Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-07, 23:07   #4021
kudlaty rnr
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II

Cytat:
Napisane przez RosjaRosja Pokaż wiadomość
Powiedziałabym coś, ale szkoda moich nerwów.

jak wygladasz na małolata to nie sprzedadzą.
raczej przymykają na to oko.

Ja *******e spinacie się jakby ****a nie wiem co.... Weźcie wychillujcie się a nie całe życie na spinie po to jest takie forum żeby zadawać pytania sensowne, niesensowne, takie które były, i takie których jeszcze nie było. Do tego słóży forum, aby przy minimalnym wysiłku rejestrując się można było zadać miliony pytań na które były już odpowiedzi i czekać aż ktoś Ci udzieli na nie odpowiedzi... Nie rozumiem po co do każdej odpowiedzi jest dodane "było" "ludzi ale jesteście po***ani" powiedział/abym coś ale szkoda mi nerwów" etc. I uważam że 95 % społeczeństwa widząc że jakieś forum ma 134 strony stwierdza że nie ma sensu tego przeszukiwać ani czytać bo zapewne jest to bezsensowne *******enie. Większosć tak jak ja woli zadać pytanie i usysakć na nie odpowiedź a nie szukać wpisywać jakieś frazy wyrazy... Wejdźcie sobie na jakiekolwiek inne forum na każdym z nich jest tysiące tych samych tematów tych samych pytań ale czasami ktoś upomni kogoś że "to było"ew. "google nie boli" ale zazwyczaj ludzie odpowiadają w kulturalny sposób bez *******enia bo wiedzą że do tego jest to *******one forum... Wyobraźcie sobie sytułacje że idziecie do lekaża na konsultacje bo np bolą was plecy i chcecie żeby poradził wam jakąś maść, sposób żeby wasz stan zdrowia się poprawił, a on po przedstawieniu przez was waszego problemu mówi znudzony: "aa było milion razy" "o boże znów to samo" "google nie boli".

Forum służy do tego aby się czegoś na nim dowiedzieć. Z tego co pamiętam w jakiejś książce na temat SPAMU było napisane, że jeśli przeglądasz jakieś forum i chcesz na nim znaleźć odpowiedź a na ostatniej stronie nie ma jej to masz prawo zadać pytanie jeśli nawet było na poprzedniej.
Dobra kończe to moje w sumie głupie *******enie. Ale ****a naprawde irytują mnie te wasze "pretensje do garbatego, że ma dzieci proste".

Edytowane przez kudlaty rnr
Czas edycji: 2010-07-07 o 23:12
kudlaty rnr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:07   #4022
LongWay2Go
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dpaulina Pokaż wiadomość
ehh, przejrzałam prawie całe forum i chyba nikt nie jedzie 20.07 do Masa ;< kurde, no szkoda xD
chciałam poznać trochę ludzi, bo obawiam się, że koleżanki mogą być zbyt drętwe - z doświadczeń ;D
to sama jedziesz? drętwe? ja bym sie bardziej bała właśnie takich hot panienekxD ale spoko powinno być^^ zapoznasz w autokarze ludzi pewnie i będzie git
LongWay2Go jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:12   #4023
dpaulina
Przyczajenie

też tak uważam, że najlepiej jest się dogadać z chłopakami niż z jakimiś damami ;D powinno być dobrze ;D
co do malowania się na plażę, to raczej kiepski pomysł, ewentualnie lekki korektor, żeby zamaskować plamki czy coś i styka ;D

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez LongWay2Go Pokaż wiadomość
to sama jedziesz? drętwe? ja bym sie bardziej bała właśnie takich hot panienekxD ale spoko powinno być^^ zapoznasz w autokarze ludzi pewnie i będzie git
nie, nie jadę sama. jadę z jedną koleżankom. właśnie rok temu jak byłam w Grecji na obozie to były właśnie takie 'drętwe' - zero życia w sobie, jak się do nich nie zagadało to się same nie odezwały.
dpaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:18   #4024
LongWay2Go
Przyczajenie

Cytat:
też tak uważam, że najlepiej jest się dogadać z chłopakami niż z jakimiś damami ;D powinno być dobrze ;D
co do malowania się na plażę, to raczej kiepski pomysł, ewentualnie lekki korektor, żeby zamaskować plamki czy coś i styka ;D

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

nie, nie jadę sama. jadę z jedną koleżankom. właśnie rok temu jak byłam w Grecji na obozie to były właśnie takie 'drętwe' - zero życia w sobie, jak się do nich nie zagadało to się same nie odezwały.
oo to jak z koleżanką to jeszcze lepiej kurde mam nadzieję,że takich nie będzie bo chyba większość to się nastawia właśnie na imprezowanie, przynajmniej tak mi się wydaje;P
LongWay2Go jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:19   #4025
justine333
Zakorzenienie

kudlaty rnr masz trochę racji ..
ja na forum jestem już długooo i takich pytać już było wiele ...nie, że jedno, dwa czy trzy ..
co jakiś czas ktoś pyta "czy jeśli mam urodziny w sierpniu, a jadę w lipcu..to mnie puszczą na dyskoteką " tak samo z alko ..
więc czasem rozumiem innych, że się denerwują, bo sama to robię odpowiadają po raz setny na to samo pytanie i ty też się tak nie bulwersuj !
Stary 2010-07-07, 23:37   #4026
kudlaty rnr
Raczkowanie

no może troche przesadziłem ale tak jak popatrzeć na te osoby które odpowiadają po raz setny i za każdym razem dopisują "było" a za chwile same gadają takie głupotu że niewiadomo o co chodzi i jednocześnie bardziej SPAMUJĄ i zaśmiecają forum żeby cokolwiek trudniej było znaleźć, a wydaje mi się że chyba lepiej znaleźć tu odpowiedź czy nawet zapytać się niż rozmawiać sobie na jakiekolwiek tematy. Do rozmawiania są czaty,gadu gadu i inne komunikatory ...Z tego co widzę to ten temat jest Whatever we want to gadamy głupoty, zadajemy głupie pytania, udzielamy głupich odpowiedzi i wszystko zostaje, a jeśli nie pasuje nam to to albo powinien być moderator który usuwa wszystko co jest nie na temat oraz daje ostrzeżenia za nie szukanie na forum, albo coś trudniejszego spiś treści na początku (kiedyś na forum gitarowym się spotkałem w jednym temacie który miał od groma stron) ew osoby którym każda odpowiedź, każde pytania, każda rozmowa wydaje sie irytująca nie powinny odwiedzać tego forum. Nie wiem wydaje mi sie że jakoś nieskładnie to napisałem ale mam nadzieję że zrozumiecie.

PS Mówiąc o głupich rozmowach mówiłem też o swojej wypowiedzi żeby nie było, że sam jestem święty.

PS2 Jak myślicie nadawałbym się na jakiegoś dyplomate?;D

Edytowane przez kudlaty rnr
Czas edycji: 2010-07-07 o 23:38
Stary 2010-07-07, 23:42   #4027
DearWhoever
Zadomowienie

rnr to chyba ty sie teraz spinasz poza tym u Rosji nie było spinki akurat, nie najechała na Ciebiewiec nie wiem o co ci chodzi człowieku.
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 00:18   #4028
zimny_chirurg16
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DearWhoever Pokaż wiadomość
olija Moby's jest w Disco Tropicsie, w kazdym razie nie trzeba placic oddzielnie za niego, bo przechodzisz obok ochroniarza i tylko pokazujesz pieczątkę
Uwielbiam Cie za ten post ! Cale zycie zastanawialam sie dlaczego tam tez sprawdzaja pieczatke a na innych salach nie Nie wiedzialam ze to jest tak jakby osobny klub :P

Cytat:
Napisane przez Sloneczko95 Pokaż wiadomość
Hej. Wiem, że tego typu pytania już były ale jeżeli ktoś byłby miły, to mógłby mi powiedzieć do jakich mniejszych dyskotek wpuszczają osoby, które nie mają skończonych 16 lat? (Ja mam 15).
Mialam w hotelu grupe z funclubu i u nich takie osoby tez chodzily do dyskotek, ale do innych. Jak bardzo Ci zalezy to napisze do kilku osob i sie spytam jak to dzialalo i jakie to byly kluby

Cytat:
Napisane przez kiciax15 Pokaż wiadomość
mnie rok temu wpuszczali do Surfa i Zoo na legitymacji koleżanki mimo tego, że ogólnie wtedy miałam 14,5.
Ej a ten Surf, to jest tak jakby bar ? ;> sprzedaja tam moze drinki we wiaderkach ? widzialam gdzies na filmiku juz w tamtym roku i mialam zamiar odnalexc ten bar w wakacje ale mi sie nie udalo. w tym roku wracam i musze to zrobic juz

Cytat:
Napisane przez Madzikii Pokaż wiadomość
Dziewczyny...warto isc na ten wieczór La Siesta,czy lepiej sobie odpuścic i pojśc na dyskoteke ?......Aha , i co myslice o Water World?...duzo jest tam atrakcji ?
Mi sie wydaje ze Water World troche strata pieniedzy. Atrakcje sa swietne, park dosyc duzy ale kolejki zabijaja... Jest tak goraco ze nie da sie stac po godzinach bo az sie ciemno przed oczami robi a zjazd zajmuje jakas minute

Ponawiam pytanie, jedzie ktos do hotelu Ancla ? Albo ktos tam byl i chcialby powiedziec jak bylo ?

Viva Espanaa ! <3
obczajcie jaka fajna reklama
http://www.youtube.com/watch?v=GJ68EQSaU4E
Stary 2010-07-08, 00:48   #4029
kiciax15
Raczkowanie

popytaj o te kluby jeśli możesz a co do tych drinków w Surfie to pamiętam, że tanie były, z 2 euro nawet po 1. a te 'wiaderka' chodzi Ci o takie kolorowe duże 'kubki'? były tam takie

03.08.2010 - 14.08.2010 Orlando Travel
nie sugerujcie się nickiem.

5 dni
kiciax15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 01:30   #4030
zimny_chirurg16
Raczkowanie

Jak kogos dorwe na gg to spytam
Chodzi mi o takie wiaderka no zwykle takie zolte chyba z tego co pamietam
Stary 2010-07-08, 08:12   #4031
DearWhoever
Zadomowienie

a ja jestem ciekawa ile jednorazowe wejścia do innych klubów kosztują(do poszczególnych) , wiecie ? Bo sie zastanawiam czy drogo ^^
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:27   #4032
Sloneczko95
Przyczajenie

Mialam w hotelu grupe z funclubu i u nich takie osoby tez chodzily do dyskotek, ale do innych. Jak bardzo Ci zalezy to napisze do kilku osob i sie spytam jak to dzialalo i jakie to byly kluby

Byłabym ci wdzięczna. Nie zależy mi tak bardzo żeby wchodzić do jakichś największych klubów, bo w końcu jak nie wpuszczą to nie i nie bd cudowała, ale ogólnie chciałam wiedzieć do jakich sie moge wybrać.
Sloneczko95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:27   #4033
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Cytat:
Napisane przez DearWhoever Pokaż wiadomość
a ja jestem ciekawa ile jednorazowe wejścia do innych klubów kosztują(do poszczególnych) , wiecie ? Bo sie zastanawiam czy drogo ^^
gdzieś mi się kiedyś obiło o uszy (a raczej oczy, bo w necie szukałam), że ok. 7-10 euro strasznie drogie mi sie to wydaje, przecież karnet to 20 - 25 euro. o.O więc nie wiem czy to prawda.
Morfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:55   #4034
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14

9 h!
Stary 2010-07-08, 09:07   #4035
szysza69
Raczkowanie

GG do szysza69

Cytat:
Napisane przez Flume Pokaż wiadomość
He he! Ja też, ja też!
Skąd wyjeżdżasz?
Szczecin, a ty skad ? ; d
szysza69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 09:14   #4036
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Asia, zazdroszczę
u mnie 7 dni!

ok, jadę do sanepidu. -.-' ale mi sie nie chce. ;/
Morfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:30   #4037
Onaa992
Raczkowanie

GG do Onaa992

Cytat:
Napisane przez Morfina123 Pokaż wiadomość
gdzieś mi się kiedyś obiło o uszy (a raczej oczy, bo w necie szukałam), że ok. 7-10 euro strasznie drogie mi sie to wydaje, przecież karnet to 20 - 25 euro. o.O więc nie wiem czy to prawda.
Jak ja byłam rok temu to wejście do Tropicsa bez karnetu kosztowało 10, a cały karnet 20, więc sie troche nie opłaca iść tylko raz.
Onaa992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:34   #4038
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja
!

Cytat:
Napisane przez kudlaty rnr Pokaż wiadomość
PS2 Jak myślicie nadawałbym się na jakiegoś dyplomate?;D
nie.
rzucasz się o wszystko.
Siedzę tu od ****A SIERPNIA! codziennie ten sam zestaw pytań. Nie chodzi mi o pytanie które było na stronie 75, tylko to, co było przed kilkoma stronami. Nie umiesz znaleźć to chooj, pytaj. ale nic ci nie szkodzi sie cofnąć KILKA STRON!!!

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:42   #4039
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
ej a jak jest z alkoholem w hiszpanii? Sprzedają w sklepach bez problemu czy niebardzo? Bo w sumie zawsze w innym kraju sprzedawali nam a ostatnio na zimowisku w Austrii nagle chcieli dowody. Czy może w Hiszpanii od 16?;D
Cytat:
Powiedziałabym coś, ale szkoda moich nerwów.
hahahahaha, to jest temat nr 3 na liście najczęściej poruszanych
Cytat:
Napisane przez olija09 Pokaż wiadomość
Na plaży jest żwirek, ale nie ma problemów z chodzeniem boso...

Od początku wątku pisano o tym setki razy, ale nie czepiam się
nie pisano o tym setki razy, przynajmniej ja sobie nie przypominam. Pamiętam tylko jedną taką sytuację, ale nic poza tym.

Cytat:
obawiam się, że koleżanki mogą być zbyt drętwe - z doświadczeń ;D
daj spokój, drętwi ludzie do Lloret nie jeżdżą xD

Cytat:
Ja *******e spinacie się jakby ****a nie wiem co....
kto się spina, ten się spina

Cytat:
uważam że 95 % społeczeństwa widząc że jakieś forum ma 134 strony stwierdza że nie ma sensu tego przeszukiwać ani czytać bo zapewne jest to bezsensowne *******enie. W
ja nie rozumiem, czemu ludzie tak się boją tej wyszukiwarki?

Cytat:
Wejdźcie sobie na jakiekolwiek inne forum na każdym z nich jest tysiące tych samych tematów tych samych pytań ale czasami ktoś upomni kogoś że "to było"ew. "google nie boli" ale zazwyczaj ludzie odpowiadają w kulturalny sposób bez *******enia bo wiedzą że do tego jest to *******one forum...
to ty wchódź na jakieś inne forum, mi się tutaj podoba

Cytat:
Wyobraźcie sobie sytułacje że idziecie do lekaża na konsultacje bo np bolą was plecy i chcecie żeby poradził wam jakąś maść, sposób żeby wasz stan zdrowia się poprawił, a on po przedstawieniu przez was waszego problemu mówi znudzony: "aa było milion razy" "o boże znów to samo" "google nie boli".
idiotyczny przykład. Organizm każdego człowieka funkcjonuje podobnie, ale nie tak samo - dla jednych ból pleców może być spowodowany tak zwanym ,,przewianiem", dla innych dyskiem, który wypadł. A pytania w stylu ,,czy mi sprzedadzą" są zawsze takie same. Co więcej, forum jest ogólnodostępne - każdy może je przejrzeć i znaleźć konkretne informacje, z kolei karta pacjenta ogólnodostępna nie jest i nie każdy może poczytać, czym był spowodowany ból pleców danej osoby. Podsumowując - przykład był idiotyczny.

Cytat:
Z tego co pamiętam w jakiejś książce na temat SPAMU było napisane, że jeśli przeglądasz jakieś forum i chcesz na nim znaleźć odpowiedź a na ostatniej stronie nie ma jej to masz prawo zadać pytanie jeśli nawet było na poprzedniej.
albo... skorzystać z wyszukiwarki

Cytat:
Napisane przez NiColQa14 Pokaż wiadomość
9 h!
a ja 9 dni ;p

na koniec jeszcze głos rozsądku:

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
kudlaty rnr masz trochę racji ..
ja na forum jestem już długooo i takich pytać już było wiele ...nie, że jedno, dwa czy trzy ..
co jakiś czas ktoś pyta "czy jeśli mam urodziny w sierpniu, a jadę w lipcu..to mnie puszczą na dyskoteką " tak samo z alko ..
więc czasem rozumiem innych, że się denerwują, bo sama to robię odpowiadają po raz setny na to samo pytanie i ty też się tak nie bulwersuj !

Edytowane przez Rose Madder
Czas edycji: 2010-07-08 o 10:29
Rose Madder jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 09:45   #4040
lovelyy_
Raczkowanie

Cytat:
witam, ja tu pierwszy raz zaglądam ;D mam pytanko:
czy jedzie ktos z Was z funclubu do Lloret 20.07-01.08?

ja jadę w tym terminie, do Masa z funclubu tylko, że wyjeżdżam z Warszawy ;d

Świat o nas zapomniał.
lovelyy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 11:04   #4041
kupanapatyku
Raczkowanie

do takiego dennego klubu płaciłam z koleżanka 7 euro na pół i to tak jakby drin był w cenie. wiec mialysmy drina na pol.
w sumie to sie srednio oplaca tam isc.. lepiej pozyczac paszporty albo kombinowac z legitymacja i isc do londonera albo tropicsa.
i uwaga londoner to nie zoo ani jakis prive de magic.. londoner to zaj.ebiste disco
kupanapatyku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 11:08   #4042
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14

Powiem Wam, że z każdą godziną do wyjazdu (a zostało mi ich tylko 7 ) coraz mniej mnie ciągnie do tych wszystkich tam klubów. Jeszcze koleżanka, która wróciła nagadała mi, że jest tam tłok i większość osób kupiła karnety, a i tak woleli się sami bawić, bo tam było naprawdę za dużo ludzi
Stary 2010-07-08, 11:12   #4043
kiciax15
Raczkowanie

a może scharakteryzowalibyśmy wszyscy razem niektóre kluby?
a najlepiej te do których warto pójść tak byłoby łatwiej
_____

http://www.youtube.com/watch?v=ap8VRuGm2uk
http://www.youtube.com/watch?v=fjNkZ...eature=related

5 dni

Edytowane przez kiciax15
Czas edycji: 2010-07-08 o 11:14
Stary 2010-07-08, 11:36   #4044
kudlaty rnr
Raczkowanie

Rose Madder z tymi plecami to była taka przenośnia...
Nie chce mi się już tłumaczyć
_________________________ _________________________ ____
Dostałem ostrzeżenia<LOL>
_________________________ _________________________ ____

Chce do Lloret i tyle...

Nie wiem czy na podróż założyć krótkie czy długie spodnie?
Stary 2010-07-08, 11:41   #4045
kiciax15
Raczkowanie

ja bym ubrała długie, ale to raczej jakieś dresy czy coś takiego, bo jak włączą klimę to jest mega zimno..

5 dni
Stary 2010-07-08, 11:46   #4046
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14

Tak sobię patrzę na pogodę i jest cudowna
8 lipca - 36 stopni
9 lipca - 34 stopnie
10 lipca - 32 stopnie
11 lipca - 33 stopnie
12 lipca - 32 stopnie
13 lipca - 31 stopni
14 lipca - 33 stopnie

Stary 2010-07-08, 12:10   #4047
angela9322
Przyczajenie

siema jedzie ktoś w terminie od 15 lipca do 26, lub jakos koło tego do hotelu DEX??? ja z dwiema koleżankami jade z bura index
angela9322 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 12:13   #4048
olija09
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rose Madder Pokaż wiadomość
nie pisano o tym setki razy, przynajmniej ja sobie nie przypominam. Pamiętam tylko jedną taką sytuację, ale nic poza tym.
no może nie setki, ale w na pewno w tym i w poprzednim wątku pisano o tym sporo razy ale nieporównywalnie mniej niż o alkoholu i wpuszczaniu do klubów

mnie ostatnio zaciekawił klub Bumper's - jest położony gdzieś dalej od centrum, niby bardzo znany wśród turystów, parkiet zrobiony jest ze szkła, ma 3 bary i podobno grają ostro i bardzo długo Trzeba odwiedzić, chociaż nie wiem jak ja wyrobie z kasą
Stary 2010-07-08, 12:34   #4049
Westalka
Zakorzenienie

Dot.: !

Radziłabym trochę przystopować z wulgaryzmami i atakami na siebie.

Cytat:
nie.
rzucasz się o wszystko.
Siedzę tu od ****A SIERPNIA! codziennie ten sam zestaw pytań. Nie chodzi mi o pytanie które było na stronie 75, tylko to, co było przed kilkoma stronami. Nie umiesz znaleźć to chooj, pytaj. ale nic ci nie szkodzi sie cofnąć KILKA STRON!!!
Jeśli nie chcesz komuś setny raz odpowiadać na te same pytania, to po prostu nie odpowiadaj.
Nie musisz wylewać swojej frustracji na forum, tym bardziej w tak mało elegancki sposób.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 12:45   #4050
kiciax15
Raczkowanie

mnie interesuje szczególnie Hollywood, Colossos, Londoner i Revolution.
jak ktoś coś o nich wie, niech napisze

5 dni

Edytowane przez kiciax15
Czas edycji: 2010-07-08 o 12:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości