Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-22, 20:44   #721
wykrasana
Szara Eminencja

Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>

Cytat:
Napisane przez XxMarzenkAxX Pokaż wiadomość
1)
2) niestety nie w każdym, balkony sa tylko od strony ulicy, a od strony basenu są same okna

A pamietasz może jakiś numer pokoju z balkonem?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 20:47   #722
SanMartini01
Przyczajenie

Powtarzam moje pytanie: Czy mozna w lloret wejsc do klubu na legitymacje szkolna?
SanMartini01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 20:54   #723
Wiika
Raczkowanie

właśnie, podajcie numer pokoju z balkonem w sanmarti xD

nie można wejść na legitymacje... przecież to nie jest dokument... a tak w ogóle to już była o tym mowa ;]
Wiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 21:17   #724
SanMartini01
Przyczajenie

Legitymacja JEST dokumentem. Dlatego np na legitymacje dzialaja bilety ulgowe, bilety miesieczne, zniszki w pociagu. Podczas spisywania przez policje rowniez cie legitymuja i jest to jak najbadziej dokument tozsamosci Pytanie ciagle to samo, i pytam sie ludzi ktorzy byli w lloret i spotkali sie z takim przypadkiem!
SanMartini01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 22:05   #725
Anperis
Przyczajenie

Wiika... czytaj posty, doslownie kilka wyzej jest odp na Twoje pytanie, to tak na przyszlosc. Pozdro.
Anperis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 22:13   #726
megancia
Przyczajenie

http://www.jaworzyna.com.pl/offer/681 ja jade na to oferta naprawde sie oplaca, chyba nigdzie taniej nie znajdziecie ;P jedyne co mnie martwi to to, ze mam 19 lat, a jade na oboz mlodziezowy tylko dlatego, ze jade z mlodsza siora... Boje sie, ze nie znajde towarzystwa w swoim wieku, no ale coz, jakos to bedzie jeszcze mozna rezerwowac miejsca, wiec jakby ktos z forum chcial to zachecam ;D
megancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 22:18   #727
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SanMartini01 Pokaż wiadomość
Legitymacja JEST dokumentem. Dlatego np na legitymacje dzialaja bilety ulgowe, bilety miesieczne, zniszki w pociagu. Podczas spisywania przez policje rowniez cie legitymuja i jest to jak najbadziej dokument tozsamosci Pytanie ciagle to samo, i pytam sie ludzi ktorzy byli w lloret i spotkali sie z takim przypadkiem!
Legitymacja upoważnia tylko do korzystania z ulg na terenie Polski, za granicą by Cię wyśmiali gdybyś pokazał legitymacje jako dokument potwierdzający tożsamość ...

^Nothing suprises me any more.
juliaaa161190 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 22:19   #728
czarnaorchidea
Rozeznanie

Cytat:
Ale jak np sprawdzaja dokment, to dokladnie sprawdzaja date, zdjecie itd?
Nie powiem Ci, bo nigdy nie zostałam wylegitymowana, ale wydaje mi się, że tylko rzuciliby okiem, że w ogóle masz... Ogólnie tam jest bardzo luzacka obsługa, w zasadzie niczym się nie przejmują.

Cytat:
Powtarzam moje pytanie: Czy mozna w lloret wejsc do klubu na legitymacje szkolna?
Można, to dokument jak każdy inny - poza tym, tak na logikę, skoro można iść do klubu od 16 roku życia, nie ma się jeszcze dowodu, więc legitymacja jest w zasadzie Twoim pełnoprawnym dokumentem. Miałam takie sytuacje kilka razy za granicą, że chciałam za coś zapłacić kartą i pytali mnie o dowód tożsamości, z dokumentów miałam przy sobie tylko legitymację i nie było problemu jak ją pokazywałam.

Cytat:
Legitymacja JEST dokumentem. Dlatego np na legitymacje dzialaja bilety ulgowe, bilety miesieczne, zniszki w pociagu. Podczas spisywania przez policje rowniez cie legitymuja i jest to jak najbadziej dokument tozsamosci

czarnaorchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 22:35   #729
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnaorchidea Pokaż wiadomość
Nie powiem Ci, bo nigdy nie zostałam wylegitymowana, ale wydaje mi się, że tylko rzuciliby okiem, że w ogóle masz... Ogólnie tam jest bardzo luzacka obsługa, w zasadzie niczym się nie przejmują.

Można, to dokument jak każdy inny - poza tym, tak na logikę, skoro można iść do klubu od 16 roku życia, nie ma się jeszcze dowodu, więc legitymacja jest w zasadzie Twoim pełnoprawnym dokumentem. Miałam takie sytuacje kilka razy za granicą, że chciałam za coś zapłacić kartą i pytali mnie o dowód tożsamości, z dokumentów miałam przy sobie tylko legitymację i nie było problemu jak ją pokazywałam.

Dziwne zwykle wołają paszport, a legitymacji w ogóle nie uznają. Ja zawsze musiałam pokazać paszport czy przy wejściu do klubu czy przy czymkolwiek jak nie dowód to paszport.

A jeszcze mam pytanko co do kremów z filtrem? z jakim mieliście?

Stary 2008-07-22, 22:37   #730
twistedlane
Raczkowanie

Cytat:
Nic nie sprawdzają, mówię Ci, ale może pierwszy raz weź ze sobą dokumenty, tak dla pewności
Byłam 2 lata temu, miałam niecałe 16 lat. Wszędzie wpuszczali na paszport i tylko co do dnia od ukończenia 16 roku życia ;> I nie ma przeproś - nawet miałyśmy zaproszenia z koleżanką, ale nic z tego. Owszem, dało się wejść na pożyczony paszport kogoś znajomego (co wymagało trochę kombinowania), na odbite pieczątki z czyjejś ręki (jeśli niedokładnie spojrzał...), itp. Najłatwiej było wejść do Moby's przy Tropicsie, wystarczyło sobie pogadać z jakąś dziewczyną zaganiającą do klubu stojącą przed wejściem
twistedlane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 23:24   #731
Wiika
Raczkowanie

nie napisałam tam dokumentem tożsamości :P myślisz ze w Hiszpanii znają polskie określniki miesięcy ?:P ( ja mam miesiąc napisany słownie w dacie urodzenia na legitce) wątpię :P

a ja właśnie dziś jadę :P napisze wsjo jak wrócę papaaa
Wiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 23:51   #732
eviee
Przyczajenie

Co do sprawy z legitymowaniem: w Tropiscie zazwyczaj sprawdzali paszporty i to dość dokładnie. Ale jak ktoś miał zdjęcie z dzieciństwa to inne osoby spokojnie wchodziły. Ja na szczęście nie miałam tego problemu
Z tego co pamiętam, to jedną dziewczyne nie wpuścili na legitymacje szkolną, mimo że miała 16 lat skończone. Ale można próbować. Zależy od bramkarza.

juliaaa161190: początkowo miałam filtr 20, ale że jakoś mnie nie spaliło, to potem używałam 5 lub 15, tylko na twarz tą 20

Zazwyczaj cały obóz kupuje karnet do Tropicsa za 18 euro na 7 dni. Jeśli ktoś chce iść do innego klubu to radzę iść do jakiegoś naganiacza, żeby dostać wstęp zniżkowy lub za free ;p Stoją na ten głównej ulicy gdzie jest Tropics, Magic itd
I polecam Revolution xD Fajny klimat. I jeśli ktoś lub hh i r'n'b to Londoner.

Posiłki z San Marti: czyli jedzenie na kartki xD Śniadania w porządku, szkoda tylko że nie chciało mi się na nie wstawać i byłam tak z dwa razy na nich xD Były rogaliki, babeczki, jakiaś szynka, wybitnie grubo pokrojony ser, płatki, jakieś kiełbaski, jajka no i napoje. Na obiad i kolacje było cały czas to samo: ZIEMNIAKI, jakieś mięso, ryba, sałatki, makaron lub ryż z czymś, owoce i lody.

Radzę osobom które się wybierają na imprezy wziąć dużo tabletek na gardło i na przeziębienie. Klimatyzacja w klubach, zimne drinki i wychodzenie na zbiorki to złe połączenie.

Ja miałam z opieką luz. Walili rano po pokoju żeby nas budzić, kazali iść na plaże, a większość to olewała i chodziła kiedy chciała. Z dyskotekami to było wyjście o 23 i powrót w sumie kiedy się chciało. Zwykle po 4 w hotelu byłam. Niby był przypał, ale jakoś zawsze wszyscy to olewali

Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytanie to chętnie odpowiem.
eviee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 07:51   #733
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eviee Pokaż wiadomość
Co do sprawy z legitymowaniem: w Tropiscie zazwyczaj sprawdzali paszporty i to dość dokładnie. Ale jak ktoś miał zdjęcie z dzieciństwa to inne osoby spokojnie wchodziły. Ja na szczęście nie miałam tego problemu
Z tego co pamiętam, to jedną dziewczyne nie wpuścili na legitymacje szkolną, mimo że miała 16 lat skończone. Ale można próbować. Zależy od bramkarza.

juliaaa161190: początkowo miałam filtr 20, ale że jakoś mnie nie spaliło, to potem używałam 5 lub 15, tylko na twarz tą 20

