Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-01, 15:30   #4741
aragona
Przyczajenie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Hej! ja byłam w lloret w zeszłym roku, i ostatnio trafiłam na forum. Jechałam z BUT-a. Wakacje mojego życia. Jechałam sama, strasznie się bałam bo to w ogóle pierwszy obóz. Niby z kimś tam gadałam przez internet, że się poznamy itp. Potem po kilku tygodniach kontakt nam się urwał i podczas obozu w ogóle nie wiedziałam, że to te dziewczyny z internetu ;d No ale mniejsza o to. Siedziałam przez pewnien czas sama w autokarze, ogólnie każdy siedział z kimś. Byli jacyś "metale" i jakieś wyglądające na sympatyczne laski, ale siedziały już podwójnie. Zobaczyłam jakieś 3 dziewuchy. Na pierwszy rzut oka masakra, w ogóle do nich nie pasuję, ja mam sportowe trampki, krótkie spodenki i delikatny makijaż , a one wymalowane, obcasy wyzywające ciuchy i cycki na wierzchu Bałam się, że mnie zetną, nie polubią I wcale nie wyglądały na sympatyczne. itp. No ale przecież nie mogę całą drogę z nikim nie gadać, więc podeszłam do nich zapytałam czy mogę się przysiąść. Od razu się zgodziły, zaczęlyśmy gadać, potem byłyśmy razem w pokoju i kontakt utrzymujemy do dziś. Wszystko robiłyśmy razem, mimo że one miały całkiem inne zainteresowania. Lubiły popić, mydliły oczy do każdego niemca, włocha i hiszpana. Byle się z kims przelizać Na dyskotekach w stanikach tańczyły i mini spódniczkach, ale zero seksu. Uwielbiały się bawić facetami ;d Miałyśmy masę tematów do rozmów. Podobało mi się to, że nigdy mnie jakos nie odrzucały, ze względu na to, że mam inny styl i nie kręci mnie to ich.
Swoją wypowiedź kieruję do wszytskich tych, którzy jadą sami. Nie bójcie się zagadać.
aragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 19:29   #4742
Gooosiaa
Przyczajenie

No ja tam gadalam z ludzmi z biura i oni mowili, ze z opiekunem ktory ma juz skonczone 16 lat to sobie bede mogla wchodzic. Jak wroce to napisze jak bylo.
Jeszcze tylko 3 dni !;p
Stary 2009-08-01, 19:38   #4743
ojezu
Raczkowanie

do st.trop mozna wejsc na legitymacje, ktora to można podrobić
ojezu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 21:28   #4744
meinab
Raczkowanie

GG do meinab Send a message via Skype™ to meinab

Cytat:
Napisane przez paulinkaa_nh92 Pokaż wiadomość
1,40 euro.
Z tą ceną spotkałam się tylko z jednym z supermarketów, nie pamiętam już nawet gdzie On był.
W innych sklepach i supermarketach ceny wahały się miedzy 1.90 a 2 euro.

Ja osobiście miałam problem żeby kupić alkohol chcieli dowód a ja jeszcze nie mam bo pół roku mi brakuje.W jednym ze sklep[ów się szwedałyśmy po sklepie koło lodówki podchodzi Hinduska i do nas co chcemy vodka itp sprzeda nam po 2 euro wporządku gościówa.

meinab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 21:35   #4745
ponda69usiek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malinooowa Pokaż wiadomość
NA IMPREZĘ NIE WEJDZIESZ JAK NIE MASZ 16 LAT!!!!

Proponuję Ci mniej ekstrawaganckie dyskoteki. Np ZOO tam możesz spróbować.
Do zoo też nie wejdziesz, bo też rocznikiem nie wpuszczają. Londoner, wejdziesz bez i mówili że hollywood, i do colossos, jesli wygladasz na 16 swobodnie wejdziesz. miłego pobytu w lloret
ponda69usiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 21:49   #4746
meinab
Raczkowanie

GG do meinab Send a message via Skype™ to meinab

Do Londoner wejdzie bo zatrzymał nas taki chłopak który stoi zawsze pod Londonerem jeśli grupa będzie miała tam jakieś 20 odób to może wejśc kilka osób które nie mają jeszcze 16 lat bo Mateusz chyba tak miał na imię umówił się tak z szefem.

meinab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 22:11   #4747
piter93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meinab Pokaż wiadomość
Z tą ceną spotkałam się tylko z jednym z supermarketów, nie pamiętam już nawet gdzie On był.
W innych sklepach i supermarketach ceny wahały się miedzy 1.90 a 2 euro.

Ja osobiście miałam problem żeby kupić alkohol chcieli dowód a ja jeszcze nie mam bo pół roku mi brakuje.W jednym ze sklep[ów się szwedałyśmy po sklepie koło lodówki podchodzi Hinduska i do nas co chcemy vodka itp sprzeda nam po 2 euro wporządku gościówa.
miałas problemy z kupnem??? omg tam podobno sprzedają nawet 10 letnim dzieciom żeby zarobić.Więc jestesm bardzo zdziwiony
piter93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 00:07   #4748
margaretiss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ojezu Pokaż wiadomość
do st.trop mozna wejsc na legitymacje, ktora to można podrobić
w st.trope sami polacy na wejściach.
dokumentów nam nie sprawdzali i jeszcze zniżkę dali
ale klub niezbyt
najlepszy tropics
Stary 2009-08-02, 09:04   #4749
Kama393
Przyczajenie

Gooosiaa: ja teraz tez wrocilam z Lloret i tez z Gandalfa i bylo za***** fakt na Iwona troche niezbyt miła ale Franek spoko a zwlaszcza na dykotekach hehe.... na dyski bedziecie chodzic do Tropicsa i Londonera w tym róznica że do Tropicsa moga isc tylko osoby które SKONCZYłY 16lat a te co nie to do Londonera.Tam stoi taki Mateusz to jak cos to wejscie moze zalatwic ;D Co do hotelu to wszystko ok jedzenie tez moze byc tylko przygotuj sie na 2razy dziennie frytki ;D ale generalnie bylo bossskoo
Kama393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 09:58   #4750
Paradoxalement
Raczkowanie

no nie gadajcie, ze ktos miał problem z alkoholem ;DDD Byłam w winiarni i koleś do mnie "sangria, vols?" no to ja że no, no gracias xDDD to chciał mi za jakieś grosze wcisnac ;D potem kupowałam u takiej babki torebke a ona do mnie "vodka, vino, whisky?" ;D u niej były breezery za 1,50 ;D nigdy nie pokazujcie, że jesteście bardzo napaleni, żeby coś kupic, robcie skrzywioną mine, ze wam za drogo. to wam wcisną dwie butelki w cenie jednej ;D
ktos sie pytał o copacabanae, kto jedzie .. ja byłam ;p jak chcesz cos wiedziec to pytaj ;p
Paradoxalement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 10:10   #4751
Gooosiaa
Przyczajenie

jaka jest ta dyskoteka Londoner?
Kama393 miałaś luz z opiekunami w Lloret? tzn.mogłaś pic i palic normalnie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 11:09   #4752
piter93
Raczkowanie

napiszcie jakie są najtańsze markety głównie pod względem alko z tego co wiem to:Bonpreu,Dia i Caprabo chyba że znacie jeszcze jakies zaje**ście tanie
Stary 2009-08-02, 11:42   #4753
aniakonda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paradoxalement Pokaż wiadomość
ktos sie pytał o copacabanae, kto jedzie .. ja byłam ;p jak chcesz cos wiedziec to pytaj ;p
No to jak wrażenia?
Stary 2009-08-02, 14:28   #4754
Kama393
Przyczajenie

Gooosiaa: Londoner jest troche mały no i mase w nim ludzi a zwlaszcza niemców ;p ale jest spoko a jak lubisz bardzo hip-hop to juz wgl ekstra ;D ale sam klimat robi swoje nasze opiekunki akurat przyjechaly sobie bardziej na wczasy niz na pilnowanie ale byly na samym poczatku zbiorki na plaze zebysmy sie nie zgubili w uliczkach a potem to juz luzzzzzz ;D jedynie Iwona rezydentka jest taka yyyhh....;/i obsługa hotelu nie mila tzn.recepcjonistka ;/ a pic, palic to moglismy do woliiiii nikt nie zwraca na to uwagi!!! i wszedzie ci sprzedadza bez problemu, to nawet wychodzi taniej jak w Polsce. Jak pojedziesz to nie bedziesz chciala wracac bo jest naprawde bossskooooo!!!!!!
Stary 2009-08-02, 14:38   #4755
Cz@rown!c@
Raczkowanie

GG do Cz@rown!c@

Jak ja zazdroszcze tym ktorzy dopiero jadą xD
U mnie sie nikt nie wkrecil do tropicsa ponizej 16 lat. Niektorzy z Was pisza ze sie ludzie wkrecali... Jakim cudem Wam sie to udalo ?

Lloret de Mar
16.07 <3
Cz@rown!c@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 16:11   #4756
Max Zabawy
Przyczajenie

GG do Max Zabawy

Z kumplem zajedziemy na Costa Brava w połowie sierpnia. Jedziemy do Lloret de mar, ale to nie problem dla nas odbić nawet do Barcelony na imprezę w razie potrzeby Kto chętny na grilla, imprezy i zabawę niech pisze - gg 5271610. Do zobaczenia na miejscu

PS. Jak się boisz świńskiej grypy i rezygnujesz z wyjazdu to daj znać. Będziemy wiedzieli na który hotel mamy się kierować i liczyć, że będą tam wolne miejsca
Max Zabawy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 17:29   #4757
Paradoxalement
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniakonda Pokaż wiadomość
No to jak wrażenia?
hotel za***isty ;p klima płatna tylko w pokojach, od tygodnia 30 euro. Basen czynny tylko do 20. Najlepsze są śniadania i obiadokolacje ale najwięcej na nich ludzi, szczególnie na obiadokolacji, trzeba iść 5 minut wcześniej zając miejsce w kolejce. I uważaj na niektóre sałatki, niektóre są z mariscos, nie wiem, czy lubisz ;D Lunche to takie bez sensu w sumie są. Masz tam bufet, bierzesz ile chcesz i co chcesz ;p Codziennie będą do wyboru frytki, nie przeraź się. Na śniadanie mozna sobie wybierac soki albo kawe, czekolade co chcesz. Wodę powinni wam zalatwic do lunchu i obiadokolacji. Pilnuj widelcy, jak idziesz sobie coś dolozyc, ukladaj sobie w znak z/w. I nie kus się na spaghetti, paskudne. Rezydentka jest nieuchwytna, nie ma co się martwic. W recepcji jest polka ale inni recepcjoniści też coś po polsku gadają. Jest taki recepcjonista, Ninja na niego mówiliśmy. Jak będziecie mieć pokoje od ulicy ( o ile jedziesz na obóz ) i będziecie siedzieć na balkonach i hałasować, to przy ulicy czai się Ninja. Jak zobaczy, że jest za dużo ludzi w jednym pokoju po 22, to najpierw dzwoni do opiekunów a potem bez uprzedzenia otwiera wam pokój mówi out i trzeba zrobić wyjazd xDDDDD pokoje są na kartę, dlatego warto sobie zamknąć zasuwką, żeby was Ninja nie schaczył np. z alhoholem, bo zabiera ! ;DDDD w hotelu jest winda, ale jak zobaczysz, że jest otwarta, to biegnij, bo czsami się chamsko zamyka przed nosem. W pokojach są telefony, można dzwonic do innych pokoi. Na dole są komputery na kase, ale drogie, lepiej isc kawalek przez ulice i jest kafejka. Pokoje są codziennie, oprócz niedzieli, sprzątane przez obsługe i trzeba wyjsc na jakies 5 minut. Aaa i uważaj na ręczniki hotelowe, jak je używasz, to nie wywieszaj, sraj na to, bo moje koleżanki wywiesiły a potem było, że ukradły i płaciły 30 euro. Woda w kranie jest niezaciekawa, bardzo chlorowana, zaopatrz się w mocno nawilżający krem i dobry szampon.
Coś jeszcze ?;p do plaży idzie się z 6-7 minut. do klubów tez tak. Zaraz obok hotelu jest winiarnia, tabacs.
Stary 2009-08-02, 18:02   #4758
aniakonda
Raczkowanie

Dzięki, bardzo pomocne informacje
Stary 2009-08-02, 19:23   #4759
klaudus1711
BAN stały

Paradoxalement : w jakim byłaś hotelu? ; ) bo nie doczytałam a opis identyczny prawie tego w którym byłam ja. Florida Park.
ktoś pisaał , że Breezery po 1.40 euro . ja wszędzie spotykałam sie z cenami między 1.70-2 euro . w jednym sklepie widziałam nawet za 2.50 .
pytał też ktoś o pizze czy coś . na głównej ulicy z wszystkimi dyskotekami jest facet , który sprzedaje pizze na kawałki. jeden kawałek kosztuje 2 euro i jest doość duży. jest chyba 5 rodzajów. pizza PYSZNA ! każdego wieczoru chodziłyśmy tam z koleżankami. ; ))
niektórzy piszą , że znają kogoś i wkręcą się na dyskotekę. raczej nie ma szaans.. do Tropicsa napewno nie.. koleżanka chciała wejść na paszport drugiej ze zdjęciem z dzieciństwa to jej powiedzieli , że nie może wejść bo już kiedyś wpuszczali inną osobe na ten paszport . ; ) moja koleżanka miała skończone 16 lat a przyglądali jej się chyba 5 minut. do innych dyskotek też raczej nie wpuszczali.. przynajmniej tak nam powiedzieli opiekunowie, że naganiacze mówią tylko , że da się coś zrobić a przy bramkach okazuje sie , że ochroniarz nie wpuści..
McDonald'sa odwiedzałyśmy codziennie. cheesburgery za 1 euro . ; ) ogólnie cen dokładnych nie pamiętam.. ale za heinekena i desperadosa w jednym sklepiku małym płaciłam 4 euro..
jaaak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem .
klaudus1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 20:17   #4760
Gooosiaa
Przyczajenie

Dziekuje za informacje Kama393 mam nadzieje, ze bedzie luz ;] a ty bylas w hotelu Angelbell? Jesli tak to jak hotel ?;P
Stary 2009-08-02, 20:19   #4761
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

A jak to wyglądało z integracją grupy??
Chodzi mi o to, czy były jakies odludki, jakieś wywyższanie się i dużo takich o których wspomniała aragona?

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 20:24   #4762
piter93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudus1711 Pokaż wiadomość
ale za heinekena i desperadosa w jednym sklepiku małym płaciłam 4 euro..
jaaak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem .
4 euro to w pubach kosztują duże piwa za ok 5 euro mozna miec tam 0,5 czy 0,7 wódki.Chyba ci sie coś pomyliło ztego co ja slyszalem to heineken max 1,40 euro a desperados pewnie tak samo albo troszke drozej

Edytowane przez piter93
Czas edycji: 2009-08-02 o 20:26
Stary 2009-08-02, 20:40   #4763
chrzanu
Raczkowanie

Moze ktos opisac hotel goya? Jak w nim jest itp
chrzanu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 21:46   #4764
olcia92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kama393 Pokaż wiadomość
Gooosiaa: ja teraz tez wrocilam z Lloret i tez z Gandalfa i bylo za***** fakt na Iwona troche niezbyt miła ale Franek spoko a zwlaszcza na dykotekach hehe.... na dyski bedziecie chodzic do Tropicsa i Londonera w tym róznica że do Tropicsa moga isc tylko osoby które SKONCZYłY 16lat a te co nie to do Londonera.Tam stoi taki Mateusz to jak cos to wejscie moze zalatwic ;D Co do hotelu to wszystko ok jedzenie tez moze byc tylko przygotuj sie na 2razy dziennie frytki ;D ale generalnie bylo bossskoo
hhhe a ja znam tego Mateusza spoko jest dał nam wejściówki za darmo
Stary 2009-08-02, 22:08   #4765
klaudus1711
BAN stały

Cytat:
Napisane przez piter93 Pokaż wiadomość
4 euro to w pubach kosztują duże piwa za ok 5 euro mozna miec tam 0,5 czy 0,7 wódki.Chyba ci sie coś pomyliło ztego co ja slyszalem to heineken max 1,40 euro a desperados pewnie tak samo albo troszke drozej
no raczej mi sie nie pomyliło. ; ) wiem , że to było tóż przed 22 [ a jak wiadomo w Lloret sklepy zamykane są o 22 ] no i na szybko weszłyśmy do jakiegoś małego sklepiku [ obsługiwaaał nas jakiś Turek chyba. ; ddd ] gdzieś w bocznej uliczce. i za desperadosa i heinekena płaciłyśmy 4 euro . ; ] ale chciałyśmy kupić coś na noc do hotelu więc dałyśmy te 4 euro bo pewnie każdy inny byłby już zamknięty. ; ]
klaudus1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 22:15   #4766
Kama393
Przyczajenie

Gooosiaa: tak w Angelbell bo Gandalf tylko tam jedzie;P hotel ogl spoko w srodku odremontowany, pokoje z lazienkami, klima, telewizor, telefon, biurko i te sprawy..... jedyna wada ze malo jest z balkonem ;/ sa takie atrapy balkonów ale moze uda ci sie trafic na pokoj od ulicy to bedziesz miec balkon

Olcia92: racja Mateusz bardzooo spoko dla polaków to wszystko zalatwi
Stary 2009-08-02, 22:16   #4767
piter93
Raczkowanie

no nie gadaj wsystko o 22 zamkniete??? masakra będe musial robic wczesniej spore zapasy.
Stary 2009-08-02, 22:22   #4768
kopan89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez piter93 Pokaż wiadomość
no nie gadaj wsystko o 22 zamkniete??? masakra będe musial robic wczesniej spore zapasy.
ahh ta polska młodzież :P
kopan89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 22:23   #4769
Paradoxalement
Raczkowanie

Ja byłam w Copacabanie. Wiem tylko, że Goya jest daleko strasznie i pod górkę .. Ale jest tam bardzo ładnie.
Noo, 22 i out. Nawet stacja paliw zamknięta.
Stary 2009-08-02, 22:23   #4770
monisiaxPP
Raczkowanie

U mnie z obozu dwie osoby wchodzily do Tropicsu na dwa paszporty koleżanek i bez problemu to przebiegało codziennie ;-)

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości