|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
A ta 12 stad ze najblizsza rodzine zapraszalismy z dziecmi a te dalsza chce zaprosic bez.dzieci.Generalnie wolalabym miec jak najmniej dzieci no ale niektorzy musza wziasc dzieciaki bo po prostu nie maja ich z kim zostawic.
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będzie 4 - max 5 dzieci w wieku o 2 do 6 lat
Osobiście ciesze się bo dzieci są wyjątkowo szczere i skore do zabawy, mam nadzieję, że się "skumplują" Pewnie po 21 dzieciaczki zostaną odwiezione do domu, do babć i innych opiekunów a rodzice będą bawić się dalej.
|
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrabiam Was przerażona myślą, że tak niewiele zostało
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
ja też myślę, że fajnie jak są dzieci, te fruwające balowe suknie dziewczynek itd
tylko też ze względu na ograniczenia miejsc nie mogliśmy zaprosić wszystkich z dziećmiWife, to widzę, że pobalowałaś a mnie stres zżera, 4 dni do obrony a ja w lesie z nauką
|
#2585 |
|
Raczkowanie
|
A jak dziś jak pisałam odebralam sukienke
kupilismy rowniez garnitur, koszule, kamizelke z musznikiem i spinki.. pochwale Wam sie :P dolaczam rowniez fryzurke ktora bede miala. Nie mam tylko pomyslu na kwiatki.. Wy jakie bukiety wybralyscie?? POzdrawiam
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
Sliczna suknia
|
#2588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do takiej sukienki według mnie pasował by przedłużany bukiet
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Raczkowanie
|
a ja wpadnę tylko rzucić, że wczoraj w końcu spisaliśmy protokół
także teraz mogę już spokojnie mówić, że ślub się odbędzie, ehehehehhe:P i jutro do poradni idziemy, mam nadzieję, że się nam uda. i dzień skupienia i wsio!
|
|
|
|
#2590 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
jeszcze poradnia i kooooniec ![]() w piątek wreszcie zamówiliśmy obrączki-przyjdą dzień przed ślubem hihi
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I potwierdzam -do takiej sukni pasowalby welon lekko wiszący |
|
|
|
|
#2592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nasze obrączki będą 3.07 :P co do tego "na styk"..... spisywanie protokołu na 1,5 miesiąca przed ślubem na pewno nie jest w terminie hihihijeszcze poradnia ![]() a co do sukienki, przepraszam że się nie wypowiadałam, ale totalnie ie trafia w mój gust. na szczęście gusta są różne
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Rozeznanie
|
Super zestawienia kolorów. Też myślałam o takich.
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Impreza była przebojowa![]() A na suwaczku 20 dni!!! A my jeszcze żadnej spowiedzi nie mamy...
|
#2595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oooooooo opowiedz coś ![]() ![]() co do spowiedzi, ja się chyba wybieram w tym tygodniu... ksiądz nam nakazał jak najszybciej brrrrrrr strach! :Pale widzę, że wy nam dorównujecie z tempem, wszystko w swoim czasi i damy radę, heheheh
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
tia
o gustach sie nie dyskutuje Tu widac lepiej, i jest cala ;p bukiecik chcialabym kuleczke.. ale niby do takiej 'duzej' sukni nie bardzo bedzie pasowal.. a znowu te dluzsze mi sie nie bardzo podobaja ;/ W srode ostatnia wizyta w poradni.. jeszcze musimy isc do spowiedzi i zamowic tort.. Pozdrawiam
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym odpowiadałam na różne pytania, było kupę wspomnień i wróżenie z ręki przez włoską wróżkę oczywiście drinki, jedzonko i muzyka Impreza skończyła się koło 3.30Co do spowiedzi....to ja nie wiem kiedy mi się do niej zbierzemy
|
|
#2598 |
|
Przyczajenie
|
To ile Wy tych spowiedzi musicie mieć??? Nam ksiądz powiedział, że jedna wystarczy. W poradni tez była przemiła Pani i tylko raz a wbiła pieczątkę, że dwa. A spotkanie z księdzem tez jedno a zaznaczył jakby były trzy. Nas to bardzo ucieszyło bo po co chodzić kilka razy i ciągle słuchać tego samego
![]() My mamy 17 lipca i już wszystko załatwione
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Nas obowiązują dwie spowiedzi: gdzieś teraz zaraz już a potem w piątek przed samym ślubem. Żadnych spotkań z księdzem my nie mieliśmy
![]() Was może obowiązuje jedna bo mieszkacie razem? Albo co region Polski to inne zwyczaje
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero znalazłam ten wątek
tez jestem "lipcówką " mój ślub już za miesiąc i 3 dni
|
#2602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A może coś takiego? |
|
|
|
|
#2603 |
|
Przyczajenie
|
Tak mi się też wydaje, że mieszkamy razem to tylko jedna. A te spotkania z księdzem to nie nauki a takie przepytywanie, niby trzeba odbyć z księdzem przed ślubem
Dziewczyny a czy Wy będziecie miały u siebie wizytówki i kotyliony dla gości??? |
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie będzie i to i to.
|
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas dwie spowiedzi przedslubne. jedna zaraz po spisaniu protokolu (czyli teoretycznie na 3 miesiace przed slubem ) a druga dzien przed.wizytowki miec bedziemy, ale nie mam pojecia co to kotyliony ![]()
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli para mieszka z sobą to powinna być tylko 1 spowiedź przed samym ślubem.
Własnie zamówiłam szpilki do cenówek wlasnie aby przypiąć wizytówki ![]() I bylam na pierwszej przymiarce. Mimo, ze suknia to dopiero zarys to jestem zadowolona z efektu Druga przymiarka w piatek.
|
|
|
|
#2608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale masz fajnie ja musze jutro zadzwonic do mojeog sklepu i sie umowic na przymiarke, tzn nie tyle przymiarka co zdjecia miary zeby mi dopasowali suknie wiecie co, juz sie nie moge doczekac ![]()
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
I jak dziewczynki z liczba gosci na waszych weseliskach,bo ja pomalu mam dosc.Odmowila mi kolzenka ktora juz w tamtym roku zapowiadala ze przyjdzie.Narazie wychodzi mi 48 doroslych i 12 osobowe przedzkole
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
u nas wszyscy potwierdzają aż miło 180 osób.
Dziewczyny ile Wy kupujecie alkoholu tzn wódki na głowe? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Osobiście ciesze się bo dzieci są wyjątkowo szczere i skore do zabawy, mam nadzieję, że się "skumplują"
Pewnie po 21 dzieciaczki zostaną odwiezione do domu, do babć i innych opiekunów a rodzice będą bawić się dalej.

a ja w lesie z nauką
kupilismy rowniez garnitur, koszule, kamizelke z musznikiem i spinki.. 

Jak tak dalej pójdzie to na weselu będą jakieś 44 osoby
I potwierdzam -do takiej sukni pasowalby welon lekko wiszący