![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o pomoc :) Lipsy
Lipsy wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() pozdrawiam p.s. Śledze ten wątek od poczatku i muszę napisać, ze jestes śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piekny kolor wlosow ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piekny kolor wlosow ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Rozeznanie
|
Kobitki dziękuję za zyczenia
![]() ![]() ![]() Susanna Kate Winslet to piękna kobieta jest ![]() kamaO Ja bym nawet powiedziala ze czuje sie jak na haju ![]() ![]() Studniowka w tą niedzielę. Nie idę... agaka79 nie no, gdzie- ja? :} Nie to raczej jakas pomylka ![]() ![]() Kattarina Jakos nie moge sie przekonac do zabawy z szamponetkami itp, boje sie ze w kolor nie trafie, ze cos sobie zapapram... Włosy są gładkie przez pierwsze 2 dni az je sobie w domu umyje ^^ O to wyciąganie bladosci chodzi CI pewnie na ostatniej focie, wlasnie tez mi sie przez to ten kolor tak podoba ^^ Szkoda ze to tylko zły odczyt koloru... Ale przynajmniej wiem jak sie następnym razem farbowac ![]() Moj kolor wyciaga rożowy -.-' Ale i tak teraz mniej niz ostatnio ;} Bałam sie ze powiecie ze jest za ciemny, ze lepszy byl poprzedni ;]
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
Jak to nie idziesz na studniówkę???
Faktycznie do Kate Winslet jesteś trochę podobna, tylko, że masz większego pazura ![]() ![]()
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
Nie ide... Long story
![]() A wiesz ja kiedys przeglądałam jej zdjęcia i tak sobie myslalam, ze fajnie byloby byc do niej podobnym ale ze sie nie jest to mozna pomarzyc ![]() ![]()
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
Jak to nie idziesz??????????
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
Miałam iść, nawet bardzo sie z tego powodu cieszylam... Ale wyszlo jak wyszlo, powiedzmy ze nie dogadałam sie z kolezankami i okazalo sie ze jako jedyna idę sama. Niby nic, ale dowiedzialam sie o tym w przykry sposob i w momencie w ktorym niewiele moglam zrobic- albo od razu sie decydowac kogos brac wbrew wlasnym przekonaniom, albo nie isc wogole. Wolałam zrezygnowac, bo znam siebie i wiem ze nie pootrafilabym sie swobodnie czuc i bawic gdy sytuacja by mnie do tego zmuszała.
Tyle moge powiedziec tu na forum, wiecej chetnie wyjasnie w PW. To dosyc przykry temat. Ale decyzji nie zaluje ![]() ![]()
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
Lipsy, gdzie obiecane fotki? Nowy kolorek wlosow sliczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Rozeznanie
|
ale.. jakie fotki?
![]()
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
achaaa, ciemniak ze mnie - chdzi o sesje ^^
więc- ja nie jestem zadowolona z tego jak wyszłam -.-' bo nie jestem do siebie podobna nawet, ale co tam, zobaczyc i tak musiscie ![]() http://img257.imageshack.us/img257/227/smallmo2.jpg http://img257.imageshack.us/img257/4...r2smallej6.jpg <cenzura> Pocieszyla mnie kolezanka, ktore stwierdzila ze "Właśnie tak wyobrażała sobie zawsze Czerwone Kapturki" ;}
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Dawno nie ogladałam,jestem przeziębiona,nadrabiam zaległości
1.Spóźnione życzenia Lipsy,oby wszystko(moze poza włosami ![]() przy okazji:Moja teza o bliźniakczkach jest bliska prawdzie,miałam urodziny pare dni wcześniej ,Wodniki rządzą ![]() 2.Czerwone kapturki nie powinny raczej miec takiego łobuzerskiego uśmieszu(vide zdjęcie 2),chyba ze w wersji feministycznej kiedy to wilk czuje zagrożenie ze strony kapturka ![]() 3.na studniówce byłam sama i nie było fajnie,z perspektywy czasu żałuję ze poszłam,tym bardziej ze w sukienkę i tak sie juz nie mieszczę i chyba nawet juz nie chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Rozeznanie
|
Lipsy co za zmiana, wygladasz prześlicznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
Hej Lipsy !
Przebrnelam przez caaaaly Twoj watek ! I musze poweidziec: Super metamorfoza ! Teraz naprawde wygladasz pieknie. Tylko naucz sie przyjmowac komplementy, bo jak mi odpowiesz ze gdze tam piekna, to bedzie ![]() Wiesz, wiele dzewczyn zaklada watki proszac o metamorfozy, i wiekszosc z nich znika po kilku postach. Prawdopodobnie wiele nie ma odwagi by sie naprawde zmienic... a Ty naprawde wzielas sobie do serca te wszystkie rady, na kazda jedna zwrocilas uwage, mialas odwage by je urzeczywistnic... no i... rezultaty mowia same za siebie ! Mam nadzieje ze bede miala taka sama odwage w mojej wlasnej metamorfozie... Ogladalam zdiecia z sesji, slicznie wygladasz ! Tylko chyba fotografowie bez talentu. Gdybym mogla, sama bym Ci zrobila malutka sesje. Nie jestem fotografem, to poprostu moje hobby, robie zdiecia i sama sie ucze fotografii. I kiedy patrze na ten figlarny usmiech na pierwszym zdieciu, to tak bym chciala zlapac za aparat i wyczarowac z tego cos slicznego ! Po prostu te chlopaki nie umieli wykorzystac wspaniala modelke.
