![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
czesc Kochane Dziewczyny!
na poczatek WSZYSTKIEGO DOBREGO dla Nowych Zon, tych 1-szo i 8-mo lipcowych! Duzo Szczescia i Samych Radosci! AnnLee! chyle czola! jestes piekna! i zdjecia tez ![]() u mnie tez jakos poszlo, jak znajde wiecej czasu to napisze szerzej narazie mam tylko fotki od znajomych, wklejam, zebyscie mialy jakis obraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
To ja juz jestem po obronie świeżą pania magister
![]() Taks ie ciesze,ze mam to juz za sobą!!! ![]() Teraz moge sie stresowac dalej do ślubu heheh ![]() Pozdrawiam lipcówki....męzatki wysyłajcie foteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
Ewela GRATULACJE!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Wiktorynko,dziękuję za słowa uznania
![]() Muszę powiedzieć,że troszkę mnie to zdrowia kosztowało,bo rzadko kto mnie w sklepach rozumiał ![]() ![]() Tym bardziej cieszy mnie fakt,że jako-tako osiągnęłam swój cel. Cieszę się ,że Wam się podobaja zdjęcia zostawię je tu może jeszcze na troszkę, może faktycznie komuś jeszcze pomogę w dokonaniu wyboru ![]() Gratuluję oczywiście wszystkim świeżym mężatkom ![]() choć upał miałyście nieziemski ![]() Katarzyno-ma towarzyszko doli i niedoli ![]() popatrz jak to zleciało ![]() a jeszcze niedawno panikowałyśmy biegając w kółko ![]() Gratuluję Tobie również cudnie wyglądaliście ![]() No i dla mgr-ek tysiąc całusów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
KatarzynaR i Puniax ślicznie dziękuje!!!
![]() ![]() ![]() ![]() KatarzynaR juz po slubie-śliczne fotki ![]() ![]() ....a my juz niedługo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero dzisiaj idziemy spisac protokół i przy okazji zaplacic za slub i wszystko!!! ![]() Mi od 4 dni codziennie śni sie ślub..a mianowice MOJA przysięga małżenska!! hahahah MASAKRA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
AnnLEE No i dla mgr-ek tysiąc całusów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
śliczne zdjatka! kurcze naprawde was podziwiam dziewczyny!!!! przygotowania do slubu plus obrona to musi być niezły sajgon;/
ja chociaz nie robiłam mgr to jakoś nie wyobrazam tego sobie teraz! naprawe chyle czoła!! miesiac temu zaliczałam praktyki specjalizacyjne i już nie umiałam ze stresu wytrzymać a co dopiero się bronić??? dlatego tez chyba wybraliśmy termin (rok po mojej pracy dr) bo chyba dostałabym schizofreni hehe Gratulacje wszystkim nowo upieczoym mgr no i przedewszystkim żoną!!!!! <pozostało 4 dni panieństwa> aaaaaaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Przyczajenie
|
Ja 29 lipiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
;d stresik już dopadł czy jeszcze na luzie?? mnie jakoś przechodzi im bliżej soboty hehe wczoraj odebraliśmy rodziców i reszte rodziców z lotniska i jakoś mnie uspokoili ze wszystko jest przygotowane i nie ma się czym denerwować ! Pozatym na stres najlepsze sa zakupy dlatego chodze 2 razy dziennie i zawsze przyjde z czymś nowym! Jak to dobrze że pmyślelismy o duze garderobie w domu hehehe
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dziękuję wam ślicznie.
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
hehe jeszcze któres zaponiałoby się stawić w kościele i cio?? pamietam dobrze że Michał (mój TŻ) przed aplikacją był ledwo przytomny bo tak samo nocował przy ksiażkach i notatkach! naszczęście teraz dał sobie wolne, mnie wciśli urlop prawie na siłe wiec w spokoju oczekujemy tego dnia! Swoja droga przygotowania do slubu sie skończyły a zaczęły sie przygotowania do przeprowadzki wieć sama juz nie wiem czy keidyś bedziemy mieli chwile dla siebie ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
uu to tez nie ciekawie;/ nasze obowiązki naszczęście kończyły sie na dogladaniu budowy no może troche jeździliśmy za detalami ale generalnie i tak brakowało nam czasu ;/ ale naszczęście dzisiaj zaczęli już wnosić meble i pierwsze kartony powędrowały do nowego gniazdka! jeju jak się ciesze! zapraszam na grila ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
a my mamy pecha, ktory ciagnie sie od dnia w ktorym postanowilismy w koncu wziac slub.
