![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o pomoc :) Lipsy
Hej, hej
![]() ![]() Makijaz OK- niesamowicie powieksza Ci oczy. Podoba mi sie ![]() Zastrzezenie mam jedynie do miejsca nalozenia rozu: bardziej pasuje do Twojego ksztaltu twarzy, zebys malowala rozem, tylko kosci policzkowe- nie zachodzac juz w dol, na same, "miekkie" policzki. Nie wiem, czy na zdjeciu, w avatarku masz nalozony roz- ale gdy robisz taka minke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Kattarina ja tez sie właśnie oderwałam od stołu
![]() na awatarku mam róż nałożony na kości policzkowe ![]() tylko dziś sie spieszylam zeby sie wyrobic a mi sie zawsze taaaakie rumieńce robią xD Wyglądam jak burak ![]() czasem- nie wiem czy to dobre ;D -pudruje te miejsca pod koścmi białym pudrem zeby wzmocnic efekt wystających kosci ![]() tym razem nie zdążyłam ;> ale masz racje, musze to robic dokladniej ![]() czy oczy nie są za ciemne?
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Z bialym pudrem , to swietny sposob
![]() ![]() Kilka firm robi wlasnie takie 2-odcieniowe roze- np. Nivea Beaute |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
nie widziałam w drogeriach takiego, ale się rozejrzę następnym razem
![]() myslalam zeby kupic sobie takie rozswietlające kulczki, widziałam na bazarku fajne tylko nie wiem czy kupic takie złotawe czy ciemniejsze, brązowe. Podpisane były 'róż w kulkach'.
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Nivea niestety nie sprzedaje kolorowki w Polsce. Czasem mozna kupic cos na allegro, ale czytalam, ze zdarzaja to podrobki.
Co do kuleczek- kupilam 2 dni temu Palomy- nr.1. Rzekomo to puder korygujacy- ma kilka zielonych kuleczek. Wyciagnelam z niego rozowe- i teraz mam bialo-zielony puder z jedna fioletowa kulka, ktory calkiem ladnie rozjasnia buzie ![]() Kupowalam w zwyklym sklepie, ale znalazlam na wzor w @ (moje byly o 2 zl tansze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
bo ja chciałam kupic jakis porządny tylko sie boje bo nigdy nie nic nie rozswietlałam
![]() Jakie partwie właściwie się tym smaruje? A czy te które Ty kupiłaś pasowałyby do mojej karnacji? Musze sie dowiedziec o jakies konkretne (marka + nr ) bo pójde i złe kupie ![]() no niestety, na allegro często są podróby :/
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Moje zdjecie w avatarku jest b.slabej jakosci i przeklamuje totalnie odcienie, (robilam je telefonem
![]() ![]() Czasem nakladam rozswietlacz na cala twarz , z wyjatkiem czola, miedzy brawiami- a pozniej modeluje tylko rozem kosci policzkowe. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
A propos makijażu : Oczy - bardzo na plus.
![]() Masz jasną oprawę oczu więc ciemniejsza kredka sprawia że są wyraziste. Imho, nie jest za mocno. Jest ładnie. A co do różu to już się wizażanki wypowiadały. Troszkę za dużo i troszkę nie tam. A jeśli chodzi o rozświetlacz to sama bardzo chętnie się dowiem co i jak bo nigdy nie używałam, i nie znam się na odcieniach, a sądzę, że to fajny kosmetyk.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
to samo co wczoraj tylko zdjęcia robione w dzień
![]() sprawdzilam reszte fotek z wczoraj- ro były rumieńce xD różu to prawie wogóle nie miałam ![]()
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję ![]() chyba przekonałam sie do takiego mocnego makijażu ![]() ale obawiam sie ze do szkoly sobie takiego nie zrobie ![]() dziś zajechałam do rodzinki która nie widziała mnie przed metamorfozą. Jak weszłam do pokoju nagle zrobiło sie momentalnie cicho... a potem wszyscy zaczeli mówić jednocześnie że super teraz wyglądam ![]() "nie ta Ania"
![]()
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego nie? Ja tak do szkoły chodzę na co dzień ![]() ![]() ![]() Więc śmiało, nie bój się ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Poza tym zmiana na wielki +, gratuluję!
Swego czasu, ja także się zmieniłam, lecz nie za pomocą Wizażanek, a swoją własną motywacją i ambicją ![]()
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
najgorsze jest jednak to, że nie potrafie w płeni skorzystać z tego co otrzymałam.
Wciąż jestem zakompleksioną i nieśmiałą Anią. Mniej ale jednak. Pamiętam o swoim nieskim wzroście, zbyt pełnych kształtach, duzym nosie i innycy równie przyjemnych rzeczach. To mnie hamuje ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Niski wzrost? Gaaad, ile masz?
![]() Ps. piękny avatar ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
165 cm, ale tez trzeba wziąć pod uwagę sylwetkę za smukła to ja nie jestem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
trustmyself
pewnie dlatego ze jestem nieprzyzwyczajona ![]() a dodatkowo, choc tego nie widac, cale powieki mam pokryte bardzo ciemnym cieniem, prawie czarnym ![]() nie wiem jakby zareagowało społeczenstwo na tą propozycje makijażu ^^ pozdrawiam ![]() P.S. Gratuluje i Tobie udanej metamorfozy ![]()
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Jesteś cm wyższa ode mnie ... i pomyśleć, że ja bym chciała być jeszcze niższa ...
![]() ![]() Tez byłam dość okrągła. Dopiero przeprowadzka do Krakowa i życie studenckie pomogło mi zrzucić kg. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
moze ja tez powinnam sie przeprowadzic
![]() dojezdzam cale 25 km xD ja bym mogla byc malutka, male jest piękne! ale jestem za gruba :/ trudno mi to zrzucic, mam figure mamy, sklonną do nabierania tluszczyku, walcze ale to wciąż 63,64 kg ![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
A wiesz jak ja szybko tyję? Na święta wróciłam do domu, jestem u siebie dopiero tydzień, a przytyłam już 3 kg!
![]() ![]() ![]() ![]() Aniu, to nie powinien być Twój kompleks ... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
![]() 'jestem kobieca', 'jestem w sam raz'- mam komlepsy z tego powodu ![]() A jak słysze ze mi jakas dziewczyna zazdrosci biustu to sinieje ze złości ![]() ![]()
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Aniu, każdy ma jakieś kompleksy. ja jestem jeszcze niższa (160 cm
![]() Postaraj się po prostu być pogodna i wesoła, wtedy ludzie pomyślą: jaka ona fajna i miła a nie mogłaby schudnąć. Tak, tak, łatwo mi mówić, bo ja sam tak nie potrafię ![]() Masz bardzo oryginalną urodę (tak, tak, to stwierdzenia mnie często dobija, bo zawsze mi się wydaje , że "oryginalna" w moim przypadku to eufemizm, i znaczy po prostu "brzydka" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Kawuśka - zgadzam się w 100%.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Aniu- sliczny avatarek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Kawuśka
dziękuję za miłe słowa ![]() tak, mnie tez dobija tekst o oryginalnej urodzie ![]() na pewno poprawiło się mojde zdanie na tema rudych włosów ![]() Masz racje, liczy sie charakter, ale wygląd bardzo duzo znaczy. Z tego powodu jednak nie powinnam sie nad sobą uzalac, biorę się ostro do pracy ![]() ![]() Co do...ekhm.. atutów figury jak to nazwałaś, myśle ze musze sie przyzwyczaić do nowego wyglądu w 100 %. To znaczy nabrac pewnosci siebie, wtedy moze przyjdzie akceptacja dla reszty ![]() ![]() Przezłośliwa Tobie życze żebys wróciła do zdrówka ![]() ![]() Kattarina ![]() tak, robie sobie sama zdjęcia ![]() ![]() Sztuką jest odpowiednie ustawienie twarzy. Ja na przyklad mam asymetryczną twarz i musze albo przekrzywiac glowe, albo robic dziwne minki typu dziubek (które swoją drogą uwielbiam ![]() ![]() Weź cyfrówkę, zrób sobie w jednej turze kilkadziesiąd zdjęć, zobacz w jakiej pozie aparat Cie kocha i załatwione ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obiektyw lubi Twoja buzie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chce, zeby zabrzmialo to zarozumiale(,bo ja doskonale znam swoje wady i mam wlasne, prywatne, dobrze pielegnowane, stadko kompleksow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
usta i nosek widac dobrze ale rzeczywiscie kosci policzkowe gdzieś zniknęły
![]() ![]() gorzej jak mi rumience wyjdą- wtedy tragedia. Ale na spokonie mozna sobie całą sesje zrobic bez wypieków ![]() jaki kulfon ![]() ![]()
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
A ja się nie załapałam na zdjęcia Kattariny.
![]() Aniu, dziękuję za troskę. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
jestem w szoku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjecia robilam naszym nowym, wypasionym ![]() ![]() ![]() ![]() Zazwyczaj ustawiam tryb "auto" i on juz sam mierzy sobie natezenie swiatla i odleglosc- i do tego dobiera lampe i ostrosc ![]() Musze pokombinowac tak, jak Ty- z taka mini sesja ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do diety- znam 3 osoby, ktore jadaja jedna taka kanapke z serem i pomidorem- na caly dzien ![]() ![]() U Ciebie to musial byc tez splot roznych czynnikow, taki kryzysowy moment dla zdrowia- np. dotkliwy stres. Na szczescie odpowiedni dobor skladnikow diety i suplementow daje pozytywne wyniki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
Kattarina ja też mam olympusa !!!! jaki model?
![]() jeszcze sie okaze ze ten sam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.