|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
|
|
|
|
#4142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale my siue jeszcze zatrzymujemy we Włoszech na 9 godzin
|
|
#4143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po1; jak zawsze się [rzechwalasz. po2; chyba TY nie odróżniasz takiego nieba, rzeczywiście było zachmurzone. Poza tym, to, że jest 30 stopni wcale nie oznacz, że nie może być pochmurno. Chyba opuściłeś akurat tą lekcję geografii... Pewnie wtedy gdzieś 'ostro piłeś' z synem kierowniczki.
|
|
|
#4144 |
|
Raczkowanie
|
Ile osób między 18 a 25 lipcem w Hotelu Don Juan Center( Stare SanMarti)?
|
#4145 |
|
Przyczajenie
|
ja bede w don juan san marti od 19 do 29 mniej wiecej
|
|
#4146 |
|
Przyczajenie
|
oo jak miło ;D sama jedziesz czy z kims znajomym? ;D
Edytowane przez agsia9 Czas edycji: 2009-07-13 o 16:17 |
|
|
|
#4147 |
|
Rozeznanie
|
ja z 2 kumpelami a Ty ?
|
#4148 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4149 |
|
Raczkowanie
|
Z przyjemnością czytam wasze wypowiedzi, szczególnie osób które już wróciły
![]() Jejku, też już chciałabym tam być !!! Niestety nie mam jeszcze nakręconego wyjazdu. Uwielbiam oferty "Last minute". Dużo kasy można zaoszczędzić. W ubiegłym roku byłam we Włoszech w Cesenatico. Regularna cena obozu wynosiła 1699 zł. a ja tydzień przed wyjazdem zapłaciłam 999 zł. Dzięki temu więcej kasy mogłam zabrać ze sobą. W związku z tym zwracam się do Was z gorącą prośbą a poleceni mi biur podróży (lub od razu ofert). Generalnie, nie mam zbyt dużych wymagań co do hotelu (byle nie byłby oddalony o 5 km. od plaży), ale bardzo zależy mi na jakiś wycieczkach już w cenie. Terminy tak po 07.08. Cała nadzieja w was !!!
Edytowane przez aga_ola_p Czas edycji: 2009-07-13 o 19:51 |
|
|
|
#4150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
ŻEGNAM SIĘ ! nara wszystkim ;*** WRACAM 26 ;DDDDDD życzę wszystkim co jadą trochę później udanej zabawy (;
|
|
|
|
#4152 |
|
Raczkowanie
|
Baw sie dobrze
|
|
#4153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4154 |
|
Raczkowanie
|
jutro o 7 wyjazd
![]() wreszcie <3 dozobaczenia.!
|
|
|
|
#4155 |
|
BAN stały
|
jutro o 6.45 jadę ! ; ) jak wróce wszystko opisze.! ;*
|
|
|
|
#4156 |
|
Raczkowanie
|
jak ja wam zazdroszczę!
ahh, a tu jeszcze 22dni :[[ chrzanu nie wiem co robią inni wiem, a raczej widzę co piszesz Ty
|
|
#4157 | |
|
Raczkowanie
|
opłaca sie iść do extreme, tak żeby sobie popić, bo wjazd jest 6euro i pijesz ile chcesz, ale tylko dla kobiet. tzw lejdis najt haha ;d były ciagle, i wbijało sie, piło i potem do londonera czy gdzieś.
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
o masakra. ale ci współczuje, wrociłam 4dni temu i to były najpiekniejsze dni mego życia. <3. byłam z orlando travel, zbiórka o 10rano (nie chodziłam bo spałam i nic przez to sie nie działo ) w ciagu dnia robiłam co chciałam gdzie chciałam i wgl zero kontrol, a potem o 20 zbiórka i tez nieraz nie byłam i nic. o 23 kto chciał to szedł na disco kto nie to niby w hotelu siedział a robili co chcieli, były zbiórki o 2 w nocy albo 1 i spowrotem na bauns. ;d to nie było jak obóz a wczasy, a raczej niekonczacy sie bauns ;D
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
Kazdy kto pisze wypracowania w ktorych opisuje jak bylo w lloret i wogule to tez sie przechwala. Bo na co pisac tyle jak bylo i na co komu pzowalano?
|
|
|
|
#4159 |
|
Przyczajenie
|
o masakra. ale ci współczuje, wrociłam 4dni temu i to były najpiekniejsze dni mego życia. <3.
byłam z orlando travel, zbiórka o 10rano (nie chodziłam bo spałam i nic przez to sie nie działo ) w ciagu dnia robiłam co chciałam gdzie chciałam i wgl zero kontrol, a potem o 20 zbiórka i tez nieraz nie byłam i nic. o 23 kto chciał to szedł na disco kto nie to niby w hotelu siedział a robili co chcieli, były zbiórki o 2 w nocy albo 1 i spowrotem na bauns. ;d to nie było jak obóz a wczasy, a raczej niekonczacy sie bauns ;D[/QUOTE] to meeega bo ja też jade z tego biura juz sie nie moge doczekac...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4160 |
|
Raczkowanie
|
Dobra chyba zakoncze swoje udzielanie na tym forum. Denerwujace jest to ze kazdy sie tak podnieca tymi imprezami w lloret. Jakby was rodzicie nie puszczali w polsce na imprezy. Kazdy tylko o tych klubach a nikt nie pisze np ze woda ciepla plaza piekna czy cos. Ile wy macie lat?
|
|
|
|
#4161 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4162 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Póki co to ty z siebie nie wiem kogo chcesz zrobic, pie*****sz głupoty ile kosztują tam kondomy. Myślisz, że jak tak napiszesz to wszyscy cię będą lubić ? Nagle chcesz, żeby ludzie pisali czy woda ciepła, a sam piszesz głupoty o cenach prezerwatyw? Piszesz, że ludzie się podniecają imprezami, tak jakbyś ty się nie podniecał, że jedziesz z synem kierowniczki i będziesz wielce tam chlał! Chrzanu naprawdę żałosny jesteś!!! HaHaHa Edytowane przez lloret12345 Czas edycji: 2009-07-14 o 00:32 |
|
|
|
|
#4163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bedzie napewno QL i na spontanie pełnoletni obozowiczu, znasz kierowniczke która przygotowana jest na ostre picie i świetny z ciebie znawca alkoholowy wieć zabawa bedzie PRZEDNIA!huehuehue twój szalony temperament równoważy dusza romantyka więc powiem ci że plaże sa niesamowicie malownicze, a lloretowe uliczki małe gwarne i jednocześnie przytulnie!POZDRO szalony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie przejmuj się durnymi podniecajacymi sie gimbusami napewno sie zaprzyjaźnicie i będziecie grać w makao w wielkim kręgu na plażowym ręczniku!
|
|
|
|
|
#4164 |
|
Raczkowanie
|
jakiego kondona malinowy czy truskawkowy dusza romantyka haha no rzeczywiście
fakt faktem nie którzy się ostro podniecają tym wyjazdem imprezzy itp jakby w Polsce tego nie było ale prawdę powiedziawszy nie dziwię się też pewnie po spędzeniu miło moich wakacji w Lloret będę się radował i wspominał ten czas jak brzdąc cieszący się z niebiesko zakończonym fioletowym odcieniem pierwszego gryzaczka na ząbki
|
#4165 |
|
Raczkowanie
|
Zgodze się z poprzednikami, że średnia wieku na tym forum to nie jest za wysoka..podniecają się wszyscy tym piciem alkoholu i o której to nie wrócą z disco, normalnie jakby ich z klatki wypuszczono
No ale pełne zrozumienie- każdy miał kiedyś te 16 lat Ja tam sie ciesze, że bede leżeć do góry czterema literami na pięknej plaży i że pojade do Barcelony na Camp nou itp A w Polsce tez chodzi się na dobre imprezy
|
|
#4166 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Przyczajenie
|
No jasne, ze jesli chodzi o picie, to i w Polsce mozna. Ja tam jade ,zeby sie opalic, i dobrze bawic : ) ła, jutro rano wyjezdzam
|
|
|
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
Nie moge z tego wątku. Z rozmów o Lloret zrobiło się "Kto pojedzie Chrzanu" ale niestety, ja też go bronić nie będę xD
W czwartek rano mam wyjazd. Już nie mogęęę xD Mam nadzieję że trafie na fajnych opiekunów...
|
|
#4169 |
|
BAN stały
|
hehe co racja to racja czytam sobie z boku te forum i żal dupe sciska Chrzanu
|
|
|
|
#4170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My Sensei <pokłony>
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

)

My Sensei <pokłony>