|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
No cześć Gusiaczku
|
#2643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja sie przesunela do wrzesnia.....poniewaz promotor w takim tempie sprawdza mi prace :/ nawet I rodzialu nie mam zatweirdzonego ... ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- my juz takie te wszytskie rzeczy to mamay. meble itd tylko ze wszystko stare zniszczone i w koncu po remoncie trzeba noe kupic....
|
|
#2645 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluje!!! Cytat:
spooookogusiak --> przeciez cie ksiadz chyba nie pyta kiedy masz slub? mysmy tez jeszcze nie byli, jutro chybapodejde... planowalam dzisiaj ale zapomnialam kartki ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- o masakra a Wam zostało 17 dni do ślubu!!!!!!!!!!!! |
||
|
|
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje dla obronionej
![]() Ja bronię się 14 lipca, więc zdążę przed ślubem ![]() Dziś byliśmy w USC, jutro po kartkę o zapowiedziach z parafii TŻ. Dziś przyszła dekoracja samochodu ślubnego. Powiem wam, co wymyśliliśmy z TŻ. Otóż jedziemy do ślubu jego kawalerskim samochodem, żadne tam Audi czy coś tam, tylko zwykła Micra K11. |
|
|
|
#2649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi sie podoba ![]() może dlatego że sami jedziemy we dwójkę, autem które jest w rodzinie tżta i jest to mazda 2 koloru KOBALTOWEGO yeeeeah piękna :P
|
|
|
|
|
#2650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- kurcze ja też muszę wybrać się do spowiedzi bo czasu coraz mniej a i z poradnią małżeńską jesteśmy w lesie ale tam akurat mi się nie śpieszy---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- GRATULUJĘ ![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- koffana to tak jak my...mieliśmy chodzić na kurs-ba nawet zaczęliśmy (1lekcja) potem z braku czasu odłożyliśmy a teraz bach zostało tylko 3tyg no ale co tam jak zwykle zdążymy
|
|
#2651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my jedziemy samochodem świadka i to on bedzie kierował obok niego bedzie siedziec siwadkowa a my z tyłu ![]() fajne autko w kombi srebrne bedzie mi pasowac do dodatkow i sukni ślubnej bo przy sukni mam tez srebnre dodatki :Pwczoraj maialam robiony probny makijaz. znajoma mi robila wyszło super ale fotki zapomnialam zrobic :P
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
nancia_n jestem za
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
ooo, nowy wątek - makijaż, jeszcze tutaj tego nie zarejestrowałam!
![]() ja prawdopodonie "pójdę" w fiolety i róże... wy macie jakieś koncepcje?? zastanawiam się od wczoraj nad taką piosenka na pierwszy taniec (oczywiscie jesli zespol da rade zaspiewa, bo wokal to facet u nas ]http://www.youtube.com/watch?v=QYn6P...eature=related co o tym myslicie? |
|
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
Co do makijażu...ja oddaje się w ręce mojej makijażystki. Sprawdzona i wiem, że mnie nie zawiedzie, bo w ostatni weekend malowała mnie na wesele moich przyjaciół.
Piosenka fajna miła i przyjemna...i nie oklepana...tzn ja jeszcze jej nie słyszałam na żadnym "pierwszym tańcu". Wybierając muzykę do pierwszego tańca, słucham dokładnie słów, a jeśli ich nie ma, to słucham jej z zamkniętymi oczyma i analizuję jakie emocję we mnie wywołuje. Ale to zabrzmiało
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny odebrałam buty!
sa takie jak zamowilam idealne ![]() właśnie w nich chodze zeby rozchodzić
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
|
#2659 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Przyczajenie
|
Czy słyszałyście o pogodzie na lipiec? Z tego co wyczytałam mają być ulewy albo upały
. Na 10 lipca mówili o ulewie;/.. i co z białymi bucikami.. będą brudne... i wogóle bez sensu... miejmy nadzieje że prognozy się nie sprawdzą ... P.S. Kiedy trzeba zamówić tort? Robicie winietki? Jakieś oryginalne pomysły? Byłam na przymiarce sukni z próbnym makijażem i fryzurą .. jutro wrzucę fotki
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
a ja od dziś jestem mgr
nareszcie po wszystkim |
|
|
|
#2662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do tortu to zależy od cukierni i ilości zamówień u nas min na miesiąc wcześniej bardzo ładne winietki widziałam na necie,ale oczywiście nie zapisałam sobie strony ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- GRATULACJE ![]() klas ki:
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tort już zamówiłam jakiś czas temu razem z ciastami...w sumie zostały 2 tygodnie do 10 lipca... Winietki robię GRATULACJE!!!! Bardzo fajne
|
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
gratulacje! ![]() i zapomnialam co chcialam napisac.. ehhhh chyba tyle ze pogoda mi zwisa. nie mam na to wplywu wiec nie bede sie przejmowac, zobaczymy co niebo przyniesie ![]() dzisiaj zalatwilismy w koncu sprawe z filmem z wesela.. )))cos sie nie za czuje i padam ;/ |
|
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
witamy w gronie mgr ![]() ![]() mi tez pogoda jest obojętna, oczywiście fajnie byłoby gdyby nie lało i nie było 30 stopniowego upału, ale nie mamy na to wpływu... |
|
|
|
#2668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja idę na przymiarkę we wtorek i jak tym razem będzie dobra zabieram ją... welon też już przyszedł,podobno sliczny-ale zobaczymy szkoda ,że nie będzie na nim fioletowych kamyków,no ale cóżabym tylko weszła w tą kieckę ![]()
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
maja, a masz podejrzenia że możesz nie wejść
ja miałąm, ale na szczęście dałam radę. Ale pani mnie pocieszyła że z jednego i drugiego boku jest zostawiony zapas jakby co także ponoć do 5kg się nic nie dzieje, ale ja bym wolała nie
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na przymiarkę idę też we wtorek ale suknię odbiorę w czwartek albo piątek przed ślubem bo nie bardzo mam ją gdzie trzymać
A sezon prawie zaczęty...normalnie u nas 2 tyg...nie mogę w to uwierzyć!!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

więc jedno już mam za sobą.

spooooko

a i z poradnią małżeńską jesteśmy w lesie ale tam akurat mi się nie śpieszy
klask i:

ja miałąm, ale na szczęście dałam radę. Ale pani mnie pocieszyła że z jednego i drugiego boku jest zostawiony zapas jakby co