|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Jutro o 5 ! ;DDD
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Raczkowanie
|
Naszyjniki z kwiatków ?! Zawsze mi sie taki marzył... ;D Może mi sie uda zdobyć. Nawet nie wiesz jak mnie podbudowałaś tymi opisami o późnym wracaniu i o tym że jest w Tropicsie piana
Bo myślałam że nie ma. I już miałam żyletki szykać. Ale sobie dałam spokój xDSpotkania najgorsze co moze byc... Pamiętam w tamtym roku jak się zaprzyjaźniłam ze wsyzstkimi a pozniej rozstanie i wielki płacz i zgrzytanie zębami... ![]() Najbardziej przeraza mnie fakt, że tyle godzin sie jedzie. Są gdzies postoje na których mozna wziąć prysznic albo coś ? Bo jak pomyśle że przed 2 dni włosów nie umyje to jestem przerażona I to nie jest wyimaginowane, ale na serio po 24 godzinach wyglądają jak nie myte od tygodnia :/ Opowiadaj jeszcze o podróży i na jakich wycieczkach fakultatywnych byłaś
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
Oh a ja chciałabym się jeszcze dowiedzieć...
Gdzie można kupić takie duże drinki jak są na niektórych filmikach na youtube ![]() Takie w takich ooogooomnych pucharkach, co się pije w kilka osób? wymarzyło mi się wypicie chociaż jednego takiego <33 no i kolejne pytanie czy na plaży wieczorem jest dużo ludzi? /i nie chodzi mi bynajmniej o seniorów, tylko o MŁODYCH PRZYSTOJNIAKÓW/ czy też wszyscy szaleją w dyskotekach? ![]()
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
ja mam tak o 4.30 zbiórka na dworcu głównym .. przejazd pociągiem z Gdańska do Wrocławia.. We wrocławiu bd ok. godz. 12 . O 14 Przesiadam sie do Autokaru i jade do Paryża tam będe w Pon. z rana .. i Disneyland iwgl .
Ktoś pisał już na Forum ,że włosy myje w WC na jakiejś stacji Paliw. ; ] haha . Moje włoskii jakoś przeżyją do 3 dni . Ale bez prostownicy ? To będzię MASAKRA. ;//
|
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=5VXHYX806Ds
oo takie drinki jak tutaj na minucie 6:37 gdzie takie dostane? w barze na plaży? no i pytanie czy sprzedadzą mi jeśli mam 17 lat?
|
|
#3667 |
|
Raczkowanie
|
1 Czy za okazaniem dowodu osobistego wpuszczają do dyskotek?
2 Czy można iść i legalnie pić piwo na ulicy? 3 Jakie dyskoteki polecacie? |
|
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
Ej właśnie tak rozkminiam czy ci murzyni mają może grass
??
|
|
|
|
#3669 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
2 pewnie że można isc legalnie na piwo jesli masz 16 mozesz robić co chcesz!! 3każdy poleca tropicsa,ale ja planuje zajrzec przynajmniej do kilku ![]() podobno w Hiszpanii jest dozwolone zielsko w niewielkich ilościach przynajmniej tak pisze na wikipedii czy to prawda?? ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- z tego co słyszałem murzyni sprzedają hash |
|
|
|
|
#3670 |
|
Raczkowanie
|
Czarownica mam ten sam problem co ty z włosami , też mnie przeraża podróż bez umycia moich st rasznie przetłuszczających się włosów..
Edytowane przez meinab Czas edycji: 2009-07-07 o 22:35 |
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
Ewentualnie hashish może być ;]
A co do tych niewielkich ilości to tak z 1 gram ??
Edytowane przez Kazuan Czas edycji: 2009-07-07 o 22:37 Powód: Propaganja |
|
|
|
#3672 |
|
Raczkowanie
|
Mam skonczone 18 lat;] Np w polsce sa mandaty za picie piwa na ulicy (publicznie) i myslalem ze tak samo jest tam.
Jedzie ktoś od 04.08 do 15.08 z biura btunivers? |
|
|
|
#3673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
możesz sobie legalnie hodować marychę na chacie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- ja jadę w tym terminie tyle, że z Belfra a do jakiego hotelu jedziesz? ![]() może się spotkamy w jakiejś dyskotece
|
|
|
#3674 |
|
BAN stały
|
ja jade 10 więc pewnie też was spotkam w Tropicsie
|
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
Do hotelu Mas*. Szkoda ze jest tylko jedna gwiazdka i nie ma nawet basenu. Ale na sam sen to wystarczy. Zreszta jaki tam sen jak sie pozna laski z grupy to po imprezie zawsze mozna do ich pokoju wparowac
A ty do jakiego jedziesz? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
ej no ;d jedzie ktoś 22 lipca ?; d
|
#3677 |
|
Raczkowanie
|
Ile kosztuje tam np heineken o,5 puszka butelka, wodka jakies rumy drinki itp?
|
|
|
|
#3678 |
|
BAN stały
|
chraznu usiłuję się tego dowiedzieć od miesiaca
wiem że heineken 0,5 jest za 2 euro 0,5 lub 0,7 sobieskiego jest za 11 euro. Dlatego ja biorę alkohol ze sobą
|
|
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
Jak myślisz ile trzeba zabrac na 9 nocy alkoholu + czas spedzony w autokarze? ale wypada tez cos tam sobie kupic jakies extra drinki czy jakis inny ciekawy alkoholD:
Edytowane przez chrzanu Czas edycji: 2009-07-07 o 22:59 |
|
|
|
#3681 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heh, ja jadę do San Marti** , basen ma ![]() ale i tak preferuje plażę ![]() ![]() tak że chrzanu do zobaczenia ![]() ![]() heh, wpadaj do San Marti ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- widzę, że tutaj szykuje się jakieś grubsze imprezowanie ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- oo to z Tobą też się pewnie zobaczymy gdzieś ![]()
|
|
|
#3683 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a ty? bierzesz cos na drogę? jeśli tak to ile?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam sobie z polski z 2 litry wezme , jade z kumplem on też z 2 litry bedzie miał. Bo my już zaczynamy w drodze pić ;].
--------- Turnus - 08.08-21.08 PBP "Karlik" |
|
|
|
#3685 |
|
BAN stały
|
stary już Cię lubie
ja jade do hotelu Goya od 10 sierpnia trzeba się będzie jakoś ustawić na mieście ja w autokarze nie pije bo nikogo nie znam .Dopiero na miejscu
|
|
|
|
#3686 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sobieski + pusta butelka po pepsi (dla zmyły) = picie na luzie ... ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
na Twoim miejscu nie rezygnowałabym z picia w autokarze! alko działa cuda! może to pomoże Ci się z kimś fajnym zapoznać
|
|
|
#3687 |
|
BAN stały
|
ja w zeszlym roku jechałem do Grecji z takimi typami że jeszcze przed polską granicą byli już lekko walnieci (mieli krate jakiegos browca)
moim zdaniem alkohol i jazda autokarem nie łączy się w całośc
Edytowane przez piter14 Czas edycji: 2009-07-07 o 23:18 |
|
|
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
My też bierzemy wode ja biore chyba tez cos ok. 2 litrow kuzyn tez bierze i jego kuple tez tylko nie wiem co i ile. Ja myslalem zeby kupic 3xo,5 jakiejs dobrej wody i 0,5-0,7 jakiejs smakowej wody. A na podroz chce kupic tak kilkadziesiat drinkow sobieski impress bo sa dobre w smku. Pewnie wezme tez kilka browarów żeby tam na miejscu wypić np na wieczor czy cos
|
|
|
|
#3689 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja też jadę z biura Koliber 15-27.07 i mam nadzieję że też będę miała takich fajnych opiekunów ;D jak opowiadasz to aż się chce tam być.. jestem taka napalona że nie wiem.. ![]() ![]() od razu sobie wyobrażam wszytskie te sytuacje tyle że z moim udziałem a nie twoim (wybacza jak w ogóle wyglądały wasze dni? i w ogóle opowiadaj jak wycieczki do barcelony, blanes i tossa de mar i jak na dyskotekach było.. jakieś konkretne sytuacje ;D wymieniliście się numerami z jakimis Hiszpanami czy coś ?? ;p i ile kasy wzięłaś? ile wydałaś na alkohol a ile dla siebie na ubrania lody pamiatki itp??ja znam trochę Hiszpanski bo się niby przez rok uczyłam więc mam nadzieję że przyajmniej na zasadzie "kali jeść kali pić" jakoś sie dogadam z Katalończykami po hiszpańsku ;D |
|
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
Przez ponad 20 godzin mozna sie poznac. Obym miał w grupie jakieś fajne laski to bedzie wtedy za***iscie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Bo myślałam że nie ma. I już miałam żyletki szykać. Ale sobie dałam spokój xD
I to nie jest wyimaginowane, ale na serio po 24 godzinach wyglądają jak nie myte od tygodnia :/