![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
mka1987 moj tez sie bronil.. jak mogl.. ale wystarczyla odrobina sprytu i zgodzil sie bez wahania
![]() ![]()
#1292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiedenski bardziej po kwadracie, podstawowe kroki do angielskiego tez po kwadracie, tylko pozniej dochodza te skomplikowane. Mi sie wiedenski wydaje latwiejszy, nie ma tylu skrzyzowan nog, skomplikowanych krokow, jak spin turns. My mamy 3 tygodnie i dalej nic nie umiemy - no i piosenka tez nie wybrana!! ![]() Dwajcie zdjecia tych wiazanek - ja tez weny szukam!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() teraz zostalo mi czekanie ![]() a widze ze wy walce a my z innej beczki i to szybjka piosenka tak inaczej zeby bylo ![]() jeszvz mam pare reczy do zrobienia np zamowienie kwiatow dla rodzicow... majtasy do uskienki ![]() ![]() my ogollnie w kosciele bedziemy miec wspaniala oprawe muzyczna spiewaczke skrzypce i gitara wiec bedzie uhuhu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Wtajemniczenie
|
Asiulka nie wiem czy przypadkiem nie masz miec tej oprawy ktora ja mialam miec
![]() ![]() bakteryika ![]() ![]() ![]()
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2009-06-22 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe leniuchy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
heh nie nie u mnie jacys poleceni ludzie do kosciola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Wtajemniczenie
|
haha ja tez mam 2 djow
![]() ![]() ![]() ![]()
#1298 |
Raczkowanie
|
A ja kupiłam sobie śliczne butki na poprawiny, granatowe, takie jak chciałam
![]() A jutro odbieramy obrączki ![]() ![]() A nam na poprawiny mój brat zagra ze swoim zespołem, gościom szczęki opadną ![]() Edytowane przez klocuszek27 Czas edycji: 2009-06-23 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Raczkowanie
|
witam
![]() Dołączam do grona Lipcówek ![]() widzę że się uczycie tańca... też mieliśmy się uczyć ale pewnie się w końcu nie zbierzemy i pójdziemy na żywioł ![]() Ja w czwartek mam pierwszą miarę, TŻ w niedzielę ma odbiór garnituru, w sumie szybko robią bo w tą niedzielę zamówiliśmy ![]() Po prezenty dla rodziców pojedziemy jakoś w tygodniu przed ślubem, kupujemy puchary złote, jak dzwoniłam to kobitka mi powiedziała że to na miejscu się dostaje nawet grawerka na tabliczce więc mamy czas ![]() Teraz musze wybrać kiecuszkę na poprawiny i wszystkie dodatki... Najważniejsze że buciki już mam ![]() No i kościół... ![]() ![]() ![]() A ile czasu trwają te spotkania w poradni rodzinnej?
#1300 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a spotkania w poradni zwykle trwają przez 3 piątki w miesiącu...po ok godziny...chociaz można to załatwic inaczej ![]() ![]()
![]() |
#1301 |
Wtajemniczenie
|
pokazcie obraczki
![]() ![]() moje to te w zalaczniku, ale szczerze mowiac na zywo wygladaja inaczej, sa subtelniejsze i ladniejsze ;P a co do poradni - my bylismy raz, kobita przebojowa, sympatyczna, powiedziala, ze widzi ze wszystko wiemy i nam podbila po jednym spotkaniu ![]() ![]()
#1302 |
Raczkowanie
|
ja juz chwaliłam się na tym wątku naszymi obrączkami, wiec nie będę przesadzac hehe
![]() ![]() ![]() ![]() nafie...nam został jeszcze miesiąc i tez nie mogę uwierzyć ze to już....32 dni....jestem przerażona...nawet jutrzejsza obrona tak bardzo mnie nie stresuje....
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-06-23 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zadomowienie
|
dziewczyny macie jakis pomysł na podziekowania dla rodziców?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
ja bede miała taki bukiecik
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Rozeznanie
|
Witajcie Panny Młode!
Ja również biorę ślub w lipcu a dokładnie to 18 lipca ![]() Jeszcze ta pogoda, ciągle pada- ech oby na ślubie tylko nie padało... |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Wtajemniczenie
|
ja w sumie samym slubiem sie nie stresuje, tyle ze ta pogoda naprawde jest denerwujaca
![]() ![]()
#1307 |
Raczkowanie
|
A mój za 18 dni;p Nie dociera to do mnie;D
Ale stres jest, nawet nie wiem czym się stresuję już, chyba tym, żeby się już z teściami nie kłócić;/ i żeby znów czegoś nie wymyślili;/ Codziennie rano budzę się z bólem żołądka ![]() Dziś kupiliśmy wiklinową walizeczkę, goście będą tam wrzucać życzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oddałam sukienke do pralni, bo od częstego przymierzania koronka się pobrudziła, pralnia 130zł szok ![]() A to moje butki na poprawiny, obcas mógłby być wyższy, a ma 5,5cm, ale nie jest źle, są bardzo wygodne ![]() prima moda.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Wtajemniczenie
|
b. ladne !
![]() Kochana, pokaz skrzyneczke ![]() ![]() p.s. musimy sie wspierac hehe ![]()
#1309 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Bakteryika dalej czeka :-( ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
Witamy kolejna lipcowke - moze nam watek troche ozyje ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() Odbieram jutro swoja suknie!!! Wreszcie na zawsze moja (dopoki nie sprzedam - jesli keidykolwiek sie odwaze!!) Prasowanie lezy od tygodnia, nie mam sily nic zrobic, powinnismy sie powoli pakowac, wyjazd w sobote, a tu nic nie zrobione!!! aaaaaargh Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2009-06-23 o 23:49 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Wtajemniczenie
|
Kochana przepraszam! Ale ten link zniknal z wrzuty
![]() ![]()
#1311 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() mi zostalo tylko 9 dni i juz umieram... wczoraj to juz spac jakos nie moglam ciagle mi sie snia jakies glupoy poprostu masakra..;/ nie wiem jak ja dotrzyma do konca no i wogole tak zeby fajnie bylo @ mi sie spoznia i pewnie z pwoodu stresu i pewnie podtsane przd slubem grrrrrrr.... ja tak nie chce... musze jeszcze kupic majtasy ehh nie mam kiedy.. a wogole we wtorek sie przeprowadzamy wiecc czas sie szybsiej mi minie do piatku.... buziaki dziecwczyny troche wam posmecilam ; ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojcia czy widac jesli tak to jest obraczka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ekhm ta na zdjeciu to jest moja moj TZ ma szersza ![]() ![]() Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-06-24 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo ja dalej sie mecze z muzyka, a nam 2 tyg zostaly!!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Raczkowanie
|
a my będziemy tańczyć do walca dla młodej pary
![]() ![]()
#1315 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez panikuję...prawie od zmysłów odchodzę...wykończe się chyba do 11 lipca z tych nerw
![]() My będziemy tańczyć walca wiedeńskiego do melodii z Nocy i Dni, nie wiem jak my sobie damy rade w strojach galowych - nie widze tego wcale - co innego zatańczyć w dresiku, a co innego w mega dużej sukni ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-06-24 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Raczkowanie
|
Jak dobrze że ja nie mam czasu na stresowanie się ślubem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki!
Aj czas ucieka w oszałamiającym tempie, a ja jeszcze w lesie ![]() Dziś idę do fryzjera pomalować włoski ;D już się nie mogę doczekać, bo nawet w lusterko bałam się spoglądać :P Zostało jeszcze tyle rzeczy do załatwienia, że masakra ;/ U mnie również proboszcz odchodzi na początku lipca i nie wiem jak to będzie, bo on o niczym nie informuje swoich parafian, ale jest taki sto lat za murzynami - młodzi siedzą w ławce, nie prowadzi ich do ołtarza, nie pozwala stroić kościoła ;/;/;/ Mam nadzieję, że już go nie będzie ![]() Mój młodszy brat (11 lat) po prostu nie może się doczekać kiedy będzie niósł na pięknej podusi nasze obrączki ![]() Jako podziękowania dla rodziców będziemy mili obrazek formatu A4 wyszyty z naszego zdjęcia ;D Przepiękny ![]() ![]() Zostało mi zrobienie pudełeczek z podziękowaniami za przybycie dla gości, ale tym też ma się zająć ciocia :P Co ja bym bez niej zrobiła :P Mi pozostało: 1. Powiązanie wstążeczek na wódkę (naklejki już są) 2. Zrobienie kotylionów 3. Kupienie sobie gaci a dla Tż skarpetek :P 4. Oddanie garnituru do czyszczenia (dziś to zrobię) 5. Spotkanie się z zespołem 6. Spotkanie się z szefową kuchni i właścicielką lokalu (jedna osoba) 7. Popakowanie cukierków na bramy 8. Obgadanie strojenia samochodu i kościoła ;/ 9. Rozchodzenie butów :P To by chyba było na tyle.... Jakoś strasznie tego dużo... ![]()
#1318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej - nie tak duzo!!!! da sie przezyc - ale rozumiem stres! Ja jak AgatkaL mam 11.07 tydzien po tobie - i tak jak ona nie moge spac!!!! Ja nawet nie bede wypisywac co do zrobienia bo zajmie mi to pol dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
To ja tez Wam pokaze moje obraczki i moja biżuterie, a co do stresu to ja sie jeszcze nie stresuje został mi równy miesiac
![]() Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-06-24 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
Lipcóweczki moje kochane.....juz po obronie, tkaze będę miec czas na wizaz
![]() włąsnie dzisiaj sie dowiedziałam, ze jest juz moja sukienka w salonie (Pani własnie do mnie dzwoniła)...a tak się bałam ze będzie dopiero tydzien przed slubem (bo nawet tak wczesniej mi poiwiedziały), a tu proszę...taka niespodzianka! w piątek jadę po suknię, zobacze czy wszytsko ok...i jesli tak to zabieram ją do domu ![]() do tego wczoraj przyszla rowniez bizuteria, ktora zamawiaalm przez neta...i na szcescie jesli sliczna...taka delikatna...w ogole oh i ah:P ale jestem dzisiaj naładowana dobrymi emocjami.... ![]()
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-06-24 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.