|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Cytat:
![]() a piłaś? paliłaś? ![]() Don Juan? No pięknie, mam nadzieję, że dostanę zdezynfekowany pokój.!
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Przyczajenie
|
Znaczy tylko mówie że był Polak i jak by co można poprosić o jakąś informacje itp, za free nie ma mowy. My mielismy karnety na tydzien za 20Eu ale tylko dlatego ze bylismy z obozu almatura. Podobno za 4sale na jedną noc 20Eu wiec juz sam nie wiem.
Polecam sex on the bitch, vodka redbull, malibu+sok no i co tam tylko chcecie. Co do piwa to tylko na dole w mobisie, bo za taką samą cene dostajemy 2,3 razy większe niż w innych salach. Macie tam lokalną policje i jest ona spoko, ale jest juz taka kryminalna zwana "czarną" i od nich zawsze można dostać bez powodu przy jakiejś akcji w morde. Co do świńskiej grypy to ja czekam na wyniki z Warszawy. Siedze w domu i mam tylko kaszel oraz mały katar. Jak ktoś jedzie to pozabierajcie własnie jakies syropy na kaszel, coś na gorączke. Edit: No wiec tak, sangrije dostaniecie juz za 1eu/1l, najtaniej jest w markecie na przeciwko stacji benzynowej i markeciku super-costam-cat oraz salonu opla. Alkochol jest nawet tani wiec nie jest tak źle. Edytowane przez kuba1jakub Czas edycji: 2009-07-28 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
malinoowa piłam breezery szły równo , nie paliłam to fakt ale w tych 100 euro jest też karnet do tropicsu czyli jakieś 20 euro +2 euro na metro i 3 euro na karnety dla opiekunów.
I naprawdę dużo kupiłam dosyc ciuchów , bo po prostu nic nie kupowałam do jedzenia bo byłam ciągle najedzona. A czy świńską mam jeszcze nie wiem ;pp
#4594 |
Raczkowanie
|
w tamtym roku jak wracałem to też wszyscy byli chorzy... odpowiedź dlaczego jest prosta.. lód w drinkach i wszechobecne klimatyzacje drogie dzieci
![]() a 19.08 już blisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
Działa komus ta kamerka internetowa?
http://80.64.35.6:8080/view/index.shtml Bo mi jakos od tych wydarzen z ta grypa nie dziala;/ ****a to ja dziekuje za takie wakacje skoro tam chodza wszyscy w maskach. Bardzo mila atmosfera;/ Jak zachoruje po 3 dniach na byle gowno to sie w****ie na te ***ane biuro ze mnie wyslali do miasta ze swinska grypa. Nawet jak bede mial lekkie obiawy to tez nie bede miec na nic ochoty jak to w chorobie, ani do wody wejsc ani na namisato;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
12:43:15
chwile temu zostala podana juz informacja, ze u zadnej z zatrzymanych na obserwacje w Łodzi osob nie stwierdzono swinskiej grypy takie info dostałem od człowieka z fun clubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
BAN stały
|
no to ja może coś opowiem .
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
desperadosy??? w hiszpanii są desperadosy??? super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
w warszawie dostaliśmy wyniki tych testów na świńską grype prawie od razu. na początku ten wymaz zrobili i mnie od razu puścili do domu a koleżankę zostawili do jutra rano na hospitalizacji, mimo że ma już wyniki. polecam jeszcze podróbę martini za 1,5 euro litr. ścierwo straszne, ale ze spritem wchodzi calkiem calkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nikt nie chodzi w zadnych maskach;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
Wszyscy sie rozchorowali w drodze powrotnej? Skoro panuje tam ta grypa to dlaczego wszyscy choruja dopiero jak wracaja a nie np po calym dniu spedzonym na powietrzu. Sadze ze jak jest takie zagrozenie to polowa powinna byc chora juz po polowie turunusu.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
jak to nie ! chodzą w maskach gazowych i w białych fartuchach! tak obecie wygląda lloret. Na bramkach przed tropicsem sprawdzają temperaturę badają ciśnienie i pobierają krew <szok>
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziwnym trafem właśnie się dowiedziałam że oni nic nie wiedzą i że żadna informacja o chorych na świńska grypę nie jet potwierdzona
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
natomiast jakaś łódzka strona podaje ze stwierzili chorobę u 11 osob
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Raczkowanie
|
Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Łodzi podała taki komunikat:
http://www.pis.lodz.pl/pliki/grypa_A...90727_1700.pdf |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
MADZIA! ![]() ![]() Ja podobnie j/w, w domu. Dzwonił do Mnie tylko sanepid jak sie czuje i ze czekają na wyniki. Kumple nadal w szpitalu. Tatuś jednego z kumpli bd o ok. 17:00 w tvn24, w****ił sie na przygotowanie Poznania w sprawie H1N1. Czekaliśmy 3h w busie na to az ktoś nas przyjmie do szpitala (7os), lekarz był troche pijany, i musimy czekać az 2,3 dni na wyniki. Edytowane przez kuba1jakub Czas edycji: 2009-07-28 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Raczkowanie
|
Zaczyna się robić straszna panika z tym wirusem
![]() ![]()
#4608 |
BAN stały
|
ktoś tam pisał czy wszyscy sie rozchorowali w drodze powrotnej . U mnie nie .
![]() ale praktycznie każdy z mojego obozu już kilka dni przed wyjazdem miał katar, kaszel itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
to prawdopodobne że jakiś inny rodzic z naszej grupy sie też wypowiadał! bo centralnie właśnie mówił że czekaliście w busie pod szpitalem, ale myślałam że to jakaś późniejsza grupa. grupa warszawa-białystok czekała w katowicach przez ponad godzine tylko po to, żeby policja spełniła sie zawodowo blokując nam wyjazd z dworca. szit, będziemy sławni! poprosze anie żeby rozwaliła szpital to może nawet ją pokażą! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jarek jaki hotel wybrałeś?:p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jadę do mojej stałej miejscówy czyli hotelu Mas ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
BAN stały
|
Cytat:
no właśnie w mojej grupie to się sprawdziło . ; ) klimatyzacja w autokarze przez całą droge. zmiana klimatu . no ale wiadomo . Media zrobiły taki szum z tą świńską grypą, że każdy rodzic się wystraszył i od razu wszyscy poszli do lekarza.. tymbardziej , że objawy są identyczne jak przy normalnej grypie ; ) a więc korzystaajcie na MAXX'a w Lloret. ; ) jeśli ktoś ma się zarazić to zarazi się tak samo tam , jak i tu . A wirus teraz jest już tak słaby , że przechodzi się tą grype lżej niż nasza sezonową. ; )) ja nie żałuje , że wybrałam w tym roku Lloret de Mar. ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Przyczajenie
|
Hej dajcie znać Ci co teraz pojechali czy dalej bedą sie powtarzać te zachorowania,
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
BAN stały
|
widze teraz tu panika wybuchła z powodu tej świńskiej grypy.. z jednej strony sie nie dziwie , z drugiej - ja np. nie zrezygnowałabym z wakacji dlatego, że zdarzają się takie przypadki . ; D
jakoś tak od zawsze mam motto ` Raz sie żyje ! ` |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Przyczajenie
|
Siemanko dopiero teraz znalazlem Forum xD zwiazany z tym wyjazdem no i czytam sobie ... ? będą ludzie rezygnować??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
BAN stały
|
no ja słyszałam , że kilka osób zrezygnowało lub zmieniło kraj na inny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Przyczajenie
|
... a kto jedzie 14.08? Do loret?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4619 |
BAN stały
|
oo właśnie. jak tam u Was z kilogramami po Lloret? ; ) Bo ja schudłam 3 kilo , z czego sie w ogóle nie ciesze..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Przyczajenie
|
Ja już jakoś się uspokoiłam. Mimo tego, że ciągle myję ręce to jest okej ;D;D Także słyszałam, że świńska grypa jest teraz łagodniejsza niż nasza sezonowa. Denerwuje mnie tylko, że rodzice mi panikują. Za 2 dni z biura mają potwierdzić, że obóz się odbędzie, a wyjeżdżam w sobotę o 6 z Poznania. Ale to chyba z każdego biura zawsze powiadamiają dwa dni przed
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.