|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. zbiorczy
ja tylko sombrero sobie kupiłam z takich rzeczy ;d a co do wybierania się, to ja raczej w tym roku się wybieram. ;p
|
|
#1052 |
|
Przyczajenie
|
lloret! <3
Ja byłam a ostatnie wakacje i planuje tam pojechać w następne wakacje. Byłam na obozie, w sumie nie było tak źle gdyby nie te zbiórki podczas dyskoteki. Fajnie jest tłumaczyć chłopakom, że musisz wyjść na chwile, zobaczyć się ze swoim opiekunem! ahaha ale mimo wszystko bardzo dobrze wspominam cały wyjazd. Lloret jest cudowne, można się po prostu zakochać. Dyskoteki w Tropicsie nie były złe, gdyby nie napalenia włosi łapiący cię za tyłek gdy obok przechodzisz. Po jakimś czasie robi sie to naprawdę wkurzające. W tym roku mamy zamiar w przyjaciółkami wybrać się na wczasy, może był ktoś lub znalazł jakąś ciekawą ofertę na 2 tyg. samolotem? Ja szukałam w internecie to są oferty w granicach 2800 - 3000 zł. hm, to chyba racja, niestety gdy byłam w lloret to 18 lat miałam TYLKO rocznikowo, no i niestety miałam pewne ograniczenia. Sądzę, że prawdziwego lloret zasmakuję jadąc na wczasy w wakacje
'Każdy potrzebuje zwierciadła w którym mógłby się przejrzeć' Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2009-01-17 o 18:01 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
dajcie już wakacje. ;D ! już bym tam wróciła i poleżała na tej za******** plaży
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mogę wtrącić się do wątku z maaaasą pytań?
\Jestem już zapisana od grudnia jadę z niewielkiej sieci biur podróży, moja szkoła ma z nimi umowę i wybywam w lipcu ![]() Dziewczyny, powiedzcie co warto ogólnie kupić w Hiszpanii? Gdziekolwiek nie jadę zawsze robię giga zakupy, więc muszę wiedzieć wcześniej ![]() ![]() Ogromnie się cieszę, że uda mi się w tym roku pojechać do Hiszpanii - moj pierwszy raz do tego kraju, a już jestem oczarowana kulturą i językiem^^ |
|
|
|
#1055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest bardzo dużo sklepów z pamiątkami gdzie możesz kupić dosłownie wszystko , koszulki z napisem 'i love lloret de mar' poduszki z napisem takim samym oczywiście sombrero, większość ludzi je kupuje;p jeżeli chodzi o ubrania to są tam różne sklepy jest np. mango, sklep z ciuchami d&g , versace, armani , więcej nie wiem co mogę napisać , bo nie wiem na jakie zakupy się nastawiasz;p
|
|
|
#1056 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o tanie wakacje w Lloret to jest to jak najbardziej wykonalne. Wystarczy polecieć Ryanairem np. z Wrocławia, Poznania ( pewnie z innych lotnisk z których startuje Ryanair też) do Barcelona Girona za grosze ( ja w październiku zapłaciłam za bilet z Wrocławia w jedną stronę ok. 120 zł). Potem z lotniska można bardzo ładnie przejechać do Lloret, zajmuje to 15 min autobusem i kosztuje 8 euro. Do tego rezerwacja hotelu np. na stronie www hostelworld i można się pakować. Miałam zarezerwowany pokój za 26 euro ze śniadaniem więc cena jak najbardziej ok. Byłam tam tylko przejazdem, musiałam czekac na samolot do Marrakeszu, który startował z Gerony i chciałam odpocząć dwa dni nad morzem. Niestety Lloret jest za malo hiszpański i za bardzo turystyczny dla mnie. Wole małe miasteczka hiszpańskie, bez natłoku hindusów i marokańczyków wciskających swoje towary na każdym kroku, bez mcdonaldsów.... Ale pewnie jak ktoś się chce dobrze pobawić to jak najbardziej
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
A ja szukam kogoś, kto pojedzie ze mną do Lloret de Mar
W te wakacje na jakiś obóz lub kolonie. Jakoś głupio mi samej jechać. Mam 15 lat mieszkam na Śląsku, ktoś chętny ?
|
|
|
|
#1058 |
|
Przyczajenie
|
Byłabym bardzo wdzięczna jakby któraś w Was opisała wycieczkę do Barcelony
Co zwiedzaliście, czy mieliście czas wolny i jak tak to ile ?
|
|
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
wycieczka to barcy to jeden wielki bieg xP wszystko w biegu, i to naprawde. w gaudiego mielismy godzine czasu i na ramblas tez,a tak to wszystko w biegu a no i jeszcze dwie godziny na fotannach,wolalabym godzine na fotannach a dwie na ramblas.kocham lloret xP w tym roku oczywiscie też jade a jak wy?
|
#1060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
No to kto w tym roku jedzie ze mna na oboz do Lloret ? xD
|
|
|
|
#1062 |
|
Raczkowanie
|
A jak byłyście w Lloret, to na dyskoteki wstep był dopiero od 16 lat ;d;d?
