Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-15, 10:26   #4201
900813
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

olcia92, na jakich wycieczka fak. byłaś? co polecasz?
900813 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 11:10   #4202
meinab
Raczkowanie

GG do meinab Send a message via Skype™ to meinab

Już jutro wyjazd u mnie wszystko leży na łóżku.
Teraz takie pytanie do dziewczyn Ile bierzecie torebek bo ja chciałam zabrać 4 od najmniejszej do największej.?

meinab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 11:19   #4203
Cz@rown!c@
Raczkowanie

GG do Cz@rown!c@

Ja też jutro jadę
Chyba wezmę tylko jedną torebkę, bo i tak sie nie zmieszczę pewnie ze wszystkimi rzeczami...
Z jakiego biura jedziesz ?

Lloret de Mar
16.07 <3
Cz@rown!c@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 11:26   #4204
olcia92
Raczkowanie

nom to zaczynam ale dużo tego jest heh a więc od początku : podróż do spain trwała 30 godz jechaliśmy przez czechy niemcy francje i ostatecznie ponad 100km przez samą hiszpanie do lloret było ciężko ale opłacało sie mieszkałam w hotelu DEX blisko plaży pokoje 4 os mogły być trochę wieksze ale kazdy miał balkon więc było gdzie robić before party heh jedzenie codziennie to samo ale dużo i dobre więc dało sie przeżyć jak przyjechaliśmy to trochę sie przestraszyłam bo nauczyciele zrobili jakiś wykład i w ogóle z tego co mówili to wychodziło ze o wolności mogę pomarzyć hehe ale to tylko było tak dla picu okazało sie że musimy sie tylko stawiać na śniadanie obiady i kolacje a tak mamy czas wolny nom choć rano raczej trzeba było wychodzić z całą grupa nad morze hehe nom właśnie pierwszy dzień na plaży my ucieszone już chcemy do wody a tu jakiś stary ratownik z Polski zaczał nawijać o bezpieczeństwie że w ogole nie ma samodzielnego wchodzenia do wody że tylko w grupach przed i po wyjściu z wody musi nas przeliczyć i to na oczach wszystkich , ludzie patrzyli na nas jak na grupę jakiś niepełnosprawnych ale jak po tym wszyscy go zjechali że nam siare robi to było już spoko poprostu wystarczyło powiedziec ze idzie sie do wody i więcej problemów nie było po obiedzie była siesta od 14 do 16 nom i wtedy sklepy były zamykane więc my zawsze albo odsypiałyśmy poprzednia impreze albo szykowałyśmy się na popołudniowe wyjscie można też było iśc na basen jeśli chodzi o sklepy pełno z ubraniami ,dodatkami pamiątkami sprzedają w nich głownie arabowie wiec trzeba sie targować jeśli chodzi o jedzenie i alko jest pełno supermarketów gdzie ceny są przyzwoite np sangria musicie spróbować 1,5 euro wódka sobieski 8-9e drinki smirnoff 1,35 piwo 0,5-1 e woda 5l 1,2 e woda 1,5l 0,65 e babeczki 10 szt-1,5 -2 e czekolada 0,8 e lody od 1-2 e dyskoteki boskie ( choć większość tylko od 16 roku)pełno na ulicach naciagaczy którzy daja upusty lub całkowicie wolne wejściówki moja koleżanka się przekonala że nie zawsze działaja ale ja kupiłam karnet do tropicsa za 20 euro na tydz i w tym miałam 3 darmowe bezalkoholowe drinki i 50 % taniej na wszystkie drinki w tropicsie plus wejście do MOBYSa (disco pub pod tropicsem gdzie graja świetna muzę potem tylko tam siedziałyśmy) 2 drinki w cenie 1 w mobysie i rózne zniżki np do burger kinga w tropicie spodobała mi sie sala ROSE ROOM grają tam czarną muzę rnb