Zazwyczaj cały obóz kupuje karnet do Tropicsa za 18 euro na 7 dni. Jeśli ktoś chce iść do innego klubu to radzę iść do jakiegoś naganiacza, żeby dostać wstęp zniżkowy lub za free ;p Stoją na ten głównej ulicy gdzie jest Tropics, Magic itd

Posiłki z San Marti: czyli jedzenie na kartki xD Śniadania w porządku, szkoda tylko że nie chciało mi się na nie wstawać i byłam tak z dwa razy na nich xD Były rogaliki, babeczki, jakiaś szynka, wybitnie grubo pokrojony ser, płatki, jakieś kiełbaski, jajka no i napoje. Na obiad i kolacje było cały czas to samo: ZIEMNIAKI, jakieś mięso, ryba, sałatki, makaron lub ryż z czymś, owoce i lody.

Radzę osobom które się wybierają na imprezy wziąć dużo tabletek na gardło i na przeziębienie. Klimatyzacja w klubach, zimne drinki i wychodzenie na zbiorki to złe połączenie.

Ja miałam z opieką luz. Walili rano po pokoju żeby nas budzić, kazali iść na plaże, a większość to olewała i chodziła kiedy chciała. Z dyskotekami to było wyjście o 23 i powrót w sumie kiedy się chciało. Zwykle po 4 w hotelu byłam. Niby był przypał, ale jakoś zawsze wszyscy to olewali

Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytanie to chętnie odpowiem.

A dzięki to wezmę sobie 30 i 10

Stary 2008-07-23, 10:03   #734
XxMarzenkAxX
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
A pamietasz może jakiś numer pokoju z balkonem?
pamietam w castelli nr pokoju z balkonem: 204,205, 206, 207, 208, 209 i dalej nie jestem pewna... ale te nr to napewno ( ja bylam w 206 ;p)
XxMarzenkAxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 10:29   #735
aikoi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez XxMarzenkAxX Pokaż wiadomość
pamietam w castelli nr pokoju z balkonem: 204,205, 206, 207, 208, 209 i dalej nie jestem pewna... ale te nr to napewno ( ja bylam w 206 ;p)

ooo super
dzieki za info!

Mozesz jeszcze powiedziec ile osobowe byly pokoje? 2.os byly? ;>
aikoi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 13:37   #736
ANDyY
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aikoi Pokaż wiadomość
ooo super
dzieki za info!

Mozesz jeszcze powiedziec ile osobowe byly pokoje? 2.os byly? ;>
Nie byłem ale z tego co mi wiadome to pokoje w hotelu Castella są 2 i 3 osobowe
ANDyY jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 17:48   #737
czarnaorchidea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eviee Pokaż wiadomość
Zdecydowanie odradzam, Magic jest wg mnie bardzo słaby

St. Trop' rządzi A właśnie, legitymowali Was tam? Bo mnie nie i zastanawiam się jak to do końca jest

czarnaorchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 18:27   #738
XxJustinexX
Przyczajenie

GG do XxJustinexX

Ja już dziś o 3.30 w nocy jade do san marti ;D ciesze się jak małe dziecko ;D

Było bossko.!
I <3 Lloret!

XxJustinexX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 19:22   #739
juliaaa161190
Raczkowanie

Ale zazdroszczę ;p a ja jeszcze muszę poczekać ponad tydzień ...

Stary 2008-07-23, 19:22   #740
paulinciax07
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez XxJustinexX Pokaż wiadomość
Ja już dziś o 3.30 w nocy jade do san marti ;D ciesze się jak małe dziecko ;D
tez bym się cieszyła mi zostało jeszcze 23 dni bo jade dopiero 14 sierpnia ale pocieszam się tym że jak wy wrócicie to bedziecie mi zazdrościc,że ja dopiero wyjeżdżam
paulinciax07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 19:52   #741
XxJustinexX
Przyczajenie

GG do XxJustinexX

Cytat:
Napisane przez paulinciax07 Pokaż wiadomość
tez bym się cieszyła mi zostało jeszcze 23 dni bo jade dopiero 14 sierpnia ale pocieszam się tym że jak wy wrócicie to bedziecie mi zazdrościc,że ja dopiero wyjeżdżam
Na pewno. Z tego wszystkiego co przeczytałam w necie (np. na tym forum) wynika że jest to boskie miasto! ;D Nie żałuje ze zrezygnowalam z Chorwacji ;D

Było bossko.!
I <3 Lloret!

