Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-05, 00:43   #4861
mamatataija
Przyczajenie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez jarek85 Pokaż wiadomość
Mi się najbardziej podobają Chorwatki i Serbki ;] polkom daleeeko do nich.. między innymi pod względem zachowania bo one w przeciwieństwie do większości Polek nie mają brzydko mówiąc "kiślu w majtkach" na widok włocha a pierwsza próba obmacania kończy się blachą w ryj! i to mi się podoba Kobiety Piękne i z klasą
a jak klasa musi byc :}

Cytat:
Jak już kiedyś pisałem kilka razy miałem okazje usłyszeć od włochów i niemców że polki są za***iste bo są ładne i najłatwiejsze do wybzykania z czego nie jestem zadowolony
Oczywiście nie tyczy się to wszystkich Polek choć niestety sporej ich części
zgadzam się najłatwiejsze DDDDDDDDDd

Edytowane przez mamatataija
Czas edycji: 2009-08-05 o 03:15
mamatataija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 06:35   #4862
neTy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sandrulka1993 Pokaż wiadomość
z tym to się akurat zgodzę jednego gostka odepchnęłam i dał sobie spokój na szczęście
Jak to się mówi- jak suka nie da pies nie weźmie
Stary 2009-08-05, 08:05   #4863
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neTy Pokaż wiadomość
Jak to się mówi- jak suka nie da pies nie weźmie

dokładnie.. dlatego tłumaczenia w stylu.. ich było za wielu albo gdyby mnie nie obmacywali to nikt by ze mną nie tańczył są idiotyczne a pokazaniem klasy i tego, że nie jest się łatwą Kobieta zyskuje w oczach tych najlepszych facetów
jarek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:42   #4864
champ1on
Raczkowanie

Do tych co byli w hotelu Angelbell: trzeba zostawic kaucje zwrotna?
Na stronie biura z ktorego jade nic nie ma na ten temat.

Ile to piwo za 2E w Tropicsie na dole ma ml? Pytam bo ktos tu pisal, ze jest naprawde duzo.
champ1on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 11:17   #4865
agniechaaa90
Raczkowanie

Chłopcy skończcie już temat o łatwych i tych mniej łatwych dziewczynach. Każdy jedzie, bo chce się zabawić. A pojęcie zabawa jest przez każdego rozumiane inaczej. Dla jednych to po prostu poznawanie ludzi, picie, balety, a dla innych obmacywanie czy seks. Ja nie oceniam takich ludzi, każdy robi to, co uważa za stosowne. A tak swoją drogą oceniacie dziewczyny i ich zachowanie, a sami lepsi nie jesteście. Niektórzy faceci zachowują się jak niewyżyte świnie, które chcą tylko zaliczyć. I zgadzam się z opiniami dziewczyn, które mówią, że czasem ciężko jest się opędzić od jakiegoś napalonego, nażelowanego Włocha, który uważa się, że jest tak za***isty, że żadna mu się nie oprze. Sama miałam taką sytuację, że musiałam zbluzgać kolesia, bo nie chciał się odczepić;/ Niestety nawet to nie pomogło... Trzeba było zastosować trochę bardziej drastyczne środki ;]
agniechaaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 11:54   #4866
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniechaaa90 Pokaż wiadomość
Chłopcy skończcie już temat o łatwych i tych mniej łatwych dziewczynach. Każdy jedzie, bo chce się zabawić. A pojęcie zabawa jest przez każdego rozumiane inaczej. Dla jednych to po prostu poznawanie ludzi, picie, balety, a dla innych obmacywanie czy seks. Ja nie oceniam takich ludzi, każdy robi to, co uważa za stosowne. A tak swoją drogą oceniacie dziewczyny i ich zachowanie, a sami lepsi nie jesteście. Niektórzy faceci zachowują się jak niewyżyte świnie, które chcą tylko zaliczyć. I zgadzam się z opiniami dziewczyn, które mówią, że czasem ciężko jest się opędzić od jakiegoś napalonego, nażelowanego Włocha, który uważa się, że jest tak za***isty, że żadna mu się nie oprze. Sama miałam taką sytuację, że musiałam zbluzgać kolesia, bo nie chciał się odczepić;/ Niestety nawet to nie pomogło... Trzeba było zastosować trochę bardziej drastyczne środki ;]
Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, a po czym oceniać ludzi jak nie po zachowaniu? po rozmowie? heh powiedzieć można wszystko a to swoją postawą pokazujemy kim Jesteśmy i szczerze to polakom daleko do tak nachalnego zachowania
Bluzgałaś i nie pomagało? chyba nie wzięłaś pod uwagę, że mało włochów mówi po angielsku i właśnie dlatego trzeba stosować środki drastyczne.

