|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
My też wczoraj spisaliśmy protokół
Było sympatycznie i wesoło.
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo dsziewczyny ![]() Ja zaraz uciekam do szkoły...Mam ostatni zjazd i 5 zaliczeń.....
|
|
#2313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze się chyba nie szyję, nie wiem w sumie a louboutiny pewnie drogie masakrycznie.. ehhhh ide dzisiaj te buty moje obczaic, zamowic znaczy. zobaczymy co wymysle. idzie ze mna obstawa w postaci mojej swiadkowej i 2 kolezanek hahaha
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
KUPIŁAM BUTY!!!
i już w nich chodzę ![]() hehehhe tak z głupa wlazłam do sklepu, rzut oka na półkę - są! idealne hihihttp://demandware.edgesuite.net/aaca...NGREYLE.PD.jpg lakierowane ecru ![]() edit i welon też kupiłam hhehehe w ogóle nie planowane póki co ![]() ale jest PIĘKNY! ![]() więc jeśli chodzi o moje image na 31go to brakuje mi jeszcze tylko kolczyków i bielizny;P Edytowane przez wife_to_be Czas edycji: 2010-05-15 o 17:13 |
|
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że nie próżnujecie
Ja też nie. We wtorek jadę po zaświadczenie o zapowiedziach i w środę otrzymamy od proboszcza protokół i licencję na ślub poza parafią. Nauki i poradnie mamy z głowy, właściwie zostało nam tylko ustalenie menu weselnego, odebranie sukni, makijaż i fryzura próbna, rozdanie ostatnich zaproszeń. Wszystko inne już mamy
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta, a powiedzcie mi jedną rzecz - planujecie jakieś bolerka, etole, na wypadek gdyby jednak było zimno?...
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę zębami "szczerkać" ale bolerka/etoli nie ubiorę (i tak nie pasuje do sukni, co niby miałabym z tymi rękawami zrobić )
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Taa z białym futerkiem przy rękawach i kołnierzu i nazywam się Doda
|
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że się to nie sprawdzi, ale słyszałam,że lipiec ma być wyjątkowo deszczowy
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno się nie sprawdzi
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
myślę, że limit deszczów zostanie wyczerpany teraz... nie wiem jak u was, ale Kraków niemal tonie! leje non stop, już mam dość, a jak widziałam wczoraj Wisłę to masakra.
a co do płaszcza - długi, PROSTY, bez żadnych futerek, zdobień, wywijasów, z ładnego materiału - czemu nie. jakbym miała ślub później, np wrzesień, październik - wolalabym takie coś niź bolerko (bo bolerek nienawidzę )poza tym, nie obrażaj Dody! myślę że ona akurat w płaszcz który opisałaś nigdy w życiu by się nie ubrała! już prędzej Jola Rutowicz
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie planuję nic zakładać i też mam nadzieję, że będzie wreszcie cieplej bo zamarzam
![]() a co do zaproszeń to rozdaliśmy dużo bo np w niektórych domach po 3-4 więc poszło, ale też gdzieniegdzie trzeba się było na dłużej zatrzymać np u chrzestnych i bez trunków się nie obyło, a teraz przerwa tygodniowa, bo tż pracuje na 2 zmianę. Zaczynamy od soboty znów. Zaprosiłam znajomych na zjeździe i bardzo zadowoleni
|
#2324 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:53 |
|
|
|
#2325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Toż to królowa kiczu -> http://atakklonow.pl/633/Doda-i
|
|||
|
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
ale to chyba dawno było, doda odkąd jest z nergalem poszła bardziej w stronę czerni i dżetów
![]() nie chcę was martwić dziewczęta, ale.....: Również po erupcji wulkanu Laki w Islandii, w 1783 roku, odnotowano ochłodzenie. Półkula Północna przeżyła niezwykle surową zimę. W Europie i Ameryce Północnej rok 1816 wszedł do annałów meteorologicznych jako "rok bez lata". Od kwietnia do września padał tylko deszcz, grad i śnieg z deszczem. Konsekwencją były nieurodzaj, epidemie i śmierć głodowa setek tysięcy ludzi. Uważa się, że spowodował to wybuch wulkanu w Indonezji w 1815 roku. |
|
|
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-05-19 o 07:32 |
||
|
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie nie powinnam się wypowiadać tutaj bo jestem kwietniową Panną Młodą,ale ja też miałam na mój ślub zapowiedziany śnieg z deszczem! I sukienkę na którą za nic nie mogłam dobrać okrycia wierzchniego (miała jedno ramię w stylu power puff).Wiadomo jak to w kwietniu-bywa zimno.I choć miałam słońce jednak to wszysycy mnie pytali czy nie jest mi zimno..A ja? Ja nie wiem! Ja nic nie czułam! Ciało całkowicie po za mną! To są takie nerwy i taka adrenalina ,że nie odczuwa się nic oprócz szczęścia
Więc jeśli ktoś nie planuje nic nawierzch to nic nie szkodzi.Gwarantuje ,że nie zauważy nawet ,że było potrzebne A co do mszy to ja widziałam,że dziewczyny się nie przejmują i idą w takiej sukience jak kupiły bez okrycia.Ja nie widzę problemu pod warunkiem,że biust rzeczywiście się ordynarnie nie wylewa
|
|
|
|
#2330 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do Twojego drugiego zdania - myślę tak samo. oczywiście szlag mnie trafi, jak będzie lało, mokro, błoto, sukienka mi się pobrudzi (ah ten pieprzony tren! ) ale kiiiij ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super! ![]() ja dzisiaj odbieram zaproszenia - tzn taką mam nadzieję - i od jutro zaczynamy zabawę
|
|
|
|
|
#2334 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:55 |
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie słyszałam żeby tak wyglądał próbny makijaż... raz w życiu byłam na takim, przed studniówką, ale wtedy wymalowała oczy tak samo, wszelkie sprawy do poprawki zgłaszałam później
teraz nie wiem jak będzie, zobaczymy.chyba nie mam żadnego wesela wcześniej więc pójdę chyba jakoś miesiąc przed może nie zapomni, a może robią zdjęcia...czekam na gościa z zaproszeniami, ahhh, miały być wczoraj już, ale oczywiście jak zwykle wszystko nie tak
|
|
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
rozmawialam z nim dzisiaj i powiedzial, ze zadzwoni godzine przed tym jak bedzie w mojej okolicy. to bylo o 16. ja sie z nim nie potrafie dogadac, on mi nie potrafi powiedziec nic konkretnego, wiec tak siedze i czekam jak glupia. tż mówi żeby nie dzwonić już ;P grrr
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Było sympatycznie i wesoło.

fajnie że Ci się podobają

i bez trunków się nie obyło, a teraz przerwa tygodniowa, bo tż pracuje na 2 zmianę. Zaczynamy od soboty znów.