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
restless
dziękuję ![]() ![]() Ja nie żałuje że zostałam w domu ![]() Z tym uśmiechem to dziwna sprawa ![]() Ludzie mówią, że jestem niczym kameleon. Codziennie wyglądam jak z innej bajki ![]() mały dowód: tydzień temu: http://www.picoodle.com/view.php?srv...1m_e591cdd.jpg wczoraj: http://www.picoodle.com/view.php?srv...zm_fa9353a.jpg i http://www.picoodle.com/view.php?srv...2m_96e8f5f.jpg Nie mam na myśli koloru bo on zależy od światła, ale ogólne wrażenie ![]() Kolega kiedys zapytał- "czy Ty masz wogóle dwa zdjęcia na których JESTEŚ do siebie podobna???" ![]() ![]() Margaret90 Tylko o które dokładnie Ci chodzi ^^ Bo zmieniam się ciągle :P Ale i tak dziękuję ![]() ![]() eternalvoyageur Z tymi zdjęciami to jest tak, że miałam sprawiać wrażenie niewinnej dziewczynki z warkoczykami i słodkim (tu trwają spory co wszyło ![]() ![]() Ja nie potrafie przyjmować komplementów ![]() Wydaje mi sie ze jak podziękuję za jakis to ktoś może pomyślec że wogóle mam narcystyczne podejście do własnej osoby ![]() Zresztą, nie moge sie przyzwyczaić ![]() Tobie życzę powodzenia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Kochana, wymiatasz!
![]()
![]() |
#557 |
Wtajemniczenie
|
spuźnione wszystkiego najlepsze
![]() nie no zarąbiste zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
Dot.: !!!!! proszę o pomoc :) !!!!!
jezu to zdjeice w pierwszym poscie: w czerwonych ustach wygladasz ZNIEWALAJĄCO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
ladny masz kolor wlosow
![]() gdy bede miec zdjecia, to wkleje "siebie" ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Aniu Kochana
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
Droga Lipsy nie mogę się napatrzeć na Twoją metamorfozę. Olśniewająco wyglądasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Lipsy, mam pytanie.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Konto usunięte
|
Lipsy
![]() Czy ja dobrze widzę, że Ty schudłaś ? Oglądałam od początku i widzę różnicę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
Bardzoooo rzadko tu bywam, dzis sie zaplatalam w ten watek i wyjsc nie moge bo musze sie wypowiedziec ..... dech mi zaparlo kiedy zobaczylam zdjecia sprzed i po metamorfozie. Ta dziewczyna ma bardzo plastyczna twarz, ideal dla fotografow. Kilka malych w gruncie rzeczy zmian wydobylo z Lipsy jej ukryte atuty. Piegi dodaja uroku, naturalnosci, swiezosci, sa zmora tylko dla nastolatek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
BAN stały
|
ja sie dopisze do pierwszej strony
![]() masz sliczne wlosy ![]() ![]() i rewelacyjnie wygldasz w czerwonej szmince ![]() moze na brwi brazowa henna? masz urocze piegi, wiec wystarczy transparentny puder ![]() do czerwonych ust - na oczka wystarczy tusz i brzoskwiniowy cien ![]() a na codzien brazy, zielenie, beze ![]() takie moje skromne zdanie to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
Ojeeej, ale mam zaległości
![]() Kochane, pozwolę sobie na odpowiedź zbiorową ![]() Czerwony błyszczyk- tak tak, to jest to! Niestety, aktualnie żadnego nie posiadam. Ostatnio przekopałam całą drogerię, nie ma czerwonych ![]() ![]() No nic, będę szukać dalej. A może możecie mi coś polecić? Co do wagi- tak, schudłam ![]() ![]() Ania teraz wygląda o tak ![]() 1-wypróbowuje nowe lustro http://www.picoodle.com/view.php?srv...4m_049717b.jpg 2- uśmiech a'la Mona Lisa ![]() http://www.picoodle.com/view.php?srv...sm_5d120c6.jpg ostatnio nie robiłam zbyt wiele zdjęć... ale pewnie niedługo wrzucę tu planowane foto mojego image wiosennego- czarny sztruksowy płaszcz po kolana, ulubiony zielony szaliko-apaszek i te wielkie czarno-zielone muchozole na nosie. Włosy oczywiście rozpuszczone ![]() Wogóle ja teraz cała na czarno. Fryzjerka- nie z Krakowa ![]() ![]() ![]() Ideał dla fotografów? A może coś w tym jest (tak tyci-tyci ;})... ostatnio znów ktoś zagadał na sympatia.pl o sesję... Niestety z powodów osobistych musiałam odmówić, choć szkoda bo to by było właśnie TO - ukazanie mojego ja ![]() a tak btw...to moje 'ja' jest coraz bardziej rozbrykane ![]() Dziękuję Wam i ściskam ![]() Postaram się niedługo Was odwiedzić, tęskno mi tak za tym wątkiem...No i za Wami ![]()
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wygladasz pieknie ![]() Mam nadzieje, ze poradzisz sobie ze wszystkimi klopotami. Jesli potrzebowalabys pomocy- masz moj adres mailowy- pisz smialo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Rozeznanie
|
Lipsy przejżałam wątek zupełnie przypadkiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#569 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja tak samo! Podpisuję się pod każdym słowem Kosmicznej. Przejrzałam cały wątek, jestem pod wrażeniem! Lipsy, mnie również zainspirowałaś do zmian. Jest wiosna, świetny czas, by zacząć - dziękuję! To mój pierwszy post na forum, mam nadzieję, że niedługo sama założę wątek z metamorfozą! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.