a tak o tym piszemy bo to wy tu wypisujecie ciągle jak to się ślinicie na ich widok więc jak przestaniecie to robić to i my przestaniemy tak o tym pisać... Chętne niech założą sobie temat "kisiel na widok obcokrajowca" i tam się produkują
Stary 2009-08-05, 11:57   #4867
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, a po czym oceniać ludzi jak nie po zachowaniu? po rozmowie? heh powiedzieć można wszystko a to swoją postawą pokazujemy kim Jesteśmy i szczerze to polakom daleko do tak nachalnego zachowania
Bluzgałaś i nie pomagało? chyba nie wzięłaś pod uwagę, że mało włochów mówi po angielsku i właśnie dlatego trzeba stosować środki drastyczne.

a tak o tym piszemy bo to wy tu wypisujecie ciągle jak to się ślinicie na ich widok więc jak przestaniecie to robić to i my przestaniemy tak o tym pisać... Chętne niech założą sobie temat "kisiel na widok obcokrajowca" i tam się produkują

to, że obcokrajowcy nam się podobają to nie znaczy od razu, że wszystkie Polki są łatwe każdy zna swoją wartość i robi to co chcę a co może chwalenie się kolegą, którą się zaliczyło jest w porządku?

sandrulka1993 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 12:11   #4868
Kama393
Przyczajenie

champ10n: w Angellbelu nie ma żadnej kaucji ani nic :p jesli jedziesz z Gandalftravel albo ze Steji bo te biura jeżdża tam razem to jedyne o co Cię poprasza to to zebys zrobil ksero paszportu tak zeby z orginałem po miescie nie chodzic ;Dale to na miejscu za 30centów w kafejce ;D
Kama393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 12:23   #4869
agniechaaa90
Raczkowanie

Jarku masz trochę racji, że niektóre dziewczęta przesadzają tym jaraniem się facetami. Szczególnie tymi obleśnymi niemieckimi idiotami, którzy chleją do upadłego i wydzierają mordy tak niesamowicie, że mam ochotę od razu dać w ryj ! ( sorry za dosadne ujęcie tematu dziewczyny), ale wypowiadają się głównie 15 latki, dla których to jest jakieś przeżycie. I nie ma mowy, o żadnym seksie. A jak się tam któraś całuje to raczej nic złego ;] Mi to przynajmniej nie przeszkadza. Zresztą skoro byłeś tam 3 czy 4 razy to nie mów, że sam nigdy nie pocałowałeś żadnej dziewczyny na dyskotece, bo nie uwierze ;] Ale nie mów też, że Polki to najłatwiejsze dziewczyny z "kiślem w gaciach", bo wcale tak nie jest. Są ludzie i ludzie i to nie tylko z polskim paszportem ;]
Stary 2009-08-05, 12:31   #4870
neTy
Raczkowanie

Jarek-
Generalnie średnia wieku na tym forum nie przekracza 16 lat( sądząc po pytaniach, czy wpuszczą mnie do dyskoteki) więc takie dziewczyny za wiele jeszcze nie mają w główkach.. Ale niech sie wyszaleją Każdy był kiedys nastolatkiem Tylko szkoda, że im młodsze pokolenie tym chowane bardziej nowocześnie..

Ja jadę pod koniec sierpnia i mam nadzieje, że pokończą się już te obozy wrzeszczących Niemców i bedzie ekipa trochę starsza wiekiem- studenci:P
Stary 2009-08-05, 12:33   #4871
agniechaaa90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neTy Pokaż wiadomość
Jarek-
Generalnie średnia wieku na tym forum nie przekracza 16 lat( sądząc po pytaniach, czy wpuszczą mnie do dyskoteki) więc takie dziewczyny za wiele jeszcze nie mają w główkach.. Ale niech sie wyszaleją Każdy był kiedys nastolatkiem Tylko szkoda, że im młodsze pokolenie tym chowane bardziej nowocześnie..

Ja jadę pod koniec sierpnia i mam nadzieje, że pokończą się już te obozy wrzeszczących Niemców i bedzie ekipa trochę starsza wiekiem- studenci:P
zgadzam się z Tobą w 100 % ;]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 12:51   #4872
jarek85
Raczkowanie

Mam nadzieję, że podczas mojego pobytu będzie trochę starszej młodzieży ;p
Stary 2009-08-05, 13:04   #4873
TerryGoodkind
Raczkowanie

A ty jarek znowu ciągniesz temat łatwych Polek japier.dole 3 tygodnie temu też o tym zażyle nawijałeś nudy

Co do kasy ktoś tam się pytał ja miałem max program i wziąłem 300 euro i mi nie starczyło musiałem oszczędzać (nikomu nie starczyło)

ps polecam drinki 2litrowe przy plaży za 12euro

Jak jedziesz z tego samego biura to może trafisz na fajną pilotkę Paulina ma na imie młoda zna dobrze języki powiedz wtedy że ma pozdrowienia od syna Patryka była obozową mamą
Stary 2009-08-05, 13:04   #4874
klaudus1711
BAN stały

ktoś wspominaał o murawie na Camp Nou. ; ) nam powiedzieli , że jej nie ma dlatego , że był koncert U2. dlatego fotki mam fajne.. chociaż z murawą byłyby dużo lepsze. ; ddd
klaudus1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 13:15   #4875
agniechaaa90
Raczkowanie

a tak już odchodząc od tematu Polek ;] orientuje się ktoś ile kosztuje karnet do londonera lub st.tropa?
Stary 2009-08-05, 13:46   #4876
catiens
Przyczajenie

Cytat:

<buhaha> Proszę Cię, powiedz że PRZENIGDY nie podobała Ci się żadna dziewczyna inna niż polka, i w życiu nikomu nie mówiłeś że tamta to, a inna siamto... xD Jeśli dla Ciebie "ślinienie" się na czyjś widok oznacza, że od razu rzędem wszystkie polki wyskakują z ciuchów
i rzucają się na faceta, i to jeszcze może codziennie innego, albo lepiej pewnie 10 na jednej imprezie, bo każdy przystojny który podejdzie się przecież nada!^^ O tak, to jest to! Błagam, robisz się okropnie zrzędliwy, no chyba że ty kiedyś dostałeś w morde od którejś i teraz będziesz nas dzielnie bronił Poza tym wyglada na to, że polka za granicą to szmata, ale już w polsce dla polaków to git;/;/;/;/

Co do poznawania, przytulania i całowania się w jednym zdaniu to też trzeba być pomysłowym, żeby połaczyc to wszystko w jedno i oznaczyć "pakiet wstępny dla wszytskich ładnych obcokrajowców" ;|
catiens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 14:22   #4877
Kama393
Przyczajenie

karnet do Londonera 10euro kosztuje a do st.tropa nie wiem ;p jeszcze jedno wejscie do magica kosztuje 7E... ale tam srednio jest ;D
Kama393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 14:37   #4878
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez catiens Pokaż wiadomość
<buhaha> Proszę Cię, powiedz że PRZENIGDY nie podobała Ci się żadna dziewczyna inna niż polka, i w życiu nikomu nie mówiłeś że tamta to, a inna siamto... xD Jeśli dla Ciebie "ślinienie" się na czyjś widok oznacza, że od razu rzędem wszystkie polki wyskakują z ciuchów
i rzucają się na faceta, i to jeszcze może codziennie innego, albo lepiej pewnie 10 na jednej imprezie, bo każdy przystojny który podejdzie się przecież nada!^^ O tak, to jest to! Błagam, robisz się okropnie zrzędliwy, no chyba że ty kiedyś dostałeś w morde od którejś i teraz będziesz nas dzielnie bronił Poza tym wyglada na to, że polka za granicą to szmata, ale już w polsce dla polaków to git;/;/;/;/

Co do poznawania, przytulania i całowania się w jednym zdaniu to też trzeba być pomysłowym, żeby połaczyc to wszystko w jedno i oznaczyć "pakiet wstępny dla wszytskich ładnych obcokrajowców" ;|

Niestety macie taką opinię, i to wśród tych o których tak słodko piszecie... jest wiele pożądnych Polek ale też stanowczo za dużo jest tych które myślą intymnymi częściami ciała

A w morde od Kobiety nigdy nie dostałem ani tam ani w Polsce strasznie się zbulwersowałaś bo nie dopuszczasz do siebie myśli że to co robisz jest idiotyczne jak widać zabolało hehe

Tak poza tym to radził bym małolatom ogarnąć kilka słów po włosku bo mam niezły polew gdy włosi z was ramują ;] pokazują serce ślą buziaki mówiąc przy tym słodko "zrób mi loda" hahah lub inne tego typu teksty
Stary 2009-08-05, 14:42   #4879
siagu
Raczkowanie

Jeżeli chodzi o terminy od 20.08 to w Lloret na 100% będą górowali studenci!!!!! Jestem o tym przekonana. My się zdecydowaliśmy żeby samemu zwiedzać okolicę i nawet Barcelonę ( dowiedziałam się ze bilet na autobus z LLoret do Barcelony kosztuje 3Euro) wiec zaoszczędzimy trochę na %. Jeżeli ktoś ma ochotę może się dołączyć im nas więcej tym lepiej Co do ŁATWYCH LASEK to takich na całym świecie jest mnóstwo na szczęście dla całej reszty tych "grzeczniejszych" ktoś w końcu musi nas uwolnić od natrętów!! A tego co wypisują tutaj napalone 16 niewarto czytać i się ekscytować bo upiją się jednym desperadosem i co najwyżej będą się całowały z kolega z obozu

Lloret de Mar 22.08.2009
siagu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 14:43   #4880
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TerryGoodkind Pokaż wiadomość
A ty jarek znowu ciągniesz temat łatwych Polek japier.dole 3 tygodnie temu też o tym zażyle nawijałeś nudy
jak widzisz wszystkie tamaty powracają tu cyklicznie
Stary 2009-08-05, 14:48   #4881
Kazuan
Raczkowanie

Dla lasek którym, przeszkadzają natrętni włosi czy hiszpanie polecam jedno słowo... Vafanculo(czyt. wafankulo) bardzo pomocne .
Nie musicie wiedziec co to znaczy zobaczycie reakcje to zrozumiecie
I nie jest to żadne słowo pokroju "przeleć mnie" nie wręcz przeciwnie .

UCZMY SIĘ JĘZYKÓW

P.S.
Putana to też przydatne słowo i też znaczy to samo w obu tych (wyminionych wyżej) językach.
Kazuan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 14:59   #4882
siagu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kazuan Pokaż wiadomość
Dla lasek którym, przeszkadzają natrętni włosi czy hiszpanie polecam jedno słowo... Vafanculo(czyt. wafankulo) bardzo pomocne .
Nie musicie wiedziec co to znaczy zobaczycie reakcje to zrozumiecie
I nie jest to żadne słowo pokroju "przeleć mnie" nie wręcz przeciwnie .

UCZMY SIĘ JĘZYKÓW

P.S.
Putana to też przydatne słowo i też znaczy to samo w obu tych (wyminionych wyżej) językach.

Każda kobieta jadąca do Hiszpanii jest zaznajomiona z tymi słowami i doskonale wiemy co oznaczają nie rób z nas pustych blondyneczek
siagu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 15:18   #4883
catiens
Przyczajenie

Cytat:
Niestety macie taką opinię, i to wśród tych o których tak słodko piszecie... jest wiele pożądnych Polek ale też stanowczo za dużo jest tych które myślą intymnymi częściami ciała

A w morde od Kobiety nigdy nie dostałem ani tam ani w Polsce strasznie się zbulwersowałaś bo nie dopuszczasz do siebie myśli że to co robisz jest idiotyczne jak widać zabolało hehe

Tak poza tym to radził bym małolatom ogarnąć kilka słów po włosku bo mam niezły polew gdy włosi z was ramują ;] pokazują serce ślą buziaki mówiąc przy tym słodko "zrób mi loda" hahah lub inne tego typu teksty
Oj tak ty wiesz najlepiej Wskaż mi miejsce w którym napisałam że dałam dupy wszystkim napotkanym szwabom, włochom, hiszpanom itd. Tak się składa, że nieraz musiałyśmy z koleżankami rąbać wokoło siebie łokciami w brzuchy, udawać lesby ( działa xD) zrzucać z podestów jakiś ciuli i na okrągło wyśmiewałyśmy najaranych podrywaczy. Po prostu drażni mnie wasze podejście, obojętnie kogo dotyczy. Nie oceniam nikogo, bo każdy robi co chce.

I tak, faceci nigdy nie myślą intymnymi częściami ciała. W życiu się z tym nie spotkałam!
Stary 2009-08-05, 15:53   #4884
Paradoxalement
Raczkowanie

ej przestańcie się kłócić ok ? nie znacie się, zresztą ta dyskusja prowadzi donikąd. Wina leży po obydwu stronach, dziewczyny są czasami zbyt chętne a chłopaki zbyt napaleni ;D i już ;D pogadajmy o czymś innym i przyjemnym, bo sobie można wrzucać bez końca !
Paradoxalement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 16:02   #4885
catiens
Przyczajenie

Bardzo chętnie! Nie chcę się z nikim spierać, nic udowadniać ani przekonywać na siłę, po prostu nie znoszę generalizowania i gdy ktoś bezpodstawnie ocenia innych.

Poproszę o jakiś milszy temat, jeśli łaska xD
Stary 2009-08-05, 16:14   #4886
sandrulka1993
Raczkowanie

GG do sandrulka1993

Cytat:
Bardzo chętnie! Nie chcę się z nikim spierać, nic udowadniać ani przekonywać na siłę, po prostu nie znoszę generalizowania i gdy ktoś bezpodstawnie ocenia innych.

Poproszę o jakiś milszy temat, jeśli łaska xD
dobrze prawi! polać jej ! hahah

sandrulka1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 16:54   #4887
mamatataija
Przyczajenie

dobra to może nie taki milszy temat ale zapytanie ;]
czy jakaś straż graniczna w jakimś kraju was zatrzymywała ? ;D
jak tak to jak wyglądały te kontrole
Stary 2009-08-05, 18:38   #4888
Paradoxalement
Raczkowanie

nie nie ma żadnej straży ja się z sms-ów dowiadywałam, że jestem we Francji czy tam Hiszpanii ;D wie ktos, do kiedy trwa ta parada ogni czy coś w tym stylu w Blanes, koło Lloret ? bo jak ja byłam to główną ulicą w Lloret szła parada i tam kolesie przebrani za diabłów i mieli takie gigantyczne zimne ognie, ogólnie za***iście to wyglądało [;
Paradoxalement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 19:12   #4889
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Cytat:
Oj tak ty wiesz najlepiej Wskaż mi miejsce w którym napisałam że dałam dupy wszystkim napotkanym szwabom, włochom, hiszpanom itd. Tak się składa, że nieraz musiałyśmy z koleżankami rąbać wokoło siebie łokciami w brzuchy, udawać lesby ( działa xD) zrzucać z podestów jakiś ciuli i na okrągło wyśmiewałyśmy najaranych podrywaczy. Po prostu drażni mnie wasze podejście, obojętnie kogo dotyczy. Nie oceniam nikogo, bo każdy robi co chce.

I tak, faceci nigdy nie myślą intymnymi częściami ciała. W życiu się z tym nie spotkałam!
Serio działało? W moim przypadku jak tańczyłam ze swoją kumpelą to wszyscy faceci w około byli jeszcze bardziej najarani, krzyczeli, gwizdali i próbowali się dołączyć

'Komm und hilf mir fliegen.'
SweetAboutMe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 22:33   #4890
mamatataija
Przyczajenie

w hiszpanii mozna legalnie palic marichuane ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości