![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Listopadowe Panny Młode
Ja wczoraj po raz pierwszy mierzyłam suknie i mam już faworytkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak mierzylam to przymierzyłam chyba ze 30 az mnie całe ciało bolało |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
Niestety nie mam zdjęcia / linka z tą suknią jak już się zdecyduje to wkleję foteczkę, jutro też wybieram się na salony z zamiarem dalszego mierzenia
![]() ![]() A Ty Mediona możesz pokazać swoją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() oo to widze ostre przygotowania, ja z sukienką czekam jeszcze, może wieksze promocje będą ![]() ![]() a wybraliście juz piosenke do pierwszego tańca? mnie mój TŻ zaskoczył dzisiaj i dał nową propozycję. piosenka bardzo mi się podoba i piękny tekst ma Jamie Lidell - all I wana do ![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
My mamy wszystko w stylu retro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
My mamy Andrzeja Zauchę "Bądź moim natchnieniem". Idealna do tańczenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Przydałaby się
![]() Moja obecna waga to powrót do 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
ja dziś wróciłam do domku i juz zjadłam całą czekolade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://karina.net.pl/kolekcja_2011/b...90/melody.html nie umie dac zdjęcia ale daje adres stronki Mialam na aparacie ale musiała skasowąć bo prawie mój luby by ja zobaczył ale by była lipa Aha bolerko takie bede miała ale z krótkim rękawem [IMG]file:///C:/Users/Kinga/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Kinga/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- ja siedze w Anglii wiec musze nadrabiac jak bede w Polsce wiec ostatnio jak byłam w styczniu to zamówiłam kiecke i zrobiłam pierwsza przymiarke , nauki odbyłam w Anglii, a spotkanie do zycia w rodzinie w Polsce. Sala juz zamówiona i zaliczka zapłacona Dj zamówiłam przez neta wiec jak bede w czerwcu to musze mu zaliczke zapłacic. A na pierwszy taniec wybraliśmy Madonna Crazy for you. wiem ze troche nietypowa ale moj sie uparł ze to najlepsza piosenka dla nas. Wiec jak pojade do Polski na tydzien urlopu w czerwcu to mam przyspieszony kurs tanca bo mój depcze kapuste. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- ja zaczełam jeśc mniej i ćwiczyć A6W polecam 4 dni i czuje efekty no a w wekeend pilates Ja ważę 55 a chcę 50 Zawsze ważyłam 50 ale żuciłam papierosy 7 miesięcy temu i wtedy przytyłam mam nadzieje ze mi sie uda aha mam 162 ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Aha niewiem czy do mojej sukienki pasuje woalka wiec sie zdecydowałam na welon to jakby nie było jest klasyk wiec niech tak bedzie ale jeszce nie znalazłam wymarzonego |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Śliczna kiecka
![]() ![]() Na A6W mam za słabe mięśnie brzucha, musiałabym je ze dwa miesiące pokatować brzuszkami na przykład, żeby wzmocnić i dopiero wtedy jeśli już. Planuję niedługo wyciągnąć rower, ale ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie. No bo przed chwilą miałam skakać na macie, a tego nie zrobiłam ![]() ![]() Najbardziej dobijające w mojej wadze jest to, że pomimo ruchliwej pracy (średnio 100 razy dziennie zaliczę schody ok 3 stopni dość wysokich i długi korytarz praktycznie biegiem, plus różne inne dziwne miejsca, prawie cały dzień w biegu) to nie chudnę nic a nic. A nie pochłaniam aż tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
zjadłam kawałek pizzy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha nie chałam takiej sukienki ale jak ją założylam na siebie to wiedzialam ze jest dla mnie stworzona poprostu ona znalała mnie Aha znalazlam na inetnecie buty http://allegro.pl/biale-czolenka-but...480686714.html ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Ja mam cere mieszana taka w literke T, ale nigdy nie maiłam problemu z tradzikiem no cyna ze przed dostaje wielkiego wulkana na brodzie mam nadzieje ze mnie w listopadzie ominie ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() Uwielbiam pizze |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
No dobra od dziś nie jem słodyczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Aha na pierwszy taniec planuje piosenke Madonny Crazy fot you zobczymy co mi powiedza na kursie tanca |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Mediona sukienka śliczna!!!!! buciki też
![]() co do odchudzania to ja zaczynam od jutra - hehe taak stały tekst ![]() co do piosenek na pierwszy taniec, to ja też wolę takie niestandardowe i nie oklepane. A u nas na weselu disco polo nie będzie, nie przepadam za taką muzyką. a i mam pytanie czy w podziękowaniu rodzicom będziecie miały standardową piosenkę cudownych rodziców mam czy coś innego i generalnie co planujecie w podzięce rodzicom? ja chciałabym cos innego szczególnie że ja i mój TŻ nie mamy ojców. stylistycznie chyba mi nie wyszło... a co do cery też ostatnio nad tym myślałam i postanowiłam się wubrać na peeling kawitacyjny. O włosy też zaczęłam bardziej dbać 2 razy w miesiącu robię sobie regenerację, efekty już powoli zaczynam widzieć ![]()
Porażka inspiruje zwycięzców. To jest ich największy sekret. Edytowane przez lila26 Czas edycji: 2011-03-26 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do prezentu to planuje jakis kosz z kwatami ale z żywymi w doniczce w jakims wiklinowym koszu (mam nadzieję ze wyjdzie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Odnośnie podziękowania dla rodziców, to my z Moim Narzeczonym mamy dużo starsze rodzeństwo ja 3 siostry starsze o 9,12 i 16 lat a TŻ 4 braci starszych o 23,22,21 i 16 lat
![]() ![]() a właśnie dziewczyny nie mam jeszcze wybranej konkretnej sukienki to nie za późno ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=mariaantonowna;2597 8577]Odnośnie podziękowania dla rodziców, to my z Moim Narzeczonym mamy dużo starsze rodzeństwo ja 3 siostry starsze o 9,12 i 16 lat a TŻ 4 braci starszych o 23,22,21 i 16 lat
![]() ![]() a właśnie dziewczyny nie mam jeszcze wybranej konkretnej sukienki to nie za późno ?[/QU No właśnie tak się zastanawiamy bo po pierwszym tańcu byłoby dobrze, no my myślimy żeby kupić kosze z kawami jakimś winkiem itd, a do tego takie specjalne drewniane ramki z naszym zdjęciem i podziękowaniem. a możecie znacie jakieś piosenki o mamie?? bo taka byłaby bardziej adekwatna w naszym przypadku ![]() no według mnie to nie jest za późno ja też jeszcze nie wybrałam czekam do maja...myślę że 4 miesiącee przed to taki juz ostatni dzwonek. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
My tez chcemy zrobić podziekowania wczesniej napewno nie po 12 bo to juz alko bedzie pewnie wiec mysle ze jak przyjade ze zdjęć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
No sukienkę to z tego co mi mówiły wszędzie tak z pół roku prędzej, żeby było wszystko na spokojnie, później mogą się zaczynać nerwy
![]() Ja od miesiąca mówię, że "od poniedziałku" się odchudzam. Coś mi to marnie wychodzi :/ A przydałoby się, bo zaczynam przypominać mojego psa - posiadam dwa - w tym jedna jest takim tucznikiem, że przypomina żółwia (ale odchudzić psa przy mojej matce jest po prostu niewykonalne). Właśnie pije (jakże dietetycznie...) piwko... Z cerą mam tylko jeden problem, bo mam ją strasznie suchą i mi się wiecznie łuszczy. Myślę, że tak czerwiec/lipiec zacznę od czasu do czasu się pojawiać u kosmetyczki na jakimś głębokim nawilżaniu, bo moje czoło po nałożeniu podkładu wygląda nieciekawie... Butki chcę kolorowe ![]() Podziękowania dla rodziców będą, ale nie wiem jeszcze gdzie ![]() ![]() Z disco polo chcemy jesteś szalona i nic więcej ![]() ![]() Jeszcze co do dbania o siebie przed weselem - chwilowo farbuję włosy w domu, ale mam zamiar się wybrać na farbowanie do fryzjera ze dwa razy przed weselem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do podziękowań dla rodziców to na mnie spada przemowa mój TŻ powiedział, że nie da rady bo głos mu się będzie łamał i myślę po pierwszym tańcu, bo północy to faktycznie będzie po alko a co do fryzjera to ja mam moją sprawdzoną i już kombinujemy jaka będzie, ale oczywiście czekamy jaka sukienka będzie i dobierzemy,
![]() |
![]() |
#293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
W sobote znalazłam piekne obrączki i pokazałam mojemy ale później chciałam je zobaczyć jeszcze raz i ich nie umię znaleść całą niedziele siedziałam i szukałam teraz bede je musiała naszkicowac u jubilera
![]() Moze jeszce je znajde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Ja co prawda ślubuję w listopadzie ale dopiero za 5,5 roku
![]() Fajnie, że nie będę jedną jedyna na całym świecie, która w tym ,,miesiącu zmarłych, grobowym, ponurym itd."... rozpocznie nowy etap swojego życia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
Weekend zleciał, a mnie/ Nam udało się załatwić OBRĄCZKI, ORKIESTRĘ, WODZIREJA, WÓDKĘ I SUKIENKĘ NA DRUGI DZIEŃ
![]() Edytowane przez a_nosek Czas edycji: 2011-03-28 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie poddawaj się i uda Ci się ładnie naszkicować ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam pytać o przeszukanie historii ![]() A ja pamiętam chyba czemu nie wcześniej, jeśli dobrze kojarzę z jakiegoś wątku (ale nie wiem jakiego ![]() ![]() ![]() ![]() Co nie zmienia faktu, że niewątpliwie witamy w naszych "grobowych progach obrzydliwego listopada" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() o widzę, że mamy takie same nastawienie do potomków ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Hehe, jeszcze ślubu nie było, a już od wszystkich wysłuchuje, że w takim razie moi rodzice dziadkami niedługo zostaną
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.