Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-19, 11:49   #31
biposto
Przyczajenie

Question Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. Hotel SanMarti kto był?:>

ja tez wybieram sie do loret. Tylko ,że istnieje mały problem roczniowo mam 16 lat ,lecz oficjalnie nie czy ktos moze mi powiedziec jak to wtedy jest z dyskotekami itp.? Loret to miasto imprez i szalonych dyskotek przez to ze nie mam tych oficjalnych 16 lat rozważam taka opcje ze nie podaje ;/
PROSZE O ODPOWIEDŹ.
biposto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 12:26   #32
Dead_Dreams
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. Hotel SanMarti kto był?:>

Mam też takie pytania :
Jeśli mam rocznikowo 15 lat (kończę w lipcu) to nie bd mogła wejść na żadną dyskoteke.?
No i czy są jakieś dyskoteki gdzie jest inna muzyka niż techno, pop.?
Dead_Dreams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 12:47   #33
Moni_sss91
Zadomowienie

Ja rok temu miałam nieskończone 16 lat i normalnie wchodziła ma dyskoteki, nikt nie sprawdzał dowód/legitymacji, tylko, że ja nie byłam na obozie, tylko to była wycieczka zorganizowana z biura podróży. Najczęściej przed dyskotekami stoją pracownicy i namawiają Cię itd., my z kumpelą zapłaciłyśmy 5euro za karte do dyskoteki na jeden tydzień + 1 drink
Moni_sss91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 17:47   #34
taramtaram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez biposto Pokaż wiadomość
ja tez wybieram sie do loret. Tylko ,że istnieje mały problem roczniowo mam 16 lat ,lecz oficjalnie nie czy ktos moze mi powiedziec jak to wtedy jest z dyskotekami itp.? Loret to miasto imprez i szalonych dyskotek przez to ze nie mam tych oficjalnych 16 lat rozważam taka opcje ze nie podaje ;/
PROSZE O ODPOWIEDŹ.
Cytat:
Napisane przez Dead_Dreams Pokaż wiadomość
Mam też takie pytania :
Jeśli mam rocznikowo 15 lat (kończę w lipcu) to nie bd mogła wejść na żadną dyskoteke.?
jak wchodzisz z obozem to każdej osobie z osobna paszport sprawdzają i nawet jak brakuje 2 tyg do urodzin to nie wpuszczają... chyba że wchodzisz sama to raczej nie sprawdzają o ile wygląda się na powyżej 16 lat tylko że nie wiadomo czy będą was z obozu samych puszczać

taramtaram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 22:10   #35
biposto
Przyczajenie

a tak jeszcze sie zapytam jak sprawdzają datę urodzenie to chcą paszport czy legitymację szkolną np czy może byc to i to jak legitymacja moze byc to ja mam w nie mięsiąc po polsku napisany
Stary 2008-04-19, 22:39   #36
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
a tak jeszcze sie zapytam jak sprawdzają datę urodzenie to chcą paszport czy legitymację szkolną np czy może byc to i to jak legitymacja moze byc to ja mam w nie mięsiąc po polsku napisany
Legitymacja szkolna to żaden dowód tożsamości, to dowód na to, że jesteś uczniem. Poza tym za granicę nie jedziesz na legitymacje szkolną, tylko na dowód lub paszport... a polskiej legitymacji zagraniczni bramkarze nie będa odczytywać.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 08:54   #37
Ore13
Przyczajenie

GG do Ore13

Cytat:
Napisane przez juliaaa161190 Pokaż wiadomość
Właśnie wybieram się do Lloret de Mar i do hotelu SanMarti tyle że 2-13.08

Może ktoś w tym terminie wybiera się tam ? (;

Co do kieszonkowego to myślę, że ile weźmiesz tyle wydasz przynajmniej ja tak mam ... raz mi się udało tylko przywieźć i to 220 z 300E, które miałam - z Austrii - ale to był obóz narciaski i w większości kasę wydawałam na gorącą czekoladę bo na nic innego nie było czasu
Ja z 3ma kumplami jedziemy tam w tym terminie
Jedziemy z biura Karlik a Ty?
Mam nadzieję, że będzie okazja żeby się poznać
Pozdro

PS. KTO JESZCZE JEDZIE DO SAN MARTI W TERMINIE 02-13.08 ??!!
Ore13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 16:08   #38
juliaaa161190
Raczkowanie

Również jadę z tego biura z dwoma przyjaciółkami i jednym kumplem jak narazie - reszta nas zdradziła na rzecz Grecji ... ale i tak będzie świetnie!

^Nothing suprises me any more.
juliaaa161190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 17:45   #39
Ore13
Przyczajenie

GG do Ore13

Hehe nas koleżanki zdradziły na rzecz Grecji (też z Karlika) i Italii:P
Ważne że jedziemy my Może się poznamy na gg?
Jak coś to priv
Ore13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 08:39   #40
ana902
BAN stały

GG do ana902

Cytat:
Napisane przez Karolaaaaa Pokaż wiadomość
Byłam w Lloret rok temu i tez w hotelu Sanmartii i było lepiej niż za***is*** napewno nie bedziesz żalować hotel ma normalne wtyczki :P wiec nie bedzie problemu :P ochrona i recepcja sa troche uprzedzeni do Polaków ale przynajmniej smiesznie jest sie z nimi kłócić jak coś naskrobiecie w tym hotelu nie ma ciszy nocnej ale i tak w hotelu malo co bedziesz przebywac jedzienie hmmm monotonne bo caly czas frytki ale owoców i warzyw bez umiaru :P aa i jesli nie masz ukonczinych 16 lat to raczej nie wejdziesz do zadnej lepszej dyskoteki ale polecam TROPISC hmm woda mineralna jaka najtansza znalazlam to po 25 centow w takim sklpeie niedaleko hotelu cos typu nasza biedronka :P ... GORĄO POLECAM HISZPANIE p.s ja tez sie tam wybieram ale nie wiem jeszce w jakim terminie wiec jak cos to moze sie tam spotkamy jak chcesz jeszce cos wiedziec to pytaj postaram sie odpowiedziec

dziekuje bardzo za odpowiedz gdy zakladałam ten temat nie mysłalam,ze az tak sie rozwinie) ja z koleji jade do Lloret od 6-17 lipca mam skonczone 17 lat noo..rocznikowo 18 wiec lajtowo kazda dyska moja hahah a wlasnie.. jak oni sprawdza ile mam lat?;> aaa i mam jeszcze pytanie czy sa tam tanie ciuszki i buty originalne? typu nike adidas..?
ana902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 08:42   #41
ana902
BAN stały

GG do ana902

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, o takie rzeczy jak rodzaj kontaktu, kieszonkowe czy rodzaj jedzenia powinnyście przede wszystkim pytać w biurze, przed wykupem wycieczki. A dopiero potem kupować wyjazd. To ważne informacje, lepiej najpierw się o wszystko wypytać, a dopiero potem kupować

Ja niestety nie mogam sie tego dowiedziec w biurze podrózy ponieważ jade na kolonie z Kopalni;D i mam duzeeeeeeeee dofinansowanie i płace za te kolonie grosze
ana902 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 16:46   #42
Karolaaaaa
Przyczajenie

u nas sparwdzali patrzac na date w paszporcie i jak brakowalao 2 tygodnie to nie wpuszczali... ale niektorzy kombinowali i brali dowody innych bo na zdjecie tak bardzo nie patrzyli a pod koniec sie kapnelismy ze jedna osoba ktora ma 16 lat ukonczone moze kupic np dwa karnetyi dac innej osobie bo juz jak ktos mial karnet to raczej nie sprawdzali :P heh chyba ze był playboy party to wtedy spawdzali wszystkim nawet jak ktos mial karnet :p no chyba ze do tego czasu sie cos zmienilo bo tak było w Tropicsie przynajmniej :p jejku ale zamotalam mam nadzieje ze ktos zrozumie :p a jesli chodzi o ubrania to ja tam nie pmaietam za bardzo zeby byly jakies firmowe sklepy ale z takich normalnych to ceny byly powownywalne do polskich ale i tak najwiecej kasy wszyscy wydawali na %% :P heh pozdrawiam
Karolaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 17:34   #43
sylwia484
Przyczajenie

Jedzie ktoś jeszcze na początku lipca z best harctura?? albo z jakiegoś innego biura? ;]
sylwia484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 17:50   #44
shenandoah
Rozeznanie

sylwia484 napewno kogoś znajdziesz :p mam takie wrażenie że większość wybiera obozy właśnie na początku wakacji hm mam nadzieje ze ktos sie na mój turnus pojedzie ;D
też miałam tak jechać ale sobie pomyślałam że może i to by było szybciej i w ogóle (mniej do odliczania) ale za to wróciłabym w połowie miesiąca i co ja bym biedny żuczek zrobiła? no zostałoby mi siedzenie i wspominanie a wakacji jeszcze więcej niż połowa ;P

shenandoah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 19:54   #45
BillieJean
Rozeznanie

Noo, nie da się ukryć, że poczatek lipca ma największe wzięcie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21878958
BillieJean jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 19:55   #46
BillieJean
Rozeznanie

I też tak zawsze sobie myślę
Ale i tak nie potrafię się zaprzeć i jechać później niż w połowie lipca.
Jakbym miała obóz pod koniec sierpnia, to bym umarła z tego wyczekiwania

Stary 2008-04-22, 08:16   #47
Flofferek
Zakorzenienie

milo, ze powstal watek niby wiekszosc mowi o obozach, a nie wycieczce, ale co tam.... wazne, ze cos mozna sie dowiedziec
ja jade w sobote na wycieczke objazdowa, w tym 3 dni w Lloret de mar, fakt hotel inny niejaki Don Juan, ale i tak juz sie nie moge doczekac, bo jak widzialam widoki w necie to poprostu bajka....

ciekawa jestem tylko jak z pogoda, bo nie wiem jakie ubrania brac...
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 13:24   #48
biposto
Przyczajenie

Question Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. Hotel SanMarti kto był?:>

a mógł by mi ktoś jeszcze tak mniej więcej ile kasy zabrać z sobą tak żeby na dyskoteki, "waterworld" i jakieś inne atrakcje starczyło (%%%%%%) :P
jeśli ktoś jedzie w terminie od 03.08 to niech mówi
Stary 2008-04-22, 13:58   #49
Karolaaaaa
Przyczajenie

Cytat:
a mógł by mi ktoś jeszcze tak mniej więcej ile kasy zabrać z sobą tak żeby na dyskoteki, "waterworld" i jakieś inne atrakcje starczyło (%%%%%%) :P

Hmm a wiec karnet okolo 20 euro , waterworld tez pewnie ok. 20 euro heh a jesli o atrakcje to zalezy od twoich mozliwosci ) heh ale mysle ze na to powinno wystarczyc ci okolo 100 -200 euro pozdrawiam ;*

a jesli chodzi o pogode to wiadome.. gorrrąco ale radze brac jakies bluzy i bluzki z długim rekawem bo jak bedziecie mialy ochote siedziec w nocy na plazy to wtedy chlodno..
Stary 2008-04-22, 14:36   #50
Karolaaaaa
Przyczajenie

Tam sa dyskoteki co maja po kilka sal i w kazdej inna muzyka i np w Tropicsie byla tez sala z muzyka hip hop
Stary 2008-04-22, 15:33   #51
Nusia7
Zakorzenienie

Ah, wspomnienia
Byłam w Lloret De Mar właśnie w hotelu Sanmarti 2 lata temu. To były moje najcudowniejsze wakacje!
Stosunek do Polaków jest taki... normalny Niestety panie sprzątające nie umiały wcale angielskiego i nie było możliwości poprosić je o papier czy ręczniki Kontakty są takie, jak w Polsce Jedzenie jest ok, szwedzki stół, więc jesz, co chcesz. W Lloret jest pełno dyskotek, do wyboru do koloru Muzyka różna, jest też disco z kilkoma salami (z inną muzyką w każdej). Plaża jest bardzo blisko. I Hiszpanów to tam prawie wcale nie ma Sami turyści, nawet z sklepach są Araby ;p Nie wiem, z jakiego biura jedziesz. Ja jechałam z Arionu i były do wyboru wycieczki. Ja wybrałam Barcelonę, Montserrat i Fontanny. Fontanny były niesamowite! W Barcelonie byliśmy na stadionie Camp Nou. Ale żałowałam strasznie, że nie było wycieczki do Madrytu i na Stadion Realu Ale to tylko moje skromne marzenie, które i tak kiedyś spełnię, a co Pogoda cały czas piękna, gorąc. Ale do wytrzymania, chociaż raz musiałam zejść z plaży... Uf, się rozpisałam Nie wiem, co jeszcze mogłabym napisać, jak coś to pytaj No i udanych wakacji, a na pewno takie będą w Lloret
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 15:55   #52
olers
Przyczajenie

w ramach odpowiedzi na pytanie zadane w temacie...byłam w SanMarti w ubiegłym roku hotel jak hotel,właściwie i tak spędzasz w nim góra 4 godziny dziennie. Ale warunki jak najbardziej ok nie ma ciszy nocnej basen może być...minusem jest to ze zawsze nad nim jest mase ludzi;P poza tym jedzenie...hm mogło być lepsze ale od czego są burger kingi i macdonald's? ;P Plaże żwirkowate,ale nie przeszkadza to zbytnio w plażowym relaksie, jedyne co może przeszkadzać to, to ze ludzie lezą jak śledzie, jeden przy drugim, ale to ma swój klimat;D;P życie nocne w lloret to magia klub na klubie,miasto cale dudni od muzyki, od godziny 24 wszyscy zaczynają się wykluwać z hoteli, robi się tłoczno, wszyscy sie bawią....i tak to białego rana z dyskotek ja zdecydowanie najbardziej polecam st. trop', najlepsza imprezowania,bawi sie tam wielu miejscowych i generalnie klimacik jest lloret to raj na ziemi dla ludzi którzy uwielbiają sie bawić.Wiadomo ze trzeba uważać nie chodzić raczej samemu w rożne dziwne miejsca...bo bywają ciekawe przypadki...wiem bo widziałam;P jeszcze z takich praktycznych rad, to aby sie o nic nie martwic i nie szczędzić to myślę ze 150> eur powinno wystarczyćz ubrań to wiadomo, widzę ze tu większość z was wybiera sie w lipcu i sierpniu,wiec o pogodę nie trzeba sie martwic,ale tak jak koleżanka powyżej wspomniała,polecałabym zabrać przynajmniej jakąś jedna bluzę z długim rękawem,bo na plaży w nocy faktycznie chłodnono i tak na koniec, żeby już spuentować cały ten wywód na temat boskiego lloret,dodam ze ...tam jedzie sie tylko po to aby bawić sie non toper,chodzić po dyskotekach i poznawać nowych ludzi miejsce stworzone dla ludzi młodychtyle a ja w tym roku tez znów do lloret,bo jakże mogłabym pojechać gdzieś indziej;P 18.07 sanmartin pzdr
olers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 16:15   #53
sylwia484
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez shenandoah Pokaż wiadomość
sylwia484 napewno kogoś znajdziesz :p mam takie wrażenie że większość wybiera obozy właśnie na początku wakacji hm mam nadzieje ze ktos sie na mój turnus pojedzie ;D
też miałam tak jechać ale sobie pomyślałam że może i to by było szybciej i w ogóle (mniej do odliczania) ale za to wróciłabym w połowie miesiąca i co ja bym biedny żuczek zrobiła? no zostałoby mi siedzenie i wspominanie a wakacji jeszcze więcej niż połowa ;P

Ja tam jestem niecierpliwa i juz sie doczekać nie mogę A jeszcze tyyyle czasu do lipca
sylwia484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 17:28   #54
Dead_Dreams
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwia484 Pokaż wiadomość
Ja tam jestem niecierpliwa i juz sie doczekać nie mogę A jeszcze tyyyle czasu do lipca
Też doczekać się nie mogę, ale pewnie zleci szybkoo
Tak w ogóle to Ty jedziesz na ten obóz z Paryżem, disneylandem i gardalandem.?
Dead_Dreams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 17:58   #55
taramtaram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
milo, ze powstal watek niby wiekszosc mowi o obozach, a nie wycieczce, ale co tam.... wazne, ze cos mozna sie dowiedziec
ja jade w sobote na wycieczke objazdowa, w tym 3 dni w Lloret de mar, fakt hotel inny niejaki Don Juan, ale i tak juz sie nie moge doczekac, bo jak widzialam widoki w necie to poprostu bajka....

ciekawa jestem tylko jak z pogoda, bo nie wiem jakie ubrania brac...
aaaa don juan ja tam byłam

Stary 2008-04-22, 18:13   #56
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:

ja z przyjaciółką wybieramy się 02.08 na obóz

^Nothing suprises me any more.
juliaaa161190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 20:40   #57
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taramtaram Pokaż wiadomość
aaaa don juan ja tam byłam
ooo super to poprosze o relacje i dziekuje
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 22:01   #58
taramtaram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
ooo super to poprosze o relacje i dziekuje
jak po powrocie czytałam opinie o tym hotelu to troszke zdziwiona byłam bo tam pisali że jakieś robaki że to że tamto... ja tam nie widziałam ani jednego robaka nawet w ogole nie pomyslałam że mogą tam być...jest to ogrooooomny hotel nawet sie tam kiedys zgubiłam z kolezankami i głównie są tam młodzi ludzie ale zdarzają się tez tacy pod 50;p s
przątają codziennie jest wymiana ręczników itp. są dwa baseny jakeiś tam bilardy piłkarzyki i takie tam:p wieczorem pod basenem takie wieczorki gdzie sie ludzie zbierali;p chociaż tam wlasnie ci starsi bo młodzi na miescie;p ja ogólnie pobyt w hotelu wspominam bardzo miło i warunki jak dla mnie też były dobre;p

Stary 2008-04-22, 23:59   #59
kvetinka
Raczkowanie

Cytat:
PROSZE O ODPOWIEDŹ.
Cytat:
Napisane przez Karolaaaaa Pokaż wiadomość
u nas sparwdzali patrzac na date w paszporcie i jak brakowalao 2 tygodnie to nie wpuszczali...

Jak ja byłam to pamiętam że nawet 13-latka weszła na tą samą dyskoteke co reszta. Nikt tam nie sprawdzał żadnych legitymacji czy paszportów! Może to się zmieniło ale wtedy nie było problemu żeby kupić jakiegoś drinka czy coś nawet jak się nie miało 18 lat. Dlatego dziwi mnie wypowiedź o sprawdzaniu. Ale może jak ktoś ewiedentnie wygląda bardzo młodo to może tak jest, nie wiem... ale wydaje mi się że 16 lat to nie żadny problem.

Miłego wyjazdu do Lloret dla wszystkich!!!
kvetinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:36   #60
BillieJean
Rozeznanie

Ej, a macie jakieś foty z Lloret?
Sala z hip hopem?
Alleluja!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości