|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyjazd mam z Wrocławia ale o ile wiem to są 1-2 autobusy z Polski więc może akurat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Przyczajenie
|
A czy jedzie ktos moze 30.07-9.08 z Jaworzyna Tour do hotelu Garbi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A na których wycieczkach byłaś? I ponawiam pytanie o jedzenie w SanMarti ![]()
![]() |
#696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() łaa toż to już jutro, trzeba się zacząć przymierzać do pakowania ![]()
![]() |
#697 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja planuję Barcelonę, Rejs po wyspach i może Port Aventura jak mi się bd chciało ;P to z dodatkowych A jeszcze mam pytanie odnośnie obuwia czy miałaś jakieś adidasy i czy w nich chodziłaś? ![]()
![]() |
#699 |
Przyczajenie
|
A jeśli chodzi o mój pobyt to zacznę od początku
![]() Wyjazd miałam z Katowic o 14 (chociaż jestem z krk), jak juz wsiadłam do autokaru to opiekunka mi powiedziała ze autokar czekał na mnie w krakowie ok. 3 godz. i dopiero biuro do nich zadzwonilo ze mam byc w katowicach .... to zostawie może bez komentarza.... No ale ok, w nocy, chyba była 1 albo 2 byliśmy w niemczech, a nad ranem juz w we Francji w Disneylandzie ( byłam na obozie hiszpania+ paryż). Mieliśmy tam ok. 8 godz czasu wolnego z tego co pamiętam. Chodziliśmy w grupkach żeby sie nie pogubic i można było wziac mapke całego obiektu. Disneyland naprawde ogrooomny, opłacało sie wejsc, baardzo polecam taką kolejke w Discoverylandzie, nie pamiętam nazwy ale jest jakoś z prawej strony, coś jak rakieta kosmiczna, wszyscy jak wysiadali bili brawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że nie zbyt nudne relacje ![]() Pozdrawiam Aaaah no tak jeszcze pogoda ![]() ![]() Budziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze są jakieś kursy dodatkowe, kurs salsy i nauka języka hiszpańskiego, niestety nie wiem jak było bo na tym i na tym nie byłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
XxMarzenkAxX byłam na tym samym obozie i w tym samym terminie co Ty tylko, że w SanMarti. xd
Szczerze mówiąc to tak średnio mi się podobało, bo trafili mi się zbyt nadopiekuńczy opiekunowie. Miałam czas do 22 , mam 15 lat więc dyskoteki odpadały. Wkurzające było również to, że nie odbył się spacer po Monako, bo pożałowano na parking x/. Ahh i te ponad 2 godziny spędzone na czekaniu na drugi autokar i w kolejce po bilety przed disneylandem i z całodniowej wycieczki zostało 6,5 h. Co do hotelu to sprzątaczki raczej nie kradną, przynajmniej nam się nie zdarzyło, a czasami zostawało coś nawet na wierzchu. Trzeba oczywiście pamiętać, żeby zamykać balkon, bo to właśnie tej dziewczynie w tej sposób ktoś ukradł 300 euro. Jeśli chodzi o jedzenie w sanmarti to śniadanie było ok, były do wyboru rogaliki, jakieś babeczki, płatki z mlekiem i takie tam, była również kawa, czekolada, herbata i jakiś sok, za które przy śniadaniu nie trzebabyło płacić. Jesli chodzi o obiad i kolacje to praktycznie w ogóle się nie różniły, ogólnie mi jakoś za bardzo nie smakowało, były również lody i jakieś owoce. Jak ktoś ma jakieś pytania to pisać. xd |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1) Łazienki są do przeżycia ? ;p 2) Balkon jest przy każdym pokoju ? 3) O której wstawaliście (to ważne dla mnie, bo śpioch jestem xD) 4) Jeśli nie chciało się iść na plaże z obozem to można było samemu iść na miasto ? Z góry dzięki za odpowiedź ![]()
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
A jeszcze mam pytanie jak wygląda sytuacja z sejfami w SanMarti w tym roku?
![]()
#704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#705 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moze polecisz jakis pokoj? Aaa i maja tam jakies dobre browary/wina?:P thx, pozdro |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ufff.. ;D mam nadzieje że bedzie super. ;D to już w czwartek o 3.30 z wrocka jade ;D wracam 04.08 ale poznym wieczorem wiec mam nadzije ze juz 05.08 dam wam znac jak było ;D
![]() |
#707 |
Raczkowanie
|
1. Łazienki są raczej ok.
2. Tak. 3. Zwykle o 10 była zbiórka na plażę, a na śniadanie każdy chodził sam. 4. Miałam kilka razy ochotę nie iść na plażę, ale kadra nie pozwalała, mówiono mi, że nie mogę zostać bez opieki itp, i że przyjechałam nad morze i zamiast na plaży chcę siedzieć w hotelu. ![]() Co do pokoi to raczej nie ma między nimi dużej różnicy, wybierz jakiś z fajnym widokiem, mi się trafił jakiś dach ze smieciami i budynek w remoncie po prawej stronie xd . Win tam jest dużoo, tylko nie zabardzo chcieli mi sprzedać [ mam 15 lat], ale piłam Sangrię i polecam ^.^ |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
2) niestety nie w każdym, balkony sa tylko od strony ulicy, a od strony basenu są same okna 3) my mielismy sniadanie albo o 9 lub 9.30, ale to zalezy jak opiekunowie wam ustalą 4) u mnie nie było problemu, jak nie chciałam isc na plaże to mowilam ze ide na miasto i musiałam sie zameldwoac jak wroce, wiec problemu nie bylo więc były sejfy na dole w recepcji, płaciło sie tam chyba iles euro, niestety nie pamietam ile Dead_Dreams u nas opiekunowie byli ok, mozna było wrocic kolo 11, piwo mi bez problemu sprzedali w sklepie chociaz tez mam 15 lat. Jesli chodzi o disneyland to rzeczywiście wkurzona byłam jak czekalismy te 2h, a o Monaco to juz nie wspomne, nie chodzilo tylko o parking ale także o ten drugi autokar bo miał opoznienie i dlatego nie stanelismy, i rówzniez srednio mi sie podobało... Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2008-07-22 o 17:32 Powód: post pod postem, prosze korzystac z edycji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#710 |
Przyczajenie
|
XxMarzenkAxX a 16latkowie i starsi ile mieli czasy na dyskotekach?do ktorej mogli siedziec?
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Przyczajenie
|
Hejka!Ja właśnie jade 30 lipca z tego biura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Przyczajenie
|
Czy wie ktos moze, w jaki sposob wygladalo potwierdzenie swojego wieku podczas wejscia do klubu? Byl to dowod tymczasowy, czy paszport? I z tym sie wiaze moje glowne pytanie: Czy mozna wejsc np do Tropics na legitymacje szkolna? (pytanie skierowane do ludzi ktorzy byli w LLoret). Bardzo prosze o odpowiedz, jest to dla mnie b pilne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Rozeznanie
|
W tym roku po raz pierwszy odwiedziłam Lloret de Mar
![]() Jeśli wybierałybyście się do klubów, polecam St.Trop' - zdecydowanie najlepszy klub w mieście! SanMartini01, z tego co zauważyłam, nigdzie nie sprawdzają dokumentów - chyba, że wyglądasz na nieletnią, ale ja nigdy nie miałam tego problemu, więc w tej sprawie Ci nie pomogę ![]()
![]() |
#715 |
Przyczajenie
|
Ja jestem chlopakiem ;] ale nie wygladam dziecinnie, tylko uslyszalem, ze niewazne jak wygladasz, to formalnoscia jest sprawdzenie dokumentow w tamtych klubach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Przyczajenie
|
Hejka !30 lipca jade do hiszpani+Paryż,Eurodisnay land,Gardalanz biura Best Harctur Watra travel z Łodzi.Chętnie poznam jakąś osobe która też sama tam jedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Przyczajenie
|
Best Harctur Watran travel z Lodzi
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Przyczajenie
|
Ale jak np sprawdzaja dokment, to dokladnie sprawdzaja date, zdjecie itd?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.