Listopadowe Panny Młode - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-02, 21:44   #751
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: Listopadowe Panny Młode

Cytat:
Napisane przez aniastu21 Pokaż wiadomość
byłam w sobotę na przymiarce sukienki masakra wykończenie zrobiła jak chciała wczoraj i dziś cały czas płacze bo jest tragedia normalnie ja jej nie założę okropnie w niej wyglądam

Kompletnie się z Tobą nie zgadzam
Pomijając, że sukienka sama w sobie jest śliczna, to uważam, że jest bardzo dobrze dopasowana do figury, ładnie podkreśla wcięcie w talii - nie wiem jaką masz figurę normalnie , ogólnie bardzo mi się podoba efekt. W ogóle to jest chyba krój, który mi się osobiście najbardziej na pełnych kształtach podoba
Tak więc ogólnie mi się bardzo podobasz w tej sukience i nie wiem co wydziwiasz

EDIT: Pozwoliłam sobie pokazać Twoje zdjęcie w sukience mojemu TŻowi - stwierdził to samo co ja

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2011-10-02 o 21:53
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 22:02   #752
aniastu21
Raczkowanie

jest masakra miała być taka a jest wszystko nie tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f001582713.jpg (50,4 KB, 57 załadowań)
aniastu21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-03, 05:44   #753
Mediona
Zadomowienie

Ja wlasnie wczoraj uswiadomilam sobie że 11 nic nie zalatwie a mialam w planach masaz no zobaczymy jak mi odpisza czy maja otwarte czy nie
Aniastu ty chyba troche oprzesadzasz wygladasz dobrze
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-05, 20:22   #754
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Ja wlasnie wczoraj uswiadomilam sobie że 11 nic nie zalatwie a mialam w planach masaz no zobaczymy jak mi odpisza czy maja otwarte czy nie
Aniastu ty chyba troche oprzesadzasz wygladasz dobrze

U mnie 11 wszystko pozamykane - no chyba, że na jakiś ślub 11.11 to wtedy kosmetyczka czy fryzjerka umówią, ale tak to nie ma opcji. Paznokcie chciałam dzień przed, żeby nic za bardzo nie zniszczyć, a mam do tego dar , ale nie dało rady, musiałam na 10.11. Chyba się wybiorę na jeszcze jedną fryzurę próbną, bo doszłam do wniosku, że w tej, co miałam dziwnie się czuję

Stary 2011-10-06, 07:49   #755
mariaantonowna
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny !

Jestem wściekła bo na 120 osób na weselu 20 nam potwierdziło

a do niedzieli 9 mają czas. Już się zaczynam denerwować.
Świniaczek ja też chcę jeszcze jedną próbną fryzurę, bo im dłużej ją ogłądam tym bardziej uważam, że mam włosy za bardzo przyklapnięte .

Ogólnie stres mnie dopada ! Zostało 30 dni z hakiem, masakra .
a TŻ nie ma jeszcze smokingu!
mariaantonowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 12:18   #756
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny !

Jestem wściekła bo na 120 osób na weselu 20 nam potwierdziło

Świniaczek ja też chcę jeszcze jedną próbną fryzurę, bo im dłużej ją ogłądam tym bardziej uważam, że mam włosy za bardzo przyklapnięte .

Większość potwierdza na ostatnią chwilę albo zaraz po terminie
Stary 2011-10-06, 12:57   #757
Mediona
Zadomowienie

Mi nartazie potwierdzilo 8 osob czyli jedna rodzina. Ale to i tak jakby tesciowa przy okazji tam nie dzwonla to by się żaden nie odezwal. W ta sobote siade i podzwonie po rodzince bo jestem w angli wiec powiedzialam mojej rodzinie że do nich zadzwonie.
19.09.2015 Mała Mi.
Stary 2011-10-06, 21:47   #758
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

No moja fryzura niby mi się podoba, ale jakoś wolę siebie w bardziej rozpuszczonych włosach Uważam tak jak Ty, że mam za bardzo przyklapnięte

Mój TŻ też będzie miał smoking 12.10 mamy odebrać, ale jeśli zmierzą tak jak poprzednio, to znowu będzie do poprawki - schudł, a ledwo dopiął spodnie Jeśli jesteś z wlkp i to okolic Poznania, to wybierzcie się do Gniezna do Adriano - TŻ za naprawdę fajny smoking daje ok 450 zł. Jakby sobie z Vistuli zażyczył (a też tam mieli), to już 1300 zł Ale mieli na szczęście materiały do wyboru i ich wzór, który z jakiejś masakrycznie paskudnej wełny był do pokazania będzie miał robiony z innego materiału.

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Większość potwierdza na ostatnią chwilę albo zaraz po terminie
Uwielbiam moją rodzinę W sumie to nawet jeszcze nie moją - od TŻa prawie wszyscy od razu potwierdzili, w sumie od niego mamy wszystkich potwierdzonych/odmówionych, u mnie trochę się pewnie jeszcze poczeka

Cytat:
Mi nartazie potwierdzilo 8 osob czyli jedna rodzina. Ale to i tak jakby tesciowa przy okazji tam nie dzwonla to by się żaden nie odezwal. W ta sobote siade i podzwonie po rodzince bo jestem w angli wiec powiedzialam mojej rodzinie że do nich zadzwonie.

Szaleją, nie ma co

Stary 2011-10-07, 13:21   #759
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Mój TŻ też będzie miał smoking 12.10 mamy odebrać, ale jeśli zmierzą tak jak poprzednio, to znowu będzie do poprawki - schudł, a ledwo dopiął spodnie Jeśli jesteś z wlkp i to okolic Poznania, to wybierzcie się do Gniezna do Adriano - TŻ za naprawdę fajny smoking daje ok 450 zł. Jakby sobie z Vistuli zażyczył (a też tam mieli), to już 1300 zł Ale mieli na szczęście materiały do wyboru i ich wzór, który z jakiejś masakrycznie paskudnej wełny był do pokazania będzie miał robiony z innego materiału.
Nie wiem jak Ci się odwdzięcze my mieszkamy teraz w Poznaniu, ale pochodzimy spod Gniezna

Serio taki tani smoking ?
Stary 2011-10-07, 16:32   #760
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Nie wiem jak Ci się odwdzięcze my mieszkamy teraz w Poznaniu, ale pochodzimy spod Gniezna

Serio taki tani smoking ?

i będziemy kwita

No serio, ale trzeba powydziwiać trochę Materiał nam się podobał na Vistuli, ale 1300 to jednak drogo. No to spytałam, czy mają jeszcze jakieś i pokazała jakieś paskudztwo za 320 zł z ładną marynarką i obrzydliwymi spodniami z lamówką po boku z beznadziejnego materiału. No i jak się okazało, że spodnie można bez lamówki i materiał też można inny, to tylko pozostał wybór materiału (miały chyba 4 do wyboru, w tym ten beznadziejny) i jeden się okazał sensowny, ładny i niegniotący się, więc się zamówiło. Ale nie wiem jak zmierzyły mojego TŻa, bo on ostatnio trochę chudnie, a się w spodniach nie mógł dopiąć, bo mu za ciasne zrobiły Przy kieszeniach bym trochę powydziwiała, ale już niech będą Po zmianie materiału i szyciu na miarę wyjdzie coś ok 450 zł.

Gniezno, ul. Pobiedziska 4, to tak w razie jakbyście się wybierali No i ogólnie na obsługę (zależnie na kogo się trafi) można trochę powydziwiać, ale za te ich ceny można wybaczyć

Matko, brzmię jak reklama

Czas edycji: 2011-10-07 o 16:33
Stary 2011-10-08, 16:31   #761
Mediona
Zadomowienie

Powróciłam do żywych oddali mi laptopa ale nic z nim nie zrobili bo nie wiedza czemu sie wyłącza wiec wezme do PL może go zrobią mi.
Z nowych spaw to mam zamówione autko a ślub a tesciowa kupiła zawieszki na wódkę takie zwykłe nic nadzwyczajnego
No i narazie to wszystko
Juz niewiele dni nam zostało jak samopoczucie
???
19.09.2015 Mała Mi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-08, 16:40   #762
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Powróciłam do żywych oddali mi laptopa ale nic z nim nie zrobili bo nie wiedza czemu sie wyłącza wiec wezme do PL może go zrobią mi.
Z nowych spaw to mam zamówione autko a ślub a tesciowa kupiła zawieszki na wódkę takie zwykłe nic nadzwyczajnego
No i narazie to wszystko
Juz niewiele dni nam zostało jak samopoczucie
???

U mnie dobrze z samopoczuciem, ale chyba TŻa zaczyna stresik łapać
Został miesiąc, a on chyba powoli dochodzi do wniosku, że można by na pierwszy taniec coś poza zwykłą bujanką, szybko w czas

Stary 2011-10-08, 17:04   #763
Mediona
Zadomowienie

No bardzo szybko.
My ostatnio nagraliśmy swój taniec na sali i okazało sie ze bardzo fajnie wszystko wychodzi Wiec sie nie martwie na zapas a nawet jak cos nie wyjdzie to nikt nie zna naszego układu to sie nie zorientują ze cos jest nie tak
Ale jak narazie doszlismy do perfekcji
Jak przyjade do Polski to chcemy jeszcze isc na 2 lekcje zeby mas nauczyli tanczyc normalnie pare ktoków jakiś bo mój tż to jakaś masakra jest
19.09.2015 Mała Mi.
Stary 2011-10-12, 17:55   #764
mariaantonowna
Rozeznanie

Świniaczek dzięki za Adriano
dziś od ręki dostaliśmy smoking TŻ i kupił sobie jeszcze taki extra garnitur obcisły z vistuli za 900zł a taki sam kosztował 1400 zł w Browarze

Jeszcze raz dzięki
Stary 2011-10-12, 19:25   #765
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Świniaczek dzięki za Adriano
dziś od ręki dostaliśmy smoking TŻ i kupił sobie jeszcze taki extra garnitur obcisły z vistuli za 900zł a taki sam kosztował 1400 zł w Browarze

Jeszcze raz dzięki

Może się tam gdzieś minęłyśmy, bo też dzisiaj byliśmy w Adriano A jak jechaliśmy tak sobie nawet o Tobie myślałam, czy dotarłaś tam czy nie, a Ty dzisiaj byłaś
Twój TŻ ma kamizelkę czy pas? Mój ma pas W sumie to się okupił nieźle, bo jeszcze kurtkę sobie tam kupił. Jedyne, co mu jeszcze brakuje to koszuli i bielizny. Moja przyszła teściowa kupiła mu gacie, ale w białe paski zamiast gładkie, jak mu jakimś cudem spodnie na tyłku pękną to będzie fajnie widać Ale chociaż smoking jej się podobał
U niego w domu oczywiście wśród facetów wielkie poruszenie "a co to??? a czemu takie?? a nie lepszy zwykły garnitur??" Chryste, nóż mi się w kieszeni otwierał. Jego brat ma ślub w czerwcu, niech no tylko mi swój garnitur pokaże jak już będzie miał Na obrączki też wydziwia, że przepłaciliśmy - porównuje cenowo obrączki grubsze, z wzorkiem, z łączonego złota (nasze) z najprostszymi, najzwyklejszymi, które są zawsze tańsze od łączonego złota Na zespół też wydziwia - w sumie, jakbym miała zapłacić 1800 dwóm grajkom z organkami, to też bym wydziwiała, że komuś się trafił zespół 6-osobowy z normalnymi instrumentami (w tym saksofon ) za 2500. No i ja ich wybierałam, więc MUSZĄ być do kitu To już bym zdecydowanie wolała DJa na jego miejscu niż tych konkretnych dwóch grajków - kompletnie mi nie podchodzi, jak prowadzą imprezy. I fałszują Ale jak już koniecznie chce powydziwiać, to nie ma problemu - ja też sobie wymyślę 100 różnych rzeczy, dla których ich wesele będzie do dupy, bo on ewidentnie robi wszystko, żeby nam pokazać, że na naszym wszyscy z nudów poumierają, w co szczerze wątpię
Musiałam się trochę uzewnętrznić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 20:14   #766
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:
Może się tam gdzieś minęłyśmy, bo też dzisiaj byliśmy w Adriano A jak jechaliśmy tak sobie nawet o Tobie myślałam, czy dotarłaś tam czy nie, a Ty dzisiaj byłaś
Twój TŻ ma kamizelkę czy pas? Mój ma pas W sumie to się okupił nieźle, bo jeszcze kurtkę sobie tam kupił. Jedyne, co mu jeszcze brakuje to koszuli i bielizny. Moja przyszła teściowa kupiła mu gacie, ale w białe paski zamiast gładkie, jak mu jakimś cudem spodnie na tyłku pękną to będzie fajnie widać Ale chociaż smoking jej się podobał
U niego w domu oczywiście wśród facetów wielkie poruszenie "a co to??? a czemu takie?? a nie lepszy zwykły garnitur??" Chryste, nóż mi się w kieszeni otwierał. Jego brat ma ślub w czerwcu, niech no tylko mi swój garnitur pokaże jak już będzie miał Na obrączki też wydziwia, że przepłaciliśmy - porównuje cenowo obrączki grubsze, z wzorkiem, z łączonego złota (nasze) z najprostszymi, najzwyklejszymi, które są zawsze tańsze od łączonego złota Na zespół też wydziwia - w sumie, jakbym miała zapłacić 1800 dwóm grajkom z organkami, to też bym wydziwiała, że komuś się trafił zespół 6-osobowy z normalnymi instrumentami (w tym saksofon ) za 2500. No i ja ich wybierałam, więc MUSZĄ być do kitu To już bym zdecydowanie wolała DJa na jego miejscu niż tych konkretnych dwóch grajków - kompletnie mi nie podchodzi, jak prowadzą imprezy. I fałszują Ale jak już koniecznie chce powydziwiać, to nie ma problemu - ja też sobie wymyślę 100 różnych rzeczy, dla których ich wesele będzie do dupy, bo on ewidentnie robi wszystko, żeby nam pokazać, że na naszym wszyscy z nudów poumierają, w co szczerze wątpię
Musiałam się trochę uzewnętrznić
Ja nie wiem dziewczyno, gdzie Ty wszystko załatwiasz Tak tanio garnitur i jeszcze taką orkiestrę ?
My mamy 3 grajków - organy, bębenki i saksofon i za wesele i poprawiny 3500zł
Współczuję Ci teściowej
Mnie rozwala TŻ rodzina, bo mamy obrączki po jego dziadkach, i jak przyszło co do czego to kur... trzeba było złota dokupić 5g i wszyscy z ryjem na jubilera, że to było pierwszorzędne złoto i że to oszust, a jubiler tłumaczy że to jest złoto ale z bardzo słabej próby, że ciemnieje po latach a po wyższej próbie nie i woleliśmy dopłacić a oni nie chcą dopuścić do siebie, że TŻ dziadkowie nosili bubel, bo u nich wszsytko och i ach....

A powiedz mi skąd Ty jesteś i gdzie macie wesele i gdzie szyjesz sobie suknie, skoro do Adriano jeździsz ?
Stary 2011-10-12, 20:39   #767
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Z Miłosławia jesteśmy oboje 15 km od Wrześni, jakieś 50 km od Gniezna i tyle samo od Poznania.
Wesele w Solcu Wlkp "Przystań pod Różą" koniec świata totalny, ale sala jest nieproporcjonalnie fajna do ceny - całe 115 zł za osobę, za poprawiny dopłata 25 zł.
Poprawka co do grajków - za saksofon jest dopłata 500 zł, czyli 3000 zł za zespół, TŻ mi musiał o tym przypomnieć
Suknie mi we Wrześni zamawiały, zastanawiałam się nad jakąś krawcową też koło Gniezna na jakiejś wiosze (Bojanice bodajże?), ale nie dotarłam tam w efekcie No i wszystkie suknie z tego miejsca, które miałam okazję widzieć, były na jedno kopyto. W sumie to akurat wina PM, a nie szyjącej, że miały zamysł jaki miały i wszystkie chciały prawie takie same sukienki, ale jakoś nie lubię miejsc, gdzie pracują znające się na wszystkim panie A tak słyszałam o właścicielce więc mi tam było niespieszno

A Ty skąd jesteś? Mój kuzyn z Poznania idzie 11 albo 12 listopada na wesele (do siostry swojej dziewczyny) i dlatego nie będzie go u mnie, może ukradliście mi gości , a znajomy, od którego bierzemy auto też idzie 11.11 na wesele

Czas edycji: 2011-10-12 o 20:41
Stary 2011-10-12, 21:56   #768
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:
Z Miłosławia jesteśmy oboje 15 km od Wrześni, jakieś 50 km od Gniezna i tyle samo od Poznania.
Wesele w Solcu Wlkp "Przystań pod Różą" koniec świata totalny, ale sala jest nieproporcjonalnie fajna do ceny - całe 115 zł za osobę, za poprawiny dopłata 25 zł.
Poprawka co do grajków - za saksofon jest dopłata 500 zł, czyli 3000 zł za zespół, TŻ mi musiał o tym przypomnieć
Suknie mi we Wrześni zamawiały, zastanawiałam się nad jakąś krawcową też koło Gniezna na jakiejś wiosze (Bojanice bodajże?), ale nie dotarłam tam w efekcie No i wszystkie suknie z tego miejsca, które miałam okazję widzieć, były na jedno kopyto. W sumie to akurat wina PM, a nie szyjącej, że miały zamysł jaki miały i wszystkie chciały prawie takie same sukienki, ale jakoś nie lubię miejsc, gdzie pracują znające się na wszystkim panie A tak słyszałam o właścicielce więc mi tam było niespieszno

A Ty skąd jesteś? Mój kuzyn z Poznania idzie 11 albo 12 listopada na wesele (do siostry swojej dziewczyny) i dlatego nie będzie go u mnie, może ukradliście mi gości , a znajomy, od którego bierzemy auto też idzie 11.11 na wesele
My jesteśmy oboje z Mogilna, ale mieszkaliśmy 4 miesiące w Moskwie, z względu na TŻ pracę, a teraz oboje w Poznaniu mieszkamy
a wesele mamy w Mogilnie w super sali, rok temu oddanej do użytku
a suknię mam szytą w Żninie w salonie sukien ślubnych Kasia
Stary 2011-10-14, 06:38   #769
Mediona
Zadomowienie

2 z przodu to juz nie sa żarty
Zaczynam sie powoli szykować do wyjazdu do Polski
W weekend ostatnie zakupy i można sie powoli pakować
19.09.2015 Mała Mi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 10:56   #770
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
2 z przodu to juz nie sa żarty
Zaczynam sie powoli szykować do wyjazdu do Polski
W weekend ostatnie zakupy i można sie powoli pakować

A my nadal nie mamy DJa na poprawiny

Stary 2011-10-14, 12:41   #771
Mediona
Zadomowienie

o ja no to szalejesz
A na pierwszy dzien masz DJ czy orkiestre ??
19.09.2015 Mała Mi.
Stary 2011-10-14, 21:13   #772
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
o ja no to szalejesz
A na pierwszy dzien masz DJ czy orkiestre ??

Na pierwszy dzień jest zespół, ale szkoda nam kolejnego 1000 zł. Dja bez problemu znajdziemy za 400 zł (dzwoniliśmy już do kilku, jak na razie wszyscy, którzy są brani pod uwagę mają ten termin wolny, więc to nie będzie kłopot ).

Stary 2011-10-15, 09:00   #773
Mediona
Zadomowienie

My robimy tylko jeden dzień i na ten jeden dzien bedziemy mieli DJa
19.09.2015 Mała Mi.
Stary 2011-10-15, 20:33   #774
aniastu21
Raczkowanie

My też mamy jeden dzień
i mamy zespół my już też samochód mamy tylko że dekoracje muszę kupić :/ a reszta dekoracji już gotowe prawie jeszcze zostało mi posprzątać w domku

ale mnie ta moja sukienka załamuje jest beznadziejna okropnie sie w niej czuje beznadzieja

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20111112580113.html
Stary 2011-10-15, 22:02   #775
Mediona
Zadomowienie

Aniastu nareście sie pojawiłaś
dlaczego ty sie tak przejmujesz Naprawdę ostanie zdjęcie z przymiarki było dobre
W dniu śluby bedziesz miał ładne włoski makijaż suknie i pieknego męża przy sobie
Będzie dobrze i suknia pewnie bedzie pięknie leżeć

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Własnie teściowa zadzwoniła ze kupiła mi koszyk na alko i teść na all zamówił parasolkę białą(wole sie przygotować)

Zostało mi kupiłc biżu ale to tydzien przes ślubem krople do oczu i dokupić cukierki na sale
19.09.2015 Mała Mi.
Stary 2011-10-16, 23:15   #776
aniastu21
Raczkowanie

mam urwanie głowy dziennie studiuje a jeszcze mam popsuty laptop i tyle co w domu siadam przy komputerze ale i tak mam tu urwanie głowy

przejmuje bo się źle w niej czuje mama powiedziała że jak mi się nie będzie podobał efekt końcowy to poszukamy innej sukienki ale może jakoś to będzie
martwię się bardzo że mnie wszyscy skrytykują że brzydko wyglądam a co najgorsze to się Moiemu nie spodobam

dobrze że mi przypomniałaś o parasolce

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20111112580113.html
Stary 2011-10-17, 05:33   #777
Mediona
Zadomowienie

Wolę mieć dla świetego spokoju parasolkę jak ją bede miała to może sie nie przyda
No widzisz czego sie przejmować mama powiedziała ze kupicie nowa ale czy zdążycie ja dopasować
Wydaje mi sie ze twojemu ukochanemu nawet w worku po ziemniakach byś sie spodobała wiec sie nie masz co przejmować.
Uszy do góry Będzie dobrze
19.09.2015 Mała Mi.
Stary 2011-10-19, 11:42   #778
Mediona
Zadomowienie

Widzę że dziewczyny wzieły się cieżko do roboty, bo tu taka cisza
Mam nadzieje ze wszystko idzie po waszej myśli
19.09.2015 Mała Mi.
Stary 2011-10-19, 20:31   #779
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

No czasu za wiele nie zostało, więc jest za czym latać
W niedzielę się okazało, że niestety moja kuzynka (w sumie najbliższa) nie będzie mile widziana na naszym weselu Miała sobie odpuścić latanie z 32 letnim, żonatym, dzieciatym ćpunem i kryminalistą w sumie (koleś stracił prawko za jazdę po pijaku, ma kilka wyroków w zawiasach, jakakolwiek sprawa na policję zgłoszona z jego udziałem i od razu idzie siedzieć), który kiedyś dał jej w pysk, że na ucho jedno przez jakiś miesiąc nie słyszała (no ale jak widać i tak dał jej za słabo, skoro nadal z nim lata...). Niby mam pewność, że by z nim nie przyszła, bo jej rodzice (ona ma za niecały miesiąc 17 urodziny dopiero...) by ją chyba udusili, ale boję się, że ktoś oszołoma przywiezie i narobi idiota rozpierduchy :/ W efekcie kuzynka, którą BARDZO bym chciała na weselu, niestety na nim nie będzie Jest oczywiście na cały świat obrażona, że czemu, a miała to już zapowiedziane dawno temu, że jeśli nadal z nim będzie, to nie będzie jej na weselu. A szkoda Może jakoś dam się komuś przekonać, żeby była, ale wątpię. Za bardzo się boję, że ten matoł się przyczłapie :/

Stary 2011-10-20, 06:38   #780
Mediona
Zadomowienie

No szkoda zeby ktoś ci zepsuł wesele na które pracowałas tak długo no szkoda zeby taki matoł ci zespół
Szkoda ze kuzynka nie przyjdzie tak samo mój najbliższy kuzyn nie przyjedzie bo tydzien temu mu sie małe dzieciątko urodziło Też szkoda
Mi jeszcze 15 osób nie potwierdziło przybycia
a najlepszy jest mój kuzyn dzwonie do niego w tamtym tygodniu on mieszka w Anglii wiec sie pytam czy przyjezdza a on ze jeszcze nie wie i ze musi pogadac z zoną no i dalej nic nie zadzwonił masakra
Czy nie umia poprostu powiedziec czy TAK czy NIE
Proste
19.09.2015 Mała Mi.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości