciki na wódkę i pudełeczka na cukierki w kształcie fraku i sukni, doczepimy do nich winietki

edit. Buu przed chwilą dostałam smsa od kosmetyczki, że nie pasuje jej jutro... Także makijaż został przełożony na środę

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361

Edytowane przez Kasiek1987
Czas edycji: 2011-06-05 o 20:13
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:55   #4675
Angel Eyes
Rozeznanie

GG do Angel Eyes

Ja dzisiaj kupiłam dwie pary butów na ślub
W sumie zapłaciłam 200 zł za dwie pary
Jedne na 10 cm a drugie na 7cm.
Jutro wkleję zdjęcia bo już dzisiaj nie mam sił..
Wzięłam obie pary w rozmiarze 37 i chciałabym je trochę rozbic szczególnie przód bo na długość sa idealne tylko z przodu mogłyby byc ciut szersze.
Znacie jakieś sprawdzone sposoby na rozszerzenie butów ?
Byłam dzisiaj z rodzicami na zakupach tata jest już "wyposażony"(buty,garnitu r,koszula,krawat)
Mama kupiła sukienki a ja wróciłam szcześliwa z butami
W końcu jakis postęp z przygotowaniami
Jutro jedziemy z TŻ-em wybierac obrączki

Zdeklarowana kociara
Angel Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 06:12   #4676
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel Eyes Pokaż wiadomość
Proponuję dać je po prostu do szewca na rozbicie. Z domowych sposobów spray zmiękczający - pod warunkiem, że są ze skóry.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-06, 09:36   #4677
Kasiek1987
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie zapłaciłam 200 zł za dwie pary
Jedne na 10 cm a drugie na 7cm.
Jutro wkleję zdjęcia bo już dzisiaj nie mam sił..
Wzięłam obie pary w rozmiarze 37 i chciałabym je trochę rozbic szczególnie przód bo na długość sa idealne tylko z przodu mogłyby byc ciut szersze.
Byłam dzisiaj z rodzicami na zakupach tata jest już "wyposażony"(buty,garnitu r,koszula,krawat)
koniecznie pochwal się butami

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:36   #4678
minini
Zadomowienie

Cytat:
oni są z tej samej katedry, dwa stare dziadki i chyba się kumplują więc mam nadzieję, że recenzent nie będzie chciał narażać się promotorowi i będzie dobrze a wiecie co dziś znalazłam w swojej pracy? zamiast podatek dochodowy napisałam odchodowy niby tylko 2 literki ale jaka znacząca różnica dobrze, że wzięłam się za jej przeczytanie

no to będzie dobrze jak się promotor z recenzentem lubią
a tańczyć też za dobrze nie umiemy wielkiego show nie będzie.. pobujamy się, pokręcimy i jakoś te 2 minuty przelecą

Cytat:
Napisane przez KuNu Pokaż wiadomość
minini,
JA ZA MIESIAC BEDE BRONIC PRACY LICENCJACKIEJ Z ARCH WNĘTRZ WŁASNIE,
A NA ASP BYM SIE WYBRAŁA CHETNIE NA PODYPLOMOWE MAGISTERSKIEZ TEGO CO WIEM TO POTRZEBA TYLKO 20 PRAC DOT WNETRZ ORAZ KILKA PRAC PLASTYCZNYCH
A SCISŁE UMYSŁY SA NAPRAWDE MILE WIDZIANE NA POLITECHNICE ,TAM TEZ JEST ARCH WNĘTRZ. I TYPOWI ARTYSCI WSZYSCY POLEGLI MAX NA 2 ROKU, BO TRZEBA ZALICZYC NP GEOMETRIE WYKREŚLNĄ,MATERIAŁY BUDOWLANE ITP
WIEC NIE MASZ SIE CZEGO OBAWIAC
SUPER!! a co jest tematem twojej pracy?
no fakt o politechnice nie pomyślałam, jakoś mi ta ASP bardziej pasuje do arch.wnetrz. muszę poczytać co i gdzie. dzięki

Cytat:
No to mykaj na Humberta na ASP (wydzial architektury wnetrz) na wystawę koncoworoczna , która zaczyna się od niedzieli i zobacz co robią studenci. Mysle ,ze to Ci da do myslenia Teczkę trzeba miec a z ta historia sztuki to roznie bywa. Pytania sa bardziej kierunkowe.
bardzo chętnie bym pooglądała tylko że ja do krakwa mam jakies 2 godziny drogi. a na katowickiej ASP nie ma arch.wnetrz
a jak to jest właśnie z uzupełniającymi? po każdym kierunku można iść? bo może to bym wybrała... nie wiem już muszę poszukać porządnie

Cytat:
kurcze ja bym nie kupiła butów które by mi nie pasowały idealnie, muszą pasować i być wygodne od razu po założeniu, inaczej nie kupie bo nie chodziłabym w nich czekając aż się dopasują :/ nie lubię się niepotrzebnie męczyć
daj fotki jak zrobisz
aaa moich rodziców też bym musiała pogonić na jakieś zakupy!
Stary 2011-06-06, 14:00   #4679
201608051010
Konto usunięte

hej!!
miałam w sobotę fryzurę próbną- jak się zobaczyłam w lustrze (fryzjerka przyjechała do mnie do domu i w okolicach luster nie miałam żadnego kontaktu więc mnie czesała w pokoju) to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać, ta fryzura nawet nie była zła, a po prostu tragiczna, powiedziałam jej co mi się nie podoba, co chce żeby zmieniła, a ona zamiast zlikwidować to co miałam na głowie i robić od nowa to próbowała oczywiście całkowicie bezskutecznie stworzyć coś nowego z tego co już było, oprócz tego pełno małych włosów wychodziło mi od dołu, góry, ogólnie porażka, zero dokładności, poddałam się w końcu i już jej nic nie mówiłam bo chciałam żeby jak najszybciej sobie poszła
no i teraz, czeka mnie obdzwanianie kolejnych fryzjerów i kolejne próbne (co nie będzie łatwe bo muszę mieć koniecznie z dojazdem do domu)
całe szczęście, że w ogóle miałam tą próbną bo jakby mnie tak uczesała do ślubu to chyba zamiast bawić się na własnym weselu wyłabym całą noc

z nowości kupiliśmy wczoraj bieliznę dla Tżta ,
byliśmy na zakupach z moimi rodzicami i od razu kupiliśmy cały strój dla mojego taty i buty dla mamy

cały czas tylko ja nie mam butów na zmianę, w dodatku nie znalazłam ani jednych, które by choć trochę się nadawały
już zupełnie nie mam pomysłu gdzie szukać

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2011-06-06 o 14:01
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 15:05   #4680
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
hej!!
miałam w sobotę fryzurę próbną- jak się zobaczyłam w lustrze (fryzjerka przyjechała do mnie do domu i w okolicach luster nie miałam żadnego kontaktu więc mnie czesała w pokoju) to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać, ta fryzura nawet nie była zła, a po prostu tragiczna, powiedziałam jej co mi się nie podoba, co chce żeby zmieniła, a ona zamiast zlikwidować to co miałam na głowie i robić od nowa to próbowała oczywiście całkowicie bezskutecznie stworzyć coś nowego z tego co już było, oprócz tego pełno małych włosów wychodziło mi od dołu, góry, ogólnie porażka, zero dokładności, poddałam się w końcu i już jej nic nie mówiłam bo chciałam żeby jak najszybciej sobie poszła
no i teraz, czeka mnie obdzwanianie kolejnych fryzjerów i kolejne próbne (co nie będzie łatwe bo muszę mieć koniecznie z dojazdem do domu)
całe szczęście, że w ogóle miałam tą próbną bo jakby mnie tak uczesała do ślubu to chyba zamiast bawić się na własnym weselu wyłabym całą noc

z nowości kupiliśmy wczoraj bieliznę dla Tżta ,
byliśmy na zakupach z moimi rodzicami i od razu kupiliśmy cały strój dla mojego taty i buty dla mamy

cały czas tylko ja nie mam butów na zmianę, w dodatku nie znalazłam ani jednych, które by choć trochę się nadawały
już zupełnie nie mam pomysłu gdzie szukać
masz zdjęcie fryzury? może nie było aż tak źle...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości