Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 11:01   #4591
malinooowa
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez meinab Pokaż wiadomość
Ja właśnie wczoraj wróciłam było zajeebiście.
Mam objawy grypy więc dzisiaj wybieram się do lekarza ale jestem optymistycznie nastawiona.

Co do Tropicsa trochę się zawiodłam jakoś mi średnio podchodził.
Byłam w hotelu Don Juan Center(SanMarti) jedzonko dobre szczególnie że na obiad dostawaliśmy owoce i lody), dlatego yeż mało kasy wydałam poszło coś około 100 euro i w tym kupiłam sobie ciuchy jakieś bransoletki itp.
tylko 100 euro?
a piłaś? paliłaś?
Don Juan? No pięknie, mam nadzieję, że dostanę zdezynfekowany pokój.!
2008 - Chorwacja
2007 - Włochy
2006 - Czechy

malinooowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:09   #4592
kuba1jakub
Przyczajenie

Znaczy tylko mówie że był Polak i jak by co można poprosić o jakąś informacje itp, za free nie ma mowy. My mielismy karnety na tydzien za 20Eu ale tylko dlatego ze bylismy z obozu almatura. Podobno za 4sale na jedną noc 20Eu wiec juz sam nie wiem.

Polecam sex on the bitch, vodka redbull, malibu+sok no i co tam tylko chcecie. Co do piwa to tylko na dole w mobisie, bo za taką samą cene dostajemy 2,3 razy większe niż w innych salach.

Macie tam lokalną policje i jest ona spoko, ale jest juz taka kryminalna zwana "czarną" i od nich zawsze można dostać bez powodu przy jakiejś akcji w morde.

Co do świńskiej grypy to ja czekam na wyniki z Warszawy. Siedze w domu i mam tylko kaszel oraz mały katar.

Jak ktoś jedzie to pozabierajcie własnie jakies syropy na kaszel, coś na gorączke.

Edit:
No wiec tak, sangrije dostaniecie juz za 1eu/1l, najtaniej jest w markecie na przeciwko stacji benzynowej i markeciku super-costam-cat oraz salonu opla. Alkochol jest nawet tani wiec nie jest tak źle.

Edytowane przez kuba1jakub
Czas edycji: 2009-07-28 o 11:13
kuba1jakub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:14   #4593
meinab
Raczkowanie

GG do meinab Send a message via Skype™ to meinab

malinoowa piłam breezery szły równo , nie paliłam to fakt ale w tych 100 euro jest też karnet do tropicsu czyli jakieś 20 euro +2 euro na metro i 3 euro na karnety dla opiekunów.
I naprawdę dużo kupiłam dosyc ciuchów , bo po prostu nic nie kupowałam do jedzenia bo byłam ciągle najedzona.
A czy świńską mam jeszcze nie wiem ;pp

meinab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:34   #4594
jarek85
Raczkowanie

w tamtym roku jak wracałem to też wszyscy byli chorzy... odpowiedź dlaczego jest prosta.. lód w drinkach i wszechobecne klimatyzacje drogie dzieci
a 19.08 już blisko
jarek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:39   #4595
chrzanu
Raczkowanie

Działa komus ta kamerka internetowa?

http://80.64.35.6:8080/view/index.shtml

Bo mi jakos od tych wydarzen z ta grypa nie dziala;/
****a to ja dziekuje za takie wakacje skoro tam chodza wszyscy w maskach. Bardzo mila atmosfera;/ Jak zachoruje po 3 dniach na byle gowno to sie w****ie na te ***ane biuro ze mnie wyslali do miasta ze swinska grypa. Nawet jak bede mial lekkie obiawy to tez nie bede miec na nic ochoty jak to w chorobie, ani do wody wejsc ani na namisato;/
chrzanu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:52   #4596
piter93
Raczkowanie

12:43:15
chwile temu zostala podana juz informacja, ze u zadnej z zatrzymanych na obserwacje w Łodzi osob nie stwierdzono swinskiej grypy

takie info dostałem od człowieka z fun clubu
piter93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:58   #4597
klaudus1711
BAN stały

no to ja może coś opowiem . Miałam być w Don Juanie ale niestety zmienili nam na Florida Park, kawałek dalej. Hotel nie jest zły. Jedzienie dobre, ale po 3 dniach wszystkim znudziły się frytki . Do obiadu i kolacji zawsze były ciasta, owoce, lody, budynie itd. Do Tropicsa nie chodziłam .. jak już pisałam wcześniej nie mam skończonych 16 lat więc nie było szans żeby wejść.. ale nie żałuje. Z mojego całego obozu chodziła tylko jedna dziewczyna. My robilismy sobie imprezy w hotelu. ; ) Co najczęściej piliśmy? Breezery , Heinekeny, jakaś wódka 50%,l 75% , Desperadosy, Sangrie. Zdarzyło się brendy i whisky. [ ale nie polecam. ohydne ! ; D ] Najlepszy drink to oczywiscie sex on the bitch . ; 333 w Barcelonie się zakochałam ; 33 pokaz fontann świetny. Żeby wejść na Camp Nou musieliśmy zapłacić 8.5 euro . Ale było warto. Mieliśmy szczęście i trafiliśmy na dzień w którym otwarte były szatnie, sala konferencyjna , sala w której zawodników bada lekarz itd. Co do Water Worldu ? podobało mi się . Ale nie wiem czy jest to warte 25 euro . Ja czekałam po godzinie na jedną zjeżdzalnie [ jak nie więcej . ] 3/4 naszego autubusu było chorego i nie wzięli nas na żadne badania.. Dopiero wczoraj wszyscy poszli do lekarza. Ja na szczęscie dzisiaj czuje sie już lepiej i mam nadzieje , że obejdzie się bez tego szpitala zakaźnego . ; )) Jedynym minusem wyjazdu jest to , że zginęło mi 30 euro..
klaudus1711 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 12:04   #4598
piter93
Raczkowanie

desperadosy??? w hiszpanii są desperadosy??? super ja mam około 250 euro na wydatki podejrzewam że ok.200 euro pojdzie na alko
Stary 2009-07-28, 12:04   #4599
madziakangur
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kuba1jakub Pokaż wiadomość
Znaczy tylko mówie że był Polak i jak by co można poprosić o jakąś informacje itp, za free nie ma mowy. My mielismy karnety na tydzien za 20Eu ale tylko dlatego ze bylismy z obozu almatura. Podobno za 4sale na jedną noc 20Eu wiec juz sam nie wiem.

Polecam sex on the bitch, vodka redbull, malibu+sok no i co tam tylko chcecie. Co do piwa to tylko na dole w mobisie, bo za taką samą cene dostajemy 2,3 razy większe niż w innych salach.

Macie tam lokalną policje i jest ona spoko, ale jest juz taka kryminalna zwana "czarną" i od nich zawsze można dostać bez powodu przy jakiejś akcji w morde.

Co do świńskiej grypy to ja czekam na wyniki z Warszawy. Siedze w domu i mam tylko kaszel oraz mały katar.

Jak ktoś jedzie to pozabierajcie własnie jakies syropy na kaszel, coś na gorączke.

Edit:
No wiec tak, sangrije dostaniecie juz za 1eu/1l, najtaniej jest w markecie na przeciwko stacji benzynowej i markeciku super-costam-cat oraz salonu opla. Alkochol jest nawet tani wiec nie jest tak źle.
Szczota!!!;*************

w warszawie dostaliśmy wyniki tych testów na świńską grype prawie od razu. na początku ten wymaz zrobili i mnie od razu puścili do domu a koleżankę zostawili do jutra rano na hospitalizacji, mimo że ma już wyniki.

polecam jeszcze podróbę martini za 1,5 euro litr. ścierwo straszne, ale ze spritem wchodzi calkiem calkiem.
madziakangur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 12:04   #4600
Paradoxalement
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chrzanu Pokaż wiadomość
U mnie z fun clubu dyrektor jednej grupy zrezygnowal z wyjazdu i zaproponowano tej grupie wyjazd do grecji 13 sierpnia. Jezeli dyrektor mojej grupy tez zrezygnuje to do grecji raczej nie pojade bo nie mam paszportu;/

Wogule to da rade wyrobic paszport w warszawie do tego 13 sierpnia na wszelki wypadek jak zmienia kraj?

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ----------

Ktos mi mowil ze w lloret chodza w maskach czy to prawda? I nawet we wiadomosciahc mowili

nikt nie chodzi w zadnych maskach;p
Paradoxalement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 12:07   #4601
chrzanu
Raczkowanie

Wszyscy sie rozchorowali w drodze powrotnej? Skoro panuje tam ta grypa to dlaczego wszyscy choruja dopiero jak wracaja a nie np po calym dniu spedzonym na powietrzu. Sadze ze jak jest takie zagrozenie to polowa powinna byc chora juz po polowie turunusu.
chrzanu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 12:08   #4602
piter93
Raczkowanie

jak to nie ! chodzą w maskach gazowych i w białych fartuchach! tak obecie wygląda lloret. Na bramkach przed tropicsem sprawdzają temperaturę badają ciśnienie i pobierają krew <szok>
Stary 2009-07-28, 12:10   #4603
siagu
Raczkowanie

Angry Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez piter93 Pokaż wiadomość
12:43:15
chwile temu zostala podana juz informacja, ze u zadnej z zatrzymanych na obserwacje w Łodzi osob nie stwierdzono swinskiej grypy

takie info dostałem od człowieka z fun clubu
Dziwnym trafem właśnie się dowiedziałam że oni nic nie wiedzą i że żadna informacja o chorych na świńska grypę nie jet potwierdzona
siagu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 12:13   #4604
piter93
Raczkowanie

natomiast jakaś łódzka strona podaje ze stwierzili chorobę u 11 osob hehe spora rozbieżnośc ja nadal nie pękam a wykruszają się tylko pojedyncze osoby
Stary 2009-07-28, 12:21   #4605
siagu
Raczkowanie

Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Łodzi podała taki komunikat:

http://www.pis.lodz.pl/pliki/grypa_A...90727_1700.pdf
siagu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 12:26   #4606
kuba1jakub
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madziakangur Pokaż wiadomość
Szczota!!!;*************

w warszawie dostaliśmy wyniki tych testów na świńską grype prawie od razu. na początku ten wymaz zrobili i mnie od razu puścili do domu a koleżankę zostawili do jutra rano na hospitalizacji, mimo że ma już wyniki.

polecam jeszcze podróbę martini za 1,5 euro litr. ścierwo straszne, ale ze spritem wchodzi calkiem calkiem.

MADZIA!

Ja podobnie j/w, w domu. Dzwonił do Mnie tylko sanepid jak sie czuje i ze czekają na wyniki. Kumple nadal w szpitalu. Tatuś jednego z kumpli bd o ok. 17:00 w tvn24, w****ił sie na przygotowanie Poznania w sprawie H1N1. Czekaliśmy 3h w busie na to az ktoś nas przyjmie do szpitala (7os), lekarz był troche pijany, i musimy czekać az 2,3 dni na wyniki.

Edytowane przez kuba1jakub
Czas edycji: 2009-07-28 o 12:28
kuba1jakub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 12:27   #4607
neTy
Raczkowanie

Zaczyna się robić straszna panika z tym wirusem Ale ja sie nie dam za miesiąc akcja ucichnie
Stary 2009-07-28, 12:39   #4608
klaudus1711
BAN stały

ktoś tam pisał czy wszyscy sie rozchorowali w drodze powrotnej . U mnie nie . Ja byłam chora 4 dni przed wyjazdem do domu. Niestety lekarstw zadnych tam nie dostałam bo nie bylo kierowniczki żeby pójść do lekarza.. poza tym nie chciałam nic łykać no bo %%..
ale praktycznie każdy z mojego obozu już kilka dni przed wyjazdem miał katar, kaszel itd.
Stary 2009-07-28, 12:43   #4609
madziakangur
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kuba1jakub Pokaż wiadomość
MADZIA!

Ja podobnie j/w, w domu. Dzwonił do Mnie tylko sanepid jak sie czuje i ze czekają na wyniki. Kumple nadal w szpitalu. Tatuś jednego z kumpli bd o ok. 17:00 w tvn24, w****ił sie na przygotowanie Poznania w sprawie H1N1. Czekaliśmy 3h w busie na to az ktoś nas przyjmie do szpitala (7os), lekarz był troche pijany, i musimy czekać az 2,3 dni na wyniki.

to prawdopodobne że jakiś inny rodzic z naszej grupy sie też wypowiadał! bo centralnie właśnie mówił że czekaliście w busie pod szpitalem, ale myślałam że to jakaś późniejsza grupa.
grupa warszawa-białystok czekała w katowicach przez ponad godzine tylko po to, żeby policja spełniła sie zawodowo blokując nam wyjazd z dworca.
szit, będziemy sławni! poprosze anie żeby rozwaliła szpital to może nawet ją pokażą!
madziakangur jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 13:02   #4610
agniechaaa90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jarek85 Pokaż wiadomość
w tamtym roku jak wracałem to też wszyscy byli chorzy... odpowiedź dlaczego jest prosta.. lód w drinkach i wszechobecne klimatyzacje drogie dzieci
a 19.08 już blisko
Dokładnie tak! w zeszłym roku 3/4 mojej grupy też chorowało. 4 lata temu było podobnie. Połowa grupy latała po lekarzach w lloret i jakoś nikt nie mówił o świńskiej grypie!! Główną przyczyną takiego stanu jest klima w autokarach i hotelach, ludzie mają chore gardła, ale to nie oznacza wcale, że od razu każda osoba ma wirusa ;/ 19,08 jest blisko hehhe
jarek jaki hotel wybrałeś?:p
agniechaaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 13:25   #4611
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniechaaa90 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak! w zeszłym roku 3/4 mojej grupy też chorowało. 4 lata temu było podobnie. Połowa grupy latała po lekarzach w lloret i jakoś nikt nie mówił o świńskiej grypie!! Główną przyczyną takiego stanu jest klima w autokarach i hotelach, ludzie mają chore gardła, ale to nie oznacza wcale, że od razu każda osoba ma wirusa ;/ 19,08 jest blisko hehhe
jarek jaki hotel wybrałeś?:p

Jadę do mojej stałej miejscówy czyli hotelu Mas ;]
jarek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 14:05   #4612
klaudus1711
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jarek85 Pokaż wiadomość
a 19.08 już blisko

no właśnie w mojej grupie to się sprawdziło . ; ) klimatyzacja w autokarze przez całą droge. zmiana klimatu . no ale wiadomo . Media zrobiły taki szum z tą świńską grypą, że każdy rodzic się wystraszył i od razu wszyscy poszli do lekarza.. tymbardziej , że objawy są identyczne jak przy normalnej grypie ; )

a więc korzystaajcie na MAXX'a w Lloret. ; ) jeśli ktoś ma się zarazić to zarazi się tak samo tam , jak i tu . A wirus teraz jest już tak słaby , że przechodzi się tą grype lżej niż nasza sezonową. ; ))
ja nie żałuje , że wybrałam w tym roku Lloret de Mar. !
Stary 2009-07-28, 15:01   #4613
efmar
Przyczajenie

Hej dajcie znać Ci co teraz pojechali czy dalej bedą sie powtarzać te zachorowania,
efmar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:17   #4614
klaudus1711
BAN stały

widze teraz tu panika wybuchła z powodu tej świńskiej grypy.. z jednej strony sie nie dziwie , z drugiej - ja np. nie zrezygnowałabym z wakacji dlatego, że zdarzają się takie przypadki . ; D

jakoś tak od zawsze mam motto ` Raz sie żyje ! `
Stary 2009-07-28, 15:22   #4615
Dennis92
Przyczajenie

Siemanko dopiero teraz znalazlem Forum xD zwiazany z tym wyjazdem no i czytam sobie ... ? będą ludzie rezygnować??
Dennis92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:27   #4616
klaudus1711
BAN stały

no ja słyszałam , że kilka osób zrezygnowało lub zmieniło kraj na inny.
Stary 2009-07-28, 15:28   #4617
Dennis92
Przyczajenie

... a kto jedzie 14.08? Do loret?
Dennis92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:35   #4618
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinooowa Pokaż wiadomość

wystarczy otworzyć pierwszą stronę forum SAM POCZĄTEK(jakby ktoś nie zrozumiał) i już na samym początku jest pytanie o wtyczki!!!!

SĄ TAKIE SAME! PRZECIEŻ NIE JEDZIEMY NIE WIADOMO JAK DALEKO.
i tu się nie zgodzę suszarka, prostownica, komórka, czajnik wchodziły, ale np. żelazko zarówno mi jak i mojej koleżance i opiekunom nie wchodziło.

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:48   #4619
klaudus1711
BAN stały

oo właśnie. jak tam u Was z kilogramami po Lloret? ; ) Bo ja schudłam 3 kilo , z czego sie w ogóle nie ciesze..
Stary 2009-07-28, 16:06   #4620
nikolan92
Przyczajenie

Ja już jakoś się uspokoiłam. Mimo tego, że ciągle myję ręce to jest okej ;D;D Także słyszałam, że świńska grypa jest teraz łagodniejsza niż nasza sezonowa. Denerwuje mnie tylko, że rodzice mi panikują. Za 2 dni z biura mają potwierdzić, że obóz się odbędzie, a wyjeżdżam w sobotę o 6 z Poznania. Ale to chyba z każdego biura zawsze powiadamiają dwa dni przed
nikolan92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości