|
|
#631 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
Cytat:
Czy to może Atelier Diagonal? Uwielbiam te suknie, niestety nie było mnie na żadną stać A szkoda, bo są ślicznie wykończone.Pozdrawiam
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
WIKTORYNKA..nie zauwazylam na dole,ze wkleilas swoja sukienkę
))Również bardzo ładna....taka skromna, delikatnal ;] Pozdrawiam |
|
|
|
#633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...Dopiero teraz wskoczyl mi drugi obrazek Twojej sukni...cos komp wolno chodzi ehhh. W sumie napisalam,ze skromna, ale ten tył taki efektowny...śliczna!!!
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
A dziekuję dziekuję
![]() Tak, to Atelier Diagonal Wykonczona jest wspaniale, w dodatku jest lekka, tak ze wogole nie czuc ze sie ja nosi... Troche szkoda ze po slubie powętruje do szafy na zawsze ...
Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2006-07-04 o 13:33 |
|
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
o to jak już sie chwalimy ...
ta suknie jest rpawie identyczna do mojej z tym ze moja jest śnieżno biała i wyzej ukałdają mi się ramiarczka aa no i mam do tych ramiączek rękawki wrazie jakby było chłodniej ale jakos sie nie zapowiada hehe pozdrawiam ![]() http://www.antra.pl/luiza.html |
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, czy kosztowala fortunę?...
Nie tak do konca...
Na koniec pani powiedziala mi ze strasznie zapadla jej ta sukienka w pamiec - szczegolenie material, bo do tej pory miala tafty i satyny a na surówke jedwabną patrzyla z rezerwą. A teraz szuka sukienek wlasnie takich ... To mile, dla obu stron
|
#637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że wam się podobało
![]() Wasze suknie też śliczne! |
|
|
|
#639 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją suknię też kupiłam taniej. W salonie Margarett w Warszawie, gdzie ją sobie upatrzyłam kosztowała zdecydowanie za dużo jak na moją kieszeń. Ja swoją zamówiłam za połowę ceny w salonie w Łomży, 30 km od Ostrołęki (stamtąd pochodzę) więc nie było problemu. Przy takich kosztach jakie są przy organizacji wesela trzeba szukać tańszych rozwiązań ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
no tez zastanawiałam sie nad ramiaczkami ale jakos tak wyszło hehe. pozatym skusiły mnei te dopinane rękawy ale ta Twoja tez rewelka
zastanawiam sie tylko czy bede umiała ja sprzedać.. a moze zostawić na pamiatkę?? Co do kupna to nie kupowąłam w Polsce bo jakoś nie umiałam znaleźć tej wymarzonej;p Cena taka jaka była niestety bez upustów ale i tak w porównaniu z kolekcjami tamtejszych projektantów to poprostu taniocha;/ zreszta zawsze uważałam ze dziwie jeśli suknia to połowa kosztów ślubu i wesela Pozdrawiam
|
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
własnie wrociłam od fryzjera - moja fryzura slubna jest do bani
|
#642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
chwila chwila! kto bierze ślub?
Ty czy fryzjer?? komu ma sie podobać?? weź go za frak i każ zrobić tak zeby Ci sie podobało inaczej nie płącisz! matko skad sie teraz takie chamstwo bierze jesli jest t aka konkurencja!!! wogóle kiedy masz slub?? moze jest jeszcze jakieś koło ratunkowe?? |
|
|
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głowa do góry będzie dobrze!!! |
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Sprawa wyglada tak:
Znam faceta od 7 lat od 7 lat czeszę sie u niego, zawsze bylam baardzo zadowolona, fakt z czasem robil sie coraz droższy, mimo to czesanie slubne zaklepalam sobie juz pol roku temu i bylam pewna ze uczesze mnie sliczne... a on potraktowal mnie tak przedmoitowo ze az mnie zatkalo ... ochlonelam dopiero dzisiaj... a chcialam sie czesac duuzo wczesniej ale ten stwierdzil ze wolalby pracowac na wlosach tuz przed slubem, bo podobna dlugośc itd ... w sumie logiczne tlumaczenie ... tyle ze klops ... mówie mu ze mi sie nie podoba a on mi na to ze to w dniu slubu zrobimy troszke inaczej a teraz to jego juz czas goni ... kurcze jaki czas? mialam troche inne wyobrazenie o spotkaniu na fryzure slubną ... zatkalo mnie tak po prostu... Niewiem jak ta wspolpraca potoczy sie dalej, .... najgorsze jest to ze salon mial mnie czesac i malowac ... malowanie bez probnego (znów na zasadzie zaufania), a ja teraz sie boje tam wogole isc ... ...mam jeszcze wyjscie awaryjne - inny salon... tzn mam taką nadzieje bo jeszcze sie tam nie umawialam... dzisiaj czeka mnie ciezki dzien
|
#646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... U mnie identyczna sytuacja. Moja rada - zmień fryzjera i nie rób nic na zasadzie zaufania. Jeszcze masz czas, żeby pobiegać na próbne fryzury. Mnie w końcu czesze znajoma i uczesze mnie w moim domu, tak żebym nie musiala już biegać. I stwierdziłam, że lepiej wybrać kogoś, kto specjalizuje się w czesaniu, przyjeżdża do domku itd. Mam wrażenie, że takie osoby mają więcej cierpliwości, żeby popróbować kilka wariantów. A do salonu w końcu idę tylko na manicure, wieczorkiem, dzień przed ślubem. Trzymam za Ciebie kciuki, na pewno się wszystko ułoży.
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
Trochę mnie przestraszyłyście dziewczynki
Ja nie będę miała próbnego makijażu (nie mam kiedy go zrobić). Mam nadzieję, że nie postarzą mnie o kilka lat, słyszałam o takich przypadkach. Jeżeli chodzi o fryzurę to w tą sobotę mam wesele i czesze mnie ta sama dziewczyna, która będzie mnie czesała na mój ślub. Chciałam to potraktować jako próbną fryzurę, ale chyba nic z tego nie będzie. Na ślub chciałam mieć rozpuszczone włosy, lekko upięte, tak żeby dało się wpiąć welon, ale nie wiem czy wytrzymam w takich włosach. Każdy wypad na dyskotekę kończył się zawsze związaniem włosów. Obawiam się, że podczas tańczenia będzie mi po prostu za gorąco, a że mam grube, ciężki, kręcone włosy to jeszcze pogarsza sprawę. Na początku chciałam je rozprostować, ale po pierwsze przy takiej temperaturze prawdopodobnie i tak by się skręciły, a po drugie wszyscy mi ogradzają bo z prostymi to nie będę już ja Już sama nie wiem co zrobić z tymi włosami. Doradźcie mi czy teraz mieć rozpuszczone żeby sprawdzić czy nie będzie za gorąco, czy może od razu spiąć wszystkie włosy i sprawdzić, żeby później się nie rozczarować ![]() A jak wy czeszecie się na swój ślub? Rozpuszczone czy spięte włosy? Pozdrawiam
|
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
no moim zdaniem w rozpuszczonych bedzie Ci jeszcze cieplej!!!
ja mam długie grube włosy ale proste wiec stylista zaproponował mi standardowe uczesanie. Ja wprowadziłam pare zmian i efekt wyszedł według moich oczekiwań ( przyajmniej na fryzurce próbnej;d) zobaczymy jak wyjdzie w sobotke) pozostało 9 di!!!!!!! |
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
Ja praktycznie przez całe swoje dotychczasowe życie noszę rozpuszczone włosy hehe. Zawsze mialam średniej długości wlosy i lepiej sie czulam w rozpuszczonych. Jedynie na jakies okazje typu Studiowka, czy jakies wesele mialam spięte, ale czulam sie jakoś dziwnie!!!
...Generalnie lepiej mi w rozpuszconych.....przynaj mniej ja lepiej się widze i czuję.....Na swoj ślub równiez chce naturalne, rozpuszczone włosy. Fryzjerka doradzila,ze lekko wymodeluje, ewentualnie podprostuje,zeby wyglądały naturalnie...I o to mi wlasnie chodzi!!! Mam nadzieje,ze efekt bedzie zadawalający, bo nie bede miala probnej fryzurki i makijażu....Ale kosmetyczka i fryzjerka wiedzą"o co biega" przynajmniej na takie wygladały.... Generalnie stawiają na delikatność, lekkość, naturalność....i tak ma być....żadnych koków, ostrego makijażu itp.... )) to nie do mojej urody... )))))))
|
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
MArzka82 z tego co piszesz masz gęste, kręcone włosy( zazdroszcze
) Wiec jak z autopsji wiesz,ze zawsze kończy sie zwiazaniem i dobrze się czujesz w zwiazanych wloskach...to mozesz lekko upiąć....Zalezy tez jaka bedzie pogoda , bo ja nie mam jakis długich, gestych włosow,zeby mi upal przeszkadzal, dlatego bede miala rozpuszczone ....no i lepiej sie czuje w takich....
|
|
|
|
#652 |
|
Rozeznanie
|
W sobotę ma być 30 stopni
. Rozpuszczone u mnie nie wchodzą w grę Ja bym upięła na ślub, jeżeli będzie nadal tak ciepło. Ale może mniej teraz rozpuszczone - sprawdzisz czy wytrzymujesz. A może potem jeszcze jedną próbną Ci zrobi, ze spiętych?
|
#653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
D domu pojadę dwa dni przed ślubem i raczej nie będzie czasu na próbne fryzurki. Chyba jednak zdecyduję się na upięcie wszystkich włosów, ale nie w sztywny kok, tylko raczej coś luźnego. Coś takiego jak na zdjęciach, tylko raczej bez prostowania się nie obędzie ![]() Dzięki za pomoc
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
Ja napewno bede mila spięte włosy, stwierdzilam ze wygodniej i chłodniej raczej chcę niskiego "ala" koka, myślałam też o warkczu, ale tu się pojawia problem upięcia welonu. Jeszcze mam czas na rozmyślania nad czymś konkretnym.
Pozdrawiam
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam podpiąć
Może nie tak całkiem,ale chociaż część,coś lużnego i romantycznego,ale podpiętego...już wystarczająco jest gorąco w kiecce ja miałam lekko zwariowaną fryzurkę i dobrze się czułam i było mi chłodnokwestia dobrania fryzury przez fryzjera
|
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
annLee, zdjecia zdjęcia poprosimy
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
hallo
Słyszałyście coś może o burzach w sobote?? mam nadzieję, że to jakaś pomyłka
|
#658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
Tak sie zastanawiam ... czy to tego zestawu pasują rekawiczki?
Załącznik 477457Załącznik 477458 Załącznik 477459Załącznik 477460 kolor wlosów dokladnie ten (chociaz to nie moje zdjecie ) do tego to kościola: dluuuuugi welon i szydelkowa chusta (bardzo delikatna i elegancka,robiona przez moja mamę)
Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2006-08-12 o 23:09 |
|
|
|
#660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

A szkoda, bo są ślicznie wykończone.
))
...Dopiero teraz wskoczyl mi drugi obrazek Twojej sukni...cos komp wolno chodzi ehhh. W sumie napisalam,ze skromna, ale ten tył taki efektowny...śliczna!!!

Cóż Polak mądr po szkodzie!!!....

, bo ja nie mam jakis długich, gestych włosow,zeby mi upal przeszkadzal, dlatego bede miala rozpuszczone ....no i lepiej sie czuje w takich....
. Rozpuszczone u mnie nie wchodzą w grę
)