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
nom- ja jade. Tak słyszałam, ze od 16.
Dobrze, ze juz mam tyle;d
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
Uuuu To niedobrze ;d;d To co w tym czasie robi gówniarstwo w moim wieku? Z jakiego biura jedziesz i w jakim terminie?
|
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
No hej ) My się wybieramy z kolezanka na obóz do Lloret :P tylko ,ze mamy mały problem ,bo ona ma 15 lat ,a ja 16 :P i nie mamy jak na dyskoteki wbic sie:P ,ale mysle ,ze wszystko da radę zrobić skąd jedziesz;> moze masz do polecenia jakies sprawdzone, dobre biuro;> ![]() ![]()
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
bd jechac chyba z almatura
![]() Z hm.. paroma znajomymi, bo wiadomo, że jeśliw wiekszej ekipie to fajniej;d
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
A ja jeszcze nie wiem, chyba z czegoś takiego jak Ecotravel
Jadę z bielska białej ( bo tu mieszkam;d) lub katowic.
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
ja z Wrocławia
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
jak ktoś nie ma 16 lat to siedzi w pokoju w nocy;d albo się pije w hotelu;p
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
A można sie w nocy wymknąć xd? Bo jak byłam w zesłzym roku w Bułagrii, to w nocy zawsze wychodzilismy z hotoleu i na plaże xdd
|
|
|
|
#1071 |
|
Raczkowanie
|
A można się wymknąć? xD
|
|
|
|
#1072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skąd jedziecie ? Ja z Katowic ;d;d Wszytsko da się zrobić? Czyli jest nadzieja, dla mnie? Jak co to moje gg : 12477186Przepraszam, że tak duzo piszę xd |
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
zależy jacy opiekunowie będą ;d jak bez przypału to jasne, ja akurat miałam przypałowców bo jechałam z watry-travel
|
|
#1074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z tego biura co jedziesz to niewiesz moze jacy sa opiekunowie ;> ,bo wsumie niewiemy do jakiego biura sie zapisac nie chcemy jakiegos ,albo jakiejs sztywnej opiekunki :d no chyba jak kazdy dlatego jak sie dowiesz to czekam na odpowiedz :d ,a na gadu postaram sie podłączyc
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Przyczajenie
|
Hm...
Jak tak czytam to wszystko to chce już :P Ja też jadę z Tatą i Bratem w sierpniu mam nadzieje,że bedzie ekstra!!
|
|
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
Pasowało by z Rzeszowa
:P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
:d
|
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
byłam tam w lato 2007 roku
tam jest po prostu mega Byłam w hotelu tylko o jednej gwiazdce (z polską obsługą) ale lokalizacja jest genialna a na posilki chodzilam do ***hotelu jezeli ktos ma mniej niz 16lat to nie polecam tam jeździć, bo wszystkie dyskoteki (jest ich mnóóóóóóstwo) mają obowiązek wpuszczać ludzi, którzy ukończyli 16lat...da radę wejść do mniejszych dyskotek i w ogóle, ale do tych najlepszych i największych nie ma szans! lloret jest za***iste
|
|
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
Uuu no to ja jako 15 latka nie mam czego tam szukać xdd No trudno, jakoś przeżyję. Najprawdopodobniej jadę z "olimp" na obóz do Lloret de Mar ;d
Oto rozkłąd jazdy: WarszawaDworzec Zachodni stanowisko 13godz. 07.00 (dopłata 90 zł) ŁodźParking przy dw. Łódź Fabrycznagodz. 10.00 (dopłata 70 zł) CzęstochowaMotel Etapgodz. 11.30 (dopłata 50 zł) WrocławParking przy Wzgórzu Andersagodz. 12.30 (dopłata 70 zł) Opoleprzy markecie Biedronla (ul. Dubois)godz. 14.00 (dopłata 50 zł) Krakówul. Powiśle, parking pod Wawelemgodz. 14.00 (bez dopłaty) Katowiceul. Olimpijska, porking za Spodkiemgodz. 15.30 (bez dopłaty) Bielsko-Białazatoczka WPK (Dolna płyta PKS)godz. 17.00 (bez dopłaty)Wzięłam to ze strony obozu. Jeszcze uzgodnie to z koleżankami xD Ale myślę , że się zgodzą ;d;d A wybieram się gdzieś w sierpniu, początkiem, lub końcem lipca. ( Tak żebym załapała się jeszcze na przeeny ciuchów w Polsce ;d;d) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

\
??

ŁodźParking przy dw. Łódź Fabrycznagodz. 10.00 (dopłata 70 zł)