![]() |
#631 | |
Rozeznanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
Cytat:
Czy to może Atelier Diagonal? Uwielbiam te suknie, niestety nie było mnie na żadną stać ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
WIKTORYNKA..nie zauwazylam na dole,ze wkleilas swoja sukienkę
![]() Również bardzo ładna....taka skromna, delikatnal ;] ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zadomowienie
|
A dziekuję dziekuję
![]() Tak, to Atelier Diagonal Wykonczona jest wspaniale, w dodatku jest lekka, tak ze wogole nie czuc ze sie ja nosi... Troche szkoda ze po slubie powętruje do szafy na zawsze ...
![]() Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2006-07-04 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
o to jak już sie chwalimy ...
ta suknie jest rpawie identyczna do mojej ![]() ![]() rękawki wrazie jakby było chłodniej ale jakos sie nie zapowiada hehe pozdrawiam ![]() http://www.antra.pl/luiza.html |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zadomowienie
|
Hmmm, czy kosztowala fortunę?...
Nie tak do konca...
![]() Na koniec pani powiedziala mi ze strasznie zapadla jej ta sukienka w pamiec - szczegolenie material, bo do tej pory miala tafty i satyny a na surówke jedwabną patrzyla z rezerwą. A teraz szuka sukienek wlasnie takich ... To mile, dla obu stron ![]()
#637 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że wam się podobało
![]() Wasze suknie też śliczne! |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją suknię też kupiłam taniej. W salonie Margarett w Warszawie, gdzie ją sobie upatrzyłam kosztowała zdecydowanie za dużo jak na moją kieszeń. Ja swoją zamówiłam za połowę ceny w salonie w Łomży, 30 km od Ostrołęki (stamtąd pochodzę) więc nie było problemu. Przy takich kosztach jakie są przy organizacji wesela trzeba szukać tańszych rozwiązań ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
no tez zastanawiałam sie nad ramiaczkami ale jakos tak wyszło hehe. pozatym skusiły mnei te dopinane rękawy ale ta Twoja tez rewelka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
własnie wrociłam od fryzjera - moja fryzura slubna jest do bani
![]() ![]()
#642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
chwila chwila! kto bierze ślub?
Ty czy fryzjer?? komu ma sie podobać?? weź go za frak i każ zrobić tak zeby Ci sie podobało inaczej nie płącisz! matko skad sie teraz takie chamstwo bierze jesli jest t aka konkurencja!!! wogóle kiedy masz slub?? moze jest jeszcze jakieś koło ratunkowe?? |
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Głowa do góry będzie dobrze!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zadomowienie
|
Sprawa wyglada tak:
Znam faceta od 7 lat od 7 lat czeszę sie u niego, zawsze bylam baardzo zadowolona, fakt z czasem robil sie coraz droższy, mimo to czesanie slubne zaklepalam sobie juz pol roku temu i bylam pewna ze uczesze mnie sliczne... a on potraktowal mnie tak przedmoitowo ze az mnie zatkalo ... ochlonelam dopiero dzisiaj... a chcialam sie czesac duuzo wczesniej ale ten stwierdzil ze wolalby pracowac na wlosach tuz przed slubem, bo podobna dlugośc itd ... w sumie logiczne tlumaczenie ... tyle ze klops ... mówie mu ze mi sie nie podoba a on mi na to ze to w dniu slubu zrobimy troszke inaczej a teraz to jego juz czas goni ![]() Niewiem jak ta wspolpraca potoczy sie dalej, .... najgorsze jest to ze salon mial mnie czesac i malowac ... malowanie bez probnego (znów na zasadzie zaufania), a ja teraz sie boje tam wogole isc ... ![]() ...mam jeszcze wyjscie awaryjne - inny salon... tzn mam taką nadzieje bo jeszcze sie tam nie umawialam... dzisiaj czeka mnie ciezki dzien ![]()
#646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#647 |
Rozeznanie
|
Trochę mnie przestraszyłyście dziewczynki
![]() Ja nie będę miała próbnego makijażu (nie mam kiedy go zrobić). Mam nadzieję, że nie postarzą mnie o kilka lat, słyszałam o takich przypadkach. Jeżeli chodzi o fryzurę to w tą sobotę mam wesele i czesze mnie ta sama dziewczyna, która będzie mnie czesała na mój ślub. Chciałam to potraktować jako próbną fryzurę, ale chyba nic z tego nie będzie. Na ślub chciałam mieć rozpuszczone włosy, lekko upięte, tak żeby dało się wpiąć welon, ale nie wiem czy wytrzymam w takich włosach. Każdy wypad na dyskotekę kończył się zawsze związaniem włosów. Obawiam się, że podczas tańczenia będzie mi po prostu za gorąco, a że mam grube, ciężki, kręcone włosy to jeszcze pogarsza sprawę. Na początku chciałam je rozprostować, ale po pierwsze przy takiej temperaturze prawdopodobnie i tak by się skręciły, a po drugie wszyscy mi ogradzają bo z prostymi to nie będę już ja ![]() Już sama nie wiem co zrobić z tymi włosami. Doradźcie mi czy teraz mieć rozpuszczone żeby sprawdzić czy nie będzie za gorąco, czy może od razu spiąć wszystkie włosy i sprawdzić, żeby później się nie rozczarować ![]() A jak wy czeszecie się na swój ślub? Rozpuszczone czy spięte włosy? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#648 |
Raczkowanie
|
no moim zdaniem w rozpuszczonych bedzie Ci jeszcze cieplej!!!
ja mam długie grube włosy ale proste wiec stylista zaproponował mi standardowe uczesanie. Ja wprowadziłam pare zmian i efekt wyszedł według moich oczekiwań ( przyajmniej na fryzurce próbnej;d) zobaczymy jak wyjdzie w sobotke) pozostało 9 di!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#650 |
Raczkowanie
|
Ja praktycznie przez całe swoje dotychczasowe życie noszę rozpuszczone włosy hehe. Zawsze mialam średniej długości wlosy i lepiej sie czulam w rozpuszczonych. Jedynie na jakies okazje typu Studiowka, czy jakies wesele mialam spięte, ale czulam sie jakoś dziwnie!!!
![]() Na swoj ślub równiez chce naturalne, rozpuszczone włosy. Fryzjerka doradzila,ze lekko wymodeluje, ewentualnie podprostuje,zeby wyglądały naturalnie...I o to mi wlasnie chodzi!!! Mam nadzieje,ze efekt bedzie zadawalający, bo nie bede miala probnej fryzurki i makijażu....Ale kosmetyczka i fryzjerka wiedzą"o co biega" przynajmniej na takie wygladały.... Generalnie stawiają na delikatność, lekkość, naturalność....i tak ma być....żadnych koków, ostrego makijażu itp.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Raczkowanie
|
MArzka82 z tego co piszesz masz gęste, kręcone włosy( zazdroszcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Rozeznanie
|
W sobotę ma być 30 stopni
![]() ![]() ![]()
#653 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za pomoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
Ja napewno bede mila spięte włosy, stwierdzilam ze wygodniej i chłodniej raczej chcę niskiego "ala" koka, myślałam też o warkczu, ale tu się pojawia problem upięcia welonu. Jeszcze mam czas na rozmyślania nad czymś konkretnym.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Polecam podpiąć
![]() Może nie tak całkiem,ale chociaż część,coś lużnego i romantycznego,ale podpiętego...już wystarczająco jest gorąco w kiecce ![]() ![]() kwestia dobrania fryzury przez fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zadomowienie
|
annLee, zdjecia zdjęcia poprosimy
![]()
#657 |
Raczkowanie
|
hallo
Słyszałyście coś może o burzach w sobote?? mam nadzieję, że to jakaś pomyłka
#658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zadomowienie
|
Tak sie zastanawiam ... czy to tego zestawu pasują rekawiczki?
Załącznik 477457Załącznik 477458 Załącznik 477459Załącznik 477460 kolor wlosów dokladnie ten (chociaz to nie moje zdjecie ![]() do tego to kościola: dluuuuugi welon i szydelkowa chusta (bardzo delikatna i elegancka,robiona przez moja mamę)
![]() Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2006-08-12 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.