|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
Nie. Było już tutaj o tym pisane setki razy : )
#3902 |
Raczkowanie
|
ej spoko ale jakoś średnio mi się uśmiechało przeglądać 130 stron forum... No to mój kumpel ma problem;] a zawsze sprawdzają?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Przyczajenie
|
to pewnie się miniemy gdzieś
![]() a jak to jest na miejscu bo jak dojedziemy i np będziemy chcieli iść do klubu to ludzie z całego turnusu idą czy hotelami?;P Lovelyy w jakim wieku jesteś? ![]() ![]() Edytowane przez LongWay2Go Czas edycji: 2010-07-06 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Raczkowanie
|
mi się wydaje, że każdy hotel oddzielnie :P
na obozie będę miała już te 16 lat, haha ![]() ![]()
#3906 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Raczkowanie
|
hej, orientujecie się może czy alkohol jest drogi w lloret? i są jakieś znaczne różnice w cenach w różnych sklepach czy wszędzie mniej więcej to samo?;]
![]() |
#3908 | |
Raczkowanie
|
cwaniaryy ^^ hehe
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
a to było też czesto a ost jakies 3 strony wczesniej xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Przyczajenie
|
troche beznadziejnie jak hotelami;P
a słyszeliście coś o klubie Moby's?podobno gdzieś koło Tropicsa jest i ciekawa jestem który lepszy;P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Raczkowanie
|
Wiesz co, ja tam bylam tylko w Tropicsie bo mialam kupiony karnet ale do dzisiaj nie moge ogarnac o co chodzi z tym Moby'sem. No nie moge
![]() ![]() PS. Mam pytanie jeszzcze. Byl ktos moze pod koniec sierpnia w Lloret ? Dalej tloczno czy juz same resztki ?
#3912 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zadomowienie
|
toz warto isc do tropicsa ;P a St. Trop to ta najwieksza sala chyba wlasnie , a Moby's to sie schodzi w dół potem takim korytarzem
![]() ![]() Edytowane przez DearWhoever Czas edycji: 2010-07-07 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Raczkowanie
|
czyli jeżeli komus nie uda wejsc sie do Tropicsa, to do St.tropa albo Moby's tez nie wejdzie ?;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Zadomowienie
|
Boże, ludzie, to może zamiast kombinować, jak wejść do Tropicsa, nie mając 16 lat, poczekajcie, aż tę magiczną granicę przekroczycie, a potem jedźcie do Lloret, co? -.-" to już się robi nudne, a jedyne, co mnie pociesza, to że ludzie nie wyskakują już z jakimś mazaniem i klejeniem po paszporcie etc. Nie wejdziesz? Trudno, przyjedź za rok. Ja mam 17 lat i mimo tego, że będę w Lloret, to jakoś mnie specjalnie do Tropicsa nie ciągnie. Pocieszające jest również to, że nie wpuszczają osób, którym brakuje do urodzin chociaż tygodnia. Wiem, że to nie w porządku, bo już się to 16 lat praktycznie ma, ale gdyby takie osoby wpuszczali, automatycznie o wejście darłyby się osoby, którym brakuje pół roku, ośmiu miesięcy, roku, dwóch, i w końcu w Tropicsie zaczęłoby się roić od hot 13. To tak samo, jak z pedałami - chcieli ślubów, to dostali, teraz żądają pozwolenia na adoptowanie dzieci. Są jakieś zasady, to trzeba się dostosować, proste. Tym bardziej, że osób w stylu,,hej, do 16 urodzin brakuje mi tygodnia, wejdę do Tropicsa?" było już w tym wątku dziesiątki, nawet na tej stronie! Chociażby to:
Cytat:
DO TROPICSA NIE WPUSZCZAJĄ OSÓB, KTÓRE NIE UKOŃCZYŁY 16 ROKU ŻYCIA, NAWET, JEŚLI DO URODZIN BRAKUJE JEDNEGO DNIA! Dziękuję. -.-" Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-07-07 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Raczkowanie
|
widze ze bardzo wzburzylo cie moje pytanie ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jej pojechałbym już.. jeszcze tylko 4 dni ![]() Rose Madder Weź wyluzuj nie spinaj się tak ![]() Edytowane przez kudlaty rnr Czas edycji: 2010-07-07 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Raczkowanie
|
tydzień. ♥
Lloret! biuro podróży Funclub, hotel Goya. |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zadomowienie
|
Jakbyś siedział tutaj od lutego i co tydzień widział takie pytania, to też byś się poirytował.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Raczkowanie
|
kobieto, wyluzuj -.- są tu ludzie nowi, którzy wchodza od 2 dni, i nie chce im sie czytać 130 stron, przynajmniej ja bym tego nie robiła. i trzeba być miłym, i odpowiedzieć na te pytania . -.- a poza tym, moze oni nie czytali innych forum, i nie byli w Hiszpani, dlatego tez sie pytają, po to jest forum!
-.- tydzień ♥ |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale już nie chodzi o to, że mają przeglądnąć 130 stron, tylko cofnąć się 3-6 stron wcześniej. BO NA KAŻDEJ STRONIE JEST NAPISANE, ZŻE DO TROPICSU NIE WEJDZIESZ NIE MAJĄC UKOŃCZONYCH 16 LAT ![]()
![]() |
#3923 |
Raczkowanie
|
exactly
![]() W sumie odpowiedź na swoje pytanie dostałem dobrze że nie napisano mi : "Google nie boli" czy cosw tym stylu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Raczkowanie
|
dobrze,ale moze ludziom sie nie chce chodzic po wyszukiwarkach -.- kobieto, jak masz juz dosyc takich pytan, to nie wchodz na to forum i cie te pytania ominą..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zadomowienie
|
Nie chce się chodzić po wyszukiwarkach? Najpierw trzeba samemu szukać, a potem zadawać pytania - jeśli się nie znajdzie odpowiedzi. No bo tak, wpisanie frazy w wyszukiwarkę zajmuje tyle godzin! Wpisujesz, co chcesz i od razu masz konkrety. Słuchaj, nie bez powodu jest tu opcja ,,przeszukaj ten wątek". Jest, żeby jej używać, a nie mieć wszystko podane na tacy. Jak napisała RosjaRosja , wystarczy cofnąć się kilka stron wcześniej, nie 130. Ja, zanim zaczęłam pisać, przeczytałam od początku ten wątek i 3/4 poprzedniego, no i patrz - żyję! Zanim zacznie się pisać na forum, wypada się zorientować, o czym była w ostatnim czasie mowa, żeby nie zaśmiecać wątku. A jeśli tobie nie chce się wpisywać w wyszukiwarkę, to po co się w ogóle rejestrowałaś? Przecież to taaaakie męczące! I jeszcze ile czasu zajmuje! Trzeba było od razu założyć nowy wątek - czy do Tropicsa wpuszczą mnie, jeśli do urodzin brakuje mi jednego dnia? Ktoś odpisze - nie, a ludzie i tak będą w kółko pytać o to samo.
Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-07-07 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ten sposób nbie dojdziemy do porozumienia ![]()
![]() |
#3927 |
Zadomowienie
|
RosjaRosja , ale my MUSIMY odpowiadać, bo korzystanie z wyszukiwarki jest TAAAAKIE trudne!
btw - to była jedna z najgłupszych wypowiedzi, jakie w życiu czytałam. Aż chyba sobie to dorzucę do podpisu. xD zmuś mnie ;] Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-07-07 o 09:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Raczkowanie
|
... nie bede tego komentować -.- a poza tym to forum o Lloret a nie o kuceniu się kto jak napisał. nie chce wam sie odpisywać, to po wgl tu jestescie? albo po prostu jak ktoś zada takie pytanie, to nie odpisujcie, a nie od razu z jakimiś pretensjami -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Zadomowienie
|
ponieważ, kamilciuuu?
![]() Cytat:
I tak nie dotrze. -.-" Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-07-07 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Raczkowanie
|
a ja jednak uwazam, że lepiej by bylo, gdybyscie sie nie spinały i zakonczyly ten temat ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.