dzis dowiedzielismy sie ze samochod wujka, ktorym mielismy jechac do slubu sie zepsul i nie zostanie naprawiony. wiec zostalismy bez auta na 3 dni przed slubem. ale w tvn zapowiadali swietna pogode na sobote (ochlodzenie do 23-25 stopni, mam tylko nadzieje ze ich sprawdzalnosc 90% nie jest lipa), a po niedzieli znowu upaly, z czego tez sie ciesze bo jedziemy do Leby. ale przy naszym ostatnim pechu... wszyscy mowia zebysmy juz wzieli ten slub to pech moze sie skonczy. ostatnio slyszymy tylko zle wiadomosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jadę dziś na przymiarkę sukni i po drugą część materiału na sukienkę poprawinową i mamcia zaczyna szycie ![]() KaratrzynoR ślicznie wyglądałaś, szczęśliwego pożycia ![]() Pozdrawiam wszystkie mężatki i panienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
ooo Gosiaczekdm Ty tez 15?? a juz myslałam ze tylko myśmy wybrali ta date i zaczynałam sie obawiac że przeoczyliśmy coś co w tym dniu sie dzieje hehe co do pecha to powiem tylko tyle że od dzieciństwa uwazała sie za pechowca ale i to się skończyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Rozeznanie
|
Witam
Po kilkudniowej nieobecności wracam ![]() Gratulacje dla świeżo upieczonych mężatek oraz Pań mgr ![]() U mnie przygotowania stanęły w martwym punkcie. W sobotę byliśmy na weselu, a cała niedzielę odsypialiśmy. Jak będę już miała zdjęcia to pokarzę swoje uczesanie. Miało to być na styl annLee, ale trochę nie wyszło, nie czułam się za dobrze w takim uczesaniu. Mam wielki problem z jedną z moich koleżanek. Od kilku tygodni proszę ją żeby zdecydowała się czy przyjedzie na ślub czy nie, bo niedługo musimy podać ostateczna ilość gość, a ona wymyśla coraz to nowsze historie. Kłamie tak, że szkoda nawet mówić. Najgorsze jest to, że moja mama i jej dosyć dobrze się znają i ona nie potwierdza żadnej z tych bajek. W tej chwili w ogóle nie chcę, żeby przychodziła, ale skoro już ją zaprosiłam to chciałabym wiedzieć czy będzie. Jak nie zamówię miejsca, a ona się pojawi z chłopakiem to będzie problem. Jestem już tak na nią zdenerwowana. Mało mam na głowie ![]() ![]() ![]() ![]() Czy wy tez macie takich beznadziejnych gości, którzy z wielką łaską przychodzą na ślub i jeszcze karzą się prosić? To jest jakieś nieporozumienie ![]() Innej koleżanki chłopak wyjeżdża tydzień przed ślubem za granicę, ale ona nie widzi problemu w tym żeby przyjść. Zabiera kolegę i mają zamiar świetnie się bawić!! I tacy powinni być goście. Jeżeli chcą przyjść i świętować z nimi, to nic nie stoi im na drodze!! Ok, dosyć marudzenia. Idę pisać smsa do mojej, kiedyś dobrej koleżanki. Napiszę jej parę słów, co o tym myślę. Powiem Wam w tajemnicy, że mam nadzieję, że po tym smsie ostatecznie zdecyduje, że nie przyjedzie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Ja mam dokladnie ten sam problem z koleżanka, już wczesniej o niej wspominałam..Mialam jej juz wysłac zaproszenie pocztą, bo "nie miala czasu " sie spotkać, zawiozłam jej kulturalnie i prosilam,zeby dala najpoźniej do 15-go lipca znac czy będzie! I cisza! Wczoraj jej się przypomnialam,zeby dala do 15-do znac na GG i tylko napisała"OK"
![]() ![]() Pozostali goście zreszta tez nie śpieszą sie z powiadomieniem czy przybęda...zadzwonil tylko jeden wujek ![]() Wiecej problemow niz przyjemności....Ale jakos nic i nikt nie jest mi w stanie zepsuć radości, mimo wszystko ciesze sie nieziemsko i pocieszam sie,ze zostalo ponad 2 tyg. i koniec...Niech ten dzien juz nadejdzie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, czytam te wasze opinie i czytam... i dochodzę do wniosku, że wszystkie mamy ten sam problem, niemalże prosimy gości, żeby przyszli. U mnie jest to samo (choć nie wszyscy tacy są, bo niektórzy od razu potwierdzili przybycie, i niektórzy zadzwonili). Ale niektórzy nadal nie potwierdzili, do wielu gości sami dzwoniliśmy. Ogólnie to sytuacja z obecnością gości jest u większości z nas podobna czyli ludzie coraz bardziej niechętnie przychodzą na wesela.... I wydaje mi się, że jeszcze rok, dwa lata, i skończą się organizacje dużych wesel, i ludzie będą organizować tylko przyjęcia dla najbliższych. Szukałam przyczyny tego, i wydaje mi się, że: po pierwsze pobierają się ludzie z wyżu demograficznego, stąd wesel jest bardzo dużo, niektórzy mają po kilka, nawet w jednym miesiącu, i ludzie nie mają na to kasy, po drugie dużo Polaków mieszka już za granicą. Ale bardziej to pierwsze. U mnie będzie 120 osób, a zapraszaliśmy 250 (choć zapraszając niektórych od razu wiedzieliśmy, że nie przyjdą), a tak czy siak, 50% zapraszanych nie przychodzi, a najbardziej się zawiodłam na znajomych.
#712 |
Raczkowanie
|
heh ! ja tam nikogo nie miałąm zamiaru błągać żeby przyszedł ale w podobnej sytuacji stwierdziłabym jasno, że wtedy i wtedy rezerwuje miejsca i potem nie ma odwrotu , ale i tak podawając liczbe osób własciciel lokalu powiedział, że zawsze jest 10 porcji dodatkowo bo podobo meili już różne perypetie z iehccianymi gośćmi;/ na frekfencje też nie mozemy narzekać bo na 155 zaproszonych osób przyjście potwierdziło 146
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
A nam zostały trzy dni ...
... zaczelam sie jąkac przekrecac wyrazy i platac slowa ... ![]() ![]() Cala reszta od kontrola... wzgledną ...
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Dokłądnie! i tak należy do tego podchodzić!! z tym jakaniem mam tak samo i modle sie tylko zebym tak się nie zacieła na przysiedze hehe teraz już wiem dlaczego w innych krajach do kompetencji młodych nalezy tylko wypowiedzenia TAK! Mamusiu to już za 3 dni...
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Rozeznanie
|
Lipcówki!!! Trzymajcie się cieplutko i niech dzień ślubu będzie Waszym wymarzonym. Czego mogę życzyć z prerspektywy świeżo upieczonej mężatki?
![]() U nas uroczystość przebiegła z przygodami, ale jak to mówię - przynajmniej jest co opowiadać ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
„Być może prawdą jest, że los, zamykając przed nami jedne drzwi, otwiera drugie, lecz jakże nieznośny jest ów moment przeciągu.” Lidia Jasińska — Flirtuchy Edytowane przez gosiah Czas edycji: 2006-07-27 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
gosiah fajniutkie zdjęcia, ładna z Was para. Bardzo ładnie wyglądałaś, wszytsko jest takie zgrane, miłego odpoczynku
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
Gratulacje! u nas tez chyba bedzie rewolucja pogodowa;/ nawet już sie tym nie przejmuje... ach to już jutro...! Przed chwilą wróciłam z piękniuchnymi paznokciami i jak narazie jestem nawet spokojna hehe zobaczymy jutro;p
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Rozeznanie
|
Ale ślicznie wyglądaliście
![]() ![]() ![]() Ładna z Was para. Wszystkiego dobrago na nowej drodze ![]()
![]() |
#719 |
Rozeznanie
|
Jutro kolejne Lipcówki wyjdą za mąż
![]() Wszystkiego dobrego dziewczynki i koniecznie zdajcie relacje, no i zdjęcia poprosimy. Wiktorynka, mikamelika, gosiaczekdm przyszła na Was kolej ![]() Buziaczki ![]()
Edytowane przez marzka82 Czas edycji: 2006-07-14 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Raczkowanie
|
ja też<płacze> zapomiałyście o mnie<beczy> . Za parę godzin bede zoną !! aaa! włśnie czekam na fryzjera i kosmetyczke i w ramach relaksu przy kawusi postanowiłam was odwiedzić hehe moze poraz ostatni na jakieś 3 tygodnie ale bede tęsknić;p wszystkiego naj naj dla reszty lipcówek! zmykam do fryzia! zdjecia i relacje moze uda mi się zamieścić w poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.