|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
|
|
|
|
|
#2762 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:57 |
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Nieposkromiona u nas tak samo choć powiedzialam które piosenki bylyby mile widziane. Z tym ze tak samo wodzirej powiedział - jak widzi przy czym ludzie się dobrze bawią to sam dobiera aczkolwiek wszelkie sugestie mile widziane.
Co do piosenki dla rodziców to ja zdecydowanie poprosiłam aby nie było "cudownych rodziców mam" bo u nas to różnie wyglądalo niestety a ze slowa sa sugestywne to słuchajac ich czuję jakiś taki ucisk w sercu. Będzie inna piosenka, jeszcze nie wiem jaka ale cos wymyslą panowie wodzireje ![]() Co do alkoholu to obaj panowie siedzą razem z gośćmi przy stole, tak samo fotografowie ale to nasi znajomi więc oczywiście alkohol dajemy wszedzie. I wodzirej i pan puszczający muzyke nie piją alkoholu na weselu Nic nie uzgadniamy co do dlugosci piosenek i przerw, wszystko wyjdzie w praniu. Uważam, ze nie ma co sztywno ustalać bo i tak się to pewnie wszystko sypnie. Nikt nie przewidzi jak sie będa bawić goscie. Wiadomo sa te przerwy na gorące posiłki, kawę, tort ale one muszą być.
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-07-04 o 21:43 |
|
|
|
#2764 |
|
Raczkowanie
|
Marto wszystkiego najlepszego !
Dziewczyny, zostało 6 dni A jeśli czegoś nie załatwiłam, to jeszcze o tym nie wiem
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Jak lista jest na 2011 to ja też się wpycham
Gusiaczku dopisz mnie 09.07
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, kojarzę Cię z wątku PM Kielce
|
#2768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W umowie mam również zapisane,że należność za usługę muszę zapłacić po zakończeniu wesela czyli 0 6 ranohttp://www.allegro.pl/item1089889569...orka_ods s.html a propos dekoracji na samochód, za bardzo podobną dekorację tylko z żywych kwiatów płacę 250 zł
Nasz ślub 31.07.2010r. http://s9.suwaczek.com/20100731580817.png[/img] http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100731290113.html Edytowane przez sunshine8408 Czas edycji: 2010-07-05 o 14:19 |
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my płacimi za takie duże główki róż na przyssawce coś 9 zł. A kupujemy ich dokładnie 9 szt. Róże ecru, każda jest przybrana w fioletowy tiul, być może z odrobiną gipsówki i kawałkami ratanu żeby się "zazębiały".Panny Młode 2011 niedługo przejmiecie pałeczkę bo przyznam, ze po ślubie chyba przestanę się udzielać w tym wątku I pewnie nie tylko ja.
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to ja i tak się mało udzielam
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
Spoko jestem nowa
więc całkiem zrozumiałe
|
|
|
|
#2774 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
natomiast jeśli chodzi o przerwy to jak będą dłuuugie to zagryzę hihihimysle,że ok 15min wystarczy nie licząc oczywiście przerw na posiłki ...dekoracja na samochód ŚLICZNA
KPP ![]() Edytowane przez m_majaa Czas edycji: 2010-07-05 o 17:16 |
||
|
|
|
#2775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zespół jeszcze przy podpisywaniu umowy powiedział, że oni są w pracy a w pracy się nie pije, więc nie mamy stawiać im alkoholu. 5 dni....
|
|
|
#2776 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My dzisiaj cały dzień gdzieś jeździliśmy i coś załatwialiśmy. Jutro bierzemy klucze od sali i zaczynamy działać nie mogę w to uwierzyć, że tak szybko zleciało.Ciekawe czy Marta wpadnie zdać relację ze swojego ślubu
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Zostań zostań
|
#2778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na wypicie z zespołem będziemy mieli czas w drugi dzien wesela...tzn. po weselu. Ehhh...kurcze mało czasu sie robi, ale mamy już wszystko zaplanowane na każdy dzień. W kalendarzu powpisywałam sobie co i o której godzinie mam do zrobienia/zalatwienia/ przywiezienia. Pogoda będzie straszna...u mnie na Lubelszczyźnie szykuje się 31 stopni... mam tylko nadzieję, że klimatyzacja da radę....bo ja juz wiem, że sie ugotuję w sukience
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze
4 ![]() U mnie nadal wielkie porządki ale kolejna 2 okna wypucowane. Pewnie dziś będzie ulewa ![]() Wczoraj pogadałam z organistką i zagra na naszym ślubie a jej córka może na flecie poprzecznym. Byłoby fajowo
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-07-06 o 07:20 |
|
|
|
#2780 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się wczoraj namęczyłam z myciem moich dachowych, a dziś leje od rana, więc cały syf z dachu spłynie mi pięknie na szyby
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
my nie daliśmy alkoholu na stoliku dla djów i fotografa, ale daliśmy im po flaszcze na odchodne
w sumie jak tak patrzę..wszystkie dajecie..a mi to nawet do głowy nie przyszło. może popełniłam jakieś faux pas
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
ja juz sie nie moge doczekac a juz w ten piatek lece do Dublina na moj panienski ![]() Cytat:
zero disco polo )Cytat:
Załącznik 3236829 Załącznik 3236830 te kwiatki nie beda zolte tylko wlasnie rozowe jak te hortensje przy klamkach (autko to czarna zabytkowa Czajka )w sumie kwiaciarka wycienila nam ta dekoracje na 70-100zl Cytat:
w zamierzeniu - swiezo i rzesko krzesla beda w bialych pokrowcach, przewiazane organzowymi zielonymi kokardami, kwiaty beda oczywiscie bialo-zielone (margaretki z zielonymi srodkami itp.), pod sufitem beda biale wstegi z tkaniny i takie wiszace kule kwiatowe - biale i zielone i to by bylo na tyle aaa i zielone serwetki ta zielen bedzie taka jasna - soczysta![]() a poza tym ze spraw slubnych zamowilam butki taneczne (beda amarantowe zrobilam wczesniej zeby sie przyzwyczaic, bo nigdy takich nie mialam, ale w sumie nie sa bardzo dlugie wiec luuz![]() a jutro czeka mnie pierwsza spowiedz
|
|||
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
też bym chciała zieloną, ale na mojej sali jak ją zamawialiśmy były różowe akcenty więc wzięliśmy bordo plus ecru i właśnie gdzieniegdzie coś różowego. Ale w tym roku zmienili i jest biało, no ale za dużo mamy już rzeczy zgromadzonych żeby zmieniać
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będziesz miała jutro fajna zabawe zapewne ![]()
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas na śląsku w przyszłą sobotę też ma być gorąco i burzowo. Wcale mnie to nie cieszy. lain bardzo ładna dekoracja ![]() Mogę zacząć sobie odliczanie od 10. |
|
|
|
|
#2788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurcze tak mało czasu a tyle do załatwienia ehhh
|
|
#2789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę miała bukiet m.in z goździkami, różami, frezjami. Właśnie go zamówiłam -kolorystyka biało-zielonkawa. Byłam na pierwszej przymiarce - okazało się ze nie odchudzając sie schudłam 2 cm! Sukienka do zmniejszenia! I do skrócenia -tylko 2 cm. Umówiłam spotkania z DJ (choć jeszcze nie wybralismy pierwszej piosenki), w restauracji na ustalanie menu, wizytę u kosmetyczki. Wiele już załatwiłam ale jeszcze nie mam m.in. alkoholu.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

Nic nie uzgadniamy co do dlugosci piosenek i przerw, wszystko wyjdzie w praniu. Uważam, ze nie ma co sztywno ustalać bo i tak się to pewnie wszystko sypnie. Nikt nie przewidzi jak sie będa bawić goscie. Wiadomo sa te przerwy na gorące posiłki, kawę, tort ale one muszą być.

Nasz ślub 31.07.2010r.
my płacimi za takie duże główki róż na przyssawce coś 9 zł. A kupujemy ich dokładnie 9 szt. Róże ecru, każda jest przybrana w fioletowy tiul, być może z odrobiną gipsówki i kawałkami ratanu żeby się "zazębiały".

mam tylko nadzieję, że klimatyzacja da radę....bo ja juz wiem, że sie ugotuję w sukience