|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
zwykła plotka a tu coraz więcej osob się wykrusza:/
|
|
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
Nie oto ze sie zaraze. Poprostu na ten oboz umowilem sie z kuzynem, oni sa w innej grupie a ja w innej.W tamta grupie zrezygnowal rezydent z wyjazdu do hiszpanii a moja nie. Tamtej zaproponowano grecje a ja jak narazie do hiszpani jade i bym sie chcial przeniesc do tej grupy co do grecji jedzie. Doplacic trzeba ok 100 tylko czy w tamtej grupie beda miejsca?;/
|
|
|
|
#4563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to idz do biura i się zapytaj, raczej na forum nikt ci nie da na to odp.
|
|
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
na serio może zmieńmy temat
niech ci co wrocili opiszą co i jak? ja to już planuje co bede robił jak będe juz w hiszpanii dzien po dniu chociaż do wyjazdu jeszcze 2 tygodnie
|
|
|
|
#4565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie jest z tobą aż tak źle ![]() ja zaplanowałam co ubiorę w każdy wieczór na imprezę.
|
|
|
#4566 |
|
Przyczajenie
|
Sprzedam miejsce na obóz studencki do Lloret 04.08-16.08 od 18 lat. Nie trzeba być studenem, żeby pojechać. Organizator dał mi czas do czwartku, żeby znależć kogoś na zastępstwo. Szczegóły: http://www.azspw.pl/i_wyjazdy.html TYLKO 600 ZŁ. tel. 517 450 719
|
|
|
|
#4567 |
|
Raczkowanie
|
malinooowa niezłe plany hehe
spotkamy sie w tropicsie do jakeigo hotelu jedziesz??
|
|
|
|
#4568 |
|
Przyczajenie
|
widzę że dużo osób rezygnuje hehe.. ja jeszcze 4 dni i tam będę
|
|
|
|
#4569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no spotkamy , na pewno, tylko za pewne nie będziemy wiedzieć , że to my ;DD ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- też się spotkamy, bo ja nie rezygnuję ;DDD
|
|
|
#4570 |
|
Raczkowanie
|
napewno będziesz wiedziala ze ja to ja po wykupie cały asortyment we wszystkich monopolowych
|
|
|
|
#4571 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej, hej! zostaw też coś dla mnie! p
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4572 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
malinooowa 1 sangria for ju
reszta moja słyszałem mieszane opinie o Water Worldzie. + jest kamikadze a ogromnym - że czeka sie na zjazd po 20 minut:/iśc czy nie iśc i przepić? |
|
|
|
#4574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no tyle czekam, odliczam dni, jaram się a teraz miałabym powiedzieć sobie NIE, nie jadę bo jest jakaś GŁUPIA ŚWIŃSKA GRYPA? Nie ma mowy, równie dobrze mogę zarazić się czymś innym. /wiele chorób płciowych przenosi się przez dotyk RÓWNIEŻ, ale nie są tak nagłaśniane/ ja Ci powiem, że nie wiem nawet co to jest ale jedź jak asz okazję. w mojej ofercie nie ma wycieczek żydach poza Barceloną stadionem fontannami i czymś takim w tym stylu. a ja chce np wesołe miasteczko! ![]()
|
|
|
#4575 |
|
Raczkowanie
|
prze sekundą w radiu zet powiedzieli że jest 9 osob zarażonych ale świńska grypa przebiega dużo łagodniej od normalnej
więc tanczmy bawmy się i hejże hola nie ma powodów do obaw
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam we Włoszech w Mirabilandi i czekałam 40 minut na największy rollercoaster, zawiodłam się i straciłam 40 minut. wcześniej pisali , że Weter World to nic fajnego , dlatego ja proponuję PRZEPIĆ!;p ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- na stronie mojego biura napisali , że wyjazd do LLoret de mar odbędzie się na 100%.
|
|
|
#4577 |
|
Raczkowanie
|
U mnie z fun clubu dyrektor jednej grupy zrezygnowal z wyjazdu i zaproponowano tej grupie wyjazd do grecji 13 sierpnia. Jezeli dyrektor mojej grupy tez zrezygnuje to do grecji raczej nie pojade bo nie mam paszportu;/
Wogule to da rade wyrobic paszport w warszawie do tego 13 sierpnia na wszelki wypadek jak zmienia kraj? ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Ktos mi mowil ze w lloret chodza w maskach czy to prawda? I nawet we wiadomosciahc mowili |
|
|
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
Na paszport z tego co wiem czeka się około miesiąca, więc wątpie żebyś zdąrzył..
Wiecie co wszystcy, którzy panikują- dajcie znać, jak zaczniecie już widzieć w snach różowiutkie świnki A tak na logikę to przecież w Lloret razem z tymi obozami było zapewne tysiące innych polaków, czy to na wczasach czy to na innych obozach i jakoś ich powroty przeszły bez echa..A skąd wiecie czy te dzieciaki nie zaraziły się np podczas wycieczki np do Paryża, bo tam też były, albo w Barcelonie, albo kurde na głupiej stacji benzynowej podczas przejazdu do Hiszpanii.. radzę nie tankować na Orlenie bo tam panuje WIELKA RÓŻOWA ŚWIŃSKA GRYPA![]()
|
|
#4579 |
|
Przyczajenie
|
wszystkie autokary wracające z lloret mają nakaz zrobienia sobie testów. wróciłam wczoraj i od razu wszyscy do szpitala, tylko już o tym nie trąbią bo temat by sie znudził. kilka osob ode mnie z obozu czeka na wyniki w szpitalach w różnych miastach w Polsce. to nie jest tak, że tylko tamte 19 osob z calego Lloret po poworocie było/jest hospitalizowanych.
|
|
|
|
#4580 |
|
Raczkowanie
|
Ja wybieram się do Lloret de Mar w 22.08.2009 mam nadzieje że do tego czasu wszystko się jakoś uspokoi i nie będzie paniki. Nie jadę na obóz a na wczasy. Tym osobą które wybierają się do Lloret gratuluje zdrowego rozsądku. Moim jedynym zmartwieniem jest to że z wyjazdu zrezygnuje taka liczba osób ze wyjazd po prostu sie nie odbędzie . Tym którzy jadą radze nie zapuszczać się do dyskotek, dyskoteki to jest jedna wielka hodowla bakterii(jeżeli ktoś złapał świńską grypę to na pewno tam) i dbać i higienę. Ci którzy tam byli niech napiszą gdzie warto się wybrać, robić zakupy. Aha i jak to wygląda na miejscu jeżeli ktoś był w hotelu goya albo san juan park niech napisze jak jedzenie w pokoje i w jakim jezyku da sie dogadać z personelem.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Lloret
|
|
|
|
#4581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I też na wczasy i mam nadzieję, że nie odwołają mojego wyjazdu z powodu dużej liczby rezygnacji!!
|
|
|
#4582 |
|
Przyczajenie
|
mam nadzieje że bedzie fajne, ewentualnie wezme maski, gogle, rekawice, plaszcz gumowy przeciw gazowy, i kask :P
|
|
|
|
#4583 |
|
Przyczajenie
|
obecnie jestrem w loret i jest super.
co do swinskiej grypy no to najpierw byla panika i rezygnacja z obozow. spotyka sie ludzi chodzacych po ulicach w maskach . niektorzy boja sie przebywac w durzych skupiuskach ludzi ale to ich problem.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4584 |
|
BAN stały
|
Ja tam sobie nie wyobrażam, żeby nie było fajnie - ehe, na takich wyjazdach zawsze jest extra
Jak jest dobra zabawa to się o niczym nie myśli ;D
|
|
|
|
#4585 |
|
Raczkowanie
|
rozmawiałam z przedstawicielka FunClub'u twierdzi, że wyjazdy do Hiszpanii będą sie odbywały zgodnie z planem i nie ma co się martwić mniejsza ilością ludzi. Oby to nie było puste gadanie
. Ktoś jeszcze jedzie do Lloret 22.08.2009 z FunClub'em??---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- potrzebna jest wtyczka przejściowa do kontaktow??czy są takie jak w polsce?? |
|
|
|
#4586 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wystarczy otworzyć pierwszą stronę forum SAM POCZĄTEK(jakby ktoś nie zrozumiał) i już na samym początku jest pytanie o wtyczki!!!! SĄ TAKIE SAME! PRZECIEŻ NIE JEDZIEMY NIE WIADOMO JAK DALEKO. Cytat:
Cytat:
Cytat:
KONIEC TEMATU O ŚWIŃSKIEJ GRYPIE. CHYBA< ŻE KTOŚ MA JAKIEŚ SUPER NOWOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Cytat:
jak pogoda? ![]()
_______________ 2009 - Hiszpania 2008 - Chorwacja 2007 - Włochy 2006 - Czechy Edytowane przez malinooowa Czas edycji: 2009-07-28 o 11:32 |
|||||
|
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
już pytałam o to wcześniej, ale jeszcze raz ostatni w sumie już spytam się czy ktoś jedzie z ok-tours 30.07.-10.08?
a wlasnie. kto teraz bedzie w lloret to moze bez kitu umowmy sie gdzies wszyscy razem? ;> moze ustalmy date i godzine i miejsce i wtedy wszyscy.;D ale byloby fajnie. ja tez staram sie nie przejmowac grypą, bo nie zamierzam zrezygnowac z wyjazdu, ale wiadomo ze bede uwazac, haaa nie bede mogla sie calowac z hiszpanami eee.;D |
|
|
|
#4588 |
|
Przyczajenie
|
Z niedzieli na poniedziałek, ok 43 osoby w wieku 10-18 lat
przyjechały do Polski z Lloret de mar. Juz na miejscu polecono nam isć do lekarza/szpitala. Wielu znajomym zrobiono wymasy z nosa i gardła oraz badania. Częsć osób jest na obserwacji. Inni zostali zwolnieni prawdopodonie do domu. Od rodziców kolegi dowieiałem się o potwierdzeniu świńskiej grypy u jednego z uczestników. Miejscowość jest zaje***, polecam Tropicsa (jest tam na bramce do "Mobisu" jeden polak jak by co), w Parkach rozrywiki są niby ogromne kolejki. Bardzo dużo osób miało kaszel, kaszel i jeszcze raz kaszel. W hotelu cały czas ktoś z obozu był chory. Unikajcie "czarnej" policji. Maryche i hasz sprzedają czerni na ulicach w nocy (z zegarkami i okularami). Kumple nadal są w izolatkach i czekają na wyniki. |
|
|
|
#4589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co to czarna policja? :confus ed:
|
|
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie wczoraj wróciłam było zajeebiście.
Mam objawy grypy więc dzisiaj wybieram się do lekarza ale jestem optymistycznie nastawiona. Co do Tropicsa trochę się zawiodłam jakoś mi średnio podchodził. Byłam w hotelu Don Juan Center(SanMarti) jedzonko dobre szczególnie że na obiad dostawaliśmy owoce i lody), dlatego yeż mało kasy wydałam poszło coś około 100 euro i w tym kupiłam sobie ciuchy jakieś bransoletki itp.
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

niech ci co wrocili opiszą co i jak? ja to już planuje co bede robił jak będe juz w hiszpanii dzien po dniu

p

:confus ed: