|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Cytat:
aha. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- jeszcze tylko 8 dni do sierpnia a potem już lajt ![]() pakowanie i wyjazd<333 ... <marzyciel>.
|
|
|
#4412 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Raczkowanie
|
jak ja wam wszystkim zazdroszcze.. wróciłąm stamtad 10 lipca
|
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
Hej, 8-19.07 << czy moglyby sie skontaktowac ze mna osoby ktore byly w tym terminie w Lloret de Mar w hotelu Don Juan? GG: 727874 lub na priva.
Bylabym wdzieczna ;D |
|
|
|
#4415 |
|
Raczkowanie
|
Widze coś sie już wam niechce tylu postów pisać
...Wieje tu nudą ... |
|
|
|
#4416 |
|
Raczkowanie
|
to w takim razie niech każdy kto tu sie udzielał i wrócił z lloret niech długie opowiadanie napisze jak było zeby nie wiało nudą i napalić bardziej tych którzy jadą w późniejszych terminach <czyt.np. ja 10sierpnia>
|
|
|
|
#4417 |
|
Przyczajenie
|
Wszyscy sie pakuja nikt nie pisze
![]()
|
|
|
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
ja juz napisalam
ludzie po prostu sa tak zalamani powrotem z lloret, ze nie w glowie im siedziec na tym forum i rozpamiętywac jak bylo bosko xD
|
|
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
no raczej!
a co do wiania nudą. to fakt, strasznie mało już się ludzi udziela. kiedyś było po 5 stron dziennie a teraz 5 postów... na szczęście 10dni i i ja pojadę do zejemagabistego Lloret! ![]() ![]()
|
|
#4420 |
|
Przyczajenie
|
Ha! My do Lloret (pokłony dla cudownego miasta
Dzisiaj pakujemy rzeczy, jutro zaliczamy ostatnie sklepy, potem noc (chociaż pewnie z podniecenia nie będziemy potrafiły zasnąć!) i żegnamy Polskę! W niedzielę rano już będziemy w autokarze ;D I wtedy zacznie się prawdziiiiiwy FUN!!! A plan na wyjazd? : Po pierwsze imprezy, po drugie imprezy, po trzecie faceci, po czwarte %%%%% (ciiiiii ), po piąte imprezy xD Jedziemy z biura gandalf travel w terminie 26 lipca - 08 sierpnia. Wyjeżdżamy z Katowic
|
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
depresję przeżywam do dziś.
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
ja tez, porażka ... -.-
zastanawiam się czy nie wrócić tam za rok ;D bo myślałam jeszcze o rimini, chwalono mi tę włoską mieścinę..;] no, tymczasem życzę wszystkim miłych wyjazdów, wybawcie sie tam i uważajcie na zdrowie (ja nadal chora ) i wybywam tym razem nad nasze polskie morze xD
|
|
|
|
#4424 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam jeszcze 4 dni do wyjazdu a tu nic nie przygotowane
Zakupy zrobione tylko częściowo...aj już się nie mogę doczekać zwłaszcza po opowiadaniach niektórych
|
|
|
|
#4425 |
|
Przyczajenie
|
7 dniiiiiiiiiii !!!
|
|
|
|
#4426 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Przyczajenie
|
Ja jadę na ostatnie 2 tygodnie sierpnia (uważam że najlepsze sie zostawia na koneic ;p )
już się nie mogę doczekać ![]() W zeszłym roku było cudnie, imprezy, świetni ludzie, ciepłe morze, zakupy w Barcelonie ahh ... Jednym słowem Bajka ! |
|
|
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
a ja jeszcze 9 dni.
czad! czad! czad! nie mogę się doczekać. już odkładam ciuchy, które wezmę. robię zakupy ostatnie itd, myślę jednak, że takie oczekiwanie jest dużo fajniejsze bo tam będę tylko 10dni i się skończy i wrócę do domu do szarej rzeczywistości. a to oczekiwanie jest po prostuhym.. e k s c y t u j ą c e. ![]() ![]()
|
|
#4429 |
|
Przyczajenie
|
Znacie jakąś strone gdzie można wysyłać sms na hiszpańską sieć ;D ? Bo kiedyś miałam ale adres mi umknął ;|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4430 |
|
Raczkowanie
|
a wybiera się ktoś do lloret z fun clubem w terminie 19.08-30,08? na wczasy?
|
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Raczkowanie
|
więc wróciłam dziś w nocy z Llorett .!. Byłoo za***iściee .<333
szkoda ,że już wróciłam. ; ( |
|
|
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
Mnie 15 dni zostało ale jak to się mówi... Szczęśliwi czasu nie liczą
Pakować to się będe dzień przed a jeśli będzie wyjazd na 14-stą to w dzień wyjazdu pakować się będę
|
|
|
|
#4434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o p o w i a d a j <333 Lloret<333 wszytko! jak imprezy? jak Hiszpanie,Włosi? jak plaża, woda? jakieś fajne sklepy polecasz? jak trafić do najbliższego centrum handlowego? jakie marki można spotkać? nike jest tam gdzieś? ;DD ![]()
|
|
|
#4435 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że nasz wypad się uda. Pierwszy raz jadę z fun clubem, słyszałam różne opinie o tym biurze, ale pojedziemy to się przekonam. Co do miejscowości raczej nie mam żadnych wątpliwości ;D Jadę tam już 3 raz ;D Kocham to miejsce. Mam nadzieję, że na nasz turnus jakaś młoda imprezowa ekipa pojedzie;] Teraz wystarczy tylko czekać ;D Do zobaczenia 19 sierpnia ;D
|
|
|
|
#4437 |
|
Przyczajenie
|
Słyszeliście o kilku osobach zarażonych wirusem AH1N1,które wróciły z Hiszpanii i aktualnie przebywają w szpitalu zakaźnym w Łodzi.
Oby nic takiego nie przydarzyło się,osobom z forum które wyjeżdżają Pozdrawiam ![]() 4.8-15.8 Lloret de Mar! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
_______________ 2009 - Hiszpania 2008 - Chorwacja 2007 - Włochy 2006 - Czechy Edytowane przez malinooowa Czas edycji: 2009-07-25 o 21:29 |
|
|
|
#4439 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
imprezy - Tropics !
Praktycznie wszystkie obozy chodzą na tą dyskotekę! Powrót tak 2-4 w nocy. Można spodkać dużo polaków !. Co tydzień jest Piana party a ostatnio nawet striptizerki były. ! Hiszpanie,Włosi - Ojjj Przemili !. Gdzie nie pojdziesz po 21 usłuszysz od jakiegoś ` OLA ` (cześć) . i potem zaczyna sie podryw. ;D plaża, woda - żwirowata aż nogi bolą ,ale z czasem da się przyzwyczaić. Woda jest bardzo słona !. i robią się duże fale. ![]() jakieś fajne sklepy polecasz? Hmm.. jak idzie się głuwną ulicą to jest dużo takich sklepików. Ceny w sklepach są nawet, nawet. Najbardziej opłaca z Piw brać sześciopaki np. San MiQel kosztował max 3 euro , wino - Sangria litr max 4 euro. Trzeba dobrze szukać !. jak trafić do najbliższego centrum handlowego? - Tam są takie małe sklepiki nie ma takich dużych centrum handlowych .. przynajmniej ja nie zwróciłam na nie uwagi. jakie marki można spotkać? ; ) nike jest tam gdzieś? ;DD nie widziałam. Jechałam na obóż Przejazdowy przez Francję. Eurodisneyland strasznie przereklamowany !. Spodziewałam sie czegoś lepszego.. dużo kolejek było pozamykanych! i Jedynie podobała mi się parada.. Mieliśmy nocleg w Paryżu .. Jazda była niesamowita już podczas podróży autokarem zapoznałam grupkę ludzi z którymi trzymałam się już do końca. Nocka była taka w Hotelu ,że z rana nikt nie wiedział co się działo i jakim cudem znalazł sie nie w swoim pokoju.; D Następnego dnia zwiedzaliśmy paryż niestety wieża Eifla była zamknięta. ;/ Później zaczeła się jazda do Lloret. Mieszkałam w Hotelu Mas (Byłam też w Hotelu Goya i Don Juan u znajomych ) nie polecam Hotelu MAS !. Kradną w nim ! Okradli naszych kierowców z telefonów ,pieniędzy i aparatów ! I jeszcze moje koleżanki z pokoju 105 , 102 , ! Jeśli już wybieracie się do tego hotelu nie bierzcie pokojów na 1 piętrze! Bardzo za to polecam pokoje z Balkonami po 21 dzieją sie cuda, można porozmawiać z Hiszpanamii. ; ) Jest winda ,ale korytaże i pokoje są malutkie jak labirynt. Za zrzucenie czegoś przez balkon czy okno trzeba płacić kare 100 euro. Recepcjonistka Brunetka jest wporządku ,ale te 2 blondynki doprowadzały mnie do szału. Jedzenie jest Bardzo dobre jak w domu ! Na lajcie mogliśmy pić i plaić wychowawcy mieli w to wbite tyle ,żebyśmy nie robili tego przy nich. Dużo miałam też ciekawych historii z zapoznanymi tam Hiszpanamii włochami polakamii czy Niemcamii ,ale za dużo do opowiadania już i tak dużo się rozpisałam. Napewno jadę tam za ROK . <333i sorry za błędy , jestem poprostu troszkę zmęczona. ; ) ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- i chciałam jeszcze dodać ,że byłam w Water worldzie i też byłam nie zadowolona! szkoda mi było tych 25 euro !. może podobały mi się tylko 2 atrakcje Kamikadze i jedne pontony. Przeleciałam wszystko w 2 godziny i potem nie miałam co robić tylko się opalać .. Byłam też w Gardalandzie , Tam za to było najlepiej !. On przebija Disneyland. Było więcej szybkich i za***istych kolejek ! Dla każdego Coś ! Naprawdę Polecam !. ; ) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

wiem, ze to nie wszyscy ale bedzie wam latwiej sie poznajdowac i podogadywac ;]

Dzisiaj pakujemy rzeczy, jutro zaliczamy ostatnie sklepy, potem noc (chociaż pewnie z podniecenia nie będziemy potrafiły zasnąć!) i żegnamy Polskę! W niedzielę rano już będziemy w autokarze ;D I wtedy zacznie się prawdziiiiiwy FUN!!!
), po piąte imprezy xD 

Zakupy zrobione tylko częściowo...aj już się nie mogę doczekać zwłaszcza po opowiadaniach niektórych