|
|
#2791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
2,5
Cytat:
Dziś mam na głowie drugie podejście do mojej ślubnej fryzury
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A jak się w ogóle czujesz przed tym wielkim dniem?? NIe jesteś nerwowa, nie masz stresa?? |
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() dołączam do wątku, bo ślub coraz bliżej, tj. 24lipca ![]() no i właśnie coraz mniej czasu, a ja w sumie nie wiem o czym jeszcze mamy pomyśleć... jakieś rady? wczoraj kupiliśmy napoje (2l na osobę), wódkę też już mamy (o,5l na osobę), dziś zamówiliśmy tort. fryzjer i kosmetyczka są. wodzirej zaklepany (jakieś rady co do takiej osoby, która tylko jedna prowadzi wesele?), menu też mamy, suknia jest (w przyszłym tygodniu miara ) buty są, bielizna jest,garnitur i koszula jest. dziś byłam 1raz na solarium. nie mam pojęcia co teraz przygotowywać, za co się zabrać? co jest jeszcze ważne.. ? jakie zabiegi dla ciała ile czasu przed.dodam , że dopiero 3m-ce temu w ogóle wyszedł "pomysł" na ślub kościelny, cywilny już za nami. oczywiście miało być wszystko na spokojnie, za 2lata, ale ze względu na kredyt mieszkaniowy wszystko się "troszkę" przesunęło :P doradźcie coś, wierzę w Was ![]()
|
|
#2794 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2795 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kochane!!!! Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia, za pamięć!! jesteście cudowne!!!!
|
|
|
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z niecierpliwością czekam(y) na zdjęcia z Twojego najpiękniejszego dnia w życiu |
||
|
|
|
#2797 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:58 |
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo nieładnie! Jak tak można. Nieposkromiona współczuję. Byleby tylko na weselu się spisali.
A myśmy z kolei trafiliśmy na oszustów który wykonują fotografie na płótnie. Zamówiliśmy 3 obrazy jako podziekowania dla rodziców. Czas realizacji do 14 dni. Po tym czasie TŻ dzwoni do faceta czy już jest gotowe, a ten mu mówi ze niedlugo będa je drukować i ze wyślą we wtorek zeszłego tygodnia. Oczywiście do dziś niec do nas nie dotarło. Kurier przecież dostarcza przesylki w max. 2 dni! Zaczełam panikować już w poniedziałek, dzwoniliśmy na ich numer ale nikt nie podnosi Byłam załamana bo nasze podziękowania przepadly. Kto zrobi nam te obrazy w ciagu niecałych 10 dni roboczych?? A dodatkowo teraz sezon urlopowy. W koncu TŻ znalazł babkę, która zrobi nam te obrazy a odbierzemy je sobie osobiście w Katowicach. W każdym razie pieniążki przepadły ale TZ zgłosil sprawe na Policję ![]() Z milszych rzeczy to dziś odebrałam suknię ale kuchnię wypucowałam, normalnie nie wiedziałam, że jest taka ladna Byłam tez pogadać z ksiedzem i panią od przyozdobienia ołtarza kwiatami. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-07-08 o 21:40 |
|
|
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
Nieposkromiona--współczuję
Susanna-co za łoś nieodpowiedzialny z tego faceta ![]() u nas na razie wszystko dobrze idzie...wczoraj ostateczne ustalenie menu, ustawienie stołów, załatwiliśmy wszystko z dekoratorką, przymiarka garnituru TZ też super,rewelacyjny garnitur zostawiliśmy go w salonie mają go odparować ,przeszyć guzik i dopasować fular . We wtorek zabieram suknię i garnitur do domu ![]() eh...jak ten czas szybko leci
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
nieposkromiona ja myślę że po całej imprezie możecie im mniej zapłacić, skoro będą krócej pracować
Susanna a pokażesz kieckę?