XxJustinexX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 20:01   #742
eviee
Przyczajenie

Cytat:
Zdecydowanie odradzam, Magic jest wg mnie bardzo słaby
St. Trop' rządzi A właśnie, legitymowali Was tam? Bo mnie nie i zastanawiam się jak to do końca jest
Ja też nie polecam ;p Wymieniałam tylko kluby przy tej głównej ulicy Tak samo odradzam ZOO. Nic ciekawego.

W St. Tropie też mnie nie legitymowali, ale to chyba dlatego, że widzieli pieczątke z Tropicsa.

Pamięta ktoś jakieś piosenki z dyskotek w Lloret? Zwłaszcza z Tropicsa ^^
Stary 2008-07-23, 22:03   #743
margaretiss
Raczkowanie

Korzystał może ktoś z was z kart Euro26 albo ISIC ? Przydają się na tym obozie?
margaretiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 07:00   #744
duska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megancia Pokaż wiadomość
http://www.jaworzyna.com.pl/offer/681 ja jade na to oferta naprawde sie oplaca, chyba nigdzie taniej nie znajdziecie ;P jedyne co mnie martwi to to, ze mam 19 lat, a jade na oboz mlodziezowy tylko dlatego, ze jade z mlodsza siora... Boje sie, ze nie znajde towarzystwa w swoim wieku, no ale coz, jakos to bedzie jeszcze mozna rezerwowac miejsca, wiec jakby ktos z forum chcial to zachecam ;D

ja jade na identyczny oboz do hotelu Villa Grbi ale z Almatura i wyjezdzam 08.08-18.08 ;P

Mam do was wszystkich pytanie bo ja jade na oboz rekreacyjny a siatkowka pilka plazowa, fitness, i taniec wyjezdzaja wtedy co my do tej samej miejscowosci i hotelu jak to bedzie ze bedziemy wszyscy w jednym hotelu ?! ;P

Jeszcze 15 Dni i...

Lloret ... < 3
duska132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 16:23   #745
mentOos
Gość

wróciłam pare dni temu z lloret tam jest za***iście te widoki i ci ludzie zupełnie inni zazdroszcze tym co jada z przyjemnoscia pojechałabym tam jescze raz jezeli macie jakies pytania chetnie odp. odrazu mowie ze byłam w san marti wiec o drugim hotelu nic niewiem
Stary 2008-07-24, 16:38   #746
margaretiss
Raczkowanie

a ja z kolejnym pytaniem wyskocze:
Czy na stadion Barcelony trzeba wchodzić?
Szkoda mi 10euro na coś co mnie nie interesuje
margaretiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 17:11   #747
Linkaa_007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mentOos Pokaż wiadomość
wróciłam pare dni temu z lloret tam jest za***iście te widoki i ci ludzie zupełnie inni zazdroszcze tym co jada z przyjemnoscia pojechałabym tam jescze raz jezeli macie jakies pytania chetnie odp. odrazu mowie ze byłam w san marti wiec o drugim hotelu nic niewiem
Dokładnie ja wróciłam w poniedziałek z Lloret, tam jest świetnie i jak dla mnie 7 dni to stanowczo za mało na pobyt tam ja z kolei byłam z okejem w hotelu Eugenia, więc jakby co to chętnie odpowiem na wasze pytania
Linkaa_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 18:54   #748
piffpaff
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez duska132 Pokaż wiadomość
ja jade na identyczny oboz do hotelu Villa Grbi ale z Almatura i wyjezdzam 08.08-18.08 ;P

Mam do was wszystkich pytanie bo ja jade na oboz rekreacyjny a siatkowka pilka plazowa, fitness, i taniec wyjezdzaja wtedy co my do tej samej miejscowosci i hotelu jak to bedzie ze bedziemy wszyscy w jednym hotelu ?! ;P
bo bedziesz z tamtymi osobami w jednym hotelu, ale po prostu bedziecie mieli inaczej zagospodarowany czas, np. po sniadaniu ty bedziesz miala wolne (na plazowanie itp.), a oni pojda grac w siatke, tanczyc, czy co tam jeszcze
piffpaff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 20:31   #749
eviee
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez margaretiss Pokaż wiadomość
Nie trzeba. Sama nie byłam i wtedy po prostu miałyśmy godzinę czasu wolnego.

A możliwości wejścia są dwie: za 6,80 i 10,40 euro.
Stary 2008-07-24, 20:56   #750
mentOos
Gość

Cytat:
Napisane przez margaretiss Pokaż wiadomość

nie trzeba wchodzic ja nie wchodziłam masz czas w sklepie fcb z najrózniejszymi gadzetami z ich podobiznami my tam troche pooglądałysmy a potem siadłysmy na mini trybunach;dd
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości