|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>
Byłam w na kilku dyskotekach, tylko na jednej chcieli widzieć paszport. A tylko nie pamiętam teraz nazwy. A była to dyskoteka na którą polki wpuszczano za darmo.
Nie lubie opowiadać, wole na konkretne pytania odpowiadać. |
|
|
|
#392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No więc, sniadania są w godz. 8-10, obiad 13-15 a kolacja 19-21? cos takiego. Oczywiście szwedzki stół jest. Jedzenie pyszne, naprawdę czasami brałysmy na 2 talerze wszystkiego bo jeden to za mało a wszystkiego chciałyśmy spróbować, zawsze na obiad i na kolacje sa frytki wiec mialysmy juz dosc po tygodniu, no ale masz jeszcze do wyboru marakony, salatki, ryz, miesko itd. ;D Basen czysty, ciagle leci radio nad basenem wiec atmosfera super. ;D Duzo niemców i polaków. Praktycznie sami niemcy i polacy w tym hotelu. ;D Obsluga bardzo mila itd. Ja mialam pokoj 8 osobowy z wielkim tarasem z widokiem na miasto i na morze, jak nam bylo goraco to 'spalismy' na tarasie. ;D Tam w sumie to nie ma czasu na spanie ;P |
|
|
|
|
#393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciesze sie, że tam jade, byłam w Lloret de Mar 8 lat temu, ciekawe czy cos sie zmienilo? A słuchaj, u mnie w katalogu biura podrozy pisalo ze pokoje 3,4 osobowe sa..
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
Zależy jaki hotel ;] Ja będę w Villa Garbi i tam są 2,3,4 pokoje.
Edytowane przez SwIaDeK Czas edycji: 2008-07-09 o 20:11 |
|
|
|
#395 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
To jedzie ktoś 18.07-28.07 Villa Garbi z biura Juventur/Almatur?
Edytowane przez SwIaDeK Czas edycji: 2008-07-09 o 20:11 |
|
|
|
#397 |
|
Przyczajenie
|
ja juz jutro wybywam
wyjezdzamy autokarem o 14, wracam 21.07 moge wam opowiedziec po powrocie jak bylo ;p jade do lloret z harcturu do hotelu castella/ costella
|
|
|
|
#398 |
|
Przyczajenie
|
powiedzcie mi prosze jak jest z granicami? jest jakas kontrol c zy cos w drodze do hiszpani? pytam tych co teraz porwacali i wiedza jak jest teraz
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
heh...a miałam chać z Juventuru w tym terminie...
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#402 |
|
Przyczajenie
|
|
#403 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#404 |
|
Przyczajenie
|
natala2121 mam pytanka ;D
.czytałam że tak b. kradną tam sprzątaczki czyli najlepiej targać wszystko ze sobą? chodzi mi np o cyfrówkę, całą kasę..... bo fona i tak nie biore bo tam jest mi zbędny. .czy można oddać kasę opiekunowi, tak na przechowanie?
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Wykupcie sejf albo znajdźcie dobrą kryjówkę ;]
Lloret De Mar 18.07-28.07 , hotel Villa Garbi , ABC Nurkowania , biuro Juventur/Almatur . Jeszcze 0 dni! ![]() W Lloret ;] Edytowane przez SwIaDeK Czas edycji: 2008-07-09 o 20:11 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 |
|
Przyczajenie
|
a jak tam z dyskotekami? czytalem ze najlepszy ten tropics jest, jaka tam muzeyke wogole graja? sa jakies dyskoteki gdzie np graja rocka lub podobna muzyke? jakie sa ceny piw i przykladowych drinkow w klubach? ile kosztuje wstep do klubu? z gory thx za info
|
|
|
|
#407 |
|
Przyczajenie
|
hmm co do dyskotek ja osobiscie najbardziej polecam st. trop' , ma super klimat jest duzo miejscowych,a nie tak jak w tropicsie pelno nazelowanych niemcow, nie no w sumie zalezy kto co lubi, w tropicsie graja straszna rąbanke, a w st. tropie' house i takie klimaty
w ogole w lloret jest tyle tych dyskotek i klubow ze kazdy znajdzie cos dla siebie ) pytales czy jest knajpa gdzie graja rocka, owszem jest jesli chodzi o piwa to nie bardzo sie orietuje bo kupowalam tylko w sklepie, a tam puszka wychodzi tanio bardzo hmmm jakos kolo 1,5 e, a w kwestii drinkow w klubach noo to przewaznie od 5 e w gore, zalezy kto co pije;p a wstepy w zaleznosci o jaki klub chodzi wahaja sie tak miedzy 3-8 eur, mozna sobie tez pozniej zalatwic karty vipowskie,czy tam jakies inne do danych klubow,ale to jzu pewnie wytlumaczy Ci rezydent na miejscuu no to do zobaczenia 19-tego w lloret pzdr
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
A dico-polo tez graja
:P A teraz na powaznie..czy sa dyskoteki, w ktorych sa klimaty Enrique Iglesias czy Cristian catro, a moze flamenco?? :PPytam. bo warto by bylo zaczerpnac troche latynosich klimatow
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
Widzę,że tu prawie same dziewczyny ;] A więc spytam jeszcze raz.Czy nie ma problemu z kupnem wina,wódki lub piwa? Mam 15 lat,ale wyglądam na starszego.
|
#410 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Mam 19 lat jade z Lublina z kumplem do Lloret (hotel Ridomar * * *) Wczasy, na miejscu 9 dni 14 lipca - 25 lipca (całość). Jak ktoś będzie w tym samym czasie i chce się stykąć na miejscu to moje GG jest w moim profilu. POzdr. |
|
|
|
#411 |
|
Przyczajenie
|
XxJustinexX hmm ja się z kradzieżami nie spotkałam, więc trudno mi powiedzieć, najlepiej dla bezpieczeństwa chowaj wartościowe rzeczy do walizki :P no bo bez przesady, nie będą Ci tam grzebać raczej ;D może jakbyś zostawiła na wierzchu, to by je skusiło, ale tak to wątpię
jednak jeśli aż tak się martwisz to może kup sobie kłódkę? ja bym radziła uważać na rzeczy w Barcelonie, bo mnóstwo kieszonkowców się tam szlaja :P
|
|
|
|
#412 |
|
Przyczajenie
|
SwIaDeK ehhhh nie pytaj po raz kolejny, tylko forum czytaj!
coooooo? nie chce się? no dobra, już nie będę taka wredna... więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: nie, raczej nie ma problemu
|
|
|
|
#413 |
|
Przyczajenie
|
Hehe... A ja jutro wyjezdzam do rolet wyjazd mam o 6,40 pośpie sobie^^
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#415 |
|
Konto usunięte
|
Ahh, a ja jadę na 3tygodnie do Hiszpanii, zahaczymy też o Francję i Portugalię. Nie mogę się już doczekać.
|
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wrócilam z pobytu w Lloret de Mar (hotel SanMarti). Jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem. Narazie powiem tyle że... BYŁO CUDOWNIE!!!
polecam wszystkim! Za rok tam wracam na pewno, już od dziś zbieram kase ;P
|
|
#417 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. Hotel SanMarti kto był?:>
|
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
Tropics wymiata jak dla mnie! Są tam 3 sale. Na jednej jest Trance i Techno, na drugiej regge i hh a na trzeciej takie radiówki typowe. Ja placilam 15euro na karnet do dyskotek, mialam tam do wyboru 6 miejsc chyba ale i tak wszyscy do Tropicsa chodzili. I w tym karnecie miałam 3 picia darmowe. Piwo kosztowało chyba cos 2euro ale nie na 100 procent bo nie kupowałam, drinki cos kolo 8, zależy tez jakie.
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o dyskoteki to polecam wszystkim ZOO. Przez cały pobyt dzień w dzień bawiliśmy się w tym klubie i nawet nikt nie miał ochoty próbować innego. Muzyka to głównie RNB ale również troche techna, nawet takie stare piosenki- ogólnie same hity
no i co najważniejsze- wstęp jest BEZPŁATNY! jeszcze dodatkowo przy zakupie jednego piwa drugie gratis. Także gorąco polecam
|
|
#420 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mam pytanie odnośnie pokoi ;> czy sa pokoje 4- osobwe czy tylko 2-osobowe ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

czyli mozna zabrac tam praktycznie wszystko