|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez mamatataija Czas edycji: 2009-08-05 o 03:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4863 |
Raczkowanie
|
dokładnie.. dlatego tłumaczenia w stylu.. ich było za wielu albo gdyby mnie nie obmacywali to nikt by ze mną nie tańczył są idiotyczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Raczkowanie
|
Do tych co byli w hotelu Angelbell: trzeba zostawic kaucje zwrotna?
Na stronie biura z ktorego jade nic nie ma na ten temat. Ile to piwo za 2E w Tropicsie na dole ma ml? Pytam bo ktos tu pisal, ze jest naprawde duzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Raczkowanie
|
Chłopcy skończcie już temat o łatwych i tych mniej łatwych dziewczynach. Każdy jedzie, bo chce się zabawić. A pojęcie zabawa jest przez każdego rozumiane inaczej. Dla jednych to po prostu poznawanie ludzi, picie, balety, a dla innych obmacywanie czy seks. Ja nie oceniam takich ludzi, każdy robi to, co uważa za stosowne. A tak swoją drogą oceniacie dziewczyny i ich zachowanie, a sami lepsi nie jesteście. Niektórzy faceci zachowują się jak niewyżyte świnie, które chcą tylko zaliczyć. I zgadzam się z opiniami dziewczyn, które mówią, że czasem ciężko jest się opędzić od jakiegoś napalonego, nażelowanego Włocha, który uważa się, że jest tak za***isty, że żadna mu się nie oprze. Sama miałam taką sytuację, że musiałam zbluzgać kolesia, bo nie chciał się odczepić;/ Niestety nawet to nie pomogło... Trzeba było zastosować trochę bardziej drastyczne środki ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bluzgałaś i nie pomagało? chyba nie wzięłaś pod uwagę, że mało włochów mówi po angielsku i właśnie dlatego trzeba stosować środki drastyczne. a tak o tym piszemy bo to wy tu wypisujecie ciągle jak to się ślinicie na ich widok więc jak przestaniecie to robić to i my przestaniemy tak o tym pisać... Chętne niech założą sobie temat "kisiel na widok obcokrajowca" i tam się produkują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to, że obcokrajowcy nam się podobają to nie znaczy od razu, że wszystkie Polki są łatwe ![]() ![]()
![]() |
#4868 |
Przyczajenie
|
champ10n: w Angellbelu nie ma żadnej kaucji ani nic :p jesli jedziesz z Gandalftravel albo ze Steji bo te biura jeżdża tam razem to jedyne o co Cię poprasza to to zebys zrobil ksero paszportu tak zeby z orginałem po miescie nie chodzic ;Dale to na miejscu za 30centów w kafejce ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
Jarku masz trochę racji, że niektóre dziewczęta przesadzają tym jaraniem się facetami. Szczególnie tymi obleśnymi niemieckimi idiotami, którzy chleją do upadłego i wydzierają mordy tak niesamowicie, że mam ochotę od razu dać w ryj ! ( sorry za dosadne ujęcie tematu dziewczyny), ale wypowiadają się głównie 15 latki, dla których to jest jakieś przeżycie. I nie ma mowy, o żadnym seksie. A jak się tam któraś całuje to raczej nic złego ;] Mi to przynajmniej nie przeszkadza. Zresztą skoro byłeś tam 3 czy 4 razy to nie mów, że sam nigdy nie pocałowałeś żadnej dziewczyny na dyskotece, bo nie uwierze ;] Ale nie mów też, że Polki to najłatwiejsze dziewczyny z "kiślem w gaciach", bo wcale tak nie jest. Są ludzie i ludzie i to nie tylko z polskim paszportem ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Raczkowanie
|
Jarek-
Generalnie średnia wieku na tym forum nie przekracza 16 lat( sądząc po pytaniach, czy wpuszczą mnie do dyskoteki) więc takie dziewczyny za wiele jeszcze nie mają w główkach.. Ale niech sie wyszaleją ![]() ![]() Ja jadę pod koniec sierpnia i mam nadzieje, że pokończą się już te obozy wrzeszczących Niemców i bedzie ekipa trochę starsza wiekiem- studenci:P
#4871 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4872 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że podczas mojego pobytu będzie trochę starszej młodzieży ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Raczkowanie
|
A ty jarek znowu ciągniesz temat łatwych Polek japier.dole 3 tygodnie temu też o tym zażyle nawijałeś nudy
![]() Co do kasy ktoś tam się pytał ja miałem max program i wziąłem 300 euro i mi nie starczyło musiałem oszczędzać (nikomu nie starczyło) ps polecam drinki 2litrowe przy plaży za 12euro Jak jedziesz z tego samego biura to może trafisz na fajną pilotkę Paulina ma na imie młoda zna dobrze języki powiedz wtedy że ma pozdrowienia od syna Patryka ![]() ![]() ![]()
#4874 |
BAN stały
|
ktoś wspominaał o murawie na Camp Nou. ; ) nam powiedzieli , że jej nie ma dlatego , że był koncert U2. dlatego fotki mam fajne.. chociaż z murawą byłyby dużo lepsze. ; ddd
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Raczkowanie
|
a tak już odchodząc od tematu Polek ;] orientuje się ktoś ile kosztuje karnet do londonera lub st.tropa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
i rzucają się na faceta, i to jeszcze może codziennie innego, albo lepiej pewnie 10 na jednej imprezie, bo każdy przystojny który podejdzie się przecież nada!^^ O tak, to jest to! Błagam, robisz się okropnie zrzędliwy, no chyba że ty kiedyś dostałeś w morde od którejś i teraz będziesz nas dzielnie bronił ![]() Co do poznawania, przytulania i całowania się w jednym zdaniu to też trzeba być pomysłowym, żeby połaczyc to wszystko w jedno i oznaczyć "pakiet wstępny dla wszytskich ładnych obcokrajowców" ;| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Przyczajenie
|
karnet do Londonera 10euro kosztuje a do st.tropa nie wiem ;p jeszcze jedno wejscie do magica kosztuje 7E... ale tam srednio jest ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety macie taką opinię, i to wśród tych o których tak słodko piszecie... jest wiele pożądnych Polek ale też stanowczo za dużo jest tych które myślą intymnymi częściami ciała ![]() A w morde od Kobiety nigdy nie dostałem ani tam ani w Polsce ![]() ![]() Tak poza tym to radził bym małolatom ogarnąć kilka słów po włosku bo mam niezły polew gdy włosi z was ramują ;] pokazują serce ślą buziaki mówiąc przy tym słodko "zrób mi loda" hahah lub inne tego typu teksty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o terminy od 20.08 to w Lloret na 100% będą górowali studenci!!!!! Jestem o tym przekonana. My się zdecydowaliśmy żeby samemu zwiedzać okolicę i nawet Barcelonę ( dowiedziałam się ze bilet na autobus z LLoret do Barcelony kosztuje 3Euro) wiec zaoszczędzimy trochę na %. Jeżeli ktoś ma ochotę może się dołączyć im nas więcej tym lepiej
![]() ![]() ![]() Lloret de Mar 22.08.2009 ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4880 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Raczkowanie
|
Dla lasek którym, przeszkadzają natrętni włosi czy hiszpanie polecam jedno słowo... Vafanculo(czyt. wafankulo) bardzo pomocne
![]() Nie musicie wiedziec co to znaczy zobaczycie reakcje to zrozumiecie ![]() I nie jest to żadne słowo pokroju "przeleć mnie" nie wręcz przeciwnie ![]() UCZMY SIĘ JĘZYKÓW P.S. Putana to też przydatne słowo i też znaczy to samo w obu tych (wyminionych wyżej) językach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Każda kobieta jadąca do Hiszpanii jest zaznajomiona z tymi słowami i doskonale wiemy co oznaczają nie rób z nas pustych blondyneczek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I tak, faceci nigdy nie myślą intymnymi częściami ciała. W życiu się z tym nie spotkałam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Raczkowanie
|
ej przestańcie się kłócić ok ? nie znacie się, zresztą ta dyskusja prowadzi donikąd. Wina leży po obydwu stronach, dziewczyny są czasami zbyt chętne a chłopaki zbyt napaleni ;D i już ;D pogadajmy o czymś innym i przyjemnym, bo sobie można wrzucać bez końca !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Przyczajenie
|
Bardzo chętnie!
![]() Poproszę o jakiś milszy temat, jeśli łaska xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4887 |
Przyczajenie
|
dobra to może nie taki milszy temat ale zapytanie ;]
czy jakaś straż graniczna w jakimś kraju was zatrzymywała ? ;D jak tak to jak wyglądały te kontrole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Raczkowanie
|
nie nie ma żadnej straży ja się z sms-ów dowiadywałam, że jestem we Francji czy tam Hiszpanii ;D wie ktos, do kiedy trwa ta parada ogni czy coś w tym stylu w Blanes, koło Lloret ? bo jak ja byłam to główną ulicą w Lloret szła parada i tam kolesie przebrani za diabłów i mieli takie gigantyczne zimne ognie, ogólnie za***iście to wyglądało [;
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Przyczajenie
|
w hiszpanii mozna legalnie palic marichuane ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.