|
#2802 |
|
Przyczajenie
|
No nie zazdroszczę takiej kapeli. Ja swoich też muszę ganiać, bo nie mogą się zebrać żeby wysłać chociaż linka z piosenką
No ale jakoś przeboleje to.A tak z innej beczki. Może któraś z Was ma natchnienie. Potrzebuje jakiegoś wierszyka albo czegoś w formie podziękowań dla mojej siostry. Chodzi o to, że chcielibyśmy jej jakoś podziękować za to że nas poznała. Myślałam o jakiejś grawerce na szkle. Pomóżcie
|
|
|
|
#2803 |
|
BAN stały
|
x
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, czasem się czlowiek "natnie"
Cytat:
![]() Pokaże ale jak zrobię większego kwiatka i przypnę welon zeby zobaczyć jak to wyglada razem
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
Kulkaaga, Gusiak23, Telka10, Becik_n, Asieq, Basienka666
dziewczyny wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
No i to już dziś
![]() Zdecydowanie obudził mnie dziś głód bo wczoraj było tyle załatwiania, że nie miałam kiedy zjeść i w ogóle głodu nie czułam Buziaki dla wszystkich
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Telka jeszcze na wizaż musiała
Ślubującym dzisiaj dziewczynkom najlepszego
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
Margaret82, Carla3, Jolekn, Kasia2629 - Wszystkiego NAJ NAJ NAJ na Nowej Drodze!! Niech dzisiejszy dzień będzie tym najwspanialszym. A wspólne życie przynosi z kazdym dniem radość i szczęście
|
#2809 |
|
Przyczajenie
|
Najlepszego dziewczyny nadszedł wielce oczekiwany dzień. Udanych imprez ;-))
|
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim wychodzącym za mąż dzisiejszego dnia życzę słodkiego, miłego życia
|
|
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejszym Pannom Młodym życzę dużo szczęścia i miłości
My w poniedziałek idziemy do orkiestry ustalać różne kwestie, zostało mi jedno spotkanie z doradczynią, jutro do księdza pogadać, a w środę mam obronę!! Stresuję się już bardzo. Remont trwa, wczoraj cały dzień sama malowałam kuchnię, bo TŻ od rana do wieczora w pracy. Kobieta musi sobie sama radzić. Muszę jeszcze ją wypucować i będzie ok. |
|
|
|
#2812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj jak bedzie taki upał to nie wiem czy 2 litry to nie mało ![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- gratulacje juz dla zonek ja już 25 roczek po ślubie będe
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Kulkaaga, Gusiak23, Telka10, Becik_n, Asieq, Basienka666 dla Was drogie żonki wszyyyystkjie najlepszego na nowej drdze życia. Miłości pięknej i trwalej, uśmiechu, pogody ducha i optymizmu
![]() |
|
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Kulkaaga, Gusiak23, Telka10, Becik_n, Asieq, Basienka666
kochane wszystkiego dobrego!!! opowiadajcie jak bylo ![]() Do mojego zostalo 6 dni.. poki co stresu jeszcze nie odczuwam ;-) za to TZ owszem ![]() Pozdrowionka p.s z jakiego kanalu brac najlepiej pogode? ![]()
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do naszego dwa tygodnie niespełna ;] na onecie sie dosc czesto sprawdza ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Troche mnie nie było - ale dziecko i praca nie wykańczaja. Się przypomnę- że tak od się zaczne ;] a wiec my 24 bierzemy slub w 8 rocznice poznania i 4 zaręczyn ;] my tylko albo az cywilny bierzemy (kościelny nas nie bawi i w ogole nas on nie wzrusza a cywilny jest dla państwa zeby nie było problemu z mieszkaniem czy innymi ziemskimi sprawami) Ja zaproszenia w styczniu dawałam do 31 mieli sie zdeklarować kto będzie a kto nie - no i 55 zaproszonych przyjdzie 45 z 3 dziećmi. Suknie mam czerwona, buty czerwone ze srebrnym czym - sandałki bo pełne to głupota - ugotowałabym sie w taką chice ;] kwiaty długi metrowy bukiet z czerono rózowych gożdzików. kwiaty na samochod nie wiem czy zorbimy - moze jakies male cos symboliczne chodz to tez bez przesady Nie mam pojecia jak zorbic karteczki z imonami gosci - bo chce isc rozsadzic no i nie wiem zupelnie jak to zrobic zeby małym kosztem było ??
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#2816 |
|
BAN stały
|
x
|
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2819 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Już po
. Duuuzo stresu . Ostatni goście wychodzili o 7 rano także myśle ze wesele sie udalo . Śmieszne zabawy, trochę zamieszania:P Mój mąż o mało się nie popłakał na przysiędze:P... Mieliśmy tylko parę zastrzezen do zespołu, no ale za to na poprawinach był facet który wszystko nadrobił ))). Pozdrawiam i życzę udanych imprez. Teraz czekam tylko na wyjazd na Majorkę DDD - 21 lipca.
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Stres Was zżera i milczące jesteście
![]() becik a foty kaj? dawaj
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

jakie zabiegi dla ciała ile czasu przed.
Z niecierpliwością czekam(y) na zdjęcia z Twojego najpiękniejszego dnia w życiu 

we wtorek wieczorem wysłaliśmy maila, a gościu z orkiestry dopiero dziś oddzwonił....że są nad morzem....i wracają 16-ego lipca...a nasz ślub jest 17-ego....
Tylko że to jest 50 km stąd, po drugie w piątek przyjeżdżają do nas juz kamerzyści i jedziemy na plener narzeczeński... A później jak TŻ tam dzwonił, to powiedzieli że do domu nie przyjeżdżają, tylko od razu na salę....A jak spisywalismy umowę 1,5 roku temu to mówili że jak bedziemy chcieli to będą też w domu.... Jestem taka zła....