|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Hej! ja byłam w lloret w zeszłym roku, i ostatnio trafiłam na forum. Jechałam z BUT-a. Wakacje mojego życia.
![]() ![]() ![]() ![]() Swoją wypowiedź kieruję do wszytskich tych, którzy jadą sami. Nie bójcie się zagadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Przyczajenie
|
No ja tam gadalam z ludzmi z biura i oni mowili, ze z opiekunem ktory ma juz skonczone 16 lat to sobie bede mogla wchodzic. Jak wroce to napisze jak bylo.
Jeszcze tylko 3 dni !;p
#4743 |
Raczkowanie
|
do st.trop mozna wejsc na legitymacje, ktora to można podrobić
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Raczkowanie
|
Z tą ceną spotkałam się tylko z jednym z supermarketów, nie pamiętam już nawet gdzie On był.
W innych sklepach i supermarketach ceny wahały się miedzy 1.90 a 2 euro. Ja osobiście miałam problem żeby kupić alkohol chcieli dowód a ja jeszcze nie mam bo pół roku mi brakuje.W jednym ze sklep[ów się szwedałyśmy po sklepie koło lodówki podchodzi Hinduska i do nas co chcemy vodka itp sprzeda nam po 2 euro wporządku gościówa.
#4745 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Raczkowanie
|
Do Londoner wejdzie bo zatrzymał nas taki chłopak który stoi zawsze pod Londonerem jeśli grupa będzie miała tam jakieś 20 odób to może wejśc kilka osób które nie mają jeszcze 16 lat bo Mateusz chyba tak miał na imię umówił się tak z szefem.
#4747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 |
Raczkowanie
|
w st.trope sami polacy na wejściach.
dokumentów nam nie sprawdzali i jeszcze zniżkę dali ale klub niezbyt najlepszy tropics
#4749 |
Przyczajenie
|
Gooosiaa: ja teraz tez wrocilam z Lloret i tez z Gandalfa i bylo za*****
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Raczkowanie
|
no nie gadajcie, ze ktos miał problem z alkoholem ;DDD Byłam w winiarni i koleś do mnie "sangria, vols?" no to ja że no, no gracias xDDD to chciał mi za jakieś grosze wcisnac ;D potem kupowałam u takiej babki torebke a ona do mnie "vodka, vino, whisky?" ;D u niej były breezery za 1,50 ;D nigdy nie pokazujcie, że jesteście bardzo napaleni, żeby coś kupic, robcie skrzywioną mine, ze wam za drogo. to wam wcisną dwie butelki w cenie jednej ;D
ktos sie pytał o copacabanae, kto jedzie .. ja byłam ;p jak chcesz cos wiedziec to pytaj ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Przyczajenie
|
jaka jest ta dyskoteka Londoner?
Kama393 miałaś luz z opiekunami w Lloret? tzn.mogłaś pic i palic normalnie? ![]()
![]() |
#4752 |
Raczkowanie
|
napiszcie jakie są najtańsze markety głównie pod względem alko z tego co wiem to:Bonpreu,Dia i Caprabo chyba że znacie jeszcze jakies zaje**ście tanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Raczkowanie
|
No to jak wrażenia?
#4754 |
Przyczajenie
|
Gooosiaa: Londoner jest troche mały no i mase w nim ludzi a zwlaszcza niemców ;p ale jest spoko a jak lubisz bardzo hip-hop to juz wgl ekstra ;D ale sam klimat robi swoje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
Jak ja zazdroszcze tym ktorzy dopiero jadą xD
U mnie sie nikt nie wkrecil do tropicsa ponizej 16 lat. Niektorzy z Was pisza ze sie ludzie wkrecali... Jakim cudem Wam sie to udalo ? ![]()
![]() |
#4756 |
Przyczajenie
|
Z kumplem zajedziemy na Costa Brava w połowie sierpnia. Jedziemy do Lloret de mar, ale to nie problem dla nas odbić nawet do Barcelony na imprezę w razie potrzeby
![]() ![]() PS. Jak się boisz świńskiej grypy i rezygnujesz z wyjazdu to daj znać. Będziemy wiedzieli na który hotel mamy się kierować i liczyć, że będą tam wolne miejsca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
hotel za***isty ;p klima płatna tylko w pokojach, od tygodnia 30 euro. Basen czynny tylko do 20. Najlepsze są śniadania i obiadokolacje ale najwięcej na nich ludzi, szczególnie na obiadokolacji, trzeba iść 5 minut wcześniej zając miejsce w kolejce. I uważaj na niektóre sałatki, niektóre są z mariscos, nie wiem, czy lubisz ;D Lunche to takie bez sensu w sumie są. Masz tam bufet, bierzesz ile chcesz i co chcesz ;p Codziennie będą do wyboru frytki, nie przeraź się. Na śniadanie mozna sobie wybierac soki albo kawe, czekolade co chcesz. Wodę powinni wam zalatwic do lunchu i obiadokolacji. Pilnuj widelcy, jak idziesz sobie coś dolozyc, ukladaj sobie w znak z/w. I nie kus się na spaghetti, paskudne. Rezydentka jest nieuchwytna, nie ma co się martwic. W recepcji jest polka ale inni recepcjoniści też coś po polsku gadają. Jest taki recepcjonista, Ninja na niego mówiliśmy. Jak będziecie mieć pokoje od ulicy ( o ile jedziesz na obóz ) i będziecie siedzieć na balkonach i hałasować, to przy ulicy czai się Ninja. Jak zobaczy, że jest za dużo ludzi w jednym pokoju po 22, to najpierw dzwoni do opiekunów a potem bez uprzedzenia otwiera wam pokój mówi out i trzeba zrobić wyjazd xDDDDD pokoje są na kartę, dlatego warto sobie zamknąć zasuwką, żeby was Ninja nie schaczył np. z alhoholem, bo zabiera ! ;DDDD w hotelu jest winda, ale jak zobaczysz, że jest otwarta, to biegnij, bo czsami się chamsko zamyka przed nosem. W pokojach są telefony, można dzwonic do innych pokoi. Na dole są komputery na kase, ale drogie, lepiej isc kawalek przez ulice i jest kafejka. Pokoje są codziennie, oprócz niedzieli, sprzątane przez obsługe i trzeba wyjsc na jakies 5 minut. Aaa i uważaj na ręczniki hotelowe, jak je używasz, to nie wywieszaj, sraj na to, bo moje koleżanki wywiesiły a potem było, że ukradły i płaciły 30 euro. Woda w kranie jest niezaciekawa, bardzo chlorowana, zaopatrz się w mocno nawilżający krem i dobry szampon.
Coś jeszcze ?;p do plaży idzie się z 6-7 minut. do klubów tez tak. Zaraz obok hotelu jest winiarnia, tabacs. |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Raczkowanie
|
Dzięki, bardzo pomocne informacje
![]()
#4759 |
BAN stały
|
Paradoxalement : w jakim byłaś hotelu? ; ) bo nie doczytałam a opis identyczny prawie tego w którym byłam ja. Florida Park.
![]() ktoś pisaał , że Breezery po 1.40 euro . ja wszędzie spotykałam sie z cenami między 1.70-2 euro . w jednym sklepie widziałam nawet za 2.50 . pytał też ktoś o pizze czy coś . na głównej ulicy z wszystkimi dyskotekami jest facet , który sprzedaje pizze na kawałki. jeden kawałek kosztuje 2 euro i jest doość duży. jest chyba 5 rodzajów. pizza PYSZNA ! każdego wieczoru chodziłyśmy tam z koleżankami. ; )) niektórzy piszą , że znają kogoś i wkręcą się na dyskotekę. raczej nie ma szaans.. do Tropicsa napewno nie.. koleżanka chciała wejść na paszport drugiej ze zdjęciem z dzieciństwa to jej powiedzieli , że nie może wejść bo już kiedyś wpuszczali inną osobe na ten paszport . ; ) moja koleżanka miała skończone 16 lat a przyglądali jej się chyba 5 minut. do innych dyskotek też raczej nie wpuszczali.. przynajmniej tak nam powiedzieli opiekunowie, że naganiacze mówią tylko , że da się coś zrobić a przy bramkach okazuje sie , że ochroniarz nie wpuści.. McDonald'sa odwiedzałyśmy codziennie. cheesburgery za 1 euro . ; ) ogólnie cen dokładnych nie pamiętam.. ale za heinekena i desperadosa w jednym sklepiku małym płaciłam 4 euro.. jaaak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem . ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za informacje Kama393 mam nadzieje, ze bedzie luz ;] a ty bylas w hotelu Angelbell? Jesli tak to jak hotel ?;P
#4761 |
Zadomowienie
|
A jak to wyglądało z integracją grupy??
![]() Chodzi mi o to, czy były jakies odludki, jakieś wywyższanie się i dużo takich o których wspomniała aragona?
#4762 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez piter93 Czas edycji: 2009-08-02 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
Moze ktos opisac hotel goya? Jak w nim jest itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4765 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Przyczajenie
|
Gooosiaa: tak w Angelbell bo Gandalf tylko tam jedzie;P hotel ogl spoko w srodku odremontowany, pokoje z lazienkami, klima, telewizor, telefon, biurko i te sprawy..... jedyna wada ze malo jest z balkonem ;/ sa takie atrapy balkonów ale moze uda ci sie trafic na pokoj od ulicy to bedziesz miec balkon
![]() Olcia92: racja Mateusz bardzooo spoko dla polaków to wszystko zalatwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
no nie gadaj wsystko o 22 zamkniete??? masakra będe musial robic wczesniej spore zapasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w Copacabanie. Wiem tylko, że Goya jest daleko strasznie i pod górkę .. Ale jest tam bardzo ładnie.
Noo, 22 i out. Nawet stacja paliw zamknięta. |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Raczkowanie
|
U mnie z obozu dwie osoby wchodzily do Tropicsu na dwa paszporty koleżanek i bez problemu to przebiegało codziennie ;-)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.