hip hop fajnie tam jest i oczywscie głowny parkiet ale tam wytrzymać mogłyśmy gdzieś do 2 bo potem bylo tak tłoczno że nie dało sie tańczyć ale naprawde za***ista dyskoteka jest na końcu te całej ulicy z dyskotekami ale sie opłaca warto tam spróbować malibu gold i tixtera pełno tam niemców zresztą jak wszedzie bo w lipiecu głównie przyjeżdzaja niemcy w sierpniu jest wiecej włochów ale ludzie są tak mili uprzejmi wszystcy sie śmieją nie widziałam nigdy żeby ktoś na dysce sie bił czy ktoś miał jakieś waty do siebie nie to co w polskich dyskotekach gdzue kolesie tylko szukają okazji żeby komuś przylać heh to prawda że większość jest tam napalona i mogą cie macać ale ja akurat miałam tak że jak nie chciałam z którymś tańczyć to poprostu delikatnie odsuwałam jegio ręce lub odsuwałam sie i już nie trzeba było nikomu dobitnie tłumaczyć hehe w tropicsie chyba 80 % to kolesie ogólonie tak jakoś zauważyłyśmy że wiecej jest kolesi ale za to jakich co jeden to lepszy niektórzy niemcy byli tam wystylizowani i w ogole ze aż nam sie śmiać chciało aha na dyskach mieliśmy zawsze jedną zbiórke tylko żeby spr czy wszyscy żyja i czy chcemy zostać dłuzej wtedy wychodziliśmy na zewnatrz albo do ubikacji damskiej liczyli nas i po sprawie nie był to jakiś problem pozatym na dyskotece wszyscy chcieli sie bawić a nie na***ać heh to robili wcześniej w pokoju a jak wróciliśmy za wsześnie a my zawsze chciałyśmy dłuzej to poprostu wymykałyśmy się z pokoju i po sprawie babki nie spr w nocy pokoi a w dodatku miałyśmy takiego miłego ochroniarza że nic nie kapował tylko się śmiał jak widział że ściagamy buty wychodzać z hotelu żeby babki nie słyszały hehe ale oczywiście oprócz imprez było wiecej rzeczy do roboty jest tam tyle uroczych miejsc do zobaczenia , po stronie z zamkiem można wąska uliczką wybrać sie na spacwr i zrobić wiele niesamowitych zdj tak samo po drugiej stronie gdzie można wejśc na punkt widokowy naprwde to zapiera dech w piersciach coś niezapomninego te wąskie uliczki w mieście pełne ludzi nawet w nocy jeśli chodzi o rzeczy które powinniście zabrać jeśli ktoś ma skłonności do poparzeń albo wrażliwa skróre lepiej nioech na poczatek wezmie filtr 30 potem niech zniejsza ja z kolezankami miałysmy 15 i to wystarczyło zadna nie dostała jakiegoś uczulenia czy coś w tym rodzaju bluza i dłuzsze spodnie sprzydarza sie na podróz bo jest zimno lub jeśli ktoś chce wymykać sie w nocy na plaże nom i właśnie nie zapomnijcie lekarstw podstawa to jakiś syrop czy tabletki na gardło dziś jak wracaliśmy wszyscy byli chorzy kaszel katar to norma jak się wraca heh jeśli chodzi i morze i plaże woda słona jak wpadnie to oka to masakra ale dobrze sie w niej pływa nawet jesli sie nie ruszasz nie utoniesz heh piasek to takie drobne kamyczki na poczatku denerwujace ale potem nawet jest z nimi lepiej nic sie nie brudzi i nie przyklejaja sie tak bardzo jak zwykły piasek hmmm troche to chaotyczne co tu napisałam ale nadal te emocje buzują we mnie jeśli ktoś ma okazje jechać do lloret to naprwde niech spróbuje nie pożałuje a tylko bd chciał tam przyjechac jeszcze raz nom to jak kotś bd miał jeszcze jakieś pytania to śmiało
Stary 2009-07-15, 11:27   #4205
meinab
Raczkowanie

Makatour z Poznania , nie z tego co ty , ale może się gdzieś w lloret nawet miniemy;p

Stary 2009-07-15, 11:34   #4206
olcia92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 900813 Pokaż wiadomość
olcia92, na jakich wycieczka fak. byłaś? co polecasz?
ja byłam tylko w barcelnonie płaciłam 38 e byliśmy w niesamowitym parku guell na camp nou na jakimś wzgórzu skąd mogliśmy podziwiać cudowną panoramę Barcelony ah i oczywiście sagrada familia potem mieliśmy czas wolny na La rambla i na koniec coś niezwykłego pokaz śpiewających fontann najwspanialsza rzecz jaką kiedykolwiek widziałam naprawde warto jechać
Stary 2009-07-15, 11:56   #4207
Cz@rown!c@
Raczkowanie

GG do Cz@rown!c@

Cytat:
Napisane przez meinab Pokaż wiadomość
Makatour z Poznania , nie z tego co ty , ale może się gdzieś w lloret nawet miniemy;p
A no nie Na pewno się miniemy gdzieś i nawet nie bedziemy o tym wiedziały

Jeszcze tylko 20 godzin xD

Olcia, trochę przeraziłaś mnie tym katarem, bo w drodze powrotnej mam Gardaland. A wiadomo jak ktos przeziębiony sie czuje w wesołym miasteczku xD Najwyżej będą mnie reanimować pod koniec pobytu, bo na pewno nie odpuszczę sobie rollerów

Byłaś w jakiś dyskotekach oprócz Tropicsa ?

Lloret de Mar
16.07 <3
Stary 2009-07-15, 12:05   #4208
900813
Raczkowanie

olcia92, dzięki za odpowiedź. Chciałam jeszcze zapytać:
-ile proponujesz kieszonkowego (bez wycieczek fak.)? tzn. ile Tobie wystarczyło
-brałaś aparat na disca? w ogóle ktoś brał?
-wycieczka do barki jest całodniowa?
900813 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:11   #4209
aniad91
Przyczajenie

przeczytałam co napisała olcia i....jaram sieeeeeee!!!!!!!!!

44 godziny jeszczeeeeeeeeeee!!!!!!

podłączam się do pyt na temat dyskotek? tylko do tropicsa chodziłas? a ile kosztuje wstęp bez karnetu? do tej i do innych? orientujesz sie może?
Stary 2009-07-15, 12:17   #4210
TerryGoodkind
Raczkowanie

80% ludzi w Tropicu mężczyźni (załamka )

jeszcze 6 dni i 12 h no rollerów też się nie mogę doczekać szkoda że nie mam ich 2 dnia
Stary 2009-07-15, 12:21   #4211
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

jeszcze 7 dni

sandrulka1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:44   #4212
olcia92
Raczkowanie

jeśli chodzi o kieszonkowe to tak starczyło mi 110 euro seryjnie a cały czas piliśmy i w ogóle też sobie coś kupiłam ale jak bierzecie wiecej to spoko są teraz akurat wyprzedaże heh
aparat miałyśmy na dyskotece 2 razy i spoko jedna z nas miała przy sobie cały czas mała torebke gdzie trzymałyśmy fajki paszporty karnety kase itd a jest nawet szatnia u góry w tropicsie pomiędzy ubikacjami tylko nie wiem ile trzeba płacić
wycieczka do barcy była od 13 do 1 w nocy tak długo dlatego że pokaz fontann kończy sie ok 24 a trzeba sie jeszcze stamtąd wydostać ehh
jęsli chodzi o dyski bylam tylko w tropicsie i mobysie jak miałam karnet tio nie opłacało mi sie wydawac na osobne wejscia ale chyba na jedna noic karnet do tropicsa słyszałam ze cos ok 10 e ale nie jestem pewna do innych nie wiem ile kosztuje podobno w surferze sa tanie drinki a w londonerze jak dostanie sie taka wejsciówke to płaci sie tylko 5 e za drinka i luz :P ale serio jeśli nie masz 16 lat to nie licz że wejdziesz bo za kazdym razem nawet jesli masz karnet spr gościu paszporty ja mam 17 lat wiec tam luz dyski
a w ostatniia noc czas mielismy czas wolny do 1 nom to spoko wróciłysmy sobie do hotelu a potem wymknełyśmy sie jeszcze na dyske i stoimy przed mobysem i pytam sie kolesia ile kosztuje wejscie na 1 noc a on skad jestes?
a ja ze z polski jestem ostatnia noc i a karnet do tropicsa mi sie skonczył nom to ile mam płacic a on ze jak jestem z Polski to wystarczy jak sie usmiechne i mam za darmo nom to ja ze ok tylko ze jestem z jeszcze 2 kolezankami a on ok nie ma teraz ochroniarz to nas wpusci za darmo nom i przybił pieczateczki i inmpreza dalej trwała
bo z tymi pieczatkami jest tak ze na wejsciu do dyski koles przybija wam taka pieczatke i spoko balujecie potem jak wyjdziecie z nniej a chcecie jeszcze wrócic wystarczy ze pokazesz taka pieczatke i wchodzisz od nowa możesz miec nawet z 10 takich i wymieniasz tylko kluby hehhe
Stary 2009-07-15, 12:52   #4213
Dareczekkk
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sandrulka1993 Pokaż wiadomość
jeszcze 7 dni
ja mam 9
Dareczekkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 13:06   #4214
meinab
Raczkowanie

Olcia O.o a ja akurat kupiłam 110 euro , a wycieczek fakultatywnych nie mam bo wszystko w cenie więc mi starczy chyba, szczególnie że nie mam zamiaru dużo pić tak troszeczkę bo nie chce przesadzać.

Stary 2009-07-15, 13:44   #4215
arek8229
Przyczajenie

ja właśnie dziś wyruszam z Zielonej Góry o 17
jak by co to będę składał informacje z miejsca jak znajdę jakąś kafejkę 3majcie się :PP
arek8229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 14:52   #4216
malinooowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jarek85 Pokaż wiadomość
brawo z takim filtrem to po pierwszym opalaniu będziesz chodzić reszte wyjazdu czerwona jak burak
ja używałem 9 ale mam ciemną karnacje wiec nic mi nie było (poza tym dłużej niż godzine na plaży nie wytrzymam bo mi się nudzi)
Tym którzy mają normalną lub jasną polecam filtry powyżej 15
to jest uwarunkowane dla każdego indywidualnie.
ja np. jestem blondynką i karnację mam raczej jasną/nie super jasną, ale jednak jasną/ i gdy byłam w Chorwacji to przez pierwsze 5 dni/z filtrem 20/ nic się nie opaliłam, zero, a potem używam tylko balsamy Garniera/czerwonego/ i opaliłam się cuuudooownieeee. /na murzyna prawie/

ps; boska opowieść Olci sprawiła, że chcę już tam być! Jeszcze tylko 20 dni. co oznacza, że ejszcze tylko 2x po 10 dni. a 10 dni to nie dużo!

czaddddd.!!!
2008 - Chorwacja
2007 - Włochy
2006 - Czechy

Edytowane przez malinooowa
Czas edycji: 2009-07-15 o 14:53
malinooowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 15:35   #4217
Kazuan
Raczkowanie

Ja właśnie przy filtrach większych niż 10 nie jestem się w stanie opalić... Teraz myślę wezmę 5 a kumple będą mieli większe (np. 10-15) to pierwsze użyje tej 10 a potem na tej 5 pojade.

EUR - 4,2906 Tendencja spatkowa 1.62%. Jak myślicie do ile jeszcze spadnie do 6 sierpnia ??
Kazuan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 15:40   #4218
malinooowa
Raczkowanie

myślę, że maksymalnie 4,10 :tak:
2008 - Chorwacja
2007 - Włochy
2006 - Czechy

malinooowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 15:56   #4219
margosia151
Przyczajenie

Jejku chce juz na oboz *,* jeszcze 2 dni. Jedzie ktos jeszcze z NAT-u w pt?

A i jesli chodzi o regulaminy i wyrzucanie z obozu to jest to mozliwe, jestem tego zywym przykladem.

Edytowane przez margosia151
Czas edycji: 2009-07-15 o 16:02
margosia151 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 16:10   #4220
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Napisane przez margosia151 Pokaż wiadomość
Jejku chce juz na oboz *,* jeszcze 2 dni. Jedzie ktos jeszcze z NAT-u w pt?

A i jesli chodzi o regulaminy i wyrzucanie z obozu to jest to mozliwe, jestem tego zywym przykladem.
ja jadę z natu, ale 22 lipca

sandrulka1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 16:13   #4221
Niiiina
Raczkowanie

Byłam tam na obozie jak miałam 16 lat Świetne miejsce dla wszystkich imprezowiczów! Dyskoteka koło dyskoteki
Nie przeglądałam całego wątku, dlatego możliwe, że się powtórzę, ale dla mnie najlepsze imprezy były w Tropicsie Pod koniec pobytu chodziłam już tylko tam
Niiiina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 16:33   #4222
BeeAnn
Zakorzenienie

olcia92, z jakiego biura byłaś?

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 17:32   #4223
AdrianKomora
Przyczajenie

a już w piątek wyjeżdżam jedzie ktoś?
AdrianKomora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-15, 17:43   #4224
olcia92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
olcia92, z jakiego biura byłaś?
wiesz co to właśnie dziwne było bo my byłysmy z ZUH PARTNERA ale z nami jechał i w ogole była tam jeszcze grupa z INDEXu z Travel jeszcez jakieś jeszcze biuro nawet z Krakowa z nami jechało więc to był taki łaczony obóz ale bardzo fajni ludzie naprawde a zb tym dzwonieniem do rodziców nom to u nas było tak że jakieś 14 sie upiły w pokoju i wariwały na korytarzu w nocy nom i wiesz powiedzieli że dzwonią do rodziców wzieli nr i natym się skończyło albo jak złapali kolesi że nie było ich w nocy w pokoju to mieli taka karę że musieli posprzątać swoje pokoje i na stołówce wynosić naczynia hehhe
Stary 2009-07-15, 18:35   #4225
margosia151
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AdrianKomora Pokaż wiadomość
a już w piątek wyjeżdżam jedzie ktoś?
Ja jade w pt, skad jestes?
margosia151 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 18:43   #4226
Cz@rown!c@
Raczkowanie

GG do Cz@rown!c@

haha , to Tobie się udało akurat z tym uciekaniem z pokoju mam nadzieję że u mnie wszystko przebiegnie bez problemów i bedzie wszystko ok W sensie opiekunów, wycieczek itp.

Jutro o 9.00 mam wyjazd Już mnie nosi , ale jeszcze sie nie spakowałam

Lloret de Mar
16.07 <3
Stary 2009-07-15, 19:14   #4227
AdrianKomora
Przyczajenie

z piły ale wyjeżdżam z poznania
Biuro Almatur i hotel Villa Garbi

Edytowane przez AdrianKomora
Czas edycji: 2009-07-15 o 19:17
AdrianKomora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-15, 19:37   #4228
aga_ola_p
Raczkowanie

Kochane, piszcie z jakich biur podróży wyjeżdżacie Może pomoże mi to w podjęciu decyzji ^ ^

Edytowane przez aga_ola_p
Czas edycji: 2009-07-15 o 19:40
aga_ola_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 19:38   #4229
Cz@rown!c@
Raczkowanie

GG do Cz@rown!c@

Ja z ok-tours Już drugi raz z tego biura bedzie :P

Lloret de Mar
16.07 <3
Stary 2009-07-15, 19:48   #4230
lovecassie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AdrianKomora Pokaż wiadomość
z piły ale wyjeżdżam z poznania
Biuro Almatur i hotel Villa Garbi
byłam z Almaturem, niedawno wróciłam!! weź mnie ze soba
lovecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości