Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-09, 16:03   #4141
DearWhoever
Zadomowienie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II

ja pamietam jak w sklepiku byly takie wielgaaachne chupa chupsy tylko ze drogie xD
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 16:43   #4142
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Justine, to się cieszę, bo marzy mi sie taka koszulka, mam juz z kilku krajow, ale np. w Poslce nie znalazlam nigdy tkaiej ;/
Morfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 16:48   #4143
BLONDI18xD
Raczkowanie

no byly te lizaki;d prze mega byly! ;P tylko chyba ok 20euro ;/ ;D ale jakbym go kupila to zal by mi bylo do zjesc;D

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Morfina123 Pokaż wiadomość
hm. to ja mam takie głupie pytanie. co w tym roku ciekawego mozna przywieźć z Lloret? ;d jakie pamiątki robiły szał? (jakie mniej wiecej ceny) ogolnie chcialam sobie kupic jakas koszulke z napisem I <3 Spain czy cos w tym stylu, ale nie wiem... orientujesz sie czy cos takiego ejst?
tego jest tam pełno;p mozna sie targowac tam i wgl;p
BLONDI18xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 16:54   #4144
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

to się cieszę, ja w Hiszpanii bylam ostatnio 8 lat temu mając własnie 8 lat i jakos wtedy mnie koszulki nie kręcily, w sumie niewiele pamietam ;D

jeszcze 6 dni!
Morfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 17:53   #4145
justine333
Zakorzenienie

Morfina123 w polsce też są np. w moim mieście są na rynku takie z napisem I <3 Cracov lub podobne ;DD ale to zależy gdzie mieszkasz wiadomo, że na jakiś wsiach nie ma
Stary 2010-07-09, 18:12   #4146
coccolino91
Raczkowanie

GG do coccolino91

I <3 Poland też u nas na rynku widziałam . a w Lloret o brak takich koszulek na pewno nie ma się co martwić.

noo.. aby się wprawić przed imprezami w Lloret, trzeba teraz poużywać trochę nocnego życia w Krk, także żegnam się z wami dzisiaj, bo trzeba się wyszykować i pobalować w jakimś klubie

ps. ciekawe ile stron do nadrobienia będę miała, bo tempo pisania mamy wielkie, wystarczy czasem, że jeden dzień nie wejdę na forum a tu 3-4 strony ;p;p
coccolino91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 18:33   #4147
galaretkaoo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olija09 Pokaż wiadomość
Barcelone zwiedziłam w tamtym roku jak byłam Lloret
Mam kilka pytań
A jakich miałaś opiekunów? Jak wyglądał wasz rozkład dnia? Czy każdy pokój ma balkon? O której wracano z dyskotek?
1. Opiekunów 2, ale jeden siedział cały dzień w hotelu bo miał coś z noga i kulał
2. Sniadanie 8-10; zbiórka 10.15 basen/plaża ;obiad 13-13.30; zbiórka 15 basen / raczej plaża do 18 ;kolacja 19-19.45 potem po prostu o 23 albo 22 30 zalezy mielismy byc w hotelu na zbiórce wiec robisz co chcesz a dla osób +16 o 23.30 wyjście na dyske i powrót ok 2-3 Tak każdy ma balkon na drugim piętrze od jednej strony połączony z dachem od pokoju 212 i do 218

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez DearWhoever Pokaż wiadomość
ja pamietam jak w sklepiku byly takie wielgaaachne chupa chupsy tylko ze drogie xD
w tym roku też sa ale w srodku po prostu jest dziesieć czy piętnascie małych
galaretkaoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 18:34   #4148
BLONDI18xD
Raczkowanie

ale scieme zrobili;p myslalam ze to taki 1duzy!;p
Stary 2010-07-09, 18:40   #4149
olija09
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez galaretkaoo Pokaż wiadomość
1. Opiekunów 2, ale jeden siedział cały dzień w hotelu bo miał coś z noga i kulał
2. Sniadanie 8-10; zbiórka 10.15 basen/plaża ;obiad 13-13.30; zbiórka 15 basen / raczej plaża do 18 ;kolacja 19-19.45 potem po prostu o 23 albo 22 30 zalezy mielismy byc w hotelu na zbiórce wiec robisz co chcesz a dla osób +16 o 23.30 wyjście na dyske i powrót ok 2-3 Tak każdy ma balkon na drugim piętrze od jednej strony połączony z dachem od pokoju 212 i do 218

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

w tym roku też sa ale w srodku po prostu jest dziesieć czy piętnascie małych
dziękuję bardzo za odpowiedź
A wiesz może do jakich dyskotek chodziły te osoby +16? Czy jeśli te osoby nie chciały iść w dany dzień do klubu to mogły robić co tylko chciały czy musiały wtedy siedzieć w hotelu? Jak wychowawcy reagowali, gdy dowiedzieli się, że dana osoba np. paliła lub piła?
Stary 2010-07-09, 19:27   #4150
Dzelikkk
Raczkowanie

dziewczyny z mojego turnusu,chyba najwyzsza pora sie skontaktowac prv;D ja dopiero zaczelam sie nakrecac,zeby za dlugo nie oczekiwac xD ale juz marzy mi sie jakis blue orgasssssssm albo w innym kolorze^^
Dzelikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 19:57   #4151
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

a można tam kupic nie tylko i <3 lloret, czy spain, a np.

I <3 RUSSIA?

pytam serio, bo nigdy za tym się nie rozglądałam.

A słuchajta, ja też jadę do eugeni, jak chce któryś z tych pokoi 212-218 to mam powiedzieć to komu, rezydentowi, opiekunom, czy recepcjonistom?

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 20:50   #4152
galaretkaoo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olija09 Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo za odpowiedź
A wiesz może do jakich dyskotek chodziły te osoby +16? Czy jeśli te osoby nie chciały iść w dany dzień do klubu to mogły robić co tylko chciały czy musiały wtedy siedzieć w hotelu? Jak wychowawcy reagowali, gdy dowiedzieli się, że dana osoba np. paliła lub piła?
Nasi akurat kupili do tropicsa karnet i chodzili. Jak nie chcieli no to do 23 byl czas wolny a pozniej juz w hotelu no a tamci na dyske.
Oni chyba w sumie wiedzieli wiec nic nie robili. w sumie byly kontrole ale nie wiem jak to było bo nasz pokój był prawie anty.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez RosjaRosja Pokaż wiadomość
a można tam kupic nie tylko i <3 lloret, czy spain, a np.

I <3 RUSSIA?

pytam serio, bo nigdy za tym się nie rozglądałam.

A słuchajta, ja też jadę do eugeni, jak chce któryś z tych pokoi 212-218 to mam powiedzieć to komu, rezydentowi, opiekunom, czy recepcjonistom?
W sumie to nie wiesz które pokoje dostaniesz wiec nie wiadomo. My dostałysmy bo akurat tak wyszło i tyle.

galaretkaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 21:10   #4153
DearWhoever
Zadomowienie

no chyba dla rezydenta albo opiekunow ;d

ja poprosze opiekunow zeby mnie wsadzili do pokoju z balkonem
Stary 2010-07-09, 21:14   #4154
BLONDI18xD
Raczkowanie

dokładnie!;p bo gdzie balkon-tam impreza;D
Stary 2010-07-09, 21:16   #4155
olija09
Wtajemniczenie

Cytat:
Nasi akurat kupili do tropicsa karnet i chodzili. Jak nie chcieli no to do 23 byl czas wolny a pozniej juz w hotelu no a tamci na dyske.
Oni chyba w sumie wiedzieli wiec nic nie robili. w sumie byly kontrole ale nie wiem jak to było bo nasz pokój był prawie anty.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

W sumie to nie wiesz które pokoje dostaniesz wiec nie wiadomo. My dostałysmy bo akurat tak wyszło i tyle.
eee i na czym te kontrole polegały?

ja muszę mieć balkon

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 21:35   #4156
DearWhoever
Zadomowienie

ktos pisal ze pokoje z koncowka -11 albo cos takiego nie maja, nie pamietam
Stary 2010-07-09, 21:39   #4157
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dzelikkk Pokaż wiadomość
dziewczyny z mojego turnusu,chyba najwyzsza pora sie skontaktowac prv;D ja dopiero zaczelam sie nakrecac,zeby za dlugo nie oczekiwac xD ale juz marzy mi sie jakis blue orgasssssssm albo w innym kolorze^^
ja jestem za, ale jedyne, co posiadam, to nasza-klasa i ewentualnie facebook, ale z tym drugim nie wiem, o co chodzi, mam 0 znajomych i swoje zdjęcie, imię i nazwisko, nic poza tym, no! tylko w naszej-klasie się orientuję, także jak ktoś chce, to proszę pisać na prywatnym

Cytat:
Napisane przez BLONDI18xD Pokaż wiadomość
dokładnie!;p bo gdzie balkon-tam impreza;D
ja i moja towarzyszka (lol) i bez balkonu damy radę, wystarczą nam ludzie, epicka muzyka, wódka i inne wspomagacze, no i tak oto jest wiksa także jeśli ktoś nie chce mieć zamulatorów w pokoju, to zapraszam do mnie i do niej, na pokój 4-osobowy są jeszcze 2 miejsca xD

DO TYCH, KTÓRZY JUŻ WRÓCILI , sprawdzała was psiarnia na granicy albo w kraju, a jak tak, to z psami (tym razem mam na myśli czworonogich przyjaciół)?

Edytowane przez Rose Madder
Czas edycji: 2010-07-14 o 19:33
Rose Madder jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 21:48   #4158
kudlaty rnr
Raczkowanie

Cytat:

ale to że jak nie poszedłeś na dyske to żadnego beach night party nie mogłeś zrobić? Tylko od 23 siedzenie tylko w pokoju? Nie można było sobie po promenadzie/plaży etc pochodzić?

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Rose Madder Pokaż wiadomość

DO TYCH, KTÓRZY JUŻ WRÓCILI , sprawdzała was psiarnia na granicy albo w kraju, a jak tak, to z psami (tym razem mam na myśli czworonogich przyjaciół)? Że was przeszukiwali i obwąchiwali, czy czegoś nie przewozicie?
W Hiszpanii ziółko jest w jakistam sposób legalne. podobno dostać też nie problem. A do pytania się dołącze. Bo też jestem ciekawy.
kudlaty rnr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 21:49   #4159
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

Czemy anty, galaretka? ;D
no właśnie, o co biega z tymi kontrolami :P?

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 21:53   #4160
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kudlaty rnr Pokaż wiadomość
ale to że jak nie poszedłeś na dyske to żadnego beach night party nie mogłeś zrobić? Tylko od 23 siedzenie tylko w pokoju? Nie można było sobie po promenadzie/plaży etc pochodzić?
jak ktoś zabrania, to się i tak robi, co się chce - ja w takich sytuacjach proponowałabym ucieczkę

Cytat:
W Hiszpanii ziółko jest w jakistam sposób legalne. podobno dostać też nie problem. A do pytania się dołącze. Bo też jestem ciekawy.
jest legalne, ale w Niemczech i Francji nie, no i dostać może nie problem, ale nie chcę jakiegoś zmieszanego chemicznie kupska kupić od czarnego Murzyna w jeszcze czarniejszym zaułku aaah no i mi nie chodziło o ziółko, przecież to jest nielegalne, nie można łamać prawa! ale z was zbereźniki! oO

Czas edycji: 2010-07-09 o 21:55
Stary 2010-07-09, 22:00   #4161
kudlaty rnr
Raczkowanie

Cytat:
jak ktoś zabrania, to się i tak robi, co się chce - ja w takich sytuacjach proponowałabym ucieczkę
Niby tak. Odesłali Was kiedyś z jakiegoś obozu za złe zachowanie?;D Bo właśnie tak straszą niby słyszałem o przypadkach że odsyłają ale jakoś nigdy czegoś takiego nie widziałem w moich turnusach.

Cytat:
jest legalne, ale w Niemczech i Francji nie, no i dostać może nie problem, ale nie chcę jakiegoś zmieszanego chemicznie kupska kupić od czarnego Murzyna w jeszcze czarniejszym zaułku aaah no i mi nie chodziło o ziółko, przecież to jest nielegalne, nie można łamać prawa! ale z was zbereźniki! oO
Zawsze zostają dopalacze które bardziej rozwalają nasz organizm... We Francji też chyba można posiadać do 3gietów tzn tak mi się wydaje. A niemcy to strzegą granicy z czechami:P
Stary 2010-07-09, 22:03   #4162
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
Niby tak. Odesłali Was kiedyś z jakiegoś obozu za złe zachowanie?;D Bo właśnie tak straszą niby słyszałem o przypadkach że odsyłają ale jakoś nigdy czegoś takiego nie widziałem w moich turnusach.
kupa prawda z tym wywalaniem i odsyłaniem trzeba by było kogoś zabić, wtedy może by odesłali, a tak, to będą nas mieli w pupie.

Cytat:
Zawsze zostają dopalacze
nigdy więcej *_*

Cytat:
A niemcy to strzegą granicy z czechami:P
z kolei Czesi z Niemcami nie, w Czechach zielone jest legalne z tego co mi wiadomo
Stary 2010-07-09, 22:08   #4163
kudlaty rnr
Raczkowanie

Cytat:
kupa prawda z tym wywalaniem i odsyłaniem trzeba by było kogoś zabić, wtedy może by odesłali, a tak, to będą nas mieli w pupie.
Też mi się tak wydaje
Cytat:
nigdy więcej *_*
Widzę że niemiłe doświadczenia jak wszyscy

Cytat:
z kolei Czesi z Niemcami nie, w Czechach zielone jest legalne z tego co mi wiadomo
W Czechach to wszysto legalne nawet heroina, koka itp.;o Nie no są liberałami nie ma co
Stary 2010-07-09, 22:15   #4164
kaaaro
Przyczajenie

Cytat:
Odesłali Was kiedyś z jakiegoś obozu za złe zachowanie?;D Bo właśnie tak straszą niby słyszałem o przypadkach że odsyłają ale jakoś nigdy czegoś takiego nie widziałem w moich turnusach.
rok temu w Bułgarii odesłali typa z innego obozu, ale za co to nie pamiętam

co do tych kontroli to wątpię, ze praktykują coś takiego : D nie spotkałam się nigdy przynajmniej ;p
kaaaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 22:16   #4165
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
W Czechach to wszysto legalne nawet heroina, koka itp.;o
tak blisko, a tak daleko... xD

Cytat:
Napisane przez kaaaro Pokaż wiadomość
rok temu w Bułgarii odesłali typa z innego obozu, ale za co to nie pamiętam
ale to naprawdę mocny przypał musiał być, że chciało im się bawić w to odsyłanie!

Cytat:
Napisane przez kaaaro Pokaż wiadomość
co do tych kontroli to wątpię, ze praktykują coś takiego : D nie spotkałam się nigdy przynajmniej ;p
moich kumpli rok temu przeszukiwali, ale - całe szczęście - bez psów, bo by mieli smutne wspomnienia

Czas edycji: 2010-07-09 o 22:18
Stary 2010-07-09, 22:24   #4166
szysza69
Raczkowanie

GG do szysza69

Flume, a ile masz lat i jedziesz sama czy z kimś ? ;p
szysza69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 22:24   #4167
MoopHlon
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do MoopHlon

Hyh ja rok temu byłam z Almaturem w Niemczech, olaliśmy z kolega lekcje (obóz językowy) i w ogóle wychowawce nie powiem w co zrobiliśmy i mieli zostać powiadomieni rodzice i bla bla bla hahaha i nic nie był oO
MoopHlon jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 22:26   #4168
Rose Madder
Zadomowienie

jakby was znaleźli nachlanych albo naćpanych, to już by was tam nie było - to w końcu almatur, znany z nocnych wjazdów z alkomatami xD
Stary 2010-07-09, 22:28   #4169
kudlaty rnr
Raczkowanie

W tym roku na zimowisku Turnus który jakoś wcześniej niz my przyjechał podobno miał jednego człowieka "wydalonego" z obozu podobno za to że po pijaku skakał po balkonie. Tzn przeskakiwał z jednego na drugi
Stary 2010-07-09, 22:32   #4170
MoopHlon
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do MoopHlon

Hahahaha
Niech żyją 'fazy' (o ile można to tak nazwać) po alho xD
MoopHlon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości