![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe Panny Młode
Cytat:
![]() Moja się na szczęście czepia tylko listopada (ale lato też by jej nie pasowało, bo za gorąco ![]() ![]() ![]() Bawię się w wymiany stanika - wszystkie ogólnie dostępne bezramiączkowce mają za wysokie miseczki w kierunku pachy i mi robią obleśny zwis, w efekcie zamówiłam na all taki, który wydaje mi się dość niski. 70d za małe i za luźne, a 65e pewnie będzie mi wyciskać całe sadło i będzie z kolei za ciasne jak na złość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się
![]() Tak to czasami bywa ze nie zawsze wszystkim sie podobamy Faktem jest ze babcia mogłaby ominąć kwestkie co jej sie nie podoba no ale tak to jest juz ze starszymi ludzmi Bedzie dobrze ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|Ale se pojechałas z otłuszczonymi pachali daj troche tej miseczki ja mam biedne b
![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
a ona jest od dziadka o 2 lata starsza mi pasuje ta różnica jaka jest między nami bo się świetnie dogadujemy
![]() ![]() na pewno będzie świetny ja też miałam kłopot ze stanikiem ale po długotrwałych i czasochłonnych poszukiwaniach znalazłam ten idealny ![]() 21.06.2008 ![]() 24.08.2010 ![]() 12.11.2011 ![]() Edytowane przez aniastu21 Czas edycji: 2011-08-08 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
65e jest na 89 cm w biuście, weź się zmierz dobrze i sprawdź, czy aby na pewno nosisz dobry rozmiar ![]() ![]() ![]() http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html , ten kalkulator rozmiaru za mocno zaniża obwody zazwyczaj, więc najlepiej patrzeć na wynik "Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy" ![]() Nie oddam ani cm z mojego biustu, jeszcze chętnie bym minimum 5 cm przygarnęła, albo żeby chociaż ten mój biust był pełniejszy. 65e to nie jest zbyt imponujący biust ![]() Nie ma czegoś takiego jak C, B, bez obwodu to nie jest żaden rozmiar, bo miseczka b, c, d, itd zależnie od obwodu są zupełnie inne. 60d jest malutkie, 90d to już z kolei duży biust. Dziewczyny, nie katujcie swoich piersi ![]() Aniastu21, jak to tak, kobieta starsza od faceta?! Toż to jak mezalians ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-08-08 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Mam dokładnie 90c a biustu ci na pewno przybędzie jak zajdziesz w ciąże
![]() No w jej mniemaniu to chyba normalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak z ciekawości czystej: ile masz pod biustem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
a 98 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
A tak pytam, bo znam dziewczynę, co ma jakieś 75cm pod biustem (i to taki max), a nosi bodajże obwód 95
![]() Dobra, uciekam spać, jutro na 12h do pracy ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
dokładnie nosze 70b ale sie wczoraj rozpisaliście widze ze wątek listopadowy narescie ruszył to dobrze
![]() Co do biustu to wiem ze on troszke urosnie jak bede w ciazy no ale by sie troszku przydało ![]() Uciekam do pracy ![]()
![]() |
#550 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mediona kok cudny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Co do stanika na ślub to z tego co pamiętam to moja sukienka będzie miała wszyte miseczki ![]()
![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
no w rodzinie zawsze się znajdzie ktoś kto będzie krytykowała i właśnie to najbardziej boli człowiek się stara być jak najlepszy ale zawsze coś znajdą i zrobią przykrość człowiekowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Nie ma człowieka, który by odpowiadał wszystkim, dlatego trzeba nabrać dystansu do tego typu zachowań i pamietać o swojej wartości
![]()
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
Najwazniejsze zebysmy były z naszymi Tżtami sczesliwe
Jeżeli pasujemy do siebie to nikomu innemu nie musze pasować
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Dziekuje
Ale denerwuje mnie jak ktoś mówi nie podoba mi sie to nie podoba mi sie tamto on jest taki albo owaki ja spedze z nim reszte zycia on bedzie mnie kochał a nie babcia ciocia kuzynka czy koleżanka Nie przejmuj sie babcia i wogule olej to szkoda nerwów
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Ja powiedziałam mojemu Łukaszkowi że ja nie czuje potrzeby tam jeździć bo nie mam ochoty wysłuchiwać uwag na swój temat jestem jaka jestem i niczyje gadanie nie zmieni mojego wyglądu ani postępowania Ja wiem że to osoba starsza ale jeśli mnie będzie tak komentować to powiem co myślę i wyjdę przecież nie będę z nimi mieszkać a na święta to chyba te godzinę zniose
![]() dziewczyny dziękuje za słowa wsparcia ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- normalnie na nic dziś nie mam ochoty jestem taka przybita i zdołowana wszystkim mam normalnie dość jakoś się nie ciesze tym że tak blisko ślub ![]() Musze sobie jakoś poprawić humor dzwonie do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
Jakmam zły humor to tylko fryzjer no i moze zakupy jakieś
![]() Dopijam herbatke i spadam na sale cwiczyc 1'szy taniec Niechce mi sie strasznie chyba mnie choroba chwyta
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
Też bym z miłą chęcią na zakupy wyskoczyła ale mojej kasy mi szkoda
![]() a jaką piosenkę macie na pierwszy taniec ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20111112580113.html Edytowane przez aniastu21 Czas edycji: 2011-08-10 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
My mamy "bądź moim natchnieniem" A. Zauchy.
Co do zakupów - w esotiqu od wczoraj do jutra jest u nas promocja, że przy zakupach od 500 zł jest 70% rabatu na wszystko (czyli za zakupy o wartości 500 zł ok 150 zł się płaci ![]() ![]() ![]() ![]() Moja mama i brachola dziewczyna też w większości koszulki nakupiły, te staniki z esotiqa to jakieś nieforemne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
piosenka podoba mi się nawet
![]() A my się zastanawiamy między ,,Julia i ja " Z. Sośnickickiej lub ,,Z kimś takim jak ty" Kindla no to rzeczywiście zaszalałyście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
Na pierwszy taniec mamy Basia Trzetrzelewska A gift
Co do garnituru to mój ma berzowy i pionowe kremowe paski Białą koszuke kamizelke i krawat Brazowe buty i pasek
![]() |
#564 | |
Rozeznanie
|
My też chcieliśmy tą piosenkę, ale tam jest fragment, że blondynką mi bądz nie dużą- a ja jestem czarna i troche sprzeczne by było , a ja lubie zwracać uwagę na szczegóły bo w końcu z małych rzeczy składa się życie
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
Nasza piosenka to Jamie Lidel - all I wanna do
A co do garnituru, to też beżowy, koszula jak moja sukienka, musznik i co do butów to jeszcze się nie zdecydowaliśmy
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
wszystkie piosenki są śliczne ale szczególnie wpadła mi w ucho twoja Lila
![]() Mój misio będzie miał jakiś ciemny garnitur dokładnie nie wiem jeszcze jaki bo mamy dopiero kupić ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20111112580113.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() A kiedy planujecie kupić garnitury swoim TŻ , czy juz kupiliscie?? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
My planujemy kupić we wrześniu ponieważ będzie taki wolniejszy czas na zakupy i oczywiście przeceny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
My wstępnie wybraliśmy, ale kupno planujemy w połowie września. Powód? mój TŻ chcę trochę zadbac o siebie, znaczy zrzucić parę kilo
![]()
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Moj juz ma garnitur wisi w szafie
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- A co to mamy kogos nowego ulciamax chwal sie co juz masz (a jak masz to wklejaj zdjęcia)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.