|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. Hotel SanMarti kto był?:>
Cytat:
tyle, że ja jadę do hotelu Goya. i od 4.07. |
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
XxMarzenkAxX też jadę w tym terminie i z tego samego biura tylko do SanMarti.
W ogóle to dzisiaj powinien wrócić pierwszy obóz z biura Watra travel, mam nadzieję, że ktoś opowie jak było xd . |
|
|
|
#273 | |
|
Raczkowanie
|
Mam jedno pytanie Mianowicie
Cytat:
|
|
|
|
|
#274 |
|
Przyczajenie
|
igor199414
hotel castella jest mniejszy z tego co mowili w biurze podróży, tez ma basen, tylko nie wiem ile do plazy... |
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
ja osobiście zabardzo nie wiem czym się różnią. ;P
|
|
|
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. Hotel Castella *+
Cytat:
z resztą - nawet rezydent kazał nam na nie uwazać, ale myśmy to olali. no i źle zrobiliśmy... także naprawdę - warto to powtórzyć jeszcze raz dla tych, którzy pierwszy raz wybierają się na podobne wycieczki - pieniędzy i wartościowych rzeczy nie wolno zostawiać bez opieki. a już napewno nie na widoku! sprzątaczki są chętne na pozostawione na stole pieniądze... i na dodatek trudno im cokolwiek udowodnić. no bo przecież nie mamy świadków!. ... ;p.
|
|
|
#277 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#278 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja co prawda jadę 4, ale będę w Lloret do 14. ;} no i jadę do innego hotelu...
|
|
|
#280 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Przeszukałam już sporo wątków i nigdzie nie mogę znaleźć nikogo kto wybiera się do Lloret de mar 18 lipca 2008. Jadę z biura turystycznego fun club ![]() Moje pytania brzmią tak: *Czy ktoś może wybiera się w tym terminie do lloret..? ![]() *..i z tego samego biura, *Czy któraś może powiedzieć coś o hotelu MAS* ? - żadnej rewelki się nie spodziewam po jednej gwiazdce xD ![]() *Ogólne jakieś informacje/ ciekawostki na temat loret ? *Ile pieniędzy zabierać ze sobą na 12 dni. * podaje link do obozu z którego się wybieram ![]() http://www.funclub.pl/wycieczka.php?id_w=305 |
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to może sie spotkamy i będziemy w tym samych hotelu
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Czy w lloret są jakieś kluby, dyskoteki, koncerty czy cokolwiek, gdzie grany jest np. rock .?
pytam dlatego, że za technem, popem i hip hopem jakoś nie przepadam...
|
|
|
|
#283 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Podobno w Lloret sa kluby, dyskoteki itd. z kazdym rodzajem muzyki... tak słyszałam.. ze dla każdego cos jest..![]() ![]() ajĆ.. juz za pare dni trzeba sie pakowac.. JupI JuPi JupI..![]() ![]() |
|
|
|
|
#284 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: lloret de mar !! costa brava
Byłam rok temu w Lloret de Mar, też z Fun Clubem
Aż nie mogłam się powstrzymać, żeby Ci nie odpisać, bo było po prostu bajecznie! Będę wspominać ten wyjazd do końca życia. A hotel... No cóż, nie za ciekawy, ale nie przejmuj się. I tak spędzisz w nim raczej mało czasu Ogólnie wszystko tam jest wspaniałe Pierwszej nocy zaszalałam z przyjaciółką i wzięłyśmy sex on the beach za 12 euro... Jak przeliczyłyśmy na złotówki, to nam się słabo zrobiło 88 zł za dwa drinki... Jednak były one bardzo duuuuże i bardzo smaaaaaaczne, więc to nam wynagrodziło ból wydanych pieniędzy Koniecznie pojedź do Barcelony! Hmm aha no i dyskoteki Jednak jeśli nie masz skończonych 16 lat to zapomnij... Sprawdzają paszporty... A no i mam nadzieję, że lubisz nocne życie... bo tam właśnie wszyscy "się budzą" dopiero o 22, więc raczej się nie wyśpisz Ach, było po prostu cudownie, chciałabym tam kiedyś wrócić. Ty też na pewno będziesz zadowolona, gwarantuję Jeśli masz jakieś konkretne pytania jeszcze, to pisz![]() P.S. Jak chcesz, mogę Ci zdjęcia powysyłać
|
|
|
|
#285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
proszę wyślij mi zdjęcia na maila igor_1994@wp.pl Dzięki
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
ja jutro się pakujęę. ;P
zdam wam relację jak wrócę. ;}
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
ja też chcę foty xd.
colored_sky@poczta.onet.p l |
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
ja też poproszę
luizaa22@poczta.onet.pl ...jak najwięcej
|
|
|
|
#289 |
|
Przyczajenie
|
Ja jade do sanmartin 11 lipc a o 6.40
;Termin 11.07-22.07 Piszcie Edytowane przez angelika123456 Czas edycji: 2008-07-03 o 08:25 |
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. Hotel Castella *+
"Mi się trafiło na "głupich" opiekunów i kto nie skończył 16 lat, to nie mógł iść na dyskoteke. Ja miałam 15. Opiekunowie wychodzili z osobami, które mogły iść, a my [osoby poniżej 16 rokuu życia] sami zostawaliśmy w hotelu. Ale fajnie było ;P
Chodziliśmy sobie na plaże w nocy... opiekunowie nic nie wiedzieli.. Nie trafiłaś na głupich opiekunów, tylko po prostu przy wejściach na dyskoteki panowie w czarnych garniturach sprawdzają paszporty no i niestety jak nie ma się 16 lat to do widzenia... Edytowane przez natala2121 Czas edycji: 2008-07-01 o 23:30 |
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
ja też poproszę fotki
marga_ret@o2.pl |
|
|
|
#292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby Cię to interesowało, to ja jadę z Harctura [biuro w Łodzi], będę tam w terminie od 13.08-25.08 a i również będę w Hotelu Castella, o którym wiem bardzo mało ;( jest 300 m od plaży i jest trochę skromniej urządzony ;/ Może, któraś z Was wie coś więcej na temat tego hotelu ?? A i mam pytanie, mam 17 lat, mój chłopak 19. Będzie jakiś problem z kupnem alkoholu ? Przede wszystkim chodzi o mojego chłopaka, bo jest przecież pełnoletni ;p ale nie wiem, czy w Hiszpanii pełnoletność też jest od 18 ;p
|
|
#293 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie no żartuję oczywiście. A tak serio, to nie martw się, bez problemu sprzedadzą nawet Tobie, mimo nieukończonych 18 lat
|
|
|
|
|
#294 |
|
Przyczajenie
|
Wysłałam Wam fotki. Sprawdźcie pocztę i napiszcie mi, czy doszły w ogóle
![]() Więcej zdjęć wrzuciłam do albumu ) Miłego oglądania ![]() http://picasaweb.google.com/natala2121/LloretDeMar Edytowane przez natala2121 Czas edycji: 2008-07-02 o 00:43 |
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
o hętnie proszę o fotki
sheeeeeeeeee@interia.pl może jakieś zdjęcia hotelu;> a co do wieku to ja akurat w pierwszy dzień skończe 16 lat xD wiec luźno xD i jak z tymi wyjściami wszystkimi? można samemu wychodzić i wracać późno?;> i jak z alkoholem? w sklepach normalnie sprzedają? |
|
|
|
#296 |
|
Przyczajenie
|
Wejdź w album powyżej, tam są wszystkie fotki
Zdjęć hotelu niestety nie posiadam, ale na tej stronie Fun Clubu przecież jakieś są, to sobie zobacz Co do wyjść, to zależy od opiekunów, ale jeśli mówisz, że będziesz miała te 16 lat skończone, to bez względu na jakich trafisz, prawie codziennie będziesz wychodzić ze swoją grupą na dyskoteki(powrót tak o 3-4 rano ), więc chyba w porządku prawda? Zazdroszczę Ci tego wyjazdu, jak nie wiem. Schowam się chyba do Twojej walizki wiesz? Chociaż w sumie, ja w tym roku jadę do Rimini, a tam też podobno jest świetnie. Słyszałam nawet opinię, że lepiej niż w Lloret, ale jakoś nie wierzę... :P Jednak i tak nie mogę się już doczekać Nawet nie zauważyłam. Dobranoc |
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>
Foty na maila nie doszły, ale oglądam w albumie, dziękować natala2121
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
natala2121 w Rimini jest super, nie masz co żałować że tam jedziesz. Tam miasto zyje nocą, ludzi pełno, dyskotek, barów. Po prostu nie da się tego opisać
|
#299 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>
Nie ma za co
|
|
|
|
#300 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Gdyby tak wygrać w totka, to kto wie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

można się było do woli kąpać...
Trzeba było uważać na sprzątaczki, bo one sprzątały pokój, akurat, gdy było się na obiedzie, ukradły mi ręcznik..

Pierwszej nocy zaszalałam z przyjaciółką i wzięłyśmy sex on the beach za 12 euro... Jak przeliczyłyśmy na złotówki, to nam się słabo zrobiło
Jednak jeśli nie masz skończonych 16 lat to zapomnij... Sprawdzają paszporty... A no i mam nadzieję, że lubisz nocne życie... bo tam właśnie wszyscy "się budzą" dopiero o 22, więc raczej się nie wyśpisz

Nawet nie zauważyłam. Dobranoc